אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
שלום המודולים האלה נראים דומים, אבל לא לגמרי זהים. הראשון: http://www.ebay.com/itm/AC-DC-Power-Supply-Buck-Converter-Step-Down-Module-5V-700mA-for-Arduino-/131191004130 השני: http://www.electrodragon.com/product/ac-85-265v-dc-5v-power-module/ האם יש הבדל בינהם? מלמעלה הם נראים דומים, אבל בחלק התחתון של ה-PCB, לא כל כך.. האם מישהו מהם יותר טוב מהשני? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
אני רוצה לקדוח חורים בשביל מאווררים במארז אבל אין לי שום כלי מתאים. רק מקדחה כזו רגילה שאפשר לקדוח איתה בקיר ובעוד שלל דברים אולי גם מתכת או פח?אין לי שום כלי מלבד זה. יש דרך לעשות חורים למאוורר עם המקדחה שלי? תודה..
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי את המעגל המצורף בתמונה, עכשיו מה זה Audio Input , Audio GND ו GND .. ? מה זה מציין? ואיך אני מחבר את זה למעגל .. [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי... הסתכלתי בעיתון וראיתי את הדרמל של וולף בהום סנטר ב120 שקל. זה נורמלי? כל הדרמלים שראיתי עד עכשיו עלו הרבה יותר. אילו ראשים מקבלים איתו? הוא שווה את הכסף או שהוא סתם זבל? דרך אגב קוראים לזה מולטיטול אלקטרוני 170W ומזה הציר הגמיש הזה לא הבנתי...
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי sony ericsson w760i ויש לו בצד מגעים המשמשים להטענה\העברת נתונים. שמתי לב שלפעמים לחבר את זה למחשב דורש כמה ניסיונות ומבט קטן במגעים הראה לי שהם מלוכלכים לגמריי (חבל שסוני אריקסון לא החליטו לעשות כיסוי להם כמו לכל שאר החברות ) אני מחפש דרך לנקות אולי קיים איזה נוזל שמנקה את זה או שבכלל יש איזה פיתרון יותר יצירתי לנקות את זה בלי לפגוע כמובן במכשיר\לשרוט את המגעים?
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
התקנתי את ה LCD שלי סוף סוף! התאורה עובדת הכל עובד פגז רק הבעיה היא שהמסך מציג ריבועים בשורה הראשונה והשלישית ולא מציג שום טקסט של התוכנות שמיועדות לכך קראתי שוב את המדריך והתקנתי את התוכנה DLportIO ופשוט יכול להיות שאין לי מושג מה עושים עם התוכנה!! יעני מה מפעילים מה מריצים מה לוחצים מישהו יכול לתת יותר פרטים על זה בבקשה! לפי מה שהבנתי צריך את התוכנה הזו שתעקוף את ההגבלה של וינדוס XP על הגישה הישירה לפורט LPT אבל אין לי מושג מה לוחצים שם! יעני מה עושים עם זה... מישהו יכול להסביר ... ואם זו לא הבעיה אז מה כן יכול להיות רק אל תגידו לי לחבר מחדש כי הכל עבר בדיקה קפדנית 4 פעמים לפני החיבור ועוד כמה פעמים אחרי יונתן קלדרון
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
הי, יש לי strip led עם נקודות הלחמה "שטוחות" בלי מחברים שאפשר להלחים אליהם את הכבל. השאלה שלי היא : איך כדאי להלחים את הכבל(18AWG)
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום! היום נסעתי לתל אביב לקנות לדים סוף סןףף.. פתחתי תעכבר, נית'תי את הלד הקיים, הלחמתי חדש, חיברתי הכל ועכשיו העכבר משתגע... אני לא שולט עליו.. הוא קפוץ ממקום למקום כל הזמן.... מישהו יכול לעזור לי אולי?
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי , אני רוצה לחבר לד ביקורת במעגל לדים שעובדים לדים במוסיקה. ניסיתי לחבר אותו בכמה מקומות אבל הוא כל הזמן עובד לפי המוסיקה ולא סתם דולק. לאיפה לחבר אותו ?
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, הרכב ברשותי (שברולט אופטרה 2008) הגיע יחד עם GPS "מובנה" שחדל לתפקד עוד ב2010 וגם כשתיפקד היה מכשיר איטי ועלוב למדי. חדי העין מבניכם יבחינו שכתבתי - "מובנה" והסיבה לכך שהמכשיר לא באמת מובנה בדשבורד, אלא מונח בהתאמה מלאה על תושבת שהיא כן מוצמדת לדשבורד. המכשיר עצמו נשלף ולכן ניסיתי להמיר את התושבת לזרוע אחיזה לסמארטפון אך נושא זה נכשל וכמעט הביא לתאונה רצינית. (המכשיר החליק עליי בזמן הנסיעה) התושבת אגב עשויה מברזל ואלומיניום, אי אפשר לשנות את הצורה שלה מבלי לפרק את הדשבורד. באופן כללי אני סולד מזרוע אחיזה לסמארטפון מכיוון שזה מסתיר לי על הדשבורד, וגם כל זרוע שקניתי תמיד נשברת בסופו של דבר. מכיוון שאני נוסע כמה פעמים בשבוע …
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני צריך לקנות 6 לדים UB 6 נגדים ושנאי מתכוונן איפה אפשר למצוא באיזור הקריות? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
טוב אני מחפש כזה דבר ראיתי בפנדה משהו בסביבות 80 ש"ח זה מה שאני מחפש. (אבל בביקורות ממש על הפנים) ראיתי כמה אנשים מהגלריה (כמו VATOS LOCOS) עם ניאון כחול אז איזה זה ואיך הוא ? ד"א מאוד חשוב שיהיה לו מפסק שלא יתקצר לו אורך החיים.. אני לא מחפש משהו שפועל עם קול וכאלה רק שיפעל ויתכבה מתי שאני ארצה ד"א שמתי היום את המאוורר של גיגאבייט למעבד ממש טוב !! עבדנו (אני ובן דוד שלי) על הסידור חוטים קרוב ל 3 שעות (בבעעע) היה נחמד שמנו גם כמו חלון מקדימה ובעתיד שאני אמצא פרספקט באיפה שאני גר אז גם אחליף את הדלת בפרספקט (כי אני קצת מפחד לחתוך כושר היד שלי לא משו) תודה על העזרה..
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, יש מצב שאני מקבל בקרוב את המארז הידוע של SUPERTALENT וראיתי שיש לו כזאת דלת מקדימה שמסתירה את כל הכוננים...עכשיו רציתי לדעת אם במצב סגור יש רווח בין הדלת לכוננים או שהם צמודים? די יש לי פאנבאס ואני חושב מה לעשות אם הם צמודים אז הכפתורים של הפאנבאס לא ייתנו לי לסגור את הדלת.. תודה רבה
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי מאוורר של TT שעושה רעש של טיל שממריא ליד החלון. אני רוצה לשים לו פוטנציומטר אבל אני לא יודע כמה צריכה להיות ההתנגדות שלו ובשביל זה אני פה כדי לשאול. המאוורר על 12V ו0.5 אמפר. כמה אני צריך שיהיה הפוטנציומטר? ואני צריך שגם יהיה מצה שבו הוא בכלל יתכבה. שיפתח המעגל או שההתנגדות תהיה הרבה יותר גדולה. חישבתי לפי R=V/I וקיבלתי 24. זה OHM ולא KOHM נכון? כי זה ניראה לי ממש ממש קצת..
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מה אתם אומרים על המודיג של באטמן שלי...................(הראשון שלי) :jump: :jump: :jump: אני לא מראה את כל הדרך רק את התוצאה ....... http://img218.imageshack.us/img218/9550/114bc.jpg http://img218.imageshack.us/img218/5156/103kv.jpg
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום , בניתי פרויקט בעזרת התוכנה Arduino , יש לי כמה שאלות על החומרה: 1.הסבר מעמיק על הרכיב MQ6 וMQ4 וההבדל ביניהם 2. הסבר על הטרנזיסטור כמתג - קטעון רוויה ופעיל ואיזה נגד עושה את זה לפעיל ולרוויה 3.הסבר מעמיק על XBEE ( איזה שיטת תקשורת וכאלה משתמשים בו) 4. מה הזרם שצורך המנוע והזרם שצורך הסליל של הממסר
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
רציתי לדעת האם ניתן לשלוט בווליום של כרטיס הקול \ הווינדוס דרך כפתורים ולא ריאוסטאט. (כמו ברדיו של הרכב, לדוגמה: לחיצה על כפתור אחד גביר את הווליום, לחיצה על כפתור שני תנמיך.) או שאולי יש כזה דבר נגד משתנה שנשלט דיגיטלית (עם כפתורים), שוב, כמו ברדיו של הרכב \ מערכת סטריאו וכו'.
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי את הבקר הזה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6214 בנוסף לכבלים של המאווררים, יש לי עוד 4 כבלים שאני לא יודע מה לעשות איתם... מהתמונה הראשונה שצירפתי יש לי 3 כאלה (HDD, CPU, SIS) ומהתמונה השנייה יש לי כבל אחד כזה. תודה לעוזריםם!! [attachment deleted by admin]
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם בטח הרבה מאיתכם עושים הזמנות של רכיבי אלקטרוניקה מאיזה חנות\אתר אתם נוהגים לעשות הזמנות ? העלות המשלוח שלהם זולה ? חייבים לעשות קניה גדולה או שאפשר לקנות גם בעלות קטנה . ראיתי שיש את MOUSER ן FARNELL למישהו יש ניסיון איתם ? הם נוחים להזמנות ?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום פורום HWzone הסתכלתי בגלרייה של המודינג וממש קינאתי אמרתי לעצמי אם הם יכולים גם אני יכול! אני מקווה להשתלב בפורום וכמובן להראות לכם את המודינג שלי (אני מתחיל את הפרוייקט היום!)
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
רציתי לדעת אם זה אפשרי לבנות נגן mp3 או אפילו כל נגן אחר ?
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכם, הכלבים שלי נובחים יותר מידי בזמן האחרון כשאני לא בבית, ואני מעוניין לקבל התראה על כך כאשר אני מרוחק. ארצה לחבר חיישן קול למחשב אשר ישלח הודעה לאייפון שלי המחובר גם הוא תמיד לרשת. האם יש לכם רעיונות בנושא? לא בהכרח לבנות מאפס. אפשר להפנות אותי לחנות שמוכרת חיישנים וכו'. או פשוט יותר: שהמחשב יפעיל הקלטה שלי שצועקת 'שקט!' לכלבים.
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-