עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. ושוב שלום לכולם ! הפעם החלטתי לעבוד על המארז שלא מזמן קניתי...טאוור של סופר טאלנט... הכפתורים שלו היו כלכך מציקים , אז החלטתי לבנות מן קונסולה כזאתי שחוץ מכפתורי הפעלה וריסט , ייתווספו לשם כפתורי פאן באס לשליטה על המאווררים , מסך LCD קטן וזהו לבנתיים (: תחילת העבודה , חיתוך של גרילים מובנים במארז, בעזרת דרמל : משם , עקירת בתי הכפתורים של הפעלה וריסט , שיוף לקבלת סוג של משטח נורמלי שיהיה אפשר לעבוד עליו , חיתוך פרספקס שיתאים , על מנת לכסות את החורים שנוצרו בעת השיוף + דבק אפוקסי משפתי הפרספקס.. קצת סיליקון שחור, שיעזור לשמור על תצורה נורמלית... תחילת עבודה עם בונדו , בונדו מתייבש , שטיפה באמצעות מים והרבה סבון , על מנת להוריד חלקיקים מיותרים …

• 25 תגובות
    • 4.9k צפיות
  2. עד כה רק צפיתי והתרשמתי מהאתר ובעיקר מהמודינג כעט ברצוני לשאול? קניתי והרכבתי פאנל קידמי של:ENERMAX - MULTI FUNCTION PANEL האם מישהו מכיר ויכול להדריך אותי בפונקציות הקימות? ב ת ו ד ה מ ר א ש ושוב כל הכבוד לכולם [br]פורסם בתאריך: 19.05.2008 בשעה 17:17:37 נזכרתי להוסיף תמונה :[attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 768 צפיות
  3. Started by joel_p,

הי. אני חולם על ספק fanless כבר זמן רב, אך הם יקרים נורא. לפני שאני מנתק את המאורר היחיד שנשאר לי במחשב (בספק) הייתי רוצה להתייעץ אתכם. המחשב המדובר הוא פנטיום 2, 350MHz, עם 64mb זיכרון ודיסק 2 gb, מריץ לינוקס דביאן עם קרנל סטנדרטי 2.6.8.11. למחשב כ.קול וכ.רשת... וזהו. אין כ.מסך כי לא צריך, אני ניגש אליו עם ssh ומטרתו היחידה בחיים היא לנגן מוסיקה מהרשת. המעבד כבר הגיע עם קירור פאסיבי ד"א. הספק הוא 300w גנרי, אני רוצה "להוציא" את הלוח שלו מקופסאת הפח, להצמיד את המגברים הסופיים שלו לגוף קירור ישן של athlon, ולקוות לטוב. ככל הנראה אני אמקם את הקירור הזה מחוץ למארז במקום מה שהיה המאורר המקורי שלו הספק. זה נשמע לי המקום הכי טיבעי. המארז יהיה שוכב ורוב המשטח העליון שלו יהיה מחו…

• 4 תגובות
    • 968 צפיות
  4. הקדמה: אחרי שיקולים רבים ומחשבות ותכנונים החלטתי להוציא את הפרויקט שלי לאור. את הפרויקט החלטתי להוציא אחרי הבגרות האחרונה שלי כדי שאני לא יהיה לחוץ בזמן, ושאני יוכל לעדכן את המודינג בקביעות...אחרי עיונים רבים במדריכים, פורומים ועצות של משתמשים גיבשתי דעה יחסית בערך למה שהולך להיות במודינג שלי. אז ככה אני יפרט קצת על חומרת המחשב שלי ואז על המודינג ונמה אני הולך לעשות. חומרת המחשב: Motherboard CPU Type Intel Pentium 4 530, 3000 MHz (15 x 200) Motherboard Name Asus P4P800 SE (5 PCI, 1 AGP, 1 WiFi, 4 DDR DIMM, Audio, Gigabit LAN) Motherboard Chipset Intel Springdale i865PE System Memory 512 MB (DDR SDRAM) Display Video Adapter NVIDIA GeForce FX 5200 (128 MB) …

• 20 תגובות
    • 3.4k צפיות
  5. Started by Alexkmr,

נשרף לי התקע חשמל של התנור, לפי מה שאני מבין הסיבה היא בגלל שחיברתי את התנור לשקע בעזרת כבל מעריך ומפצל. הכבל המקורי קצר מידיי. אני יכול להחליף את הכבל של התנור בכבל פנדל 1.5X3? או שצריך לרכוש כבל חזק יותר?

6. Started by nehmia,

אם אני מחבר את הלד הפוך...+ ל- ו- ל+ זה הורס את הלד או את הספק ?

7. Started by Arik.G,

רציתי לשתף אתכם בחלום החדש שלי: אני מת למכשיר כזה, חיתוך צורות מורכבות בחלונות או פנלים, גלגל שיוף, אךךך איזה מכשיר. מעניין כמה יעלה בארץ? לינק: http://www.dremeleurope.com/dremelocs-uk/Product.jsp;jsessionid=38A4F913142FEA44568A6D3E341C6A71?&ccat_id=673&prod_id=306

• 55 תגובות
    • 6.6k צפיות
  8. Started by jeyjey,

יש לי לד UB והוא מאיר יותר מדי חזק... יש אפשרות לעשות שהוא יאיר חלש יותר? (עם נגד או משהו)

• 9 תגובות
    • 880 צפיות
  9. Started by MIDMAN,

:s05:ניסיתי לצבוע את המארז קניתי צבע אבל הוא יצא כמו צבע גואש חסר השתקפות וחיים. מה לעשות כדיי לעשות לצבע השתקפות טיפה?... 2.בטעות ריססתי קצת על הסידירומים וזה לא יורד...אולי כבר לצבוע את כל הסידירומים ? תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 749 צפיות
  10. Started by אלעד6,

אז ככה... ישבתי וחשבתי לי מה אני יכול לעשות בשביל להעביר את הזמן... ומצאתי פתרון מושלם! לבנות מחשב לסלון =] אז התוכנית היא כזו- לקחת DVD ישן של PIONEER, להוציא ממנו הכול ולבנות בו מחשב.. =] אין לי הרבה תוספים מיוחדים וכאלה... אולי אני יעלה על איזה משהו בדרך אבל נכון לעכשיו ה"להיט" הכי גדול זה איזה נאון קטן... לאתר הפרוייקט- http://www.live-studios.com/DVPC/

• 21 תגובות
    • 3.9k צפיות
  11. Started by tulicooli,

לא ידעתי איפה לשים את זה אז שמתי את זה כאן... אז ככה בגלל שאני בונה מארז אקרילי מפרספקס... אז אני לא יודע אם צריך להאריק את רכיבי המחשב : \ נגיד את הלוח אם והספק והארד דיסק? אם כן איך אני עושה את זה? ואם אני לא יעשה את זה מה יקרה?? תודה לעוזרים אם זה לא שייך לפה תעבירו בבקשה..

• 2 תגובות
    • 653 צפיות
  12. Started by tulicooli,

ילד אחד רוצה שאני יחתוך לו את המארז!!! ואני לא יודע כמה כסף לקחת ממנו אני רוצה שלו יהיה שווה ולי יהיה שווה... כל דיסקית עולה 2.25 ש"ח ולמארז זה בערך 2-3 דיסקיות ועוד השירות כמה??

• 3 תגובות
    • 743 צפיות
  13. Started by roeiw,

אני משתמש בתוכנה HMonitor והיא מראה לי ש ה 5V יושב על 3V מישהו יודע למה זה קורה? (ניסיתי תוכנות אחרות)

• 4 תגובות
    • 768 צפיות
  14. Started by Demp,

יש לי כמה כבלים USB מיותרים (מעכברים ישנים וסורק) ורציתי לדעת איך אפשר לחבר 2+ לדים לUSB ושיעבוד ישר שמחברים אותו, אין לי מושג באלקטרוניקה אז אני צריך מדריך כמה שיותר מפורט עם הדגש על החיבורים כי במדריכים של החיבור דרך המולקס ממש לא מראים איזה קצה מתחבר לאן וקשה לי להבין איך כל זה הולך תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by ofir1103,

שלום כולם יש לי שאלה .. אני מנסה לחבר LED למפסק ופתאום אני רואה שיש לו 3 רגליים יש למישהו datasheet של מפסקים או שהוא יכול להגיד לי מה כל רגל עושה ? תודה רבה. .

• 3 תגובות
    • 806 צפיות
  16. Started by -R-E-L-,

http://forums.kustompcs.co.uk/showthread.php?t=41077

• 40 תגובות
    • 3.9k צפיות
  17. יש לי שלושה ספקים שרופים בבית ואני רוצה לעשות את הדבר הזה :http://hwzone.co.il/guides/casefan/ הבעיה שאני לא מצליח להבין את המדריך הזה התמונות לא מובנות בגרוש וגם ההסבר אז מישהו יכול לעזור לי עם זה?

• 10 תגובות
    • 834 צפיות
  18. Started by OFIRLEVY66,

שלום אני צריך המלצה לקטודות כחולות שלא פולטות הרבה חום ופןלטו והרבה אור

19. צריך שמות וכתובות של חנויות של רכיבים אלקטרוניים באיזור אשדוד, תודה.

• 2 תגובות
    • 866 צפיות
  20. Started by almor12,

שלום, יש לי מחשב נייד ישן שלא עובד בגלל תקלה בלוח אם, אני מעוניין לקחת את המסך שלו ולהפוך אותו לסוג של מסך טלוויזיה. הבעיה שלי היא של מסך מחשב נייד אין יציאות RCA או VGA. המסך שייך למחשב נייד ישן של ASUS מסדרה EEEPC 1018P עכשיו החיבור שלו נראה קונקטור 40 פין. אשמח לעצות ולעזרה,

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by shimiger,

נושא חם הא? קיצר הנה הסקטצ' שלי [attachment deleted by admin - 90 dayss]

22. אני רוצה להכין דיבורית פשוטה לרכב שמבוססת על העיקרון הבא: לחתוך אוזנייה אישית בין המיקרופון לרמקול הקטן של האוזנייה ואם שני החטים של הרמקול הקטן להגביר את זה עם ה 12V של האוטו ולחבר לרמקול כמו של דיבורית קבועה לרכב . השאלה שלי היא איך אני מגביר את העוצמה ?

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by Devil Servant,

שלום. יש לי מארז עם כ. מסך מובנה ואני חייב להוסיף יציאת טלוויזיה,ואין לי אפשרות להוסיף כ. מסך חיצוני. חשבתי האם אפשר לחבר בין 2 החוטים? או אולי להשתמש במפצל ישן של 21 פינים? הרי בתכלס מסך וטלוויזיה זה אותו דבר. מה אתם אומרים?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by tmpusr,

http://www.viaarena.com/default.aspx?PageID=5&ArticleID=512

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by Director,

שלום לכולם , יש לי בבית דרמל , ויש לי דיי הרבה כלים בשבילו. איזה כלי חריטה הוא המועדף ביותר ? אתם יכולים להראות תמונה / להביא סוג / דגם ? תודה !!

• 0 תגובות
    • 671 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.