עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. שלפני המון שנים הייתי מאד פעיל פה , היום אני לא מעניין אותי איפה נעלמו כל יומניי הפרוייקטים.. בהם היו יומני מודינג מטורפים חלק מהם גם שלי..

2. Started by Athlete,

שלום לכולם, יש לי מחשב נייד של ASUS שהפסיק להטעין. לאחר שפתחתי את המחשב רואים שבלוח האם החיבור של הטעינה (שמולחם ללוח האם) נשבר. הזמנתי את שקע הטעינה אבל ההלחמות נראות לי מעל היכולות שלי (יכול לנסות אבל חבל לי להרוס). יש למישהו רעיון למי אפשר לפנות על מנת שילחים את שקע הטעינה ? אני נמצא באיזור חיפה אשמח לרעיונות ועלויות צפויות

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by aviz,

בשביל לחבר לעכבר

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by nomagr,

למישהו יש מושג איך אפשר להמיר וידאו מרספברי פיי ל"שפורפרת אינטרקום" אנלוגי ?

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by lm,

חשבתי על משו כזה כל מי שיש לו פלאפון(כיאילו שלכם אין) שיעשה עליו מודינג כלומר שיקח תפלאפון שלו(במקרה שלי מאפן בצורה שלא נראתה כמוהה מעולם) ויעשה לו חלון, יצבע אותו ויעשה כל מיני שטויות שרק אנחנו המודרים עושים ויעלה את התמונות לפה אני יתן תמונה שצבעתי חצי פלאפון בשחור ! ! ! ! / \ [attachment deleted by admin]

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. אני הוצאתי כבל מהלוח אם ואני לא יודע איך לחפש אותו בEBAY, מה אני אמור לרשום שם?

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by מאפיונר,

איפה אני יכול לקנות דלת שקופה למארז ? תודה מראש !!

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. איך אני יכול להכין כבל כזה? http://www.retrousb.com/product_info.php?cPath=21&products_id=69

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. כרגע יש מדריכים למודינג שמה. מה הייתם רוצים שיהיה בתוכנה? מידע על רכיבים? תנו הצעות. :

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by aviadzi,

אני רוצה להאיר את המרפסת ב3 פסי לד (עם דימר) של 1.5מ' כל אחד. אותם אני אשחיל בתוך פרופיל מוגן מים. אשמח לעזרה כי קצת הלכתי לאיבוד... פסי לד - ממה שחפרתי קצת, נראה לי שמה שמתאים לי זה גליל לד של 3528 עם צפיפות של 120 לד למטר (כדי שלא יראו נקודות). אני בכיוון? יש יתרון ל24V לעומת 12V? איזה דרייבר אני צריך? עם זרם קבוע? או מתח קבוע? הכוונה שלי היא לקנות עמעם של גויס, אותו לחבר לקופסא מוגנת מים במרפסת, שבתוכה יהיה הדרייבר (עם דימר). כלומר העמעוום יהיה כל 220V AC של הבית. תודה לעונים!

11. טוב היה לי קשה לחשוב על שם מתאים בכותרת אבל לא משנה. אני בונה מערכת קירור מים והמשאבת מים שלי היא של אקווריון ולא מקצועית, לכן החיבור שלה לחשמל הוא לשקע בקיר של 220 וולט אני רוצה לבנות מעגל כל שהוא שיתחבר למחשב כך שאני לא אצתרך לפתוח ולסגור את המשאבה כל פעם שאני מדליק או מכבה את המחשב . כל רעיון שאתם חושבים תזכרו שהמעגל השני הוא של 220 וולט ולא של 5 או 12 לכן צריך לחשוב בקפידה על הרכיבים. תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by fuck off,

אולי יש למישהו מעגל שמבין מתי חשוך ואז הוא נותן מתח למשהו דרך ממסר? אני צריך את המעגל של החיישן והממסר.

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by lior12,

בניתי ספק לניסוייפ ובמקום המתג של 220V בלי מנורה קניתי מתג של 12V עם מנורה כדי לחבר לקיצור של השחור והירוק עכשיו הבעיה שלי שלירוק אין מתח ואני צריך 12V כדי להדליק את המנורה במתג. מה לעשות ?

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. שלום לאלקטרונאים , הטלויזיה LED שלי הפסיקה לעבוד לפתע לא נדלקת ואין אפילו אינדיקציה למתח (LED אדום דולק שמציין שהטלויזיה דלוקה) על פניו כנראה שקיימת תקלה באספקת מתח למכשיר הטלויזיה. דיודות בדקתי שלא נפרצו , כמו כן מדדתי התנגדויות של הנגדים קבלים וסלילים כנראה גם פוטנציאל לתקלות אבל אין לי מושג איך לבדוק פריצה של קבל או סליל תקול עם רב מודד. אני מעריך שקבל שנמדד עליו קצר הוא תקול (שהוא פרוק) . אבל אני לא בטוח שיש דרך ביתית עם רב מודד לבדוק תקינות קבלים על כרטיס ?!???! אשמח לעזרה סלילים בכלל אין לי ידע מה עושים בכדי לוודא תקינוץ ? מישהו יכול לסייע ? אני רוצה לקנות כרטיס חלופי אבל לפני אני רוצה לוודא שאכן הכרטיס מתחים ת…

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by roilevi,

אני מחפש מידע על מתגים חשמליים (פקקים/מפסקים) הנשלטים ע"י מתחים חשמלים נמוכים עם המיקרו בקר אני כבר אסתדר......

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. האם זה אפשרי ? יש לי כרגע כבל RCA אחד וזה לא מספיק על מנת להשתמש ב 5.1 אלא רק ב 2.1 . הרעיון שלי הוא להשתמש בעוד 2 כבלים זהים ולחברם בעזרת מפצל אוזניות. דעתכם?

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. רציתי לעשות משהו קטן משלי ולהכין מתקן יד שלישית להלחמה. מה יש לי? קרש 42 על 10.- שתיי חתיכות כבל Flexible. - שניים כאלה מנורה עם כבל FLEXIBLE. מתקן פשוט להחזקת מלחם, שיחובר לקרש עם בורג. 2 צוותות שיחוברו לכבל FLEXIBLE שיחזיקו את מה שצריך. צירפתי תמונה של הקרש שיש לי. אני צריך עצה באיזה אופן אני יכול לחבר את הכבל לקרש? חשבתי לחבר עם חתיכת הברזל הזאת, שצירפתי את תמונת פה למטה. יש למשהו רעיון טוב יותר? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by freefall,

האם מישהו התנסה או מכיר את ההשלכות של חיבור שני ספקי כח האחד לשני? תאורטית אני מניח שאם אני "מאחה" את כבלי הכניסה/יציאה שלהם הם יחלקו עומס. מישהו יכול לאשר? המטרה היא חיבור של שני ספקים גנריים שסתם שוכבים אצלי (300W+350W) ליצירת ספק כח אחד חזק. במידה והתאוריה נכונה- מהם לדעתכם הקשיים בתחיבת שני הגופים לתוך מארז ספק אחד צפוף? אשמח לכל סיוע של חברי הפורום

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by YTZ,

אהלן, שוכב לי סאב פסיבי בארון ובא לי להוסיף אותו למערכת שלי שמורכבת ממגבר ו-2 רמקולי סטריאו. המגבר עובד גם בעכבה של 4 אוהם אז לא תהיה בעיה של עכבה אני לא רוצה לחבר אותו רק לערוץ אחד כי אז...אני אשמע רק ערוץ אחד. איך אני מחבר אליו את 2 הערוצים מהמגבר? עריכה: אני לא רוצה לגשר בין היציאות בגלל חשש לשרוף את המגבר, אני רוצה לחבר אותו כביכול לצד אחד שיכיל מונו רק ביציאה (הכניסה היא סטריאו)

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by SilverPuma,

יש לי שלט של PS1. עכשיו השאלה שלי היא האם ניתן לחבר אותו ליציאת USB. ראיתי בפורום את המדריך לחבר אותו ליצאת מדפסת ישנה אבל אין לי אותה ואני מעדיף לחבר אותו לUSB. האם זה אפשרי? אם ישנו מדריך זה מאוד יעזור. תודה מראש!

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by ellad2007,

יש לי ארדואינו UNO והווינדווס לא מזהה אותו הוא רושם לי התקן לא מותקן כראוי מה עושים..? אלעד

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by id3232,

אהלן, אנחנו כרגע בתחילת פרוייקט שמצריך שימוש בArduino Uno/Galileo. 1) ברשותנו WIFI Shield וכרטיס WIFI לGalileo,אך אנו מתקשים בהפעלתו.ניסינו לעקוב אחר מספר מדריכים ברשת אך אנו עדיין מקבלים שגיאות כגון שלא כתוב כלום בSerial monitor או שכתוב WIFI shield not present כשאנו מריצים קטעי קוד מה wifi examples. האם יש למישהו מדריך פשוט-עדיפות לעבודה עם הגלילאו. 2)לאחר שנעקוף את בעייה 1,נרצה לדעת באיזו דרך נוכל ע״י קוד שכתבנו לגלאי IR לשלוח את הנתונים מהארדואינו לאתר שמתעדכן ע״ב נתונים אלו באינטרנט (מספיק אפילו לשלוח 0 או 1 במקרה של זיהוי בגלאי)? האם יש מישהו שמבין בעניין ויכול לעזור? תודה!

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. אהלן חברה, אני מחפש פתרון יצירתי להפעלת נורת לד על ידי לחיצה על מקש במקלדת או בקר אחר. אני מעוניין לחבר אורות בלם לעמדת הנהיגה שבניתי כל שבעת לחיצה על דוושת הבלם האורות ידלקו. הדרך הקלה לבצע זאת היא פשוט לפתוח את מערך הדוושות ולהתקין שם מיקרו סוויץ אך אני לא רוצה להתעסק עם זה, אלא למצוא פתרון יצירתי אחר שייתן לי גמישות בהמשך. אשמח לכיוונים. תודה שמוליק

24. שלום אני רוצה להכין משהו מפרספקט ומאוד חשוב לי שזה יחתך ישר ולא ישאיר סימנים, שמעתי על סכין שחותכת את הפרספקט בלי סימנים , יש דבר כזה? לגבי דרמל וכל שאר כלי העבודה הם משאירים סימן כזה מגעיל ואני רוצה להימנע מזה ושיצא ממש חלק.. האם סכין שחותכת זכוכית תהיה טובה לפרספקט? עוד רעיונות והצעות יתקבלו בשימחה תודה

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by zxor,

הסתובבתי בeBay ומצאתי את הפריט הזה: http://cgi.ebay.com/808nm-300mW-High-Power-Burning-IR-Laser-Diode-DIY-Lab-/180627805569?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item2a0e419581#ht_2057wt_1140 זה הדיודה של הלייזר, של 300mW, חדש, קטן, ועולה דולר אחד (פחות מ5 שקל). השאלה שלי, האם ניתן ליצור מזה אשכרה לייזר, ואם זה כלכך פשוט, למה אנשים קונים לייזר של 5mW ב12$, שאני יכול להכין ב1$ לייזר של 300mW? האם הבנתי לא נכון? האם זה מסובך? תודה על העזרה.

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.