אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
שלום מה התנינים הכי קטנים שאפשר לקנות? תודה רבה card
-
- 8 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום, אני מת להתחיל פרוייקט מודינג עם מסך LCD, הבעיה שיש לי חיבור LPT רק עם צד אחד ובצד השני כל הכבלים מפוזרים (בלי חיבור). איך אני יכול לדעת את המס' פין של כל כבל? יש צבעים עליהם, זה יעזור? תודה מראש!
-
- 8 תגובות
- 913 צפיות
-
-
אני רוצה לבנות מוד כמו במדריך שבאתר http://hwzone.co.il/guides/9600mod/ מסינק של מעבד AMD http://img134.imageshack.us/img134/7803/amddualcorefv7.jpg האם המשקל יכול לעקם או לשבור את הכרטיס ?
-
- 8 תגובות
- 993 צפיות
-
-
ראיתי פה את המדריך באתר ואני לא מבין משהו למי אני פשוט לא יכול לחבר את ה+ וה- של המאורר למפסק רגיל וזהו? שם שמים לי נגדים בלאגנים זה אפשרי או שזה מזיק למאורר?
-
- 8 תגובות
- 889 צפיות
-
-
שלום האם יש ביטוי בסגנון של "this" ב-++C של ארדואינו? ובאותו אופן, גם את הביטוי "base", כדי לפנות לקלאס אבא? תודה card
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני די חדש בנושא, ננסה להסביר מפורט. קודם כל, הדרישות: שקט ויופי. מה אני רוצה לעשות? א.חתיכת דלת המארז ולשים חלון שקוף(מלבן\מרובע גדול עם פינות עגולות, חלון רגיל), את החתיכה אני אעשה במקום מקצועי, העניין שאני רוצה שיהיה שקט מהמארז ואני חושב על לשים זכוכית כפולה, האם זה אפשרי? ב.אני מחפש המלצה למאוררים בגדלים של 120 ו140, עם לדים ירוקים זוהרים, שיהיו איכותיים ושקטים מאוד מאוד. ג.בקר לכל המערכת, פאנל מקדימה שייתן לי לשלוט בעוצמת המאוררים ועצמת האור(דימר), עד הפסקה של האורות + המאוררים לגמרי, כיבוי מלא + המלצה לקתודות ירוקות זוהרות. ד.חתיכת המארז מקדימה למסך שיציג לי את כל הפרטים על המחשב, מעלות, אחוזי שימוש וכו', 7 אינץ' נשמע לי גודל סבבה, אשמח לקבל המלצה על מסך ואיך …
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אנשים מה קורה? יש לי שתי שאלות קטנות. קודם כל יש לי שנאי 12V 600MA האם יכול להיות שאני מודד עם רב מודד את המתח כתוב לי 18.62V? זה הרב מודד, השנאי או שזה המתח שיוצא מהשנאי למרות שכתוב עליו 12. בקשר לזרם שאני מודד אותו כתוב לי 1.67A זה הגיוני? השאלה השניה שלי היא בקשר למייצב מתח מסוג 7812 מייצב מתח ל12V. חיברתי אותו על מטריצה בדקתי את המתח הוא בדיוק בדיוק 12. אחרי כמה רגעים שהורדתי את הידיים עם הרב מודד ורציתי לבדוק שוב המתח עלה ל16.5 או משהו כזה נגעתי בו וקיבלתי כוויה. יכול להיות שבגלל החום הוא נהרס? יש פיתרון לחום המטורף הזה? נראה לי היו שם איזה 90 מעלות. נ.ב כל פעם שאני מנסה למדוד הוא נותן לי שוב ושוב 16.5 כאילו שהוא פרש מלייצב ל12 ועבר לייצב 16.5. (בהנחה שהמתח משנא…
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
למישהו יש רעיון מה אני יכול לעשות אם הספק הזה של מחשב נייד (כתוב עליו שהמתח שלו הוא 18.5 V) כל הצעה נחמדה תתקבל.. תודה מראש ניר [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 8 תגובות
- 950 צפיות
-
-
אני רוצה לחבר מסך lcd למחשב על ידי חיבור ל-LPT אבל יש לי מדפסת מחוברת לשם מה אני עושה איך אני יכול לחבר את שניהם?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי בלנדר מוט ישן מאוד שמקרטע בהפעלה, פועל ומפסיק לסירוגין. המפסק הוחלף בעבר הרחוק ויש לי החשש שהוא הגורם לבעיה, לכן חשבתי להחליף את המפסק באחר. פתחתי את המכסה וראיתי שלמפסק מחובר קבל. הערכים שלו: 0.025μF, 500V. fo: 3.1MHz חשוב לציין שמעבר להלחמות בסיסיות אין לי ידע נרחב באלקטרוניקה ולכן אשמח להרחיב את הידע בעזרת מספר שאלות: איזה סוג מפסק עליי להחבר? (לבלנדר מהירות הפעלה אחת) מדוע מחברים קבל למפסק? איזה קבל חלופי ניתן להרכיב במקום הישן? תודה מראש, tulipcorp
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני צריך מעמד תומך לעבודה עם אלקטרוניקה ובכלל משהו שמחזיק חלקים. משהו כמו זה: http://bit.ly/nuDGFl אולי יש דבר כזה באתר של זאפ? אני בסביבה לא מצאתי דבר כזה. תודה לכם.
-
- 8 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
הי, קניתי לוח אם A7N8X-VM400 ומאוורר Thermalright 947U להפתעתי גיליתי שעל לוח-האם הזה מסומנים בצבע כסף הנקודות בהן אמורים לעבור הברגים שמצמידים את גוף הקירור למעבד, אבל אין חורים!. למיטב הבנתי - צריך לקדוח את החורים... (נכון? נכון?) טוב, קדחתי את החורים - והצלחתי להרוס את הלוח.. (חיברתי לספק - וחוץ מאיזה טרנזיסטור שהתפחם לא קורה כלום..) ועכשיו אני עם לוח מס' 2 (מאותו סוג) - שמאד לא בא לי להרוס גם כן.. מישהו יודע: 1. אם אכן מותר לקדוח את הלוח בנקודות הללו? 2. אם התשובה ל-(1) שכן - טיפים על איך לקדוח? יש לי מקדח של דרמל, הוא מומלץ לעבודה כזו? 3. אם פתק בכותל יעזור? תודה מראש.. אסף.
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה לעשות חריטה במארז(יש לי חלון) חשבתי על לקחת חתיכת פרספקס לחרוט עליה לשים אותה מאחורי החלון ולהאיר כמובן עם לדים פשוט אני לא רוצה לחרוט על החלון של המארז כדי שאם יברח לי הדרמל או משהו כזה שלא יהרס כל החלון(מבחינת היופי) האם הצמדת משטח פרספקס קטן מאחורי החלון יתן אפקט אור יפה או שעדיף לחרוט כבר בחלון עצמו?
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מאחר שיצאנו לחופש הגודל היה לי זמן ומרץ לעשות את זה.. לא יצא מעולה אבל אני מסופק. http://www.ag-or.i8.com/moding מה אתם אומרים? * מנהלים- לקח לי בערך שעה(באמת שעה ) להדביק את הת'ראד הזה בהצלחה... נס שהצלחתי. (תגידו יש במקרה בעיה עם הסמל של האחוזים ? - כי כשהורדתי זה פתאום עבד... אין לי מושג.... )
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רציתי ללמוד לעשות אוברקלוק, אף פעם עוד לא ניסיתי , וחשבתי שעדיף שאני אתחיל מהכרטיס הישן שלי GEFORCE 2 MX, יש לי גם גיפורס 4 אמאיקס,אבל הוא לא עובד בצורה תקינה אז לא נראלי שאפשר לעשות איתו משהו... בכל אופן,אפשר לעשות אוברקלוק לכרטיס הזה? geforce 2 mx 64 mb ייצא מזה משהו? הכרטיס לא יהרס ? ואם אפשר, עד כמה אפשר לעשות את האוברקלוק? אפשרי שהוא יעבור את הגיפורס 4 טי.איי (טיטניום)?
-
- 8 תגובות
- 878 צפיות
-
-
מישהו יודע איפו אפשר לקנות רמקול "ערומים" כאלה בלי בתיבת תעודה ובלי חיבורים רק הרמקול נטו?
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני בתקופת שיפוצים של החדר, ואני רוצה לקבץ את כל המחברים שבתמונה הבאה לקופסא אחת כי זה נראה רע מאוד. http://img26.imageshack.us/img26/9476/img2012120400370.jpg מה אתם ממליצים ?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הביאו לי שבוע שעבר תבנית להכנת סוכריות כמו בילדות שלי. אבל התבנית משילה מעט צבע וחומר. חשבתי מעט לשייף אותה עם נייר שיוף עדין. אתם חושבים שזה יכול לעזור? או שעדיף לזרוק?
-
- 8 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
מכירים את הTV של פיליפס עם המנורות שמקרינות על הקיר אז נכון ששם התאורה משתנה אבל זה מה שעשיתי ב66 ש"ח בעזרת קטודות ובד סקוטש המסכים הינם DELL E228
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי מארז מכוער מה אני יכול לעשות כדי לשנות אות שיהיה יפה?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היום כמו בכל יום שעבר משבוע הזמנה של משהו אני יורד למטה לתיבת הדואר ובודק אם מחכות לי הפתעות..... היום חיכת לי המעטפה שהזמנתי לדים מLSDIODES..... כשעשיתי את ההזמנה ראיתי שיש להם דבר שנקרא S-FLUX ושאלתי את עצמי מה זה? בכל אופן ראיתי שהם עולים כמו לדים רגילים כמעט אז אמרתי נזמין 2-3 ונראה מה זה... בכל אופן זה מין לד עם 4 רגליים המיועד להרכבה על לוח הלחמות או משהו... קיצר אני אוהב אותם כי הם יותר חזקים מלדים אבל הם פחות נוחים לשימוש(ראו צורה....) אני אישית לא אזמין יותר כאלה אבל הם די נחמדים אז חשבתי להראות לפורום איך הם נראים..... לינק לS-FLUXים באתר LSDIODES http://www.lsdiodes.com/s-flux/ מצורפות תמונה של הלד הנ"ל ליד לדים 3מ"מ וליד לד 5מ"מ.... וגם בחושך אבל רו…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חחח יש לי ת'פלוג -אין של וינאמפ שהאורות של המקלדת יהיהבו לפי המוזיקה אז רציתי לשאול אם אפשר במקום שה"מידע" ילך למקלדת אז זה ילך לעכבר (יש לי עכבר עם לד אדום חזק)כי אני חושב שזה יהיה מזה יפה באמת אז אולי החכמים בניכים היודעים קצת לתכנת יעשו בישבילי ;D אם אתם רוצים אני יעלה לפה את ההתקנה\קבצים תודה מראש למי שעוזר...
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מגבר וינטאג שבמעגל הקדם מגבר שלו 2 קבלים נזלו , ואני רוצה להחליף אותם . הקבל הוא 330Uf 63V ובחנות יש 330UF 50V האם זה יהיה בסדר או שיעשה בעיות ? תודה לעונים
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אוקי אז ככה אני מתכנן לקנות מארז שחור עם DVD שחור, רק שיש לי כבר צורב לבן והוא לא רע בכלל(24x12x48) ואין לי חשק לבזבז עוד 250 ש"ח עבור משהו שאני לא באמת צריך. אז אני רוצה לדעת איך אני יכול לצבוע את הכונן שלי, וכמה זה יעלה לי? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חברה רציתי לדעת אם אפשר ךהפוך כבל שיש לו באחד הצדדים חיבור USB לPerllel וכל מה שקור ל COM1 COM2 3 4 אם לא הבנתם אז בעצם את אותו צד עם חביור USB לחתוך ולחבר כמו של מדפסת או עכבר ושיעבוד כראוי? תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-