עבור לתוכן

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. אם איזה מקדח אפשר לקדוח בפרספרס 4 מ'מ?

• 8 תגובות
    • 5.2k צפיות
  2. Started by samigol,

שלום אני חדש פה וראיתי את הכתבה של להוסיף מאורר, אבל לא הבנתי לאן אני אמור לחבר את המאורר אין לי שום כניסה בלוח אם של חשמל הכל תפוס שם. בבקשה לעזור תודה

• 8 תגובות
    • 976 צפיות
  3. Started by TAsraf,

שלום לכם קראתי את רוב המאמרים והמדריכים פה והגעתי למסכנה זה נשמע כייפי :L אני אחד שאוהב לעבוד עם הידיים (ולפעמים לא..) אז אני רוצה להתחיל במשהו קטן על המחשב החדש שלי כי ההורים ממש מגבילים אותי בקטע של שינויים חיצוניים במחשב.. (אפילו שחיברתי את המאוורר הקידמי שלא עבד הם קיבלו שוק חחחח) אז אני רוצה לעשות פרוייקט ממש קטן בתוך המחשב כגון לארגן אותו או להוסיף מאוורר נוסף.. או לעשות סדר מסויים לחוטים עם צינורות וכו'.. אשמח לקבל רעיונות ד"א אני בן 13 בגלל זה כל ההגבלות אבל לא נורא.. תודה רבה , תמיר אסרף .

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by מאפיונר,

איך מרכיבים את הערכת סילבינג? והאם צריך לפרק את המולקסים ועם כן אז איך?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by kibub,

היי יש לי מארז ANTEC P-180 ואני רוצה להוסיף לו את כל המאוררים. אני יודע שהאחורי הוא להוציא, שני הקידמיים להכניס , אבל מה לגביי העליון מכניס או מוציא? יש לי גם ספק ENERMAX שיש בו מאורר 120 שמוציא במארז הוא יושב למטה לאיזה כיוון הוא צריך להוציא לריצפה או לכיוון מעלה על החוצץ? איך עדיף לסדר את המארז ההרדיסקים למטה יחד אם הספק ואז למעלה יהיה יותר פתוח להכניס אוויר?

• 8 תגובות
    • 993 צפיות
  6. Started by night-fire,

שלום, אח שלי ביקש ממני היום לעשות לו מודינג למחשב לאחר שראה את המארז HTPC שהכנתי ואחרי הרבה זמן החלטתי לעשות לו פשוט אפקט מראה חביב לכל המארז :] הבעיה-שאין לי מושג איך לעשות את זה! אם למישהו יש מדריך , או סתם יכול לכתוב פה כמה טיפים נחמדים אני מאוד אשמח! תודה רבה רבה מראש !

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. קודם כל רקע כללי על DMX שיש תאורה חכמה (שזזה לפי מחשב או בקשר) היא מתחברת ע"י שירשור של DMX, אפשר לבחור שהפנס יזוז X, Y, צבע וכו... לעוד פרטים http://en.wikipedia.org/wiki/Digital_Multiplex עכשיו יש את החיבור למחשב שזה אחד מהם: http://sweetlight.thelightingcontroller.com/english/html/modules/sw_box/ והם מאוד יקרים (מתחיל מ2500 שקל) אז יש פיתוח חדש שהוא יותר פשוט ויותר זול שזה רק כבל http://sweetlight.thelightingcontroller.com/english/html/modules/sw_cable/ עכשיו הגיוני אם אני יקנה חיבור DMX ויעשה ככה: 1. Signal Ground 2. DMX Negative 3. DMX Positive ופשוט יחבר את 1 ל4, 2 ל2 ו3 ל3 הגיוני שזה יעבוד? ???

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by deyv,

מישהו יכול לחשב לי איזה נגד אני צריך בשביל מעגל שמחובר לUSB עם 6 לדים 3 מקבילים ל3 שכל אחד צורך3V 20mA תודה מראש, Deyv

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by Big_Guy7,

יש לי את הפאנל הזה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6214 מחוברים אליו 5 מאווררים (ביניהם המאוורר של המעבד). כיביתי את המחשב (כיבוי מסודר כמובן) והדלקתי אותו שוב, אז הסתכלתי אל הפאנל, וראיתי שהוא לא מזהה שום מאוורר, ולא מראה טמפ' (יש לו חיישנים שפעלו לפני כיבוי המחשב). כל המאווררים מחוברים אליו בדיוק כמו שהיו קודם. יש למישהו מושג מה קרה?!!!!!!

• 8 תגובות
    • 785 צפיות
  10. Started by shai11,

לעינין יש חלקים של מחשבים בבית כמו כולם אז מה שהיה תיקן זה מעבד:p2 233 לוח:משהוא עם ציפס של אינטל(ניראה לי שככה כותבים את זה) זיכרון:MB224 כ.מסך gf 2 64mb+t.v ד.קשיחים:10GB+20GB כונן:LG 52X מארז:גנרי גדול ומכוער אז הפרויקט לקחת ממיר כמו של YES ולהכניס את המחשב בפנים עכשיו שאלה זה יכנס?? המחשב ישמש את אחותי כיחובר לטלביזיה המחשב בעיכר לסרטים\סדרות ומוזיקה אין תקציב לכלום!! קצת תמונות: הקורבן אני יתחיל לעבוד עוד כמה ימים

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. אני מחפש סכמה שתסביר איך לחסר צג של PSP לחיבור VIDEO רגיל .....תודה

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. חשבתי על זה.. למה לא? יש לי ספק רזרבה, אם אני אמצא לו מקום טוב, כדאי לי לחבר אותו למחשב? זה יחסוך לו עבודה, ואני אוכל לחבר אליו כמה דברים כבדים כמו המודינג והמאווררים.. רק רעיון :

• 8 תגובות
    • 969 צפיות
  13. היי חחח יש לי ת'פלוג -אין של וינאמפ שהאורות של המקלדת יהיהבו לפי המוזיקה אז רציתי לשאול אם אפשר במקום שה"מידע" ילך למקלדת אז זה ילך לעכבר (יש לי עכבר עם לד אדום חזק)כי אני חושב שזה יהיה מזה יפה באמת אז אולי החכמים בניכים היודעים קצת לתכנת יעשו בישבילי ;D אם אתם רוצים אני יעלה לפה את ההתקנה\קבצים תודה מראש למי שעוזר...

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by Aviko,

שלום, רציתי לדעת לגבי חומר עיצוב שיש ביכולתו להתקשות על פלסטיק חלק... רציתי לקבל מחירים חנויות ביורשלים, סוגים ותחיליפים לגבי החומר הזה.. תודה, Aviko

• 8 תגובות
    • 3.8k צפיות
  15. נשמע לכם רעיון טוב? להדביק על כל חלק פנימי אפשרי במארז, חוץ מבחורי איורור כמובן , פלציב דביק, לדעתכם יוריד משמעותית את הרעש..? המחשב אצלי בחדר - יש בו 6 מאווררים שונים, והרעש מעצבן (איבשה כזאת מרגיזה)...... דעתכם? יש רעיונות אחרים איך..? (המחשב חדש, לא מלוכלך - וכל המאורירים עובדים על 1000-1200 RPM ככה שהם לא הבעיה..) מפרט בצד.. בראל.

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by ranyr,

המטרה היתה להשתיק את ההרדדיסק על ידי הZM-2HC1 של zalman וקלקר התוצאה היתה שההרדיסק היה ממש שקט אבל אחרי רבע שעה הוא הגיע ל52 מעלות +/- ומת רעיונות להמשך? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 8 תגובות
    • 903 צפיות
  17. Started by maor5,

שלום! מצאתי מדריך לדרמל נחמד וטוב! אז רציתי לשתף אותכם אז בלי הרבה דיבורים קחו את המדריך: http://www.virtual-hideout.net/guides/dremel/index.shtml תהנו!

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by nehmia,

יש לי את המעגם הזה אבל לאן אני מחבר כל דבר? לאן AUDIO IN PUT ולאן שני הקצוות של ה-אדמה? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 8 תגובות
    • 896 צפיות
  19. אריהב קיבלו לדים חדשים מסוג SUPER FLUX, מה יתן יותר אור שני לדים אולטרה ברייט או אחד סופר פלוקס? תודה.

• 8 תגובות
    • 762 צפיות
  20. Started by the_king00,

מצטער על הספאם, זה דחוף... יש לי לד UV הנה הפרטים שלו http://www.lsdiodes.com/5mm/5mmuv.htm אני רוצה לחבר אותו ל5V באיזה צבעים של נגד אני צריך להשתמש? תודה רבה..

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. שלום לכולם אני חדש כאן. יש לי פלאפון של מוטורולה (digital) הוספתי תמונה!! אפשר להשתמש בו ל LCD ? ואם כן איך אני עושה זאת? (הלחמות, חיבורים וכל מה שצריך) אשמח לקבל עזרה!! דרך אגב אחלה אתר, עבודה מעולה תמשיכו ככה!!!!! [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by pixelsight,

סליחה על ההקפצה מישהו מהפרום פעם נתן לי שבלונה עגולה למאוורר 80 מ'מ אני לא מוצא אותה במחשב שלי אני צריך אחת כזואת מישהו מוכן לעזור לי בבקשה .?? :s05: תודה לכולם במיוחד לך DIMAX אבל השבלונות לא נכונות אם גדולות מידיי

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. יש לי עכבר של מיקרוסופט החדש הוא אלחוטי הקיצר הוא מעוצב יפה והכל והוא נוח אבל.....כל איזה 3 ימים בערך צריך להחליף לו בטריות עכשיו מצידי להישאר איתו אבל שיהיה חוטי רגיל לא אכפת לי אז המודינג הבא זה מה שאני מתכנן לעשות רק רציתי לדעת אם זה אפשרי מבחינה אלקטרונית שלא סתם ילך לי עכבר של 400 ש"ח

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by Holography,

קניתי היום ספריי פלורסנטי (UV) אני וחבר שלי רוצים לרסס איתו את הכלובים של הכוננים האופטיים הרצפה ואת התקרה ואת הRear וה Front של המארז. רציתי לדעת אם בריסוס על ברזל יראו את הצבא של הUV - ז"א שאם ארסס ספריי UV בצבע צהוב יהיה לשלדה גוון צהוב\תהיה צהובה כאילו היא רוססה בספריי רגיל? והאם זה מוליך חשמל? (הספריי)

• 8 תגובות
    • 929 צפיות
  25. Started by nehmia,

נגיד אני מוריד SPEEDFAN ואני מכוון שם את הזרם שמאורר יקבל...עכשיו איך הלוח מכוון את הזרם מוריד/מעלה אותו?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים