עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by DanyL,

http://cgi.ebay.com/105-X-5mm-7-Colors-LED-Each-Color-15-Pcs-Free-Resistors_W0QQitemZ370048988141QQihZ024QQcategoryZ66954QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem תודה..

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. http://tms.co.il/product/830 מזה בידיוק? איך זה עובד? לאן מחברים את זה? כמה חשמל זה צורך (ני מאמין שפחות ממאורר סטנרדתי אבל עדיין)??

• 4 תגובות
    • 936 צפיות
  3. Started by GOVNER_T.S.Y,

שלום, אני בשלבי תכנון של פרויקט עתידי. בשלב זה אני מעוניין לדעת אם זה משנה מאיפה התושבת של הלוח-אם? כלומר אם היא ממארז חדשני. האם זה משנה גודל הפלטה? אני שואל זאת מכיוון שאגרתי כמה מארזי פנטיום 3 ואני כן רוצה לחסוך בהוצאות. השאלה היא האם אני צריך לקנות מארז חדש בשביל לוחות-רלוונטים של היום או האם אני יכול להתשמש בפלטה של מארז של הפנטיום 3 וזה יספיק ? את המארז עצמו אני מתכוון לבנות מסביב לשלדה של הלוח אם ככה שלא משנה לי הגודל של המארז שבו אני אשתמש כי בן כה וכה אני מתכוון להשתמש רק בפלטה שעליו אמור לנוח הלוח אם . תודה לכל העונים גוב

• 4 תגובות
    • 770 צפיות
  4. Started by ElemenTal,

הייתי עכשיו ב ACE וראיתי איזה ספריים יש, ניראה לי היה 4 סוגים - איזה אתם ממליצים לקחת, יענו של איזה חברה ? כולם היו בסביבות ה 25 ש"ח, לא היו כאלה שאתם אומרים שיש צבע איכותי שיכול לעלות גם 80 ש"ח... אני רוצה שהתוצאה אחרי הצביע תיהיה טובה, שזה יראה כמו מחשב שניקנה, חלק ויפה ולא משהו מוזר, לא אחיד ולא יפה... וראיתי אנשים שיוצא להם ממש יפה כאילו זה קנוי - אז זה תלוי באיך אני צובע או בצבע ? שאלה נוספת - בערכת דרמל יש לי ראשים כאלה לבנים שעשוים ממין ספוג, אז זה מה שעושים איתו פוליש ? בשביל אלה צריך לקנות את המשכה ? ועושים את זה אחרי הצביע ? זה באמת נותן מראה יותר טוב ?

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. ראיתי פה פעם נייר להדפסה עם הגדלים המקוררם של המאווררים להדפסה 120 ממ ו80ממ עשיתי חיפוש ולא מצאתי אם מישהו יכול להביא אני יודה לו מאוד! כי זה ממש דחוף לי A4 תודה טל

• 1 תגובה
    • 954 צפיות
  6. Started by blinkybill,

יש לי מסך של מוטורולה E1000 עם איזה בקר ועם איזה תוכנה אוכל להשתמש בו? יש למישהו איזה מדריך למסך הזה? כי אני לא מצאתי... תודה מראש..

• 1 תגובה
    • 829 צפיות
  7. Started by elikoo,

אני מכין פרוייקט של תאורת אקווריום.. וכנראה שאני יוסיף עוד דברים... יש לי כמה שאלות לפני חיבור הלדים והכל.. מפני, שאני חדש בעסק הזה.. האם אני יכול שמקור הזרם/מתח יהיה מטען ישן של פלאפון עם הספק של 12V? האם מבחינת צריכת חשמל,ספק כח שאינו מחובר למחשב יהיה יותר בזבזני? ולא הבנתי בדיוק,איך אני מחבר את הנגדים אל כל העסק? תודה רבה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  8. Started by ShakedB,

קודם כל כמה זמן לוקח במידה שאני עושה פעם ראשונה? ואם אני בכלל יכול לעשות את זה בלי ידע באלקטרוניקה? אני יכול להציג בזה את הטמפרטורות של המפרט?

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by Orb,

לאחרונה המאורר של המעבד שלי (שכנראה היה מאיכות די ירודה) הפסיק להסתובב כראוי ורכשתי מאורר חדש (רק מאוורר, ללא גוף קירור). המאורר החדש הגיע כשמתוכו יוצאים כבל אדום וכבל שחור, וללא המחבר ללוח אם בקצה. יש לי את המחבר של המאורר הקודם, כך שזו לא בעיה, רק שממנו יוצא גם צהוב, שהבנתי שהוא הכבל שאחרי על בקרת מהירות הסיבוב. מהמאורר החדש לא יוצא כבל צהוב, ועכשיו אני לא כל כך יודע מה לעשות. עצות?

• 5 תגובות
    • 810 צפיות
  10. אני מעוניין להוסיף עוד מאווררים בכדי ליצור סירקולציית אוויר גדולה יותר וטובה יותר בשביל זה אני כנראה יצטרך לחתוך 'ריבועים' מהמארז בכדי להוסיף מאווררים האם הדבר הזה כדאי? מישהו ניסה את זה פעם? בכל מקרה, מדובר במארז הזה http://www.newegg.com/Product/ShowImage.aspx?CurImage=11-294-003-04.jpg&Image=11-294-003-15.jpg%2c11-294-003-03.jpg%2c11-294-003-04.jpg%2c11-294-003-05.jpg%2c11-294-003-06.jpg%2c11-294-003-07.jpg%2c11-294-003-08.jpg%2c11-294-003-09.jpg%2c11-294-003-10.jpg%2c11-294-003-11.jpg%2c11-294-003-12.jpg%2c11-294-003-13.jpg%2c11-294-003-14.jpg%2c11-294-003-16.jpg%2c11-294-003-02.jpg&S7ImageFlag=0&WaterMark=1&Item=N82E16811294003&Depa=1&Desc…

• 4 תגובות
    • 941 צפיות
  11. אני חושב על להוסיף מאורר עליון למארז בגודל 120 ממ ,השאלה האם כדאי ועד כמה ? כמה מעלות הוא יוריד מהציפסט מעבד כרטיס מסך וכו ,יש לי 120 מכניס 120 מוציא 120 בטוניק 120 בספק ... הציפסט מתחמם לכזו טמפ שלא ניתן להחזיק אליו את האצבע יותר מ 2 שניות ,בלי מאורר אליו . תודה

• 4 תגובות
    • 796 צפיות
  12. Started by ElemenTal,

סוף סוף קניתי דרמל, את ה eXpert הזה שהיה במצבע ב 120 ש"ח, רק לא קניתי ב 120, אלה ב 160 כי המבצע נגמר , בהתחלה בכלל באתי לסניף בקנוין, ולא היה להם אותו בכלל, אז נסעתי לאזור התעשיה ל ACE גם שם לא היה, אז מצאתי באזור עוד סניף של הומסנטר ושם היה להם. קיצר לשאלה - על איזה מהירות לסים כאשר אני חותך דתל של המארז ? ותגידו - הדיסקיות של החיתוך (שהם בקופסה עגולה נפרדת) עשויות מקרטון (או ממשהו אחר, קיצר הן מתקפלות כמו נייר) - זה בסדר ? ולאיזה צד להרכיב אותן - החלק המחוספס כלפי מעלה או מטה ?[br]פורסם בתאריך: 7.05.2008 בשעה 18:41:54 אוי חברה דחוף........ הדיסקית שאני משתמש בא לא חותכת, וזה הגיוני, כי זה מקרטון והקצה בכלל לא חד, רק הפנים של זה משופשפות.יכול להיות שחסר לי את אלה שח…

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by BIGBENG5,

כמה אמור לעלות פרספקס חצי מטר על חצי מטר או גודל אחר אני רוצה ליקנות או שיש משהוא אחר דומה לזה אני מישתמש בזה כדי לעשות חלון במחשב וגם אים יש את זה בהום סנטר

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  14. חבר'נ קראתי את האשכול הנעוץ של מסכי LCD אבל הבנתי שבפלאפונים זה שונה יש לי את המכשיר הזה ויש לו שמונה חיבורים אם משהוא מכיר את שם המכשיר או יש למשהוא קישור למדריך איך לחבר את זה למחשב אשמח מאוד עוד שאלה קטנה יש לי מכשיר גיים בוי עם מסך לא צבעוני וכשפתחתי אותו יש רצועה של חוטים ובתחילתם יש ריבוע שחור קטן שכתוב עליו 7460 אם אני זוכר נכון זה הבקר שלו או שהבקר זה משהוא יותר גדול בתמונה מוקף באדום

• 4 תגובות
    • 946 צפיות
  15. הייתי באחת החנויות באזור של אזור קריית גת באר שבע ואמרו לי שמטר על מטר עולם 130 ש"ח זה נכון ( עובי 4 מ"מ, עובי 3 מ"מ עולה 110 ש"ח ) ואם אתה מכירים חנות טובה למכירת פרספקס באזור שלי קריית גת באר שבע??? תודה רבה מראש לעוזרים

• 5 תגובות
    • 10k צפיות
  16. Started by miki26,

שלום. יש לי צורך לשלוט במכשיר מסויים דרך מחשב . אז 2 שאלות: 1.האם קיים קיט כלשהו שבא עם חיבור USB למחשב וכולל איזשהו ממשק תוכנה שאפשר לחבר אליו מעגלים ולשלוט עליהם דרך המחשב? 2.אותה שאלה בדיוק רק במקום USB שזה יהיה בעזרת IR?

• 0 תגובות
    • 683 צפיות
  17. אני רוצה להוציא את כונן הדיסקטים כבר הרבה זמן ולאחרונה חשבתי על פיתרון ל"חור" שישאר לאחר שאני יוציא את הכונן: לחתוך חתיכת פח וחתיכת פרספקס (מהשאריות כמובן... ) בגודל של החור, לשים את הפרספקס מעל הפח , לעשות בשניהם 2 חורים למפסקים (אחד לקטודות ואחד עם 3 מצבים: 1) מעל הלדים לתאורה. 2) מעגל אורגן אורות. 3) כיבוי.), 3 חורים ללדים שיראו מה פועל ומה לא ולשים בין הפרספקס לפח שקופית שתגיד מה כל דבר עושה. אבל בשביל זה אני צריך לחתוך חלקים מאוד קטנים, מה שעם הדרמל נראה לי בילתי אפשרי (כמובן שללדים אני יעשה חור פשוט עם מקדחה..), יש לכם אולי הצעות אייך אפשר לעשות זאת עם הדרמל? בתודה מראש, DanyL, דני ליסיאנסקי.

• 3 תגובות
    • 888 צפיות
  18. Started by julbo,

החלטתי שנמאס לי מהמארז המלבני המוכר והנפוץ (כן אני יודע שזאת הצורה הכי טובה לניצול שטח למחשב, אבל נמאס). אז חשבתי, חישובים. תיכננתי תיכנונים. ויצא לי הרעיון הזה סטייל ארון קבורה מהישנים. כמו שאתם רואים כל הרכיבים נכנסים יפה ויש מקום לתוספות. זה עשוי מפוליגל ואני כרגע עובד על האלומניום הסופי. הצעות לשיפורים הערות הארות. יתקבלו בברכה.

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by sa_ka,

טוב אז ככה בשביתה בניתי מארז מ-0 הושקעו עליו בערך כ500 שעות עבודה שלי ועוד כ-300 של אבא שלי המארז עדיין לא גמור זקוק לעוד גימורים רבים ויש לי רעיונות נוספים לשיפורו בחופשת הפסח היה לי קצת זמן לעבודה נוספת עליו המארז בנוי מתעלת PVC מלבנית שעברה הסבה למארז והפנלים עשויים מפרספקס. רוב החלקים למארז בלבד (לא כולל חומרה) נתרמו ע"י אבא חברים ומשפחה או פורקו בעבר על ידי ונהספו במשך השנים. קצת רקע: אני בן 17 וחצי מראשון לציון ביסודי הייתי ילד מחונן (מכון רון למי שמכיר) חולה מחשבים מאז ומתמיד. מפרק כל דבר שהצלחתי לשים עליו את ידי אי פעם מצעצועים למכשירי אלקטרוניקה ועד מכוניות, אני ג'נקר לא קטן וככה גם אבא שלי ובגלל זה אפשר למצוא אצלנו כמעט הכל (חוץ ממה שאמא שלי הצליחה לזרוק ל…

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. שלום לכולכם, אז כמו שקראתם בכותרת האשכול, זהו המודינג הרציני הראשון שעשיתי למארז המחשבי ואני מקווה שתאהבו אותו ותתנו לי גם כמובןקצת עצות לשיפור המודינג. טוב, אז התכנון היה לעשות חלון במארז, לשים מסך LCD בדלת, לבנות מעגל לדים להארת המארז ולהציב 2 קטודות אולטרה סגולות, בעתיד הקרוב אני מתכוון להוסיף מאווררים רגישים לאולטרה סגול הכוללים גם לדים, לבנות מעל של אורגן אורות ולהוסיף מספר לדים למעגל הנוכחי. (בנוסף לזאת אני הולך לקנות גם לוח אם חדש+מעבד חדש+זכרונות RAM חדשים+ספק כוח חדש וכנראה שגם כ.מסך, בקיצור מחשב חדש...). אז נעבור לתמונות.... *לחצו על התמונה להגדלתה ו\או להורדתה. במהלך העבודה-חיתוך החלון: במהלך ה…

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  21. Started by D.M.XXX,

מישהו יכול לתת לי הסברים על תדרי אודיו ? איך זה עובד ? מזה ? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  22. Started by eladh1992,

שלום. מכיוון שלא מצאתי את הלד אינפרא אדום מסוג osram SFH485P בארץ, אז אני עכשיו רוצה להמזין אותו מחנות מכוונת בחול. אני רוצה שתמליצו לי על חנות מחול טובה, זולה ובעיקר אמינה שיש לה את הלד אינפרא אדום osram SFH485P והיא עושה משלוחים לארץ. תודה

• 1 תגובה
    • 999 צפיות
  23. מישהו אולי יודע כיצד אפשר ליצור מתח של 12V עם 5 עד 15 אמפר ? ממתח של 220V. תודה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by D.r Bit,

שלום יש לי פאק סוללות שאני לא יודע איזה מטען להתאים לו ... :-\ הסוללות הם ניקל קדמיום 6 וולט 2500 מיליאמפר איזה שנאי אני צריך בשביל להטעין אותם תודה לכולם ;D

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. אני רוצה להזמין לדים נגדים וכל זה מחו"ל מאיזה אתר אני יכול להזמין?

• 0 תגובות
    • 646 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.