עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. שלום, הביאו לי מערכת רמקולים ניידת לפלאפון MP4 וכ"ו אל הקטע שהיה חסר מלא חוטים ולמזלי ליד כל חיבור היה כתוב מה זה אז חיברתי את הסוללה ואת הרמקולים אבל חסרה כניסת אודיו,יש שלוש חיבורים והם ,R INT ,L INT ו GND אבל יש לי חוט אוזניות מסוכך מאוזניות שאני לא צריך ושם יש 2 חיבורים בצבע ירוק אדום וזהב עכשיו על פי מה שהבנתי הירוק זה הארקה האדום זה שמאל וזהוב זה ימין אבל איך אני ילחים את זה? הרי זה מסוכך וחיייב לחמה מיוחדת לא? תודה מראש..

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. שלום לכולם, אני גאה להתחיל את הפרוייקט הראשון שלי במודינג (למרות שזה לא בדיוק מודינג במחשב אבל אני חושב שהפרוייקט הזה גם מודינג כמו השולחן פרפקס למחשב שהיה פה לא מזמן) האתר הזה די משך אותי למודינג, שכן לפני שנכנסתי אליו פשוט לא ידעתי מזה, ואני כל כך שמח שעכשיו אני כן הרעיון עלה כאשר ראיתי אותו אצל מישהו אחר, (אבל הוא לא היה מודינג), שיניתי אותו ואני מתכנן גם להוסיף דברים. אז מה בעצם הפרוייקט?? טוב אז ככה: לפני זמן מה, נתקלתי בפתרון נחמד לדיסק קשיח חיצוני בלי הרבה הוצאות (אל תדאגו תכף תבינו למה זה קשור) - אחד החברים שלי הגיע אלי עם דיסק קשיח רגיל, ופשוט חיבר אותו למחשב ב- USB. אני בטוח שחלקכם מכירים את זה (ממיר מIDE ל-USB) אז אני החלטתי לעשות לי כונן דיסקים חיצוני עם …

• 25 תגובות
    • 6.3k צפיות
  3. Started by mskso86,

יש לי Thermaltake Overseer RX-I ואני לא מרוצה מהחלון קטן מדי וגם יש לי Thermaltake FRIO OCK שהוא מפלצת וחוסם לי את האופציה של מאוורר נוסף אז מה אתם אומרים לחתוך את כול הריבוע ולהצמיד פיירפאקס או לחתוך רק את העיגול של המאוורר או שעדיף להביא פלטה שחורה לפי מידות ולהיתעלל בא ולהשאיר את הדלת צד איך שהיא

• 0 תגובות
    • 721 צפיות
  4. Started by surfface,

למי שמשתמש בתוכנה Sketchupומתכנן פרויקט ורוצה סרטוט רכיבים במדיוק אני ממליץ על האתר הבא http://www.jazzle.co.uk/scc/ [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 786 צפיות
  5. Started by Torero,

מישהו יודע איפה אני יכול לקנות צבע שזוהר באולטרה סגול? גם מרקר זה טוב

• 21 תגובות
    • 7.4k צפיות
  6. אהלן אני מחפש לקנות 3 מנועים מהדגם הזה , מעניין לקנות בארץ , זה הדגם nema 23 ce תודה

• 8 תגובות
    • 2.5k צפיות
  7. Started by LIDOR_13,

שלום . רציתי לשאול כמה מתח [במקסימום]יוצא ממכשיר אודיו רגיל ליציאת SPL3.5,נגיד,אייפון. אם זה לא הפורום המתאים אז בבקשה להעבירמצאתי הכי לנכון לפתוח את זה פה תודה מראש

8. Started by Kriz,

אין הרבה מה להוסיף ... כל מה שהיה להגיד , לדון עליו - "דוסקס" בהרחבה במשך בניית הפרוייקט... אז ישר לתמונות עוד תמונות : http://csl.3dv.co.il/Kriz/system/

• 31 תגובות
    • 8.6k צפיות
  9. אחרי הבגרות בגאוגרפיה היום מאוד שעמם לי, ואחי הגדול חזר לפני שבועיים מגרמניה עם מאורר עם אור כחול ותג של החייל מהמשחק CS+CZ. בכל מקרה לקחתי את הצד של המארז, הצד הימיני - בכוונה בשביל לאורר גם את ההארד דיסק שלי. אז חשבתם שזה פשוט נכון? עם כל הכלים שהיו לי (והיו הרבה תראו בתמונות את המקדחה) דיי התענתי כי לא היה את המקדח כוס כי הוא נשבר באמצע החתיכה של החור. אז הנה התמונות לפי תהליך העבודה. תהנו! שלב א', מסרטטים על הדופן: חשוב מאוד לסרטט ולא לעשות סתם ככה. שלב ב', קדיחת החורים לברגים, אל תעשו עם מקדח יותר מדי גדול כי אז הכל יהיה רופף ומעצבן: שלב ג', עשיית חורים לברגים וכמה חורים באמצע בשביל מקום להכנסת הג'קסון לחתיכת עיגול מדויק (נשבר לי המקדח כוס באמצע): שלב…

• 22 תגובות
    • 3.5k צפיות
  10. Started by Emms12,

היי אני קונה בקרוב את הלוח אם: DFI Lanparty UT Ultra-D. יש לי מסך LCD ואני רוצה לחבר אותו ללוח אם הזה אבל בכל המדריכים שראיתי מחברים את הLCD ליציאת הPARALEL וללוח הזה אין יציאה כזאת... האם יש בכל זאת אפשרות לחבר את המסך ללוח? אם כן יש מדריך שמסביר איך לחבר (אני די חדש בנושא..)? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  11. Started by yotam.m,

אהלן, הגיע לידיי מפסק מואר (עם לד מסביב למתג) אבל יש לו יותר מידי חיבורים מוזרים שאני לא מצליח להבין. 2 הגיוניים והם ה + וה - ביניהם יש את ה: NC1,NO1 ו-C1. מישהו יודע מה מחברים אליהם? אני מניח שה + וה - הם כדי לקבל מתח תמידי ללד מסביב למפסק אך מה השימוש לכל השאר? הכוונה היא לחבר אליהם פס לדים ועוד קופסא עם 4 לדים שלכל אחד מהם חוטי + ו - נפרדים. תודה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by whodosntlikeomri,

שלום לכולם אני מתכנן לבנות מארז מ0 אז יש לי שני שאלות יש איזה בדריך או משהו כזה? והשניה יש תוכנת סירטות?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by liranmo,

אני צריך אולטרה למחשב ועברתי על כל החנויות וגם באינטרנט ולא מצאתי. תנו לי קישור לאתר שמוכר אולטרות

• 6 תגובות
    • 790 צפיות
  14. Started by MaC_MaN,

כך, אני מחפש חומר "גמיש" (משמע שלא צריך יותר מידי ציוד כדי להרכיב או לשנות) לבנות ממנו מארז למחשב, אני רוצה לבנות מארז למחשב מדייה ואין לי מושג באיזה חומר להשתמש ראיתי שהרבה מבצעים מודים עם "פרספקס", השאלה האם אפשר ליצור איתו מארז שלם? האם הוא מוליך חום כמו שצריך או שיש מצב שתהיה לי בעיית טמפרטורה? האם יש חומר אחר שאפשר להשתמש?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. Started by zenbaga-,

הרבה חלקים של לגו, הרבה שיעמום והמון זמן פנוי... תהנו ...

• 13 תגובות
    • 2.4k צפיות
  16. Started by Wild Blue,

הגיעו לידי כל מני חלקים ממחשב נייד השאלה שלי היא אם אפשר לחבר את החלקים הללו ללוח של מחשב רגיל ולהפעיל אותם. החלקים שיש לי הם: הארד דיסק 10 GB של IBM DVD של טושיבה המקלדת העכבר מגע והמסך (17 אינץ') יש לי גם את המעבד והזיכרון אבל אני מנחש שלהם אין ממש שימוש החלקים הם ממחשב נייד של קומפקט להארד דיסק אני קונה כבל מתאם בכ100 ש"ח ככה שבעיה לחבר אותו למחשב גיל אני פותר. אבל לDVD אין משהוא שנראה לי קיים יש למשהוא ניסיון בהכנה/ או בקניה של כזה דבר? כמו כן האם יש דרך 'להחיות' את המקלדת או העכבר מגע ולהשתמש בהם ? בקשר למסך הבנתי שזה די בלתי אפשרי או שיש איזה חידוש בתחום? יש לי ידע בסיסי בהלחמה ומחשבים אבל לא הרבה מעבר לזה ככה שהסברים מפורטים לרמה של מתחיל יתקבלו בברכה. אם צריך …

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by kikkler,

מה ההבדל בין השניים מבחינת התנהגות? במה משנה הקוטביות של הקבל האלקטרוליטי ?

• 9 תגובות
    • 6k צפיות
  18. מישהו מכיר???

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. או במילים האחרות, מה הזרם המקסימלי שיכול לעבור בטרנזיסטור (מהקולט לפולט) בלי לשרוף אותו ? ואיזה מתח נוצר בין נקודות אלו ?

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  20. Started by lesForce,

טוב , אז אני חדש בכל העניין הזה של המדוניג , אין לי שום כלים וניסיון בזה... עכשיו - בשארית החופש שנותר לי אני רוצה להתחיל איזה פרוייקט קטן עם מדריך מפורט כמו זה שיש פה על המודינג לעכבר (אחרי זה אני מקווה להמשיך ולשפץ את המארז שלי - לעשות בו חור - גם לפי המדריך שיש פה). ראיתי שלשני הדברים שציינתי למעלה הכלים הדרושים הם דרמל ומקדחה-ואין לי אותם. אז הייתי שמח שתיתנו לי המלצה על דרמל ומקדחה טובה שמתאימה למודינג (חורים במארז וכאלה...) ומאיפה לקנות אותם בירושלים (הום סנטר או משהו?) אני לא מתכוון לשלם על דרמל ומקדחה יותר מ250-300 שקל, התקציב הזה ניראה לכם מספיק? אם כן תנו המלצות לדגמים ומאיפה לקנות... תודה מראש ומחכה לתשובות...

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by SharonSx,

היי חברס'... לפני כמה זמן עשיתי מפסקים למאווררים, יש לי דלת על הפאנל והמפסקים הפריעו לסגירת הדלת, אז עשיתי חורים בדלת וזה מה שיצא: בזמנו אתם אמרתם לי שאין לי חור בפאנל מאפשר למאוורר שבפרונט להכניס אוויר אז עשיתי גם חור: לגביי החור, אני מתכוון לשים שמה רשת מאלומניום דק... מה אתם אומרים??

22. פליקר סוף סוף העלו אתר חדש, ושדרגו כל משתמש חינמי לנפח אחסון בגודל טרה וגישה לרזולוציה מלאה. לכן, החלטתי לעלות עשרות תמונות שאספתי מאתרים שונים של עבודות מודינג יפייפות. אם אתם צריכים השראה לפרויקט איכותי או סתם כדי לשטוף את העיניים! כניסה

• 2 תגובות
    • 10.9k צפיות
  23. שלום לכולם אני חדש באתר ואני אוהב אמנות(מגמת עיצוב גרפי) לאחרונה התחלתי להתעסק עם איזה מארז ישן שיש ברשותי ומצאתי את האתר שלכם מפה לשם התחלתי להשקיע בו, צבעתי אותו בשחור מבריק, את הכפתורים בכחול, פתחתי לו חלון 20*20 ס"מ בצד שמאל של המארז בפאנל הקידמי עשיתי לו חלון של 5*5 ס"מ בצבע כחול/סגול שקוף כמו אולטרה... השאלות שלי הןמצטער לא מצאתי שום הודעה או מאמר לגבי השאלות שלי) 1. איפה אני יכול להשיג נורות לד כחולות! ונגדים שמתאימים למתח של 12V? 2. איפה אני יכול להשיג לוחות פרספקס שקופות לגמרי או אם אפשר להשיג לוחות בצבע כחול/סגול שקוף? 3. כל הנורות ניאון, כמו אולטרות קצרות כאלו באורך של 20*20 ס"מ בערך כמו שכולם פה שמים במארז שלהם איפה אני יכול להשיג את זה? 4. איפה אני י…

• 15 תגובות
    • 3.2k צפיות
  24. Started by Lirux,

כשמחברים צג lcd לחשמל אז הוא אמור להראות 2 שורות שחורות מלאות... פעם הצג שלי היה מציג אותם ואתמול חיברתי אותו שוב והוא מציג רק שורה וחצי ככה.. ובדקתי עם הרב מודד שוב, והכל מחובר מצויין... מה עושים?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.