עבור לתוכן

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. אני מדבר על MESH כמו שיש במסננת של אמא במטבח P= רק יותר עבה ז"א משהו כזה http://www.jhone.com/stamps/all-bg-mesh.jpg בדיוק באותו עובי(אולי אפילו טיפה יותר מרוחים בין לבין) והכל ממתכת / אלומיניום / כל דבר מתכתי העיקר שיהיה שחור או אפור למרות שתמיד אפשר לצבוע ושלא יהיה יקר מדי o_O למישהו יש רעיון?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by harry,

אלוהים אדירים!!! עכשיו שתיקנתי את הפנטיום 2 שלי ראיתי על הספק כוח בחלק האחורי כזה מתק שמשנה את הזרם, ולא ידעתי שזה משנה את הזרם לזרם אמריקאי, עכשיו המחשב לא היה דלוק אבל הוא היה מחובר לשקע! אז איך שהרמתי את המתג פתאום יצא כזה חשמל מהספק והוא עשה רעש מוזר... ניסיתי להדליק את המחשב מחדש. לא נדלק! :'( . ברור שהספק כוח נשרף... אבל השאלה אם יכול להיות שחלקים פנימיים אחרים נשרפו?? ועוד דבר כמה עולה ספק כוח בסיסי של 200 ואאט נגיד לפנטיום 2? :'(

• 8 תגובות
    • 880 צפיות
  3. כמה שאלות בקשר למדריך של התאורה הזה: http://www.hwzone.co.il/guides.php?file=caseled 1. כמה עולה בערך לד? 2. הבנתי את החלק של המסרק פינים.. מה אני צריך לקנות? גם מסרק וגם מחברים או רק מחברים? 3. בבניית אלמנט תאורה פשוט הוא רשם שיש סיכוים שהרגל של הנגד יכולה להקטע או לצאת ואז לגרום לקצר בכל המחשב... האם זה נכון? 4. בבנית אלמנט תאורה פשוט מראים כאלו מחברים שחורים.. איך קוראים להם? בקשר תענו לי זה די חשוב...

• 8 תגובות
    • 999 צפיות
  4. אל תגידו google... וזה צריך ליהיות תמונות עתיקות כאלו כלומר אל תביאו לוחם חלל אלא אבירים,נו הבנתם...(תחשבו warcraft ימי הביניים...) אמרו לי שgrey meter הוא האיש שאני מחפש אבל זה מופנה לכולם,ותודה מראש לעוזרים

• 8 תגובות
    • 858 צפיות
  5. Started by gil_elichai,

אחי זה זה תג למארז נכון ויש לו אור שמהאיר אותו???

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by gal_il50,

http://www.mnpctech.com/mal1.html

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by PhoenixBoy,

הכנתי ריאובאס תגידו מה דעתכם (מצטער על האיכות הירודה של התמונות): [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 8 תגובות
    • 893 צפיות
  8. שלום לכולם! אני מתכוון להכי את " אלמנט התאותרה הפשוטה" הנה לינק אליה http://www.hwzone.co.il/guides.php?file=caseled6.php שאלתי היא איפה אני מחבר תלדים????? איפה ש חיברנו את החוטים השחור והאדום רק בצד השני? תודה לכ מי שיעזור!

• 8 תגובות
    • 969 צפיות
  9. שלום לכולם יש לי לוח של אביט דגם NF7 ואני רוצה לעשות לו VDD MOD עכשיו המוד נראה דיי פשוט ואני לא חושב שאני יסתבך בוא... אבל אני צריך לקנות פוטנציומטרים ( הדבר הזה שהסובבים שהחראי למתח ) עכשיו השאלה איזה אני צריך לקנות כמה זה עולה והכי חשוב מאיפה אני יכול לקנות את זה ??? תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by MacGyver,

היום כמו בכל יום שעבר משבוע הזמנה של משהו אני יורד למטה לתיבת הדואר ובודק אם מחכות לי הפתעות..... היום חיכת לי המעטפה שהזמנתי לדים מLSDIODES..... כשעשיתי את ההזמנה ראיתי שיש להם דבר שנקרא S-FLUX ושאלתי את עצמי מה זה? בכל אופן ראיתי שהם עולים כמו לדים רגילים כמעט אז אמרתי נזמין 2-3 ונראה מה זה... בכל אופן זה מין לד עם 4 רגליים המיועד להרכבה על לוח הלחמות או משהו... קיצר אני אוהב אותם כי הם יותר חזקים מלדים אבל הם פחות נוחים לשימוש(ראו צורה....) אני אישית לא אזמין יותר כאלה אבל הם די נחמדים אז חשבתי להראות לפורום איך הם נראים..... לינק לS-FLUXים באתר LSDIODES http://www.lsdiodes.com/s-flux/ מצורפות תמונה של הלד הנ"ל ליד לדים 3מ"מ וליד לד 5מ"מ.... וגם בחושך אבל רו…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by VBMaster,

פשוט לקחת אלומיניום ולשייף אותו עם נייר גס מאוד? או שיש דרכים יותר טובות? או משהו אחר...? תודה לכולם

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. ניסיתי להוסיף לד לעכבר שלי וכנראה עשיתי משהו לא טוב והוא לא מגיב.... הלד האדום פועל הכל נראה כשורה אבל הוא לא מזיז את המצביע... אני לא יודע אם קיצרתי את העכבר או את הסלוט שאליו נכנס העכבר במחשב... ומה אפשר לעשות עכשיו...?

• 8 תגובות
    • 933 צפיות
  13. Started by PhoenixBoy,

טוב אני יודע שנושא הזה חרוש ועשיתי מילוני חיפושים עם מלא צירופי מילים אבל לא מצאתי שום שבלונה מתאימה. אני רוצה שבלונות בסגנון הזה: אשמח אם תביאו לי כאלו.

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. חשבתי על רעיון... לחבר ללדים במארז חיישן רגיש לאור, שידליק אותם כשיש חושך ברמה מסוימת, או אפילו יותר טוב, שייתן יותר ויותר זרם ככל שיותר חשוך. מישהו מכיר רכיב כזה? אולי אפשר לבנות מעגל פשוט? ???

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by RoRoRy,

לא מזמן עשיתי את המודינג הראשון שלי מקרטון(מכיוון שאני רק בן 13 (שהגיל שלי לא יטעה אותכם אני יחסית טוב מאוד במחשבים)ואין לי תקציב לדרמל) לקחתי קרטון ביצוע צבעתי אותו בשחור חתכתי בו חלון ובו שמתי שקף ועליו ציור יפה של בארט סימפסון מאז עברו עלי שבועיים בלי מחשב (נשרף לי ההארד דיסק בגלל בערך 20 קצריך ביום מהמדיח)לפני שלושה ימים קיבלתי את המחשב מחדש ורציתי להוציא את החלק העליון של המארז ושמתי לב שהוא מחובר עם מין מסמרים כאלה אז חתכתי קרטון ביצוע בגודל המתאים צבעתי והדבקתי... עכשיו אני רוצה להאיר את המארז ואני לא יודע איך;או קטודה שזה נראה לי הכי הגיוני כי זה לא יותר מדי יקר ומאיר טוב או לדים שאני לא יודע עם זה כלכך שווה כי בארץ אין בדיוק חנויות משתלמות ואם אני יזמין מחו"ל אני…

• 8 תגובות
    • 946 צפיות
  16. אז כך אני רצה לבנות אורגן אורות בגודל של 20 על 5 בערך משהו קטן וחמוד כזה ויש לי 2 שאלות מישהו מצא לי מדריך איך לעשות שהאורות ידלקו לפי קצב המוזיקה (לא וינאמפ) כי אני ל רוצה שום קשר בין האורגן למחשב. ויש לי עוד שאלה יש דבר כזה לד יותר גדול מ 5 מ"מ? אם כן כמה יותר גדול וכמה הוא עולה בערך

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by Electric Boom,

אני רוצה לדעת מה תיהיה התוצאה של חיבור שתיים או יותר מאווררים לאותו מולקס. עכשיו נגיד שבשתיים זה זניח אם בכלל מה קורה עם 3,4,5... ה"תוצאה"שעלייה אני מדבר זה מהירות המאוורר כי משום מה נראה לי שאם הם יהיו על אותו מולקס הם יקבלו פחות זרם\מתח. חוץ מזה זה לא יחשב מקבילי?... עכשיו נגיד שזה לא נורא,האם זאת אותה תשובה לגבי 1.אם החוטים שלהם נוגעים זה בזה2.אם לא... צריך תשובה מהר אני באמצע העבודה כאמור...

• 8 תגובות
    • 731 צפיות
  18. Started by what the fuck,

טוב קניתי מפסק נדנדה (עם 3 פינים) עכשיו המפקק הוא אדום כזה, כמו אלו שנדלקים כשהם במצב מסוים אז העברתי בן 9ו והנורה לא נדלקה למישהו יש מושג איזה מתח והספק צריך להעביר בו כדי שהנורה תפעל ? או איך אני מגלה את זה ? בדיקה: חחח

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  19. אני מחפש חנות שמוכרת כל מני חלקים לבנית מעגלים אלקטרונים.. בירושלים יש עדיפות לתלפיות או לקניות מלחה וגם חנות שמוכרת חלקים למחשב כמו לידים מאוררים וכל מני שטויות כאלה

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. טוב ככה, אני בניתי את המוד הזה בשביל 8 לדים רצים לפי וינאמפ: http://www.twistedmods.com/article.php?artid=184 עכשיו השאלה שלי היא האם (ואיך) אני יכול לעשות שיהיה לי מפסק 3 מצבים, מצב אחד שיקבע שהלדים כולם יהיו כבויים השני יקבע שהלדים ירוצו אחד אחד (כאילו כל פעם אחד נדלק והקודם נכבה) והשלישי יקבע שהלדים יהיו לפי הוינאמפ מישהו בבקשה יכול להגיד לי אם זה אפשרי, ואם כן איך אפשר לעשות את זה? ואם אפשר להביא שרטוט ברור של המעגל שצריך לבנות בשביל זה (לא אכפת לי אם צריך לעשות את המוד של הלדים הרצים מחדש,שכן אני כנראה אעשה את זה בכל מקרה עם לדים חדשים)

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. אני מנסה להכין HTPC אוקיי אז השאלה שלי היא: יש לי עכבר+מקלדת אלחוטיים.. רציתי לשאול אם אני יכול להשתמש בשלט אונברסאלי כדי איך שהוא לשלוט על המחשב.. תודה רבה..

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. אני צריך דרמל וראשים כדי לחתוך אלומניום ופרספקס ופחיות צבע בצבעים אדום ושחור כדי לצבוע כונן CD ישן ואת המקדימה של מארז COBRA של RAIDMAX

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by maor5,

שלום לכולם!! הוצאתי לפני הרבה זמן חוטים מספק ישן אז אני כאחד שאוהב לשמור דברים אז חשבתי לפני כמה ימים איך אני מחבר את המולק למחשב שלי? אני רוצה לחבר מאוררים וחסר לי מתח אז אני צריך תמולקס... לאן לחבר אותו? הנה התמונה שלו http://members.lycos.co.uk/dragon55/%fa%ee%e5%f0%e4%20013.jpg מצטער על האיכות.... תודה לעוזרים!

• 8 תגובות
    • 946 צפיות
  24. Started by infer73,

טוב למי שלא יודע,KVM זאת קופסא כזאת שמחברים אליה 2 מחשבים אך רק עכבר,מקלדת ומסך אחד ואז בעזרת מתג או משהו (תלוי בKVM) אפשר לעבור בין מחשב למחשב בתצוגה ובשליטה עכשיו אני מעוניין לבנות KVM כזה,למישהו יש רעיון איך אפשר? אגב,שלא יהיה על USB אלא על PS2 (ואם אפשר תוספת גם לפורט פרללי למדפסת זה יהיה נחמד) אגב, ערכתי חיפוש בפורום ולא מצאתי כלום, אם היה דיון אני מצטער מראש ואם אפשר לינק לדיון שהיה אני אשמח תודה

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by orenc17,

קניתי היום את החיבור הנ"ל על החיבור עצמו יש רק 3 רגליים באוזניות שיש לי יש רק 2 חוטים איך להלחים תודה לכל מי שיעזור

• 8 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים