אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
קודם כל אני לא בטוח שזה בפורום הנכון אבל נראה לי שכן (אלקטרוניקה) אז תעבירו אם לא. יש לי עכבר אלחוטי דפוק של מיקרוסופט שנדפק מזמן ועכשיו אני צריך עוד עכבר בבית אז אני מנסה לתקן אותו. אני חושב שהבעיה היא במקלט שלו שמשהו נדפק שם. מצורפת תמונה של המקלט. אולי הבעיה היא איפה שסימנתי חץ אדום? יש על הרכיב הזה מן משהו ירוק שנראה כמו יריקה O_0 ועוד 2 שאלות: איפה הדבר הזה של האינפרה ומה זה לעזאזל הריבוע הזה באמצע? הנה התמונה: עריכה: התמונה הוקטנה. נסו בבקשה לעזור לי או לתת לי כיוון בקשר לבעיה.
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, פעם אחרונה שהלחמתי משהו היה בביה"ס לפני כמה שנים. עכשיו יש לי בעיה בשלט רכב, המגע בין הכפתור ללוח נשבר ואני רוצה להלחים את זה. כמו שאתם מבינים אני לא מחפש מלחם איכותי מכיוון שהוא לא יעבוד אצלי אז חשבתי על משהו כזה ב 15$: https://www.aliexpress.com/item/32931206794.html?spm=2114.search0104.3.163.42e3197bKKvWsf&ws_ab_test=searchweb0_0%2Csearchweb201602_6_10065_10068_319_10059_10884_317_10887_10696_321_322_10084_453_10083_454_10103_10618_10307_537_536%2Csearchweb201603_53%2CppcSwitch_0&algo_expid=8c14fb8e-de2f-41e1-a1c8-12941d4398ba-24&algo_pvid=8c14fb8e-de2f-41e1-a1c8-12941d4398ba השאלה אם מלחם פשוט כזה יעשה את העבודה?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כמו שרשום בכותרת אני צריך קישור לפרקים של מודינג בשעה
-
- 2 תגובות
- 644 צפיות
-
-
מה קורה אחים שלי אני מחפש אתרים עם תמונות בשביל לחפש תמונה יפה ואז לחתוך אותה על דלת המארז עם הדרמל שלי תודה לכל העוזרים ואם יש לכם תמונה מיוחד להציע אז היא תתקבל בברכה תודה מתן
-
- 4 תגובות
- 955 צפיות
-
-
לא שייך כלכך למחשבים, אבל ננסה. למישהו יש ניסיון עם פירמה מסוימת/ דגם מסויים שמתאים לעבודות בעץ? צריך אותו ברמה חובבנית ולעיתים נדרשת רמת דיוק גבוהה.
-
- 25 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
עדיף קרוב לתחנה המרכזית או לקניון מלחה
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לצבוע את ה- HAF932 כולו בשחור, אשמח לדעת מהם המוצרים שאני זקוק להם בשביל זה. תודה
-
- 2 תגובות
- 916 צפיות
-
-
מקווה שהכותרת מספיק טובה. אני מחפש סכימה טובה לבניית מגבר לאוזניות אם יש למגבר מנורות זה מעולה אבל כל מגבר לאוזניות יהיה לי טוב רצוי בעברית אבל אנגלית יתקבל גם כן, רצוי עם רכיבים שניתן וקל להשיג תודה רבה מראש לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
למי שיש מאוורר של 120 מ"מ יכול בבקשה למדוד מה האורך שלו ומה הרוחב שלו? אני מתכוון לכל המאורר לא רק לחלק עם הכנפיים שמסתובבות, אלא לכל הריבוע עם הפלסטיק איפה שמחברים את המאוורר למארז. [זה צריך להיות 12X12 ס"מ?!] תמדדו בבקקשה ותגידו לי... תודה, טל
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני גר בבת ים ואני רוצה לקנות תגומי U הזה! כי אני עושה חלון במארז =] אהה ואיך קוראים לזה באמת? גומי U? O_O
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום קניתי את הערכה Vantec Cable Sleeving Kit ואני רוצה להתחיל בהרכבה!! בכבלים שהולכים ל H.D וכונן הסידירום או צורב הצלחתי בעזרת אטב מהסוג היותר קטן להפריד את כל החוטים מהמתאם הלבן! אני תקוע בכבל שיוצא מהספק ומתחבר ישירות ללוח האם!! הכבל הרחב אם הרבה פינים. אני צריך טיפ ממי שכר הרכיב את הערכה הזאת!! איך מנתקים שם את החותים מהמתאם!! אני לא מצליח האטב לא נכנס בדפנות! זה ממש לחוץ חזק! ניסיתי אם מחט אבל גם זה לא הולך!! יש למישהו טיפ! הנה תמונה שמצאתי באחד המדריכים ברשת! שם הם השתמשו בכלי יעודי לניתוק החוטים! כך זה אמור להיות אחרי שהכל מנותק! [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום, רציתי לשאול על תאורה פנימית שאפשר לקנות למחשב. אני כנראה רוצה אור אדום אבל גם צבעים אחרים זה טוב. חשוב לציין כי אני לא רוצה לקנות לדים בנפרד ולהתחיל להלחים לבד כל מיני דברים, אני רוצה לקנות מאיביי או מהארץ רצועת לדים או מקור אור חזק אחר שיתחבר למחשב על ידי איזה שהוא חיבור שנותן לו חשמל.. (לא משנה עם זה USB או אפילו מולקס-העיקר משהו מוכן לשימוש בלי הרבה התעסקות-אני גם מפחד לשרוף ולהרוס דברים אם אני יתעסק עם זה לבד ...(כבר קרה בעבר )) ראיתי את זה וזה ניראה לי אחלה: http://www.ebay.com/itm/FREEPOST-BRIGHT-RED-LED-CASE-LIGHT-KIT-9-LED-STRIP-x-2-MOLEX-NEW-/170748616772?pt=UK_Computing_DesktopComponents_RL&hash=item27c1692044#ht_1124wt_744 מה אתם אומרים ? יש מש…
-
- 16 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אני רוצה לעשות פאנל עם מתגים אבל בלי לדים רק מתגים אז העם אני צריך לעשות כמו בתמונה הזאת או לא? עם לא בבקשה אפשר תמונה המראה איך לעשות זאת תודה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
-
שלום, לאחרונה נוכחתי לדעת שאפשר לעשות שימוש בגרביון נשים עבור סינון אבק למאווררים במארז. האם יש כאן אנשים שניסו את זה? האם זה יעיל כמו מסנן ייעודי למאווררים והאם זה פוגע משמעותית בדחיפת האוויר? ראיתי תמונות כאלו: וזה נראה כמו פתרון דיי טוב למי שלא רוצה להשקיע בפילטרים ויש לו גרביונים מיותרים בבית
-
- 4 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום לכולם! מצאתי אצלי בבית קיט ישן אבל אין לי את ההוראות שלו. זה אמור להיות איזה מקלט אינפרא אדום. (מפעיל את האדומים בשרטוט) זאת רשימת החלקים שלו: נגדים: 220Ω 10Ω 470Ω 470kΩ קבלים: 47µF 1µF 100nF דיודות: 1N4148 1N75 לפי המראה החיצוני שערתי שהבחור עם שלושה ההדקים הוא TSOP17xx. להערכתי R4 = 220Ω C1 = 1µF C2 = 100nF C3 = 47µF לגבי השאר אני לא יודע. יש למישהו מושג איפה למקם אותם? http://s10.postimage.org/7dww39pvd/pcb.jpg תודה רבה ופסח שמח!
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
סמתי לב שזה המאוורר היחידי שבאמת שומעים אותו. שחררתי אותו מהדלת והוא הפסיק לעשות רעש, הצמדי אותו לדלת וזה חזר. והבנתי שהרעש זה בגלל זרימת האוויר דרך חורי הדלת. בהוצאת אוויר זה לא עושה את זה, מענין למה, אלה רק בהכנסת אווירר. קיצר אם אני אחתוך את זה ובמקום אסים גריל כזה אז לא יהיה את הרעש. במקורי זה הרבה חורים צמודים, פה זה עיגולים - אתם חושבים שפה האוויר יזרום מבלי ליצר רעש ?
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
שלום , אני דיי חדש בתחום של האלקטרוניקה ואני רוצה לבנות איזה פרויקט קטן... בעקרון הרעיון של הפרויקט זה: מיקרופון + מעגל הגברה , מהמעגל הגברה יוצא אל איזה רמקול ואל שבב LM3915 בשביל VU MTER . ויש אפשריות לנתק את הרמקול. זה המעגל: http://up203.siz.co.il/up3/tzjvnnc2qy2m.png תגידו מה צריך לשפר... תודה.
-
- 19 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
לחבר שלי יש רכב שטח על שלט (T-MAXX מי שמכיר). בשביל להפעיל אותו נדרשות הרבה סוללות: 10(12V) סוללות לשלט, 6(7.2V) בכדי לתת מתח לסטרטר ועוד 1(1.2V) לבוסטר (ועוד כמה ברכב עצמו). מידי פעם הוא שוכח להטעין אחד מהפריטים שהוזכרו לעיל (בעיקר הבטריות שנותנות מתח לסטרטר), ואז כשמגיעים לשטח להסיע פתאום... הסוללות ריקות. הצעתי לו פתרון פשוט: לחבר שני תנינים למצבר של הרכב שלו, ועל ידי קופסת פיקוד קטנה להפיל את המתח ל7.2V ול1.2V, כך שזה יחסוך לו הרבה בלאגן. השאלה היא איך אני מווסת את המתח, עם נגדים? ואם כן החיבור הוא כזה פשוט: מתח ראשי-->נגד (או שניים) ל7.2V לסטרטר, ועוד נגד(או כמה) מהמתח הראשי ל1.2V לבוסטר? או שצריך להוסיף עוד כמה חלקים ל"מערכת" כמו פיוזים וכ"ו?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יצא יופי. הטמפ ירדו בכ 3 עד 4 מעלות וזה לקח לי 10 דקות להכין. ראו תמונה. לקחתי פוליגל וחתחתי לפי הגודל המתאים ועשיתי עוד אחד וצרפתי אותם כדי שיהיה חזק. וזה יצא חזק מאוד. [attachment deleted by admin]
-
- 27 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אז ככה, ה-DVD הנייד התקלקל (החיבור נהרס איפה שזה מתקפל כל הזמן, עברו שנתיים אין מה לעשות) ככה שזה לא מראה תמונה אלה קווים שבורים של תמונות. לתקן אני לא הולך, אז חשבתי על כיוון אחר. להוציא את המסך מהמכשיר ולסדר אותו שיהיה פעיל כמסך בפני עצמו למקור וידאו אחר. השאלה האם זה אפשרי בצורה כלשהי? הנה תמונה (איכות סלולארי מצטער) http://img361.imageshack.us/img361/5589/dsc070004gg5.jpg
-
- 1 תגובה
- 766 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס מסך ATI RADEON 9600XT 128MB עכשיו בפעם הראשונה שמתי לב שהמאורר בכלל לא עובד... השאלה שלי היא למה ? ואיך מסדרים את הבעיה... תודה..
-
- 3 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום הייתי רוצה לדעת בבקשה האם ישנה דרך לעשות שהדרמל יעבוד על מתח של 220V , זה מכשיר שנקה בארה"ב וממש לא בא לי להתעסק עם שנאים . תודה
-
- 6 תגובות
- 2.8k צפיות
- 1 follower
-