עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by rokman,

שלום לכולם!! לאחר שיטוט בגלריית המודינג, נדלקתי בצורה קשה על אחד הפרוייקטים שם שנקרא הCUBE של אמיר קישור: http://hwzone.co.il/gallery/thumbnails-71.html החלטתי שאני רוצה לנסות גם. מאיפה קונים את החומר הזה שנקרא "פרספקס" ומה העלות שלו בערך...? תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 702 צפיות
  2. אני בונה פרויקט שכולל רסברי פי, מספר ארדרינו מיני relays וחיישנים. הפרויקט אמור לעבוד גם בהפסקות חשמל ולהיות בנוי בתוך קופסא אחת ללא UPS חיצוני מחובר לשקע רגיל 220V. לפי חישובי אני צריך יצאות של 5V 3A ו12V 1.5A חשבתי לבנות בעצמי את המעגל שמוריד ומישר את המתח כניסה, טוען את המצבר (12v 7AH) שישמש לגיבוי (מספיק לי 1 - 2 דקות גבוי) מצאתי את ההסבר הבא שמראה מעגל דומה (אך כולל 9V שאני לא צריך), אבל הוא מתוכנן לזרם של עד 1A http://www.incpak.com/tech/mini-ups-system-for-routermobile-charger-diy-project/ רציתי לשאול את המומחים עם יספיק לי לשנות אצ הרכיבים הבאים: 1. דיודות הישור (D1&D2) להחליף ברכיב: http://www.taydaelectronics.com/diodes/bridge-rectifier/single-phase-bridge-r…

• 4 תגובות
    • 3k צפיות
  3. הדף הראשון: http://up3 53.s iz.co.il /u p2/4zxtmyc tmi zg.jpg הדף השני: http://up3 53.s iz.co.il /up1/mmy 1zyryldmu.jpg תורידו רווחים ! בבקשה תעזרו לי לפתור את התרגילים חברים : )

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by n.L,

קראתי בכל מיני מדריכים באנגלית שבשביל ליצור אפקט מראה צריך אחרי כמה שכבות של צבע ושיוף עם נייר מים לרסס כמה שכבות של clean coat... רציתי לשאול אם מישהו יודע מזה,איפה אני יכול להשיג את זה וכמה זה עולה? והאם אני יכול ליצור אפקט מראה עם ספריי לקה לאחר שאני עושה את אותם הדברים אבל פשוט במקום להשתמש בדבר ההוא אני משתמש בספריי לקה?

• 2 תגובות
    • 716 צפיות
  5. http://www.unixmonkey.net/articles/clearhd/ תוצאה סופית (והוא עובד):

• 5 תגובות
    • 938 צפיות
  6. Started by lior12,

היי חברים . אני רוצה לעשות מין ספק לניסויים שיש בו 5 V + ו - ו9 V + ו- ו12V +ו- וללד {נראלי צריך 3 V} ואני רוצה לעשות 2 חיבורים של מולקס נקבה עכשיו כמה שאלות : כדאי לעשות את זה מספק של מחשב ? אם כן איך ? ואם לא איך ? ויעזור לי אם תמצאו לי סכמות של מעגלים הממירים את המתחים שכתבתי למעלה. תודה , ליאור

• 27 תגובות
    • 5.1k צפיות
  7. Started by yakirsh4,

שלום, אני רוצה לעשות מוד למחשב הישן שלי וחשבתי לעשות חלון ובאמצע החלון לעשות מאוורר השאלה שלי היא איך אפשר לחתוך פרספקס בצורת עיגול למאוורר כנראה מאוורר 120אבל אם זה בעיתי אני מוכן גם 80 ראיתי שיש מקדח כוס שחותך בצורה עגולה השאלה שלי אם זה אפשרי לחתוך עם זה פרספקס בלי שהוא ישבר ושהוא יצא יפה? תודה לעוזרים

8. Started by icebreak,

http://www.xfalcon.atmotect.com/index_files/Page1404.htm זה היה פעם XBOX...

• 5 תגובות
    • 856 צפיות
  9. שלום לכולם, יש לי מכשיר נוקיה 5800 שהרסתי לו את הלוח (...) ורציתי לדעת אם אני יכול להפוך את המסך שלו למסך משני על הפנל הקידמי של המחשב שלי בחריץ 5.25" איפה שיושב ה- CD. מישהו יכול לעזור לי עם זה? לגבי חלקים, איך עושים, ותוכנה שתציג לי את הנתונים שאני רוצה על המסך (גם נגיד טמפ' מארז, מעבד, כרטיס מסך וכו', וגם כל מיני גרפיקות שאני יבחר..) אחרי הכל זה מסך צבעוני וחבל לי לזרוק אותו לפח...

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  10. שלום, יש לי לוח אם שאין לו HEADER של USB3.0 אבל יש לו שני חיבורים בצד האחורי של הלוח ובנוסף יש לי מארז FRACTAL DESIGN R3 שיש לו חיבור USB3.0. הפכתי את כל EBAY ולא מצאתי מתאם מתאים. כרגע כבר יש לי כבל מאריך זכר-נקבה. המתאם שאני צריך זה שמצד אחד יהיה לו חיבור 20 פין זכר (יתחבר לנקבה של המארז) ומצד שני מחבר USB זכר סטנדרטי. אם מישהו נתקל אני אשמח לקישור. תודה !

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by oren13,

למי שלא יודע זה עטים שזוהרים כשיש עליהם אור uv מסמנים אותם על מעגלים חשמליים וכמה הם עולים?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. היי אני מחליף בטריות לעכבר האלחוטי כל 4 -5 ימים ונמאס לי , אני חשבתי לשים בטרייה ליטיום של נוקיה במקום שתי ה AA , אבל הזאת של הסלולאר 3.7 V ושתי A 3v האם זה ישרוף לי את העכבר אחרי פרק זמן מסוים ? ולפי דעתכם אם שתיAA יספיקו 5 ימים כמה אמורה להספיק של הנוקיה פחות או יותר ?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. שלום חברים ! מחר אני מביא פטיפון Thorens td 160 במצב כחדש אבל ללא מכסה . הפטיפון בתמונה למטה אני רוצה לעשות לו מכסה מפרספקט כמה שאלות : 1.אני רוצה פרספקט כמה שיותר שקוף , כלומר כמה שיותר דומה לזכוכית , איך קוראים לסוג כזה ? 2.עם איזה כלי עבודה חותכים אותו ? 3.עם איזה חומר מומלץ להדביק ? שיהיה חזק וגם אסטטי . תודה . עריכה : ירדתי מזה .... אני אקנה מכסה מוכן ב200 ש"ח [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 853 צפיות
  14. אהלן חברה מה קורה ? יש לי שאלה בקשר לחיבור מסך של מחשב נייד שפירקתי והוא תקין האם יש מצב בכלל לחבר אותו איך שהו למחשב השולחני ? או למשו שיתן לי תצוגה דרכו ? אם כן אני אשמח לקבל עזרה בתודה כפיר

• 3 תגובות
    • 766 צפיות
  15. Started by shadi,

שלום, לא יודע אם זה בכלל אפשרי, אבל אני מחפש מדריך שיסביר איך מחברים ושולטים על לדים של המספרים (באנגלית NUMERIC LEDS) אני רוצה לחבר כזה דבר למחשב: תודה מראש על העזרה...

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by yariz123,

שלום לכולם אני בניתי מעגל וברצוני שיזהה כאשר מישהו מתקשר לקו הטלפון שחיברתי למעגל(לא חשוב מי מתקשר) עכשיו השתמשתי ברכיב 8841AE ובחיבור הנל המצורף (רק במקום שני הקבלים בכניסה של 100n שמתי קבלים של 10n לפי דפי היצרן) הבנתי שברגע שמתקבלת שיחה נכנסת רגל CD צריכה לרדת ל0 לוגי הבעיה היא שהיא בכלל לא מתחילה ב 1 לוגי(כלומר 5V) האלה ב0 מישהו יכול לעזור לי אולי חיברתי משהו לא בסדר אם זה משנה אז הקו טלפון בבית שלי הוא של HOT ויש לו שיחה מזוהה קו הטלפון יוצא מסוג של מודם כזה של HOT למי שמכיר תודה לעוזרים [attachment deleted by admin]

• 19 תגובות
    • 4.1k צפיות
  17. Started by Chura,

שלום. אני רוצה לרכוש את המארז של Gigabyte 3D Aurora אבל אני מאוד רוצה חלון... אז החלטתי לקנות אותו להכין חלון לבד הכוונה שלי היא ככה לפני : אחרי : אז אשמח אם יש מישהו שיוכל לעזור לי אישית בבית שלי או שלו, מאזור חיפה\קריות אני מאוד מאוד אשמח... בנוסף יש לי 2 קטודות אדומות (http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=953) יש לי אפשרות להפוך אותם שיעבדו במקום התאורה של הHDD ?

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by dj shay 30010,

יש לי מסך LCD 20X4 שמתחבר ל LPT יש דריבר port95nt.exe כדי שה LCD יעבוד אבל כל פעם שמדליקים את המחשב (WINDOWS XP) יש הודעות שגיעה והוא לא נטען יש למישהו דריבר למסכים האלו ל XP

• 4 תגובות
    • 824 צפיות
  19. תודה מראש לכל העוזרים, למה זה בפורום הזה? כי זה ישמש למטרות מודינג

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. אני רוצה לוהוסיף דווקא שעונים אנלוגים למחשב . לפרויקט http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=194697.0 האני ינצל וישתמש ב DAC כדי לשלוט בהם והם יודעו על מהירות המחשב\מצב זיכרון המחשב\משוב למוזיקה UP\DOWN LOAD כאשר היו 2 אןו 3 שעונים אנלוגים והיה סידרה של נוריות(שישתנו ו ישסבירו מה השעונים כרגע מורים) למחשב שלי ... הפנל נישלף הקידמי נישלף ולכן כל (ורצוי) לנצל את זה ...

• 28 תגובות
    • 2.6k צפיות
  21. אורח

אוקי אז הסיפור הוא שאני הולך לתומי בבית ופתאום מבחין במשהו נוצץ שאני בדיוק רציתי.. מה זה? 1.כוס קולה אם קרח. 2.משחה להורדת יבלות מהרגל. 3.שלוש כריות אם ציורים של צבי הנינגה. בעעעעעעע אף אחד מהם..מצאתי טלפון ישן... מה היה כל כך מועיל הטלפון הזה? 1.זה הטלפון שסבתא רבה שלי התקשרה למד"א כשאמא שלי צרחה מצירים. 2.הטלפון מנותק ולכן אפשר היה לזרוק אותו על השכנים או פשוט לתת לחתולה לאכול את הרכיבים ולראות אם היא הופכת לרובוקופ. 3.אח שלי נורא נורא עיצבן אותי ובדיוק זה נפל לי לידיים אז... כן כן גם פה אף אחד מהם...היה בו צג קטנטן ובדיוק נזכרתי באיזה מדריך פה מה שאפשר לעשות אם צגים. אז עכשיו אין לי מושג איזה צג זה ואם אפשר לעשות איתו משהו...אז הנה תמונות תגידו לי מזה..ואם אפשר לעשות א…

• 3 תגובות
    • 904 צפיות
  22. Started by Shlomi32,

אני מתכנן כבר הרבה זמן לבנות סאב - וופר... לפי מה שאני יודע, אני צריך רמקול, ואת זה יש לי. בנוסף לכך, ראיתי במספר סאבים שיש בתוכם מעגל חשמלי שכנאה מגביר את עוצמת הבאסים ואת הקול הנמוך. איך אני בונה את המעגל הזה ואיזה חלקים אני צריך? תודה!

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by Omerole,

הכוננים הלבנים נראים זוועה על המארז המטאלי שלי, ראיתי פה המלצות על מוטיפ,אבל לא ראיתי חנות שמוכרת אותם.

• 4 תגובות
    • 3.5k צפיות
  24. שלום יש לי כונן דיסקים עם פאנל קידמי לבן : משהו כזה : ואני רוצה להחליף את הפאנל (הפלסטיק הזה מקדימה) לשחור. כמו זה : האם מישהו מכיר חנות שעושה שרות כזה (בתנאי שימצאו חלק שמתאים לכונן שלי) תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.