אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
חיתוך דלת המארז- לוגו של אובונטו תמונות של מה שיצא וסרטון זה הפעם הראשונה שאני חותך צורות- (לא קו ישר) עם דרמל. תראו את התוצאה ( זה לפני שיוף) http://www.youtube.com/watch?v=zmVtPlW0CpM [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כמה שאלות בקשר למדריך של התאורה הזה: http://www.hwzone.co.il/guides.php?file=caseled 1. כמה עולה בערך לד? 2. הבנתי את החלק של המסרק פינים.. מה אני צריך לקנות? גם מסרק וגם מחברים או רק מחברים? 3. בבניית אלמנט תאורה פשוט הוא רשם שיש סיכוים שהרגל של הנגד יכולה להקטע או לצאת ואז לגרום לקצר בכל המחשב... האם זה נכון? 4. בבנית אלמנט תאורה פשוט מראים כאלו מחברים שחורים.. איך קוראים להם? בקשר תענו לי זה די חשוב...
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שבוע טוב לכולם. מקווה שעובר עליכם חנוכה שמח. חלפה במוחי תהיה כלשהי ואולי תוכלו לעזור לי. אז ככה, בין היתר יש בשימושי מערכת מיני סטריאו של פנסוניק (אוכל לאתר את מספר הדגם) ממש אבל ממש עתיקה (יש לה אפילו דאבל טייפ) אני יודעת שהיא שווה אגורה וחצי בערך (טוב, בלי הבערך) אבל עדיין. הקטע הוא שהשלט שלה לא ממש עובד איתה. ניסיתי להחליף סוללות וזה לא העניין. איני יודעת אם הבעיה היא בשלט, בעיינית, או במשהו אחר. כל מה שאני יודעת הוא שזה לא עובד. לקחת לתיקון / לקנות שלט אוניברסלי יקר שאולי יתאים ואולי לא זה סתם מטופש במיוחד עקב שוויה של המערכת. ברור שהפתרון המתבקש זה להחליף אותה אבל בינתיים היא נשארת. השאלה אם יש משהו שבכל אופן ניתן לעשות / לבדוק כדי לראות אם ניתן להגיע למצב של שליטה מ…
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
השאלה בכותרת. כאילו מקדח של עץ, של מתכת או מה?
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי קירור של מעבד פנטיום4 LGA775 והכרטיס מסך הוא 9500GT בגרסא הפאסיבית. הכרטיס מסך במנוחה על 55-50 מעלות ובמאמץ עולה מהר ובלי בעיה על 60-64. אז רציתי לשים איכשהו את המאוורר של הקירור סטוק של הפנטיום4 על הקירור של הכרטיס מסך שיקרר אותו הכי טוב. עוד איזה חצי שעה ככה אני יעלה תמונה אבל בעיקרון, איך הכי עדיף לחבר?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, היום סוף סוף הגיע לי מכשיר סיני בהספק צנוע של 5 וואט. הקשר שלי לרדיו הוא מקרי בהחלט, כל מה שאני רוצה לקבל זה שידור וקבלה של שידור בשטח פתוח בטווח המקסימלי שרק אפשר. איזה תדרים רצויי להישתמש, ובאיזה אורך אנטנה? עד כמה שהבנתי אורך האנטנה תלויי בתדר שמשתמשים בו. יש אפשרות לרכוש אנטנה ארוכה http://www.ebay.com/itm/NAGOYA-NA-771-SF-antenna-BaoFeng-UV-5R-UV-5RA-UV-5RB-UV-5RC-UV-5RD-UV-5RE-RADIO-/111024474204?pt=US_Radio_Comm_Antennas&hash=item19d993085c תודה.
-
- 8 תגובות
- 19.9k צפיות
-
-
-
שלום, אני צריך עזרה בבניית מעגל להפחתת המתח של מצת הרכב(ואת הזרם, אם צריך?) למתח(וזרם) של USB, תודה.
-
- 8 תגובות
- 904 צפיות
-
-
יש לי מארז tt soprano ורציתי לשאול אם זה יהיה כחם לקדוח ולהוסיף מאורר מתחת למארז הוא עמוד על רגליות כאלה אז זורם שם אויר
-
- 8 תגובות
- 880 צפיות
-
-
טוב, אז ככה אין לי דרמל וגם אם היה לי אין לי כשרון ציור או חריטה, אז אם יש מישהו שמוכן לעשות לי חריטה יפה ( Arik.G אתה פנוי? ) בחלון של המארז, אני אשמח ובתמורה הוא יקבל כמה דברים שאני לא צריך והם קתודה אדומה או כחולה + מתאם, שני מאווררים של TT 80 מ"מ המארז הוא XASER 3 של TT, אני מתל אביב
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! רציתי לדעת האם מישהו מכיר / יודע כיצד לבצע את המוד הזה... אני מאמין כי זה אפשרי כמו שזה אפשרי עם מסך של PS1 הקטן... המחשב הוא מדגם פוגיטסו אמילו 6820 בבקשה עזרו לי זה חשוב לי מאוד...
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הכלתתי לבנות מארז מאץ איך לבנות נכון אני לא ממש יודע אני מחפש מדריך תוכלו לעזור?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות דרמל כזה http://www.homecenter.co.il/142-he-p1897-v1898/HomeCenter.aspx ורציתי לדעת אם הוא יוכל לעשות חלון במארז ואם לא אז אולי משהו אחר עד 200 שקל ואם אני יכול לחתוך איתו פרפקס ואם לא אז אם מה כן
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום מישהו מכיר מנעול חשמלי למגירה? כזה שאפשר להרכיב אותו בתוך מגירה כלשהי, מבפנים, ואז לשלוט בו חשמלית, ע"י מנגנון זיהוי כלשהו שרוצים(RFID, RF, או כל דבר אחר) המנעול כמובן לא יבוא עם המנגנון זיהוי, אלא יהיה רכיב מנעול נטו. את המנגנון זיהוי אני אבנה/אוסיף בעצמי.. האם יש משהו כזה, ובמחיר סביר? תודה רבה card
-
- 8 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות כבלים מעוגלים של IDE באורך של 10 אינץ'. האם לדעתכם הם יספיקו ויגיעו לכל מקום במארז? משום שיש לי כרגע 36 אינץ' (מעניין מי המליץ לי עליהם.. אהמ פנדה אהמ... אנמרתי להם 18' אבל הם אמרו שלא יספיק לי..) ואין לי מקום לדחוף אותו! הוא ענקי! אז מה דעתכם..? תודה.
-
- 8 תגובות
- 773 צפיות
-
-
נשרט כמו גדול.. אין לי כוח שוב לחתוך ולעשות לו חור של מאוווררררררר כל פעם אין איזה משחה אנערף
-
- 8 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
חשבתי להמליץ על תוכנה פשוטה מאוד הנקראת sketchup 3 בעקבות תכנונים שאנשים עושים פה ב MSpaint. התוכנה מיועדת לארכיטקטים במקור אך נהדרת גם למודרים. מה שטוב בה להבדיל מתוכנות תלת מימד אחרות זה קלות השימוש. לבד יהיה לכם קשה להבין אותה, אבל אחרי שעה של סרטוני הסבר באתר התוכנה תוכלו ליצור מחשב תוך חצי שעה עד שעה. ב bit-tech.net יש ת'ראד עם רכיבי מחשב ואפילו כמה מארזים שאנשים יצרו כדי שלא כל אחד יצטרך לעשות לבד. התוכנה יקרה מאוד אבל טובה ל 8 שעות עבודה חינם במצתבר, אז תסגרו אותה כשאתם לא משתמשים. ואל תתחילו לדבר פה על קראקים, כולנו יודעים שיש, כולנו יודעים שחלק משתמשים בזה, אבל זה לא המקום. אתר התוכנה: www.sketchup.com הת'ראד בביט-טק: http://forums.bit-tech.net/showthread.php?…
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
חלקים : בלוק למעבד: ek supremacy nickel csq בלוקים לכרטיסים: ek fc6970 nickel משאבות: mcp35x2 מחברים:ek nickel , bitspower aqua link צנרת: primoflex advanced lrt מיכל: ek csq 150ml רדיאטורים: xspc rx480 , xspc rx360 זו התנסות ראשונה שלי עם מים אז זה עדיין לא נראה מושלם אבל ככה לומדים.. תמונות: Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us …
-
- 8 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
האם למולקס יש מספיק "כוח" כדי להתמודד עם 4 מאווררי 120 בעוצמה מלאה? האם למולקס יש מספיק "כוח" כדי להתמודד עם 4 לייזר לדים בעוצמה מלאה? אם כן האם אפשר סקיצה או משו כיצד אני יכול להכין משהו שירכז לי את כל החיבורים לאחד?
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
טוב אז כבר קניתי רדיו ישן שעלה בסביבות ה+600 (תמונה מצורפת...)עכשיו כל הרעיון (ובשביל זה ביקשתי באחד הפורומים לוח מאוד זול ולא משנה אפילו גנ'רי...בשביל הפורייקט הזה.)היה להוציא כמה שפחות כסף על חלקים כי יש לי כבר מחשב קניתי את כל הדברים (מעבד כרטיס מסך כרטיס קול ועוד)חוץ מלוח שהוא החלק הכי יקר.......הקיצר אני צריך קודם כל רעיונות איפה לחתוך ואיך וכו.....צירפתי תמונה ראשונית של הרדיו הנ"ל לפני הוצאת תכולתו אבל יש סיכוי שבסטוף אני לא יעשה עליו את הפרוייקט כי יש מצב אני משיכאחר ישן יותר ב100 ש"ח אז בנתיים תנו חוות דעת עליו והאם הוא שווה לעשות עליו מודינג (הוא פשוט ענק במימדים שלו....דוגרי גודל של טלויזיה...)טוב אז מה אפשר לעשות איתו ובאיזה צבעים(עץ מן הסתם....) נ.ב הרדיו …
-
- 8 תגובות
- 875 צפיות
-
-
קודם כל אם אני אגיד למוכר דרמל הוא יבין? אם לא אני אמור להגיד לו משחזת ציר? הדרמל מגיע עם דיסקיות שנשברות מהר, יש לי כפפות אני צריך גם משקפי מגן? אם כן כמה הם עולים? הדרמל מגיע עם דיסקיות שאמרו לי שנשברות מהר, ואני רוצה לדעת האם יש הבדל בין הדרמל המקורי של דרמל לאחרים והאם יש הבדל בדסקיות שלהם, אם הדסקיות גם המקוריות יישברו איזה לקנות? וכמובן כמה יעלה לי דרמל מקורי וכמה יעלה לי הסט של החיתוך וכל זה?
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אם איזה מקדח אפשר לקדוח בפרספרס 4 מ'מ?
-
- 8 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
יש לי את המעגם הזה אבל לאן אני מחבר כל דבר? לאן AUDIO IN PUT ולאן שני הקצוות של ה-אדמה? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 8 תגובות
- 919 צפיות
-
-
מישהו יכול להגיד לי מידות של מאוורר של 80 מ''מ כי אני בונה באיזה פרוייקט חלון פרספקס קטן (ראה פרוייקט "מחשבפון") אז אני צריך מידות כי אני עושה חלון שיהיה גדול ב-10 ס''מ מכל כיוון תודה ומחכה לתשובה
-
- 8 תגובות
- 860 צפיות
-
-
איך מרכיבים את הערכת סילבינג? והאם צריך לפרק את המולקסים ועם כן אז איך?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-