עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by Cryptonite,

שלום,רציתי לברר איפה אפשר ליצור מודינג אישי ע"י אנשים מוסמכים ולקבל על כך אחריות.. וכמה זה עולה תודה יום טוב

• 38 תגובות
    • 4k צפיות
  2. עריכה שנייה: אתם לא באמת צריכים לקרוא את כל מה שכתבתי מתחת לזה P= רק, האם המעגל הזה יעבוד ? (יש סיכוי טוב תכיוונתי את הלדים לכיוון הלא נכון תתעלמו מזה): עריכה: עשיתי קצת בירורים והבנתי שהכי חכם יהיה במקרה של 4 לדים ומעלה לשים אותם בטור עם נגד קטן ככל האפשר בשביל לא ליצור מתח אינסופי כל לד נוסף לחבר במקביל ללד אחר... אז ככה. יש לי 12 לדים (3 מ4 צבעים שונים) ו40 נגדים (10 של 100 אום, 10 של 500 אום, 10 של 1K ו10 של 2k). עכשיו הרעיון שלי הוא להוסיף בתחתית המארז שאני בקרוב קונה (כשלFoxPc יהיה את כל הרכיבים במלאי) לדים. המארז הוא NZXT Alpha Black. ניסיתי לחפש אבל לא כל כך הצלחתי, אני חושב שאני אצטרך לחבר את זה לחיבור Molex אבל אני ממש לא בטוח. חיבור Molex זה הזה עם…

• 0 תגובות
    • 877 צפיות
  3. Started by carman6,

איך המכשיר הזה לחיתוך מארז או כל מיני דברים על המארז.. (כמחליף לדרמל).. זה של BOSCH.. ??? http://www.upfree.net/3722890 תודה מראש

• 4 תגובות
    • 695 צפיות
  4. שלום לכולם! אז ככה חיפשתי בפורום, חיפשתי בגוגל, ולא מצאתי שום תשובה עדכנית ומדוייקת. נמאס לי מהמחירים המופקעים של כבלים, במיוחד בתחום האודיו, ונמאס לי מהאיכות החרא שלהם, ומהעובדה שהם יצוקים וברגע שהם נדפקים, אי אפשר לתקן אותם. אני בקרוב אצטרך כמות עצומה של כבלים, מדובר על סטודיו מוזיקלי, עשרות כבלים, ובנוסף גם כבלים לציוד תקליטנות, לי ולחבר. שאלות: 1) מהיכן מזמינים ראשים ומתאמים, רצוי בארץ, סבבה גם מחול. 2) איך יודעים את האיכות של הראשים? חוץ ממשקל וציפוי אין לי מושג 3) איך יודעים איכות של כבל? 4) מאיפה מזמינים כבל, זה כבר רצוי בארץ. 5) שיטות מומלצות להרכבת כבלים (אם יש כאלה) זהו בערך, נקווה שיצא דיון מעניין, נראה לי שזה נוגע להרבה אנשים! יום טוב לכולם!

• 5 תגובות
    • 897 צפיות
  5. Started by thedag,

היום אני ואבי הלחמנו את המקלט IR ולא עבד!! השתמשתי בעינית בידיוק כמו במדריך והכל כמו במדריך רק המייצב היה L7805CV אבל זה היה אמור לעבוד.. יכול להיות שהעינית נראית אותו דבר אבל הרגליים שלה שונות? עוד שאלה איזה מקלט עדיף להכין? זה שבאתר או http://www.manoweb.com/alesan/lirc/ ???

• 8 תגובות
    • 908 צפיות
  6. Started by 1_Nike_1,

זה משנה כל הסוגים והגדלים.... עם עופרת, בלי עופרת... ראיתי שיש 60/40 ויש גם לפי קוטר... אני רוצה בדיל פשוט להלחמה יום יומית של אלקטרוניקה, דברים קטנים. שיהיה חזק ואיכותי. ואם העופרת/לא עופרת קשור לעניין סביבתי, אז אשמח לדעת מזה... תודה מראש :]

• 2 תגובות
    • 5.9k צפיות
  7. Started by kousson,

שלום, חסרים לי נגדים לבניית מקלט IR. מצאתי בארון נגדים באותו הערך שאני צרים אבל הנגדים האלה קצת יותר גדולים פיזית מהאלה שנאבדו לי. האם יש לזה השפעה כל שהיא בהתנגדות או שאני יכול להשתמש בהם במקום הנגדים שאני צריך.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  8. שלום, זה לא כל כך קשור אבל יש פה מביני עיניין שאולי יוכלו לעזור.. יש לי מצלמה דיגיטאלית, והיא נפלנ לי על בטון ממטר וחצי בערך בידיוק על הקנה צילום (או איך שקוראים לזה) לא עם הפנים אלה עם הצד, כך שהקנה התעקם לצד... המצלמה מגיבה כאשר אני מנסה לעשות משהו, ומנסה לסכוא את הקנה אבל הוא מעוקם ולא יכול להכנס פנימה... האם אני יכול לנסות לתקן את זה אם אני אפתח את זה ? או שיש סיכוי שיש גם תקלה טכנית בגלל הנפילה ? העיקום הוא לא גדול.. סך הכל כל הקנה הוא בערך 5 ס"מ אבל אני לא מצליח להזיז אותו בחזרה מבחות וחשבתי שאם אני אפרק את כל המצלמה ואגיע ממש לחישוקים האלה של הקנה (הוא מורכב מ 2) אני אוכל להפריד אותם ולישר אותם ? מה אתם אומרים ?

• 1 תגובה
    • 732 צפיות
  9. Started by ofek4490,

יש לי דיסק קשיח חיצוני ישן של MAXTOR שבל החום הרב הדיסק הגיע לטמפרטורות קיצוניות ודבר זה גרם לירידה בביצועים ולבעיות. חיפשתי דרך לקרר אותו אחד מהם היה מאוורר. נזכרתי שיש לי ספק כוח ישן בבית בעל מאוורר, התחלתי לפרק את תכולת הספק כשפתאום עלה לי רעיון להשתמש בו על מנת שיצור תעלת אוויר. לאחר הרהורים רבים וחשיבה על העניין כמו איפה למקם את הדיסק ואת הספק, הנחתי אותו בתחתית כך שהאוויר החם יעלה למעלה וישאב החוצה ע"י המאוורר בנוסף פירקתי את צלעות הקירור של הספק וחיברתי אותם לדיסק לשם ביצועי קירור טובים יותר. רק נשאר לי למצוא ספק למאוורר, לאחר חיפושים בבית מצאתי ספק תואם וכשר כל העבודה ערכה כיומיים והניבה תוצאות נהדרות הטמפרטורה של הדיסק ירדה וכך הביצועים השתפרו אני מרוצה [מאוד שמח…

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  10. יש לי דיסק קשיח חיצוני ישן של MAXTOR שבל החום הרב הדיסק הגיע לטמפרטורות קיצוניות ודבר זה גרם לירידה בביצועים ולבעיות. חיפשתי דרך לקרר אותו אחד מהם היה מאוורר. נזכרתי שיש לי ספק כוח ישן בבית בעל מאוורר, התחלתי לפרק את תכולת הספק כשפתאום עלה לי רעיון להשתמש בו על מנת שיצור תעלת אוויר. לאחר הרהורים רבים וחשיבה על העניין כמו איפה למקם את הדיסק ואת הספק, הנחתי אותו בתחתית כך שהאוויר החם יעלה למעלה וישאב החוצה ע"י המאוורר בנוסף פירקתי את צלעות הקירור של הספק וחיברתי אותם לדיסק לשם ביצועי קירור טובים יותר. רק נשאר לי למצוא ספק למאוורר, לאחר חיפושים בבית מצאתי ספק תואם וכשר כל העבודה ערכה כיומיים והניבה תוצאות נהדרות הטמפרטורה של הדיסק ירדה וכך הביצועים השתפרו אני מרוצה [מאוד שמח…

• 8 תגובות
    • 945 צפיות
  11. Started by ClubCaliber,

אבקש ממכם להוסיף את החנות יור-גום שיושבת בדרום תל אביב ברחוב י.ל פרץ לרשימה שלכם בסטיקי, יש להם מלא גומי מכל הסוגים. מחירים זולים! הייתי ויצאתי מרוצה תודה.

• 4 תגובות
    • 943 צפיות
  12. Started by SpLiNtEr,

שלום לכולם. טוב,אז בעוד כמה שבועות אני הולך לקבל כמה מארזי P3,בנסיון לשנות את מראם,מהקצה אל הקצה, הכל כולל הכול. אחד הדברים שאני מתכננן לאחד מהמארזים,הוא חריטת החתימה/ניק שלי,על דלת שמאל של המארז. מכיוון שאין לי ניסיון בחריטה,ובשליטה מוחלטת על דרמל,דבר אשר חשוב מאוד לפני שמבצעים חריטה, הייתי צריך להתחיל בניסויים. אבא שלי הביא לי חתיכה של מתכת,שאוכל לעשות עליה כמה חריטות,ולהעיר את כישורי . דבר ראשון שעשיתי,הוא צביעה של החלק הנחרט. כפי שתשימו לב,הצביעה הייתה רופפת,ולא מקצועית,מכיוון שאין צורך בכך,בכל זאת - זו חתיכה נסיונית. תמונות: http://picasaweb.google.com/DareDevil.mail/MuTaTiOn כמה דברים שחשוב להבהיר לכם,לפני שתגיבו: 1- זוהי הפעם הראשונה שאני מנסה לחרוט. 2…

• 39 תגובות
    • 4k צפיות
  13. Started by PrefaceAlumni,

אהלן! עשיתי חיפוש בפורום ולא מצאתי, אז מצטער אם אולי השאלה הזאת נטחנה פה עשרות פעמים... איזה ערך מוסף נותן לי החיבור 3PIN ללוח אם? (SYS FAN/AUX FAN) הבנתי שאם מחברים ל4PIN(מולקס) הוא יעבוד על 100 אחוז כל הזמן, האם ה3PIN נותן רק חיווי על המהירות או מאפשר לי גם שליטה? תודה רבה!

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by GOVNER_T.S.Y,

שלום, אני רוצה לעשות איזה מוד HTPC קטן ויש לי מארז ממש קומפקטי, הלוח אם שאני מעוניין לקחת לשימוש הוא ה780G ורציתי לדעת על איזה ספק כוח אתם ממליצים שיענה ל3 הקרטריונים הבאים: 1) שיהיה קטן (כמה יותר קטן , יותר קטן מספק סטנדרטי, לא צריך להסחף...) 2) שיחזיק את הלוח 3) שלא יהיה יקר תודה לכל העונים gov_x3

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  15. אני רוצה לעשות כמה חורים במארז ...ולא בה לי להשתמש בדיסק רגיל לעשות ריבועים ,אז עם משיהו יכול להלוות לי יהיה נחמד . רצוי שהוא יהיה מחיפה ...תודה מראש

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. אני מחפש את ה D-SUB הזה ולא מוצא... יש רק בת"א בהר-ציון אני חושב מישהו מכיר אולי חנות בראשון לציון? או אולי חנות לא מראשון אבל עם משלוחים (חוץ מאריהב) תודה רבה.

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by RoNeR,

קיבלתי את הסט רמקולים למחשב Creative I-Trigue 3400 ממישהו שנעלם לו השלט (שלט חוטי) עכשיו בלי שלט בעיקר הרמקולים לא נידלקים ואי אפשר להגביע איתם את הקול.. או לשלוט על הבס או על הטרבל... מישו יודע איך אפשר לבנות שלט או משו בסגנון או אפילו לקנות מאיפה שהוא שלט בניפרד?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by J0n1,

יש לי את המארז compucase 6A19B כל מי שרואה אותו אומר שהוא ממש מכוער בגלל הפאנל (גם בגלל הפאנל חח) קיצר אני בקרוב ארחיב את החלון ואשים צבע נורמלי, עם כיתוב, ועם הרבה לקה (שינצוץ ;D) אני רוצה לעשות לו גם פאנל קדמי, משהו סולידי ויפה, חשבתי לקחת לוח אלומיניום לא מלוטש ובלי ציפוי (שיתאים לארון ולשולחן), עם המראה המוברש הכסוף, בעובי של בערך 4-5 מ"מ, ועליו לשים לוח פרספקס, מחובר עם ברגים. בינתיים עשיתי תכנון (מדויק) של איך הוא יראה בתכלס, הצבע הכחול זה משום שאני רוצה להאיר אותו בתאורת לדים (לא, לא השתגעתי, פשוט לכל מילה מודגשת תבוא שאלה) למעלה זה הCDרומים, מתחת זה המאוורר (כן, הוא לא באמצע) ומתחתיו הכניסות USB. הכפתור כיבוי והדלקה נמצא למעלה, ונראה לי שאני גם אעביר ל…

• 0 תגובות
    • 772 צפיות
  19. יש המלצות? באזור תלאביב * לא מעונין במלחם אקדח

• 20 תגובות
    • 4k צפיות
  20. שאלתי בעבר על פלורוסנטים שהוצאתי מסורק ושאלתי שם איך מפעילים אותם ענו לי אבל לצערי המעגל היה לא טוב ולכן שאלתי היא אם משהוא מכיר מעגל אלקטרוני שיכול להפעיל את הפלורוסנטים האלה (הבנתי שקוראים להם קטודות) המעגל לא נמצא אצלי ככה שאני לא יכול לבדוק ? תודה רבה מראש לעוזרים

• 1 תגובה
    • 768 צפיות
  21. כתוב שם לחלץ את חיבור החשמל של כונן הדיסקטים מהספק ההרוס. אבל לי יש חיבור כזה בכונן דיסקטים http://img262.imageshack.us/img262/613/psconnoa2.jpg איך אני מחבר אותו ? (ואיזה חוט מספק 12V האדום או הצהוב ?) יש לי מתאם מולקס 3 ל-4 http://img45.imageshack.us/img45/6863/cablemolex43im3.jpg אפשר לקמבן משהו ? בפעם האחרונה נסיתי לחבר מאוורר לפינים של מולקס וזה לא כל כך הלך, הסתבכתי עם זה

• 0 תגובות
    • 729 צפיות
  22. כותרת

• 6 תגובות
    • 8.3k צפיות
  23. Started by alonezer,

שלום, אני התחלתי והתאמנתי על סתם מארזים שמצאתי ברחוב, ולקחתי מהעבודה(חנות מחשבים) אבל אני רוצה לעשות משהו רציני יותר. קניתי לי מארז חדש Enermax Chakra, ועכשיו המארז הישן שלי מחכה לשיפוצים אז מחר אני יעלה תמונות כדי להראות לכם מה אני מתכנן. כרגע, מה שאני חושב זה חלון פשוט אבל אני רוצה לעשות אותו יותר יפה מזה, אז אם למישהו יש רעיונות זה נורא יעזור לי מחר אחרי שאני יעלה תמונות של המארז אני יחשוב איזה צורה לעשות בחלון(אני חשבתי על מרובע עם פינות מעוגלות אבל קטן ולא על כל החלון) כדי שלא יראו את המגירות של הדיסק קשיח והDVD. ובמקרה של המארז הספק כח גם נמצא שמה אז אולי אני יעשה גם חור. עכשיו חשבתי להזמין מmnpctech טפט של carbon ולהדביק על המארז. טוב אז מחר אני יעלה תמונות ואם למ…

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by 1_Nike_1,

מעוניין שלא לשמוע יותר את הקליקים של העכבר. הרעיון היה מזמן, אבל הת'רד בפורום ציוד היקפי נתן לי בוסט להתחיל את זה. (http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=343759.0) אז ככה... אני צריך עזרה בנוגע מה אני עושה הלאה. אני newbie, אז מה עושים עם הפלסטיקים האלו?? פתחתי את העכבר. מה הלאה? ואני שואל מה הלאה כי ברגע זה אין לי עכבר רזרווה. בעיתוי אחר הייתי מפרק וזורם ומנסה.. אבל אין לי תוכנית ב'. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by משתמש כבד,

יש לי בבית מגבר+סאב לרכב שאין לי בהם שימוש וחשבתי אולי לחבר אותם למערכת בחדר. יש לי ספק של אנרמקס ליברטי 400 שמוציא 20A בכל מסילה(סה"כ 2 מסילות) ועל המגבר יש פיוז של 20A. האם ניתן לחבר את המגבר למולקס מבלי לפחד שמשהו ישרף? אופציה שניה היא אולי לאחד איכשהו את שתי המסילות כי מסילה אחת גם ככה לא בשימוש ובמסילה השנייה בקושי יש שימוש כי המחשב מלפני כמה שנים טובות והוא בקושי צורך חשמל.

• 5 תגובות
    • 5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.