אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
איפה אני יכול למצוא היטסינק גדול שצידו התחתון שטוח לגמרי ויש לו משטח גדול יחסית. רצוי בחינם (מישהו מכיר חנויות מחשבים שיכולים לתת (חינם כמובן) היטסינק של פנטיום 2/3 (המעבדים שבאו בחריץ)
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
גובה - 45 CM רוחב- 19.5 CM אני רוצה לקנות את זה- http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=4274 אבל אני חייב לגלות קודם איזה מארז יש לי, Tower, Mini Tower...
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כמו שרשום בכותרת מה זה לדים ומאיפה אפשר להשיג אותם? תודה לעונים.
-
- 9 תגובות
- 767 צפיות
-
-
חברה יש לי שלט ומקלט לשלט שקיבלתי ממזמן פעם שהיה לי כרטיס טלויזיה והם נשארו אצלי.. אני יכול איכשהו להפוך את זה לשלט שאני יוכל לשים בו את הפקודות כמו ווליום והעברת שיר\סרט...? הנה תמונה שלהם!!
-
- 7 תגובות
- 994 צפיות
-
-
שלום לקהל הפורם מקווה שמישהוא יצליח לעזור לי אני כבר מרים ידיים לא מזמן רכשתי 2 פסי לדים מסוג 5630 {פס לד חזק במיוחד חזק מה 5050 המוכר} פס רגיל שאינו מוגן מים שימוש הפס הוא הארת וטרינה בתוך החנות,2 הפסים מחוברים בינהם ויוצרים פס באורך 10 מטר לפס מחובר שנאי איכותי בעל הספק של 7.5 אמפר מסיבה לא מובנת התחלת החיבור והמטר הראשון של הפס מתחמם תוך שניות עד דקות לטמ'פ אשר עלולה לשרוף את הפס ברגע ניסיתי לפצל את הפס ל 5 מטר בלבד אך הבעיה עדיין אותה בעיה מישהוא יכול לחשוב על פתרון ,או מהיכן הבעיה נובעת.. תודה מראש עידן
-
- 15 תגובות
- 11.1k צפיות
- 1 follower
-
-
-
שלום... יש לי 3 קקתודות ואני רציתי לשאול אם אני יכול לחבר אותם ישירות לרמקול ולסאב במקום החיישן קול .. כי כשאני מפעיל שיר אז יש דיליי של 2-5 שניות ואני רוצה שישר הנורה תידלק , יש לי שני חוטים שיוצאים מהקתודה לאן אני אמור לחבר אותן... אם זה אפשרי בכלל ? תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 992 צפיות
-
-
שלוום רב, אתמול בילה ניסיתי להחליף את חיבור הישן של העכבר שלי,חיבור כזה: http://bp2.blogger.com/_pDObpgEyVVg/R88_8rN_a4I/AAAAAAAAABc/jpKSXSXYoEg/s320/mouse-small.jpg ניסיתי להחליף אותו לחיבור USB, אז חתכתי ממעריך USB את החבור שלו וגם חתכתי את החיבור של העכבר. עכשיו יש לי בעיה,יש לי ארבעה חוטים בצבעים שונים. ואני לא יודע לאיזה לחבר כל חוט. 4 חוטים דקם של הUSB:ירוק,לבן,שחור ואדום. 4 חוטים של העכבר:ירוק,לבן,כתום וכחול. עכשיו,החלפת החיבור לעכבר זה יכול לעבוד? אם כן,איך אני יודע מה לחבר צבע עם צבע? תודה רבה.
-
- 18 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
מכיוון ששוכבים אצלי בארון הרבה חלקים שקשורים למחשב הישן ורובם עובדים, החלטתי לבנות מחשב שישמש אותי כקונסולה למשחקים נוסטלגיים (Capcom וכו'). אני לא הולך להשקיע כסף בפרוייקט (מלבד דברים הכרחיים) ולכן כל החלקים יוכנסו לקופסאת נעלי Nike, כרגע הכל נמצא בתוך קופסא גדולה יותר - זמנית. הקונסולה הזאת תתחבר לטלוויזיה בסלון דרך S-Video. לקונסולה תתחבר מקלדת אלחוטית הכוללת בתוכה עכבר, אשר זרוקה אצלי ללא שימוש. עם זאת, אני אקנה גיימפאד - אם הוא יהיה מוצלח, אקנה אחד נוסף - Logitech Precision Gamepad. את המשחקים אני אפעיל כמובן באמצעות אמולטור, בשם kawaks. המפרט של המחשב: Intel P3 600MHz PCPartner's MoBo 384MB SDRAM ASUS MX440 64MB WD 14.3GB IDE Sunshine 400W 50X CD-ROM WinXP …
-
- 13 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
קודם כל האם ניתן לצפות אלומיניום בכרום. במידה וכן: האם הציפוי פוגם בצורה משמעותית בהולכת החום של האלומיניום ? תודה.
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מה התפקיד של הגריל בעצם?
-
- 6 תגובות
- 926 צפיות
-
-
היי, הידע שלי בחשמל שואף לאפס ולכן אני פונה אליכם. קוט"ש = קילו וואט בשעה. כלמר מכשיר חשמלי X צורך Y וואטים בשעה. (מה שעוזר לנו לדעת כמה המכשיר זולל חשמל) עד כאן הכל טוב. לא מצליח להבין את הגבייה ביחידת קוט"ש ולא בקילו וואטים. נגיד הצריכה החודשית שלי היתה 1500 קוט"ש - כמה קילו וואטים סה"כ צרכתי? חברת החשמל כאלו מביאה את ממוצע צריכת החשמל שנצטרך בשעה? 1500X24X30 קילו וואטים בחודש?
-
- 26 תגובות
- 13.9k צפיות
-
-
שלום , יש לי מארז COMPUCASE 6A19 , אחלה מארז רק מה הוא מאוד משעמם וזו הבעיה שלו- הבז' יכול לשגע באנונימיות שלו, אז החלטתי לעשות עם זה משהו, עכשיו אני ממש לא מודר מקצועי ואני ממש לא בעל כלים בבית, אז הלכתי לחנות פשוטה של כלי בי"ס וקניתי ספריי צבע אדום וטושים שחורים לשקפים: התוצאות לפניכם: אודה אם תגיבו אם הצביעה והבחירת צבעים יפה או מזעזעת (בכל זאת, קצת צעקני) וגם צירפתי כמה תמונות של בתוך המארז- תגידו לי אם זה נחשב צפוף ואם יש מה לשפר מבחינת סידור חוטים ואם כן , איך? (אגב התעלת אוורור לא מכוונת למעבד, אז הוצאתי אותה ותקעתי שם בצורה חובבנית מאוד את המאוורר סטוק של המעבד (שהוחלף בSF בצרוף עם SLK948U כפי שרואים בתמונות) [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 6 תגובות
- 942 צפיות
-
-
אני באמצע פרוייקט שבו עשיתי מארז מפרספקס. והMOBO יושב ישר על אחד הלוחות. היה לי סיוט לנסות להעשות חורים בדיוק במקום בלי שבלונה. בעזר השם אני רוצה לעשות עוד ועוד מארזים, ואני רוצה שיהיה לי שבלונה/הספקה של מגשים כאלה. אז אולי יש למשהו שבלונה שרטוט מדוייק שאפשר להוריד, להדפיס ולחתוך בהתאם. או שאולי מישהו יכול להציע לי דגם זול ממש שממנו אפשר להוציא? כי היה לי מארז מגעיל, אבל הוא היה מפח דק ולא הצלחתי להוצי ממנו שום דבר.
-
- 1 תגובה
- 829 צפיות
-
-
-
יש לי דרמל, אבא שלי טכנאי שיינים יש לי ראשים אליו, יש לי פרפקס, זמן ... מבקש הצעות למודינג שיתאים למארז שלי בתודה, גיל
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם!, אני חדש פה ולא מבין ממש!. אני צריך מדריך לדעת איך להרכיב רדיו דיסק של רכב במחשב!(כמובן בבקשה!). אני חייב במדריך פירוט של תמונות והסבר כמו שצריך!!!!!! אז תנו לחבר חדש את המקסיסום בתודה omfir
-
- 5 תגובות
- 871 צפיות
-
-
יש לי את התוכנית המצ"ב.. האם הפקודה SWAP הופכת בין האחדות לעשרות באופן בינארי או שהיא הופכת "1" ל- "0" ? והאם לאחר ANL אני מקבל רק את ספרת האחדות ואז כאשר אני מציב אותו בתא החדש האם הוא דורס את הנתון או שהוא רושם את ספרת האחדות ליד העשרות של הקיים בתא אליו היא מועברת ? ומדוע ? תודה אנשים ! [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי הגה/פדלים ישנים של DEXXA ( http://www.ciao.co.uk/Logitech_Dexxa_Wheel_and_pedals_set__5434259 ) עכשיו הוא אמור להתחבר עם חיבור DB15 שהיה קיים על לוחות אם ישנים השאלה שלי אם יש איזה מתאם או סרטוט איך לחבר אותו לאיזו יציאה מודרנית בחשב? מצאתי אצלי בבלאגן איזה חלק שזה DB15 שיושב על סלוט של המארז ואמור להתחבר ללוח אם, הקטע אין לי כזה חיבור על הלוח אם זה חיבור של 8 חורים בשורה למעלה ו 7 חורים בשורה למטה יוגב
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני בתכנון לבנות איזה HTPC מעץ, זה קצת יתעכב אבל בעיקרון אני יעשה לו קצת מודינג איכותי! אז ככה: 1) אני רוצה לשים לד בתוך הCD-ROM אבל שיעבוד רק כשהCD-ROM פתוח אז חשבתי לקחת כפתור שבמצב הרגיל הוא סוגר מעגל ואז כשלוחצים עליו הוא פותח את המעגל. ואז הלחץן יהיה במקום בתוך הCD-ROM שכאשר הוא סגור הכפתור ילחץ ולא יהיה אור וכשהוא יפתח יסגר המעגל כי הכפתור לא יהיה לחוץ ויהי אור! השאלה היא אם יש לחצן כזה...? 2)יש לי הרבה מאווררים שעובדים על 12 וולט ו-0.18-0.14 אמפר עכשיו אני רוצה לקנות פוטנציומטר בשביל לשלוט עליהם...אני חישבתי שצריך נגד של 65 אום או 75 אום תלוי אם המאוורר הוא 0.18 אמפר או 0.16 אמפר...עכשיו השאלה היא אם החישוב שלי נכון... 3)ראיתי במדריכים שיש משהו שנקרא קבל והוא אוגר …
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
צהריים טובים, אני מכין עבודה ללימודים ואני צריך חומר רצוי בעברית בנושאים הבאים: - הבדלים בין CISC לבין RISC - TDM - PCI - SDRAM תודה ויום טוב.
-
- 2 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שוב שלום, מצטער על כל הנושאים שאני פותח אבל אני לומד מכם הרבה. קראתי את המדריך הבא שבאתר לחיתוך המארז: http://hwzone.co.il/guides/holes-pavel/ רציתי מאוד לעשות את זה על המחשב שלי אבל פחדתי שאני לא יצליח או שייצא עקום, אז לקחתי מארז של מחשב ישן ישן שלא בשימוש וניסיתי עליו. לקחתי מקדח, הרכבתי לו את הכוס וניסיתי לחתוך עיגול בחלק העליון של המארז אך חוץ מנקודה קטנה של המקדח ושריטות לא קרה כלום למארז, ניסיתי קצת ללחוץ והשיניים של הכוס נשחקו. אני לא מבין איך אתם מצליחים לעשות חורים יחיסית ישנים, ובמדריך היה כתוב שכדאי להשתמש במקדח כוס ולי לא הולך. המזל שלי זה שלא עשיתי את זה על המארז של המחשב שלי. עשיתי משהו לא נכון?
-
- 6 תגובות
- 694 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות לד איזה קטודה או משהו בעל תאורה ולשים במארז. המארז הוא CM COSMOS SPORT 1100 , רציתי לעשות תאורה מלמעלה , יש שם 3 מאווררים, המאווררים האלה מאוד טובים ושקטים לכן איני מעוניין להחליפם במאוררים מעפנים בעלי תאורה, אז אני רוצה לקנות לד או קטודה ולשים מתחת . אותו דבר בצד , איפה שיש את המאוורר הענק הזה, 140MM נראלי . המארז בצבע שחור , יש למטה מקדימה מאוורר בעל לד אדום , וכפתור ההפעלה צבע אדום , כך שמה שיתאים חשבתי יהיה ... צבע לבן, ואדום, לשלב ביניהם יפה ככה. איני מעוניין אבל שהלד או הקטודה יתחממו מאוד , ואני רוצה שיהיו איכותיים. מה כדאי אגב, לד או קטודה? או משהו אחר? אשמח לקבל עצות בעניין. תודה רבה. המשך יום נעים.
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות דרמל של וולף אבל המחיר שלו כצת מדאיג אותי אז עם יש לכם דרמל של וולף או השתמשתם באחד בבקשה תתנו לי את חוות הדעת שלכם לגביו
-
- 7 תגובות
- 991 צפיות
-
-
ראיתי בקר טוב (Sunbeam Rheobus Extreme) אבל אני לא רואה שיש אותו בארץ. אז יש לכן המלצה לבקר טוב בעל 6 ערוצים, בלי תצוגה של מהירות וטמפ' - לא צריך את זה, שיש בחנויות עד 200 ש"ח ? (ושיבוא עם חותים מעריכים, ומפצלים שיהיה אפשר לחבר גם לבקר וגם ללוח אם)
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-