אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
איך אני יכול להכין כבל כזה? http://www.retrousb.com/product_info.php?cPath=21&products_id=69
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי שלט של PS1. עכשיו השאלה שלי היא האם ניתן לחבר אותו ליציאת USB. ראיתי בפורום את המדריך לחבר אותו ליצאת מדפסת ישנה אבל אין לי אותה ואני מעדיף לחבר אותו לUSB. האם זה אפשרי? אם ישנו מדריך זה מאוד יעזור. תודה מראש!
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אני חדש מאוד במודינג חשבתי לעשות פרויקט מודינג למחשב אולי אפשר הצעות למוד מה החומרים איך להשיג והכי חשוב שלא יהיה משהן מסובך כי אתם יודעים נער ממוצא בלי כל הכלים כמו המקדחות וכל אלה. מה אני יכול לעשות בלי הם ועוד משהו איך אני יצור כפתור הדלק/כבה וריסט למחשב ואיך אני יחבר אותם ללוח אם?
-
- 23 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני הוצאתי כבל מהלוח אם ואני לא יודע איך לחפש אותו בEBAY, מה אני אמור לרשום שם?
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
רציתי לעשות משהו קטן משלי ולהכין מתקן יד שלישית להלחמה. מה יש לי? קרש 42 על 10.- שתיי חתיכות כבל Flexible. - שניים כאלה מנורה עם כבל FLEXIBLE. מתקן פשוט להחזקת מלחם, שיחובר לקרש עם בורג. 2 צוותות שיחוברו לכבל FLEXIBLE שיחזיקו את מה שצריך. צירפתי תמונה של הקרש שיש לי. אני צריך עצה באיזה אופן אני יכול לחבר את הכבל לקרש? חשבתי לחבר עם חתיכת הברזל הזאת, שצירפתי את תמונת פה למטה. יש למשהו רעיון טוב יותר? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
טוב, הלימודים הורידו מהלך (צריך להשלים רק קורס אחד מהשביתה) ועדיין לא התכלתי בעבודה. זה הזמן לעשות כמה מודים. המוד הראשון שסיימתי הוא מוד קליל לכרטיס מסך שלי שבא עם קירור פסיבי ונוטה להתחמם תחת המהרה. נתחיל עם החלקים: בקבוק "מי עדן" (אני חושב), מאוורר 80 מ"מ, וכרטיס מסך 7600GT של gigabyte עם קירור פסיבי Silent Pipe II. דבר הבא, לבדוק שהבקבוק לא פג תוקף בשל, יופי! שלב הבא, נחתוך את הבקבוק ונבדוק התאמה אתה הבקבוק חתכתי קודם בחתך רוחב שיוצא עגול, אבל במעיכה שהבקבוק מקבל ע"מ שיתאים זה לא נוח, לכן מעכתי בעדינות את הלמעלה של הבקבוק ע"מ שתצא צורה "דו-מימדית". מה שמתקבל מחתך רגיל בצורה הזאת זה צורה U, כשחותכים את הבקבוק "ישר" ופותחים אותו חזרה מהמעיכה מתקבל U הפו…
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
האם מישהו התנסה או מכיר את ההשלכות של חיבור שני ספקי כח האחד לשני? תאורטית אני מניח שאם אני "מאחה" את כבלי הכניסה/יציאה שלהם הם יחלקו עומס. מישהו יכול לאשר? המטרה היא חיבור של שני ספקים גנריים שסתם שוכבים אצלי (300W+350W) ליצירת ספק כח אחד חזק. במידה והתאוריה נכונה- מהם לדעתכם הקשיים בתחיבת שני הגופים לתוך מארז ספק אחד צפוף? אשמח לכל סיוע של חברי הפורום
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי ארדואינו UNO והווינדווס לא מזהה אותו הוא רושם לי התקן לא מותקן כראוי מה עושים..? אלעד
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ראיתי את זה עכשיו, פשוט וגאוני לכל חולי הFACEBOOK למיניהם שעוד יש להם חיבור LPT במחשב http://www.instructables.com/id/Facebook-LED-blink-on-new-notifications-and-messag-1/ לדים מהבהבים בשביל קבל הודעות חדשות ומסרים חדשים בפייבוק, מינימום תחכום למרות שאפשר לשדרג את זה למשהו שיראה טוב יותר
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שנאי מ220V ל110V שעליו כתוב 500KVA , מה ההספק בוואטים שהוא מספק והאם ניתן לחבר אליו מכשיר שההספק שלו 1800 W
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
- 2 followers
-
-
מישהו פה מכיר אתר\אתרים בעברית שיש בו\בהם מעגלים לבנייה עמצית?
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן, אני עובד על פרוייקט של תצוגה מסתובבת (Persistence of vision display) כבר כמה חודשים. מישהו מעוניין שאפרסם יומן פרוייקט ?
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
טוב היה לי קשה לחשוב על שם מתאים בכותרת אבל לא משנה. אני בונה מערכת קירור מים והמשאבת מים שלי היא של אקווריון ולא מקצועית, לכן החיבור שלה לחשמל הוא לשקע בקיר של 220 וולט אני רוצה לבנות מעגל כל שהוא שיתחבר למחשב כך שאני לא אצתרך לפתוח ולסגור את המשאבה כל פעם שאני מדליק או מכבה את המחשב . כל רעיון שאתם חושבים תזכרו שהמעגל השני הוא של 220 וולט ולא של 5 או 12 לכן צריך לחשוב בקפידה על הרכיבים. תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לאחרונה קיבלתי השראה מהרמקול של supertooth שקולט מוזיקה בbluetooth ומנגן אותו ברמקול והחלטתי שאני רוצה לבנות משהו בסגנון רק יותר גדול קצת ,לפי מה שהבנתי מאלקטרונאי שאני צריך לוח reciver שישדר לרמקול של בערך 80-90 watt(כמו באוטו) את המוזיקה. ללוח צריך לחבר גם מקלט bluetooth וחיבור מתח לסוללה נטענת ... השאלה שלי זה האם מישהו פה יכול לעזור לי עם תוכנית לבניית לוח כזה או להגיד לי אם אפשר לקנות לוח כזה כבר מוכן ?? תודה לכל העונים ..
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
המודינג הישן התחיל להיתקפר אז התחלתי עם החדש לקחתי כמה חלקים של מגבר גדול והתחלתי לחבר לאחרי יומיים סיימתי והמחשב עובד! הוספתי גופי קירור ואל תגידו לי למה עשיתי את זה כי זה חשוב לקירור טוב של המחשב והרכיבים. כמה תמונות: תגובות בבקשה לשיפורים...
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אם אני מחבר לפה 2 מכשיריי סלולר ועושה פליי בשניהם צד שני לרמקול. אני מקבל סאונד MIX בניהם. השאלה אם זה עשוי לגרום נזק למכשירים. ויותר מזה : אם אני מחבר את הדבר הזה לרמקולים ואת כל הסלון לזה - מחשב, טלפון, ממיר, DVD כל מה שצריך. האם יש בעיה כשמכשיר אחד (output) מקבל לתוכו פלט (input) ? דוגמה:
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אני חדש בפורום ובעולם המודינג ורציתי להראות לכם מה עשיתי זה המוד הראשון שלי וכן הפעם הראשונה שאני עובד עם דרמל ואיך יצא תגידו לי בעצמכם [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מחשיבה שלי , אם אפשר לבנות מכונת cnc שעובדת על דרמל , אז מי שלא יכול לבנות מכונה כזאת לא יכול פשוט לסמן בטוש על הלוח נחושת ולחרוט ? אנשים עם יד טובה יכולים להצליח בזה לא?! ועוד שאלה, איך לוח pcb עובד עם הרי הלוח מנחושת, נחושת זה חומר מוליך, אז איך החיבורים לא מתקצרים?
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אני די חדש בתחום האלקטוניקה ורציתי לדעת איך הופכים שרטוט כזה: http://images.bit-tech.net/content_images/2002/06/knight_rider/normal.gif לדוגמא ולהפוך אותו למשהו כזה: http://images.bit-tech.net/content_images/2002/06/knight_rider/single_leds_x4.gif מה כאילו לעשות את הכל במטריצה ולשרטט בצייר איך שיצא? תודה לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי לוח של ג'יגה בייט (KT400...) ומארז ג'נרי (9950 ATX) רציתי לדעת אם מישהו ניסה להחליף את לד הPOWER (לד רגיל) ללד UB. השאלה שלי היא: האים הלוח נותן מתח\ זרם מספיקים (ולא גדולים מידי!) בשביל לד UB? ואני מבקש: תשובות ענייניות בלבד! שאלות של "למה..." לפרטי. תודה.
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
האם אפשרי לחבר בדרך כלשהי צלחת לווין למחשב ולקלוט אותות כמו רדיו, טלוזיה, שיחות טלפון / פלאפון, מכשירי קשר וכד' ? טלוזיה ורדיו אני מאמין שכן השאלה היא האם אפשר גם לקלוט עוד דברים כמו שיחות טלפון או מסרים מהחלל החיצון
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום במברגים הנ"ל, הידית מפלסטיק, והראש קרמי. http://www.ebay.com/itm/2PCS-FM-Anti-jamming-034F-034G-Ceramic-Cross-SCREWDRIVER-Anti-static-Plastic-/130900239895 הראש שלהם לא יישבר בקלות?
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חיפשתי הוראות לבניית מעגל שידליק לי נורה לפי הבאסים של המוזיקה מהמחשב, מעין אורגן אורות עם ערוץ אחד. מצאתי את האתר הבא: http://www.aaroncake.net/circuits/corgan.htm והנה השרטוט מתוכו: ויש לי כמה שאלות לגבי המעגל... 1. המעגל יעבוד גם ב220 וולט ולא רק ב117 נכון? 2. איזה נגד משתנה כדאי לי לשים כדי שאני יוכל להפעיל את הנורה לפי הבאסים ולא בצלילים גבוהים יותר? 3. כמה אמורים לעלות לי בערך כל הרכיבים מהשרטוט? 4. אם אני רוצה להכין מפסק למעגל אפשר לשים אותו בין השנאי לנגד? תודה רבה למי שיעזור....
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
צהרי שבת טובים לכולם החלטתי לתקן את המגבר של הסאב , אז ככה הבעיה היא : א: אין צליל נקי אלה יותר בכיון של בום בום בום ולא באסים נקיים . ב: ברגע שהייתי מתניע את הרכב הייתי שום בובוום שבוקע מהסאב . דבר ראשון שעשיתי זה להחליף את הכבלים שמחוברים לסאב לכבלים איכותיים . פרקטי את המגבר וזה פשוט נראה זוועה - לא קניתי את זה אלה זה הגיע ככה עם הרכב - המגבר הוא סיני- יש נזילה של איזה משהו שנראה כמו חלודה באיזור הקבלים והסליל . הקבלים נראים שלמים ולא נפוחים אבל עדיין העניין מטריד אותי ואני מכוון לשם וחושב להחליף אותם , יש 4 קבלים גדולים. אני מעלה תמונות אשמח לשמוע לעזרתכם- תודה [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום... אני הייתי רוצה לצבוע את המאווררים שלי... כולם 80 מ"מ ... השאלה שלי היא איך אני מוציא את הפרופלור/מדחף.... מהמאוורר עצמו??..... בתודה אלעד
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-