אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לבנות בורר שנותן מתח 12V, 8V ו off, אין צורך בנורת לד. ברשותי מאוורר AC Freezer Pro 64 כאשר Fan Spec: 300-2200RPM, 12V, 0.20A כמו כן ברשותי נגד 30 אוהם והספק 50W עכשיו, מהמאוורר יש 4 יציאות (פינים). מהמפסק יש 3 חוטים (פאזה אחת ושתי אדמות). במדריך לא מובן מה מחברים למה? האם הפאזה הולכת לספק? אם כן אז לאיפה בספק? ושתי האדמות? לאן הן מתחברות?
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן חברים. לפני כחודש החלטתי על החלפת חלקים בחדשים (מעבד,לוח אם,כרטיס מסך). בנוסף החלטתי על צביעת הראדאיטורים הבלוק CPU ו GPU הזיכרונות וחלק במארז במערכת קוסטום שלי לצבע לבן. כמו כן הזמנת פיטינגים לבנים. כמובן שעקב הפירוק נוצל הזמן גם לניקיון החלקים והחלפת המים. מה שבאדום זה ציוד שהוחלף מפרט המערכת הנוכחית: i9 9900k oc 5.2 GIGABYTE Z390 AORUS ULTRA corsair dominator platinum 32gb 3000mhz Samsung SSD 512G 970 PRO M.2 SSD Samsung 860 EVO 500GB Seagate 1T 3.5'' Sata3 Barracuda PNY RTX2080Ti 11G 1350Mhz - 1545Mhz XLR8 OC CoolerMaster COSMOS C700P Corsair 1200W 80+ Plati…
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי החלטתי כמו רובכם לעשות מוד ( במיקרה שלי חלון+ צבע ) את הצבע עשיתי במוסך למכוניות, ואת החלון עם איזה משהו שדומה לדרמל רק הרבה יותר גדול! הוספתי גם מאוורר ג'נרי שיתן אוויר לסינק של הצ'יפסט. זה המוד הראשון שלי ואני חושב שיצא יפה מאוד ;D הינה התמונות ( יש פה גם את המחשב של אחותי גם לו עשיתי צביעה) (שימו לב לתמונה מספר 5 ניראה כאילו המחשב בילתי נראה ( זה בעצם כחול ) http://photos.walla.co.il/eitv תנו תגובות של מה שצריך לשפר, ואפשר גם תגובות טובות כל תגובה תתקבל בברכה! Install
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם. כחלק משיפוץ אחד החדרים בבית אני רוצה לעשות שקע רשת חיברתי הכל ומשום מה זה לא עובד http://imageshack.com/a/img580/2448/ommn.jpg ככה חיברתי את זה אם מישהו יודע איזה סיבה יכול להיות שזה לא עובד או בלי קשר לתמונה אשמח לשמוע תודה ושבוע טוב
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
החלטתי לבנות לעצמי קומפניון קיוב (הזו מפורטל), רציתי להראות לכם איך בניתי אותה. אני יודע שזה לא מארז אבל לא הצלחתי למצוא פורום יותר מתאים לפרסם בו את זה, כי בבנייה היו הרבה אתגרים מבחינת חומר ועיצוב, אם זה לא המקום המתאים לפרסם את זה, זו התנצלות מראש. דבר ראשון שעשיתי היה לבקש מנגר שיבנה לי שתי קוביות עץ, אחת בגודל 5*5*5 והשנייה 7*7*7. התחלתי לעבוד על קוביית השבע אבל עשיתי איתה כמה טעויות והחלטתי בסוף ללכת על קוביית החמש. זה התמונה שאיתה עבדתי קניתי לעצמי סול ורוד ולבן בשביל צבעי הבסיס ולאחר מכן חתכתי לעצמי שש פאות שיכסו את הקוביה בורוד. אחרי זה התחלתי לעבוד על השכבה השנייה, הלבנה, כדי שפני הקובייה יהיו עם כמה שפחות חתכים, חתכתי בצורת L-ים. ואז הדבקתי והמ…
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן, יש לי מארז CM Storm Sniper. העברתי אותו אתמול ניקוי מאסיבי עם שואב אבק, ובטעות שאבתי את אחת הרשתות הרשת נראית כך: '>http://jpg.co.il/view/50663702d165e.jpg/"] אפשר להשיג רשת כזו (צפיפות דומה או גבוהה יותר) באיביי או באתר דומה? המידות שאני צריך הן בערך 10x2 ס"מ (כן זה נשאב לי מחלק קטן יחסית). תודה
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני רוצה להכין דיבורית פשוטה לרכב שמבוססת על העיקרון הבא: לחתוך אוזנייה אישית בין המיקרופון לרמקול הקטן של האוזנייה ואם שני החטים של הרמקול הקטן להגביר את זה עם ה 12V של האוטו ולחבר לרמקול כמו של דיבורית קבועה לרכב . השאלה שלי היא איך אני מגביר את העוצמה ?
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי את החוטים האלה במחשב סתם לא מחוברים לכלום אני יודע שהמתח בהם הוא 3.3 אני יכול לחבר להם לדים או משהו...או שכדאי להשאיר את הכל ככה ?
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
חיברתי נגד של 150 אום ללד אדום וחיברתי ל-5V וזה לא עובד מה יכולה להיות הסיבה לכך? אני אוסיף שעשיתי את זה ל3 לדים אדומים והם לא עבדו והלדים הכחולים שחוברו עם נגד של 47 אום עבדו תודה לעוזרים עומר8
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, יש לי כונן חיצוני של Cavalry בלינק הבא: (לפי מה שהבנתי Cavalry זה רק המפעל ש"מלביש" על ההארד דיסק עצמו את המעטפת הכוללת ולמעשה ההארד דיסק עצמו הוא של Hitachi) http://www.buy.com/prod/cavalry-storage-caum-series-1-tb-usb-2-0-external-hard-drive-pre/q/loc/101/206746682.html חזרתי מנופש ופרקתי את התיק של המחשב נייד והכונן, בטעות חיברתי את הכבל חשמל של המחשב (הכבל עם השנאי זה שמטעין את הלפטופ) לכונן החיצוני, לא יודע איזה זה התאים ונכנס אבל זה התאים - הדלקתי את הכונן ובמקום אור כחול שבדרך כלל נדלק - התחיל להבהב אור בצבע אדום, אחרי נסיונות של הבנה, עליתי על הטעות הטיפשית, כהשחלפתי לכבל המקורי של הכונן והדלקתי אותו עדיין נדלק אור אדום שנראה מהבהב טיפה יותר מהר. ספק כוח? נש…
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני צריך לפתח פרוייקט למקום העבודה שלי שיבוסס על ארדואינו (יש לי ניסיון ואני יודע איך לעבוד איתו) : זאת מערכת עם 4 מנועים שכל מנוע צריך לסובב ציר לתשע נקודות קבועות. אני צריך לבנות מערכת שתוכל לשלוט על כל אחד מהמנועים בנפרד, ותדע באיתחול המערכת, באיזה נקודה (מתשע הנקודות של כל ציר) המנוע נמצא. יש לי מתח של 12V - יותקן על רכב. המנועים הם המנועים הפשוטים שמגיעים עם הקיט של האדואינו למתחילים - הם מספיקים לי מבחינת הכוח - אם יש מנוע שהוא קצת יותר חזק ואמין סרמת המחירים של המנועים האלו, אשמח לשמוע. עיקר הבעיה שלי הוא איך להחזיר מכל מנוע היכן הוא נמצא, ואיך לשלוט בממשק יחסית קטן על ארבעת המנועים בנפרד. תודה, איתי.
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היום הלכתי לתומי ברחוב כשנפל על ראשי רעיון למה לא לבנות CNC לבד לא עמור לניות כל כך קשה, מה כבר צריך דרמל ומשטח שזז ע"י סרווים בגלל שאני לומד אלקטרוניקה אני יכול לשאול את המורה שלי איך ניתן לעשות זאת (כמובן שבעוד שבועיים) אבל לפני רציתי לדעת מכם אם זה אפשרי
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום רב, מכיוון שאני לא מבין בתחום (אני מתכנת) באתי לשאול אותכם כמה שאלות. אני מעוניין לבנות (או שמישהו יבנה לי ) מעגל חשמלי עם מצלמה זעירה פשוטה (בסיסית ביותר) אני יודע מבחינת תיכנות נטו כיצד לבצע זאת , אולם אין לי מושג איך זה עובד באלקטרוניקה .... עד כמה זה מסובך? הרעיון הוא לצלם רק ברגע נתון , לפי אלגוריתם מסויים שכתבתי. תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני רוצה ליבנות UV meter , שמורכב מ 20 לדים פר ערוץ והייה מחובר מאחורי המסך של המחשב ומחובר לכרטיס הכל של המחשב. בישביל זה אני צריך לחבר 2 LM3915 בקסקדה, אני לא מצליח לימצוא הסבר או שירטוט לאיך עושים את זה. המעגל יחובר ל 12V דרך הספק
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש, ובו צורב של LITE-ON (המארז היה שחור כולל הכל). אז כמובן שעדיף להשתמש בכונן דיסקים רגיל מאשר בצורב אם אני רק רוצה לקרוא דיסק, אז לקחתי מהמחשב הישן שיש בו LITE-ON לא חדש, בערך מלפני 3 שנים, שהוא בצבע לבן. עכשיו כמובן שזה לא שילוב כל כך יפה לבן על שחור במארז, אז אני רוצה לצבוע אותו. אני לא רוצה להחליף את הפאנל כי עד שאני ימצא משהו מתאים שיתלבש עליו... אז אני רוצה לצבוע. מה שברור לי שם אני צובע בלורד זה בסוף לא יהיה שחור, זה יהיה צבע סגול ככה, וזה רק יהרוס, אולי בצבע גואש? השאלה אם זה ייצא שחור-שחור כמו המארז, והאם זה לא ייראה עבה ומזוייף...? ספריי שזאת הדרך הכי טובה לפי מה שהבנתי, אני רוצה רק לצבוע את הכונן זה הכל. אז אתם יכולים להסביר לי מה כדאי? לא א…
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי יש לי מארז ANTEC 12000 רציתי לדעת אם אפשר איכשהו לשלוט על הלדים שלו במארז או אפילו לעשות איזה מתג שמכבה ומדליק את כולם
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אוקיי מאוד משעמם לי ואני רוצה לעשות את הפרוייקט הראשון שלי אני לא ממש יודע מזה מחשב HTPC אבל לפי מה שהבנתי זה כמו DVD לא? קיצר פירקתי עכשיו מחשב ישן ויש לי כמה רדיוים ישנים כאלה ואני רוצה לעשות מזה מן DVD קיצר מה אני צריךך לעשות ?! איך אני יוכל בכלל לחבר את זה לטלוויזיה בכלל? איזה חלקים צריך? קיצר תעזרו לי פליזזז..
-
- 24 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי הרבה מוצרים חדשים שאני רוצה להיפטר מהם מאווררים משחות להורדת שריטות כבלים וכו ואין לי כוח להתעסק עם יד שתיים וכאלא אז יש לי שתי שאלות 1. מדור היד שניה פה באתר באמת טוב ובאתר מוכר מוצרים מהר? 2.יש איזה חנות שקונה מוצרים חדשים\יד שניה?
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם פורום נחמד!! רציתי עזרה קטנה, מקווה שתוכלו לעזור לי... קניתי מערכת רמקולם למחשב (5.1 של קריאטיב). עכשיו, הבעיה היא שיש לי כרטיס קול מובנה במחשב ועל מנת לשמוע את מלוא האוצמה ואת מס' הרמקולים המרובה אני חייב לחבר את המערכת לשלושת החורים בכרטיס הקול המובנה, מה שיוצר מצב שלא נשאר לי חור למיקרופון :-\ (ואני משתמש הרבההה במיקרופון, כמו כל הגיימרים למינהם...) אז קניתי מצלמת אינטרנט usb למחשב בעלת מיקרופון מובנה.היא פועלת והכל.. אך הבעיה היא ששומעים אותי דיי חלוד ולא נקי כמו המיקרופון הרגיל. אז אני פשוט שואל אם ניתן לקחת את המיקרוםון הרגיל ולחבר את הכבל שלו לכבל usb ולחבר כמה נגדים או קבלים בדרך(אני לא מבין בזה, מקווה שתעזרו לי) ופשוט לחבר למחשב ואני אוכל להשתמש בזה?…
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת האם אפשר להכין קופסא בגודל 5ס"מ על 2ס"מ (בערך) בעלת מסך קטן שמסוגלת להתחבר לWi-Fi? (היא צרכיה לעבוד על סוללה) האם זה בכלל אפשרי ומה תיהיה העלות המינימאלית של דבר כזה? אני יודע שאפשר להכין דבר כזה עם ארדואינו אבל זה יוצא ממש יקר.. תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מצאתי איזהשהו מוד למארז של אנטק בתצורת המשחק DOOM3 אתם חייבים לראות כדי להאמין!.. איזו השקעה.. בחיים לא ראיתי כזה דבר!.. הנה תמונת דוגמא: והנה התהליך: http://www.thebestcasescenario.com/forum/showthread.php?t=1
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אנשים איפה אני מוצא פרספקט למודינג באיזור ראשון וכמה זה בערך עולה? (למ"ר) ואיזה עובי מילימטרי צריך?
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בעקבות המזגנים המהוללים של התיכונים בישראל והחום הנהדר שיש בארץ, החלטתי לעשות פרוייקט קטן, מצרכים: 1. ספק כוח(מומלץ בחום גנר'י או משומש ללא שימוש) 2. מאוורר למחשב(בפרוייקט השתמשתי ב- Thermaltake SMART CASE FAN II v.2) *** אזהרה *** ממליץ בחום לא לנסות להכניס אצבע ו/או לשים אצבע כשהמאוורר עובד על מקסימום *** אזהרה *** את ה"מוד" לספק עשיתי על פי המדריך הבא, http://www.dvhardware.net/articles5.html רק, ש... עדיף לעקור את שני הכבלים וללפף עם סלוטייפ... את המאוורר חיברתי למולקס(מגיע מתאם עם המאוורר) התוצאה: * בתמונה מופיע המאוורר של הביג טייפון, בפועל, סעיף 2.
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
-כותרת- אפשרי להפוך יציאת USB של מצלמת רשת לחיבור RCA ?
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-