עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. חומר פלסטי שניתן לדוגמא לשים שכבה דקה שלו על פרצוץ של בובת פעולה או משהו...להקשות אותו....להוציא אותו ושהוא יהיה קשיח ולא שביר...ממש כמו פלסטיק רגיל או משהו....מכירים? איפה אפשר לקנות? כמה עולה?

• 18 תגובות
    • 10.9k צפיות
  2. Started by urinka,

הי שלום קראתי באיזה עיתון מחשבים על נושא שנקרא פריצת חומרה (למרות השם המפחיד מדובר בתהליך חוקי לגמרי בחלק מהמקרים) למשל היה שם מדריך איך לבנות אנטנה משופרת ל WI FI או איך להפוך את האיפוד שלך למקרין סרטים ואפילו לשחק עליו DOOM (הראשון כמובן) ועוד כל מני דברים נחמדים עכשיו שתי שאלות לי אחת למנהלי הפורום : האם זה בסדר לסרוק את הכתבות ולהעלות אותן לאתר?? והשניה אני לא מצאתי שום אתר שמרכז בתוכו מדריכים כאלה האם תוכלו לעזור לי למצוא כמה?? תודה מראש אורי

• 5 תגובות
    • 902 צפיות
  3. Started by nati27,

איזה חומר משתמשים לבידוד רעש הדיסק ואיפה אפשר לקנות

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by mp91,

יש לי בצד המארז סתם פתחים כאלה של חורים קטנים כאלה.... אין לי בצד המארז מאוורר. האם לסגור את החורים?

• 5 תגובות
    • 806 צפיות
  5. Started by LIDOR_13,

יש לחוק 3 דרכי הצבות: I=V/R V=IR R=V/I השאלה שלי היא:מהן שלושת הדרכים האלה? זה אומר שאם אני רוצה למצוא את המתח אז אני מכפיל את ההתנגדות בזרם? ואם אני רוצה למצוא את ההתנגדות אני מחלק את המתח בזרם? לא חושב שהבנתי את העניין...

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by wiz,

מה דעתכם על חור בחלון? איך לדעתכם? זה מוסיף? יפה? או שכדאי לשים אחד למעלה? פשוט היופי של חלון שהוא מראה הכל.. ואם אני תוקע איזה מאורר 120 מ"מ זה קצת הורס את האפקט, לא? מה אתם חושבים? יש לכם אולי תמונה של חלון עם מאורר 120 מ"מ? שאני יכול לראות איך זה נראה.. תודה

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by Qtec,

אני וחבר שלי (OverFlow) עשינו חור בגג ואני מתכנן לשים שם מאוורר 120ממ של Enermax... מה אתם חושבים (אני עדיין צריך לקדוח חורים (או דרך אחרת?) - ואני אעשה את זה כשהמאוורר יגיע) http://www.spymac.com/gallery/show_photo.php?picid=125180&size=big

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  8. Started by Natan_Rozen,

שלום ברצוני לקדוח חור בקוטר 12 ס"מ במארז שלי ולהוסיף מאורר 12 ס"מ שישמש כ"ארובה" . חפשתי בנרות אחר מקדח כוס בקוטר 12 ס"מ, אך חיפושי עלו בתוהו, הייתי בערך ב-12 חנויות "חומרי בניין" . שאלתי אליכם, מאיפה אני יכול להשיג מקדח כוס בקוטר 12 ס"מ באיזור בת-ים ? או שאולי אפשר עם כלי אחר ? (שיצא מדוייק)

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by dany_tab16,

היום עשיתי חור למאוורר למעלה במארז. השתמשתי במקדחה - "בהמה", דרמל-" החיה הפצועה" ובפצירה-" הפצירה". הבהמה: קודם סימנתי איפה אני רוצה לקדוח: קדחתי בעזרת הבהמה: ואז בעזרת ראש הדרמל של הדרמל-" החיה הפצועה" שייפתי את הדפנות: חיברתי את המאוורר. כל זה התבצע על מחשב הניסויים שלי, אז כמו שאפשר לראות לא השקעתי כל כך.

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  10. Started by Zvuv,

היי אני רוצה לעשות חור בגג למארז הזה: (http://www.pch.co.il/docs/pd612373275.htm) הענין הוא שאני לא רוצה לפרק את הלוח אם וכל השאר. אני חושב לבודד את האזור הזה כדי שנסורת מתכת לא תעוף לי על ה-mobo. דעות ?

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. היי לכולם אז החלטתי שמחר אני הולך לעשות חור למאורר בדלת המארז - כדי לקרר את המעבד. אני הולך להשתמש בגי'גסו (מסור חשמלי) למישהו יש איזה מדריך טוב לתת לי ?? כי אני מצאתי באתר מדריךאחד לחור בדלת והוא גם לא השתמש בגיגסו.. בכל מקרה אם מישהו יכול להביא לי מדריך מפורט על עשיית חור במארז עם גיגסו אני ממש אשמח למישהו יש טיפים לתת לי בנוגע לזה??

12. Started by Qtec,

אני רוצה לעשות חור עגול למאוורר 92מ"מ/80מ"מ בגג של המארז. איזה קוטר זה צריך להיות?? (יש לי כוס של 35מ"מ- זה יספיק? (לא נראה לי)) נ.ב- הנה תמונות של המארז שלי - http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=36;action=display;threadid=63079

• 27 תגובות
    • 3.4k צפיות
  13. Started by ratzabi,

אני רוצה לעשות חלון בדלת המארז שלי ולשים בצד שמאל למטה מאוורר עם לד. שאלתי היא אם אני יעשה חורים עם מקדחה בפרספקס זה יספיק למאוורר או שאני צריך לעשות חור אחד גדול? החורים יהיו בגודל כזה בערך (^) תורידו את ה-^ ותשלימו את העיגול וזה בערך גודל החור.

• 8 תגובות
    • 939 צפיות
  14. Started by g_s,

פרויקט המודינג שלי נמצא בעיצומו..והגעתי לשלב של חיתוך החורים למאווררים... המאווררים יהיו מאווררי 120 MM אז השאלה שלי היא האם אני צריך לעשות חור בקוטר 120 MM או חור יותר קטן?בעצם השאלה שלי היא האם קוטר המאוורר עצמו הוא 120MM או שהמאוורר כולל המסגרת שלו ביחד הם 120 MM? תודה לעוזרים

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. שלום וערב טוב אני נורא רוצה קירור מים, ואני עכשיו יותר בשלב של הבדיקות והתכנונים.. אני רוצה כבר להזמין חלקים תוך חודש חודשיים הקטע שאני רוצה לשים רדיאטור כפול בגג - וכמובן בשביל זה צריך לחתוך קצת. קודם כל אני רוצה לציין שהמארז שלי מאלומיניום, ולא מפלדה/פח. מה יהיה בשבילי הכי טוב? אני לא איזה מודר שכל הזמן חותך ומשפצר ומשייף ועושה דברים.. סה"כ אני רוצה לחתוך מקום לרדיאטור שיהיה בערך בגודל הזה - http://www.performance-pcs.com/catalog/index.php?main_page=product_info&cPath=290&products_id=3697 ואני בספק אם אשתמש בכלי עוד פעם.. לכן אני לא צריך את הדבר הכי טוב שקיים - אבל אני גם לא רוצה לקנות משהו זבל.. Jigsaw - ראיתי שהמחירים זולים יחסית (אפשר אפילו להשיג ב-2…

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  16. יש לי מארז ג'נרי מאוד. הדבר היחידי שיש בו, זה צינור עבה שנמצא מול המעבד (כביכול). אין לו מאוורר מקדימה, אבל יש אפשרות כלשהי לשים, יש לו מאוררר אחד מאחורה ששואף החוצה, ואת המאוורר של המעבד, כמובן. המוד שאני חושב עליו די מורכב מהרבה דברים: 1. מאוורר בגג, רצוי 12 מ"מ (אבל לדעתי הוא לא יכנס שם, אז כנראה ש-80מ"מ זה בסיידר) 2. חלון צדדי (אין לי בעיה לחתוך את הצינור הנ"ל כדי ליצור את החלון, אני אוסיף תמונות כדי להבהיר מחר) 3. מאוורר צדדי עליון (אם לא אחתוך את הצינור, ניתן להוסיף שם מאורר[זה נמצא למעלה) 4. מאוורר צדדי תחתון (שיכניס אוויר, אחרי הכל, אין לי משהו ששואף אווירה פנימה) 5. מאוורר קדמי (לא בדיוק מוקד) ועכשיו ל"עיצוב פנים": (במקרה ואעשה חלון באמת) 1. להכניס בתו…

• 9 תגובות
    • 825 צפיות
  17. קבלווו http://www.peteredge.orcon.net.nz/casepics.htm חחח אני עדיין בהלם בטח איזה רעש פיי חח ותראו את הטמפרטורה

• 7 תגובות
    • 707 צפיות
  18. Started by וירוס,

בחיבור DSUB 9PIN זכר למה משמש בין 2?

• 1 תגובה
    • 929 צפיות
  19. שלום כמו בכותרת יש לי מסגרת תמונות דיגיטלית של 7" אינטש (נראלי).. עכשיו רציתי לדעת האם אפשר לחבר אותה למחשב איכשהו שתתפקד לי כמסך נוסף.. כרגע יש לי כרטיס מסך hd5850 עם שתי יציאות dvi ואחת hdmi ה dvi תפוסות אך לא תהיה בעיה לפנות אחת מהן למרות שאני מעדיף שזה ייתבצע על ה hdmi.. המסך הוא של חברת pixel... תמונות: https://picasaweb.google.com/lh/webUpload?uname=dvirper&aid=5621160845474050785 מתחת לחלק בצבע "זהב" יש את כל הלוח קצת בעיה להגיע אליו כי יש הלחמות בנחושת אבל לא יהיה בעיה לפרק אותם.. רציתי לדעת אם מישהו עשה את זה בעבר / יש מדריך לזה..? לאיזה חיבור אפשר לחבר את זה? אולי דרך ה usb או החיבור של ה sd/mmc/ms איכשהו? המסך אומנם קטן אך הוא אמור להראות דברים קטנים כגון w…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. אהלן, נגמרו לי הכבלי כוח מהספק ! ונשאר לי מאוורר לא מחובר ! יש לי 2 מאווררים מאחורה ואחד בחלון.. כל מאוורר בא עם שני חיבורים לכבל כוח - חיבור זכר וחיבור נקבה.. השאלה היא אם אני יכול לחבר מאוורר אחד לכבל כוח מהספק, ואת המאוורר השני לחבר למאוורר הראשון !? תודה תום.

• 21 תגובות
    • 2.4k צפיות
  21. שלום, יש לי לוח msi k8n neo4 יש לו רק חיבור מאורר אחד על הלוח שמאפשר שליטה על מהירות המאוורר מתוכנה כגון ספידפן. שאלתי היא אם אני יכול לחבר את החוטים של שני מאווררים יחד ולחבר אותם על אותה יציאה (Cpufan1) ובכך לשלוט על שניהם במקביל? האם יש סיכוי שזה יגרום נזק ללוח? תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 739 צפיות
  22. Started by electrokid,

שלום, לאחר נסיון לתקן ספק מתח פנימי של סוויץ', הגעתי למסקנה שיותר מהר יהיה לבנות ספק מתח חיצוני. אני צריך לספק מתח של 5V על 6A לסוויץ'. הבעיה היא שיש לי 2 ספקים של 5V אבל של 3A כל אחד. שאלתי היא: האם חיבור יציאות המתח של שניהם במקביל יתן לי את הזרם של 6A הדרוש להפעלת הסוויץ'? תודה.

• 15 תגובות
    • 11.2k צפיות
  23. Started by DJPOWER,

רציתי לדעת האם אפשר לחבר 2 ספקים ואני לא שואל סתם בשביל ידע אני רוצה לחבר... אם אפשר תגובות מאנשים שמבינים ואולי אפילו עשו את זה תודה מראש DJ POWER 8)

• 9 תגובות
    • 882 צפיות
  24. Started by DJPOWER,

אני רוצה לחבר שני ספקים על פי המדריך הזה http://www.picard.demon.co.uk/atx/ עכשיו זה משנה איזה כבלים שחורים אני מחבר??? תודה מראש יונתן 8)

• 2 תגובות
    • 649 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.