אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
קודם כל אם אני אגיד למוכר דרמל הוא יבין? אם לא אני אמור להגיד לו משחזת ציר? הדרמל מגיע עם דיסקיות שנשברות מהר, יש לי כפפות אני צריך גם משקפי מגן? אם כן כמה הם עולים? הדרמל מגיע עם דיסקיות שאמרו לי שנשברות מהר, ואני רוצה לדעת האם יש הבדל בין הדרמל המקורי של דרמל לאחרים והאם יש הבדל בדסקיות שלהם, אם הדסקיות גם המקוריות יישברו איזה לקנות? וכמובן כמה יעלה לי דרמל מקורי וכמה יעלה לי הסט של החיתוך וכל זה?
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
עכשיו שמסתכלים לי על המחשב לא מבינים מי נגד מי ומה הולך לאן אז אני רוצה לסדר אותו קצת עם איזה חומרים אתם חושבים שאפשר ??
-
- 5 תגובות
- 998 צפיות
-
-
קודם כל אני חייב להגיד שאני כבר כמה חודשים גולש פה ואני מועשר בידע בזכותכם! ואני רוצה להודות לכם ממש! עכשיו לשאלתי, ראיתי שבחריטה עם דרמל החריטה לא הכי יפה, אז רציתי לדעת אם אני אקנה את ה-NZXT Tempest אני אוכל לחרוט עליו עם דרמל? והאם אני אוכל לעשות לחלון שלו שיש לו הקיים חריטה, והאם אפשר לעשות חריטה בלייזר ואם אפשר בלייזר כמה זה יעלה לי? כמובן אני רוצה לעשות משו מורכב וזה ייקח לי זמן לעשות לבד כי מחר אני קונה דרמל ומתחיל לעבוד איתו על מארזים ישנים שיש לי. כמה יעלה לי לעשות חריטה עם לייזר? וכמובן איפה אני יכול לבצע חריטה כזאת? ותודה רבהההההההה מראש לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בניתי את המקלט על מטריצה ורק שאני מחבר אותו למחשב הRAW CODES מראה לי כזה Pulse 00000 Space 0000 אבל כשאני לוחץ על כפתורים הוא לא עושה לי את זה... ניסיתי בכמה שלטים רק כשאני מחבר למחשב הוא מראה לי וזהו. עזרה??
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
קיבלתי שרת שכזה, לוח אם מחולק ל2 ותומך בשני מעבדים, אבל עדיין פנטיום 2. יש לי מארז נוסף של פנטיום 4 (תושבת 478) שאני יכול לפרק ולהוציא ממנו את הלוחות הרלוונטיים לטובת התושבות ללוח אם, ספק וכל השאר. שאלות. 1. האם תושבת של לוח אם עם תושבת 478 תתאים גם ללוח אם חדש יותר (775)? 2. יש בכלל טעם? הוא גדול, כבד ויש לו המון דופן צד, זה בערך היתרון היחיד שלו.
-
- 6 תגובות
- 848 צפיות
-
-
קניתי דרמל ואני לא מסתדר עם החיבור של הדסקיות. אני מרכיב את זה על משהו מהערכה? אולי חסר לי חלק? אני מתחיל להתחרט על ההשקעה. תעזרו לי בבקשה. :s05: :s05:
-
- 4 תגובות
- 776 צפיות
-
-
קיבלתי אחד כזה, פנטיום 2 (עם אופציה לשני מעבדים), בהמה במשקל של 27 ק"ג. למישהו יש רעיונות יצירתיים מה אפשר לעשות עם כזה? או לחילופין, איך לשדך לו לוח אם מתקדם יותר? בתודה מראש עומר
-
- 6 תגובות
- 900 צפיות
-
-
אני יכול לעשות את זה http://www.danielandrade.net/2005/12/06/howto-blinking-leds/ רק שבמקום לדים להשתמש בקטודות קרות ?
-
- 6 תגובות
- 988 צפיות
-
-
-
1. אני רוצה לצבוע את המארז שלי בשחור אבל עם אפקט מראה. עכשיו הייתי בהום סנטר וראיתי שיש ספריי שחור רגיל ויש ספריי שחור לרכב(סוג של פח/מתכת) איזה מהם עדיף לצביעת מארז? 2. חובה להשים צבע יסוד(פרמייר) לפני צביעת מארז או שלא? 3. איפה קונים בונדו כי בהום סנטר ואייס(עם אוטו דיפו) לא מצאתי? 4. איפה לקנות דבק דו צדדי דק כמו בתמונה הבאה: 5. איפה ניתן להשיג דבר כזה: תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 820 צפיות
-
-
זאת טובה? http://www.msnshops.co.il/shop/Templates/groupsalesproduct.aspx?came=529&AuctionId=7694776 כי אין לי וגם בחיים לא השתמשתי במשהוא דומה אז אני רוצה משהוא למתחילים שלא עולה הרבה כסף סתם בשביל לנסות ואין לי בעיה שהוא יהרס אם לא זה תביאו לי משהוא בטווח מחירים של 100-200 שקל או שתתנו לי שם של מוצר ברשתות כמו הום סנטר או אייס או שתביאו לי קישור לקנייה מאתר באנטרנט תודה ...
-
- 6 תגובות
- 979 צפיות
-
-
שלום, כבר מלא זמן שלא עשיתי איזה מודינג או משהו כזה, אז הגיע הזמן. חבר מתקשר אלי יום אחד ואומר שיש לו XBOX שקיבל טבעת המוות, הוא עצמו קנה אחד אחר ושאל אם אני רוצה לתקן את זה. אם אני מצליח לסדר אותו הוא ימכור לי אותו במחיר נחמד. (שמור במערכת) אז פתחתי את המכשיר ועשיתי את אחד המדריכים שמופעים ברשת הכוללים מגבות תנורי חימום ועוד דברים סוטים אחרים. המכשיר נדלק, עבד כמה דקות נתקע ושוב אותן 3 נורות אז שוב פתחתי עשיתי את התהליך החייה. הדלקתי, ושמתי לב שהסינק המסכן על הכרטיס מסך רותח בטירוף אז הצמדתי עליו מאוורר 120. אם המאוורר הבוקס עבד יום שלם ללא תקיעות וללא תקלות. המסכנה: לשמור על הליבות קרות כמה שניתן. המסכנה מהמסכנה: קירור מים. לאחר שיחת טלפון עם מישהו שבעברו היה …
-
- 48 תגובות
- 9.6k צפיות
-
-
מישהוא יודע אולי מאיפה אני יכול להשיג את החלק הזה שיש פה במדריך? http://www.danielandrade.net/2005/12/06/howto-blinking-leds/ ואגב אם אני מחבר לד רגיל ל 12V אז נגד של כמה אום אני צריך להשים עליו?
-
- 2 תגובות
- 994 צפיות
-
-
יש לי שאלה אם אני רוצה לעצב מארז למחשב אבל אני לבינתיים רק רוצה לעשות אותו יפה אני לא רוצה שהחלקים בפנים יפעלו באמת אני מתכוון בסוף לשים חלקים לא כרגע ואני עושה את כל החיבורים של המאווררים והלדים וכל הבלאגן על חיבורים של ספק אז איך אני גורם לספק לפעול בלי מחשב שמחובר אליו כי לפי הניסיון שלי שהספק לא מחובר לוח אם שעבר בדיקה של הביוס שהכל תקין אז הוא פשוט מתכבה אחרי שתיי שניות...
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני חדש פה קוראים לי טל ויש לי מחשב טוב עם מארז גועל נפש אז אני רוצה קצת לעצב אותו קראתי באיזה שהוא אתר על מדריך שעושה שמנורות לד יפעלו בקצב של המוסיקה שמפעילים ואני רוצה שהלדים יהיו בתוך המארז הבעיה שלי היא כזאת: המארז שלי אטום לגמרי חוץ מרשת מעפנה של המאוורר שלא יצא ממנה אור לפי דעתי אני עכשיו רוצה להתקין במקום המכסה הרגיל של המארז חלון מפלסטיק דמוי זכוכית (כמו החלונות של הבית ספר כאלה שכמה שלא תבעט בהם אין סיכוי שהם ישברו) השאלות שלי הם כאלה : איך קוראים לפלסטיק הזה ? יש איזה שהיא דרך יותר נחמדה לעשות את זה ? יש פלסטיק אחר שאפשר להשתמש בוא? וגם בקשר למנורות אם יש פה מדריך שמתרגם את מה שרשום באתר ההוא? הינה לינקhttp://www.danielandrade.net/2005/12/06/howto-blink…
-
- 3 תגובות
- 735 צפיות
-
-
אני מתכנן מחר לצבוע את המארז, יש עליו כל מיני שריטות שמעצבנות אותי, היום שייפתי אותו, השאלה שלי כזו: צריך רק לשייף את המארז כולו? אני צובע את כל המארז גם מבפנים. ואיזה חומרים מדללים אני צריך לשים בכוס של הפיסטולט? חוץ מקצת טינר?
-
- 21 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום אשמח אם למישהו יש את המידות המדויקות של החורים של הסוקטים השונים ביחס למיקום המעבד בעיקר AM2 ו775 אבל אשמח לקבל גם יותר ישנים זה למען גוף קירור שבניתי תמונות בקרוב תודה מראש sa_ka
-
- 0 תגובות
- 765 צפיות
-
-
קניתי משחזת ציר(דרמל) של חברה EXPERT וקיבלתי איתו דיסקיות מעפנות שאני יכול לישבור אותם אים היד בלי להיתאמץ אז לכל סוד של משחזת ציר מקבלים כאלה דיסקיות ? ואים יש להום סנטר דיסקיות כאלה לחיתוך חלון במארז ? אים מישהוא קנה מישם כי אני רוצה ליהיות בטוח שיש שם
-
- 17 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
מזה זמן רב אני שואף להגשים את החלומות שלי, והנה עכשיו אני יכול לסמן V על אחד מהם.. 14 שנה אני עם אותו חדר (מכיתה א למען האמת), אומנם הוא לא רע, אך תמיד רציתי משהו מכובד ויוקרתי יותר. לצערי, החדר לא גדול, והוא איתגר אותי לא מעט בשלב השרטוטים. יש המון אלמנטים שצריך לשלב בחדר, וצריך לסדר אותם בטוב טעם כדי לא ליצור מראה עמוס וכבד מידי בכל אופן, העבודות מתחילות היום (בעיקר פינוי החדר להתחלת העבודה) העבודות יכללו: 1. החלפת רהיטים 2. ריצוף מחדש (פרקט) 3. חציבה בקירות לצורך תעלות (חשמל, טלפון, רשת, YES ), שקעים (מתוכננים עוד 20 נוספים) ושאר דברים, וכמובן צבע (האלמנט היחיד שעדיין אני לא סגור עליו אגב) 4. סדר, ישנם המון דברים שאני חייב להעיף מהחדר (למחסן, או לפח...), אנ…
-
- 129 תגובות
- 28.3k צפיות
-
-
בקישור הנ"ל http://www.ovelha.org/pasteler0/2005/12/06/howto-blinking-leds/ יש את המדריך רק מה שלא הבנתי זה החוט האדום בתרשים לאן מתחבר בבננה למחבר החיצוני או הפנימים וכן השחור לאן מתחבר לחיצוני או לפנימי?? תודה רבה רבה מראש לעוזרים נסעתי לקנות חלקים
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כבר פעם שניה שאני בונה את המקלט IR ולא מצליח לי... אולי הבעיה היא ברגליים או בקבל +- אני לא יודע.. יש לי קבל כחול כזה שכתוב עליו 4.7uF 50V העינית IR אותו דבר כמו במדריך המייצב מתח הוא L7805CV הדיודה היא אותה דיודה הנגד הוא אותו נגד אני כבר לא יודע מה לעשות אולי הבעיה היא במחשב? תודה.
-
- 4 תגובות
- 770 צפיות
-
-
אם אני לוקח קבל USB מפצל אותו ל4 חוטים שחור אדום לבן וירוק, וחותך את הירוק והלבן, ומשתמש בשחור ובאדום בתור חשמל, ומחבר אותם למאוורר גם בחוט שחור ואדום ומחבר למחשב זה יכול לגרום לקצרים? או לשריפה של המחשב או משהו כזה? כמובן שיש הפרדה.
-
- 3 תגובות
- 755 צפיות
-
-
כמו שכבתי בכותרת. האם מודינג מסיר אחריות? לדוגמא אם אוסיף לדים למארז, האחריות יכולה לרדת מהספק ו/או מהמארז? פתחי איוורור במארז יורידו ממנו את האחריות? למרות שאני לא רואה ממש צורך באחריות של מארז. וכו'...
-
- 3 תגובות
- 758 צפיות
-
-
צהריים טובים אנשים אני רוצה לדעת איך לחבר בוקסת מערכת לרמקולי מחשב רגילים ? אם יש תמונה אז תודה תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 907 צפיות
-