עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. שלום אני רוצה לבנות שלט אוניברסלי ויש לי בעייה ש IR קולט מהשלט אבל לא משדר נכון תודה רבה לכל מי שיכול לעזור לי . אורי

• 8 תגובות
    • 3.4k צפיות
  2. Started by siter,

היי אני מחפש איפה אפשר לקנות פילטר לאבק בדלת של המארז שלי יש מאוורר 25' שמכניס פנימה המון אבק ואני רוצה לשים אליו פילטר אבק מבחוץ כדי למנוע את זה אבל אני לא מוצא את זה בשום מקום... תודה רבה

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by drago,

תסלחו לי שאני שואל לא מצאתי בחיפוש . מצאתי הסברים אבל לא מצאתי את מה שאני מחפש . אני מחפש גומי בדיוק כזה במידה ומישהו מכיר או יודע שיש בעיר שלו ושהם עושים משלוח בארץ אנא לצרך כאן תגובה . בתודה אבי

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  4. האם אפשר לחבר מאוורר לכרטיס מסך ולכונן דיסקים ואם כן אז איך?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. מה הוא האורך המקסימלי למאריך ליו אס בי? אני רוצה לעשות חוט מאריך למצלמת האינטרנט שלי. אבל אני לא יודע מה האורך המקסימלי לחוט מאריך ליו אס בי, אם יש כזה.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. שלום,אני רוצה לחבר מספר מסוים של לדים אחד לשני מבלי שישרפו ושכל הזמן שהמחשב דולק הם ידלקו. מאיפה הכי מומלץ לשאוב חשמל להם? ואיזה נגד אני צריך להוסיף כדי שלא ישרפו? אודה לכם אם תצרפו תרשימים עידו

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. יש למשהו מושג איך להדביק פרספקס? באיזה דבק להשתמש [ אם בכלל קיים כזה] על מנת לאגור מים. חשוב לי שם הדבק.או אם יש צורה אחרת כמו חימם בעזרת אקדח חום... תודה מראש

• 8 תגובות
    • 7.6k צפיות
  8. כמה שאלות אני ינסה לתמצת קניתי FAN-ATIC"-5 Port Military Switch Baybus Lamptron LED Acrylic Case Footsteps רגליות מוארות וכמו כן יש לי cooler master musketeer 2 עכשיו אני רוצה לשלוט בכול התאורה דרך המפסקים של Lamptron לכול אחד מהחלקים האחרים יש מפסק ששולט על התאורה לבד איך אני מעביר הכול אליו מה אני צריך ? אם זה יעזור אני יוסיף תמונות תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  9. היי, יש לי מארז של צ'יפטק, ניתקתי את הגג שלו, העובי של הפח ממש מטורף! אני רגיל לג'נריים שאפשר לחתוך עם השיניים (: יש לי רדיאטור כפול שאני רוצה להצמיד אליו. הייתי שמח לקבל עצות לפני, איך לשרטט שיצא טוב, איך לחבר בינהם, עם מה לחתוך וכו וכו. אני לא מודר בדמי ואין לי כשרון מולד לזה, אז כל טיפ יתקבל בברכה ובאהבה (: תודה רבה, רועי. לא שזה ממש משנה, אבל זה המארז: http://tinyurl.com/yvh6w2 וזה הרדיאטור: http://tinyurl.com/yp5lu7

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שלום. קניתי במחסני חשמל, מקרן חום. (זה שנראה כמו מאורר, רק הוא עם גוף חימום) שם היה כתוב על פתק, שזה עם 2 דרגות חום. קניתי. דא עקא, כשהגעתי הביתה, ופתחתי, ריתי שזה רק עם דרגת חום אחת - 1200W. התאכזבתי מאוד, ולא שווה לי הנסיעה והמריבה איתם. עלה בדעתי לחבר דימר 1200W (יש לי כזה). זה אפשרי? זה יעבוד כמו שזה עובד על פנס תאורה?

• 8 תגובות
    • 3.4k צפיות
  11. בזמן האחרון אני חושב הרבה אל הקירור של המחשב ואל איך שהכבלים מסורים בטוח המארז וניסיתי לסדר שהם קצת ככה זה נירה ליפני: ] וככה אחרי שניסיתי לסדר קצת: עכשיו השאלה שלי היא כזאת עם כדי לנסות ולשדר עוד קצת הוא שזה מספיק ?! תודה רבה *מתנצל על שגיאות הכתיב

• 8 תגובות
    • 956 צפיות
  12. Started by roei_b,

איך אני מעביר זרם מהספק למנורת הלד..? או במילים אחרות איך מחברים את המולקס לספק? ..? תמונות יעזרו לי (.. גם ציורים!) אני יודע מה אתם חושבים.. ... אבל תודה מראש!

• 8 תגובות
    • 953 צפיות
  13. אם יש לי 2 לוחות בעובי של 3MM (שזה העובי הממוצע למארזי פרספקס לא?) ואני רוצה להדביק אותם עם דבק אפוקסי... אז יש לי כמה שאלות: 1. הדבק בא בצנצנת? שפורפרפת? הוא זול? הוא נוזלי/קשיח? 2. אם אני מדבק לוחות בעובי של 3MM זה אומר שיש רק מרווח של 3MM שידבק ללוח השני, וזה יחזיק את הלוחות? זה לא חלש מדי?

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. Started by arkadur,

לאחר תקופה לא קצרה באתר, אני מודיע על סיום תפקידי באתר במנהל פורום, וכמנהל מדור אלקטרוניקה ומודינג. אני עושה זאת בצער רב, אך ההחלטה נובעת מאילוצים אישיים, לכן אני מקווה שתגלו הבנה אני מקווה שהחכמתם ולמדתם כמה דברים, בין אם מדובר בפרוייקטים שלי ובעיקר בפרוייקטים של משתמשים אחרים באתר. כל עוד זה תלוי בי - אני אחזור בעתיד לנהל את הפורום, אך קשה לי לאמוד את פרק הזמן הדרוש. תמשיכו להיות גולשים טובים כמו שאתם, נהנתי מאוד לענות לשאלות שלכם, ולתת טיפים הדרושים להצלחת הפרוייקטים שלכם במשך כל השנים האלה לא נתתי ולו אזהרה אחת, וזה לא בגללי, אלא בעיקר שאתם שאפתם ללמוד ולא להתעסק במשמעת. שלא תטעו, אני לא זנחתי את התחום, להיפך, היצר שבי גדל והפך לרעב יותר לתחום הזה, אני עדיין יהיה פעיל…

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by Godmoney,

http://www.hardforum.com/showpost.php?p=1030774264&postcount=127

• 8 תגובות
    • 946 צפיות
  16. Started by star010101,

שלום לכולם, קניתי מאוורר ArcticFan AF8025 PWM 80mm‎ אין לי מושג לאן\איפה לחבר אותו . יש לו 3 יציאות מוזרות . יש לי לוח ישן ASUS P4P800SE 865. יש איזה קומבינה לחבר אותו? תודה רבה.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. הבקשה הקטנה שלי בכותרת!! תודה לעוזרים!

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. יש לי הארד דיסק מיני של נגן ארקוס. הגודל שלו הוא 5X7 ס"מ. אין לו חיבור פינים, זה מין חריץ כזה מה אפשר לעשות איתו? [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. 1.לפי מה שראיתי ביוטיוב כאשר רושמים servo.write(100) זה אמור לתת לי זווית של 100 מעלות ?!?! אבל אצלי בארדואינו כל תחום שהוא בין 91 ל 120 הוא סיבוב עם כיוון השעון(וככל שעולים במספר המהירות של הסרוו גדלה) וכאשר התחום הוא בין 88-60 הוא נגד כיוון השעון(וככל שיורדים במספר המהירות גדלה) האם יש לי בעיה בארדואינו ???? 2.מילא הדבר הזה-הסתדרתי עם זה.....אבל כאשר אני מחבר למשל 4 סרוואים הפעולות שנתתי לסרוו אחד מתבטלות והוא מתחיל לעשות מה שבא לו.... מישהו יודע מה הסיבה לזה? ומה אני יכול לעשות לגבי זה?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by -LosNir-,

אהלן, האם יש איזשהו מסך LCD, פשוט 2 שורות בחיבור USB?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by eliazu88,

אהלן. אני מקווה שאני נמצא תחת הכותרת המתאימה לשאלה זו. אני מעוניין לשלוט על כל פין ופין בנפרד ביציאת כבל הLPT שאני מחבר למחשב דרך כניסת יו-אס-בי. איך עושים זאת? מדובר על כבל LPT רגיל, 25 פינים . תודה רבה!

• 8 תגובות
    • 3.3k צפיות
  22. שלום לכם, יש לי את המיקסר הבא: spirit folio sx והשנאי שלו נהרס על השנאי כתוב: input 230vac ~ 50z 150mA output: 18.3-0-18.3v AC ~ 600mA אחרי שפניתי להמון גורמים קיבלתי הצעת מחיר לספק כוח חדש והבנתי שזה לא משלם (ביקשו 500+ ש"ח) אחרי שחיפשתי המון בגוגל קיבלתי כאב ראש רציני אבל הבנתי שגם ספק כוח חדש הרס לי מהר לכן אני רוצה לשאול אותכם איך אני בונה לעצמי ספק כוח חדש שלא יהרס ויעמוד בדרישות? תודה..

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. Started by Mike-,

אהלן חברה, אני מנסה לתכנן מגבר למיקרופון אלקטרט, אני דש בנושא כבר כמה ימים בחיפושים באינטרנט ואני רק מתבלבל יותר ויותר. השאלה הראשונה והעיקרית היא: כמה הגבר בכלל צריך ? ניתקלתי בלוחות מוכנים (breakout boards) עם הגבר של 100, נתקלתי במגברים מוכנים בג'וק אחד של Maxim עם הכבר מתכונן בין 40dB ל 60dB שזה בין 100 ל 1000. לפי סימולציות בLTspice ראיתי שצריך הרבה יותר הגבר מזה (בערך 3000+). קישור לדף הנתונים של המיקרופון שברשותי, איך ניתן לדעת כמה מתח הוא באמת מוציא ?

• 8 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. Started by aviram20,

טוב היום אחרי שעבדתי כול היום על צבע למארז התחלתי עם הספק שאת התחת שלו צבעתי בשחור וגם את התחת של המחשב כך שמבחוץ כולו שחור כמו כן צבעתי גם את הכלובים בשחור ואת שאר המארז מבפנים צבעתי באפור גם הוספתי שתי לדים לספק בצבע כחול והמראה ממש מלבב חח יצא מאוד יפה ואני נורא מבסוט לפני זה המארז הייה כולו אפור ואז כולו שחור ועכשיו חצי חצי בערך חח אבל זהו אני משאיר ככה הדבר האחרון שנשאר לי לעשות הוא לקמבן מסגרת חדשה שתכנס למפרצים ועלייה ישב מסך ה5 אינץ שלי עשיתי כבר משהו אבל זה לא סימטרי יש בריחות של כמה מילימטרים ואני קצת פרפקציוניסט אז החלטתי לבנות משהו מעץ ולצבוע יש לי נגריה זמינה אז בקרוב אני יעשה איזה משהו חח הנה כמה תמונות [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by night-fire,

שלום, אח שלי ביקש ממני היום לעשות לו מודינג למחשב לאחר שראה את המארז HTPC שהכנתי ואחרי הרבה זמן החלטתי לעשות לו פשוט אפקט מראה חביב לכל המארז :] הבעיה-שאין לי מושג איך לעשות את זה! אם למישהו יש מדריך , או סתם יכול לכתוב פה כמה טיפים נחמדים אני מאוד אשמח! תודה רבה רבה מראש !

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.