עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by psycho killer,

יש לי לוח קטן כזה שמציג 2 ספרות בלבד (מי שמכיר זה כמו במחשבים הישנים כמו ב486 שהיה כמו טורבו כזה מעפאן ) מה אני יכול לעשות איתו (אולי שיראה את הטמפ במארז?) ואיך אני יכול לחבר אותו ? תודה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. שלום, יש לי כונן חיצוני של Cavalry בלינק הבא: (לפי מה שהבנתי Cavalry זה רק המפעל ש"מלביש" על ההארד דיסק עצמו את המעטפת הכוללת ולמעשה ההארד דיסק עצמו הוא של Hitachi) http://www.buy.com/prod/cavalry-storage-caum-series-1-tb-usb-2-0-external-hard-drive-pre/q/loc/101/206746682.html חזרתי מנופש ופרקתי את התיק של המחשב נייד והכונן, בטעות חיברתי את הכבל חשמל של המחשב (הכבל עם השנאי זה שמטעין את הלפטופ) לכונן החיצוני, לא יודע איזה זה התאים ונכנס אבל זה התאים - הדלקתי את הכונן ובמקום אור כחול שבדרך כלל נדלק - התחיל להבהב אור בצבע אדום, אחרי נסיונות של הבנה, עליתי על הטעות הטיפשית, כהשחלפתי לכבל המקורי של הכונן והדלקתי אותו עדיין נדלק אור אדום שנראה מהבהב טיפה יותר מהר. ספק כוח? נש…

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. החלטתי לבנות לעצמי קומפניון קיוב (הזו מפורטל), רציתי להראות לכם איך בניתי אותה. אני יודע שזה לא מארז אבל לא הצלחתי למצוא פורום יותר מתאים לפרסם בו את זה, כי בבנייה היו הרבה אתגרים מבחינת חומר ועיצוב, אם זה לא המקום המתאים לפרסם את זה, זו התנצלות מראש. דבר ראשון שעשיתי היה לבקש מנגר שיבנה לי שתי קוביות עץ, אחת בגודל 5*5*5 והשנייה 7*7*7. התחלתי לעבוד על קוביית השבע אבל עשיתי איתה כמה טעויות והחלטתי בסוף ללכת על קוביית החמש. זה התמונה שאיתה עבדתי קניתי לעצמי סול ורוד ולבן בשביל צבעי הבסיס ולאחר מכן חתכתי לעצמי שש פאות שיכסו את הקוביה בורוד. אחרי זה התחלתי לעבוד על השכבה השנייה, הלבנה, כדי שפני הקובייה יהיו עם כמה שפחות חתכים, חתכתי בצורת L-ים. ואז הדבקתי והמ…

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by DJPOWER,

יש לי 400-450 שקל לקניית מארז... אז אמרתי, ב400 אני לא יקבל משהו שיש לו בגג מאוורר + 2 בדלת+ 2X120 נשלם 250~ מארז זול ואם שלדה דקה ונקנה דרמל לא אמיתי(WOLF וכו') ובהמשך גם נוסיף חלון כמובן איזה מארזים היו טובים לפרוייקט שכזה? אם אפשר קישור תודה מראש יונתן 8)

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. שלום פעם כשאנשים היו מספרים לי שהם מחברים את המחשב דרך מגן ברקים, הייתי צוחק עליהם. אחרי כמה פעמים שאני רואה שהלוח אם נוטה לההרס, (לא ממש בגלל ברקים, אלא בגלל הפסקות חשמל/עליות מתח) אני כבר לא חושב שמגן ברקים זה דבר מיותר. מישהו יכול להמליץ לי על אחד טוב? כמו כן, כדאי לקחת אחד שיש לו השהייה גם? תודה רבה card

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  6. Started by pc student,

האם אפשר להפוך חשמל dc ל ac?

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by NOEL1282,

קתודה UV, מאוורר UV, וכבלים מעוגלים... כמובן UV.. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by עומר8,

חיברתי נגד של 150 אום ללד אדום וחיברתי ל-5V וזה לא עובד מה יכולה להיות הסיבה לכך? אני אוסיף שעשיתי את זה ל3 לדים אדומים והם לא עבדו והלדים הכחולים שחוברו עם נגד של 47 אום עבדו תודה לעוזרים עומר8

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by assafz,

שלום לכולם צירפתי תמונות של מאוורר לCPU. מישהו יכול להגיד לי מה התפקיד של כל חוט שמגיע למאוורר? בנוסף כתוב עליו שהוא צורך 12V ו0.44A האם אני יכול לעבור את הערכים האלה ובכמה אני יכול לרדת מהם? אני לא יודע עם אלה ערכים נומינליים או שאלה ערכים מקסימליים, ואם כן בכמה אני יכול לעבור אותם? אני יכול לספק למאוורר הזה רק 5V ואני לא בטוח שאני יכול להגיע לזרם של 0.44A. תודה לכל המשיבים [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. לפני בערך חודש הגיע לי המחשב החדש, עם המארז CI-6A19-400. אני רוצה להתחיל לעשות לו מודינג - חשוב להבהיר שאין לי שום ניסיון בדבר הזה. יש לכם רעיונות מה לעשות למארז? לדעתי יש לו פוטנציאל ענק... אם צריך כסף ובטח צריך בשביל זה, אז יש לי עד 200 ש"ח להשקיע... מקווה שיספיק.

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by Reze,

http://rapidshare.de/files/34376660/gezerman-mod.skp זה עיצוב שעשיתי ב sketchup בבקשה תגידי לי אם יש משהו לשפר כי זה המוד הראשון שאני הולך לעשות {מקדימה יש חלון בדלת ולמעלה ומה שיש שם במקום של cd אני הולך לעשות שם כמו תריס שיורד מלמעלה עם מנוע שאני יוצא מcd מקולקל}

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. ראיתי במודינג הזה :: והשאלה שלי איך עושים את המוד הזה של הCD כי הריי הCD יוצא עם מגש וכמו שהבנתי פה זה לא ככה ...

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by PhP dUdE,

שלום, טוב אני חייב להודות,זה לא בדיוק מארז מחשב אלא קופסאת בקרה למנועי סטפר שאנוכי תכנן ומתכוון למכור,הבעיה שאני רוצה לסגור את הקופסא לגמרי(תיהיה עשויה מאלומניום) לרתך זה לא אפשרות,אשמח לשמוע דעות נוספות.

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by golda,

שלום רב, מכיוון שאני לא מבין בתחום (אני מתכנת) באתי לשאול אותכם כמה שאלות. אני מעוניין לבנות (או שמישהו יבנה לי ) מעגל חשמלי עם מצלמה זעירה פשוטה (בסיסית ביותר) אני יודע מבחינת תיכנות נטו כיצד לבצע זאת , אולם אין לי מושג איך זה עובד באלקטרוניקה .... עד כמה זה מסובך? הרעיון הוא לצלם רק ברגע נתון , לפי אלגוריתם מסויים שכתבתי. תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by SeaMonster,

אני רוצה ליבנות UV meter , שמורכב מ 20 לדים פר ערוץ והייה מחובר מאחורי המסך של המחשב ומחובר לכרטיס הכל של המחשב. בישביל זה אני צריך לחבר 2 LM3915 בקסקדה, אני לא מצליח לימצוא הסבר או שירטוט לאיך עושים את זה. המעגל יחובר ל 12V דרך הספק

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by nehmia,

חיברתי אתמול מאורר ללוח אם והוא קצת רועש הורדתי speedfan וזה לא שולט לי על המאורר מה אני יכול לעשות?

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by SpLiNtEr,

פסח הגיעה,ועימו - העלמת החמץ. לאחר שנתיים שהמארז לא נוקה,העלתי בטובי לקחת הפסקה של שעה,ולנקות. עדיין יש על הכבלים אבק,אני לא עשיתי ניקיון יסודי,של הוצאת כל רכיב ורכיב,אבל הטמפ' לא משקרות. לאחר הניקיון,המעלות של הכרטיס מסך ירדו בכ-10-11 מעלות. לדיסק הקשיח ירדו 2-3 מעלות. ללוח אם ירד לי 8-9 מעלות. והטמפ' של המעבד נשארו כמו שהיו לפני,מכיוון שהסרתי את המשחה הטרמית הישנה, אני מאמין שכאשר אני ישים חדשה המעלות יירדו ב-5-6 מעלות בשל התנאים החדשים במארז. תמונות: לפני: http://www.siz.co.il/up.php?file=etdzwd4zuqxo.jpg http://www.siz.co.il/up.php?file=2zeij0txntoc.jpg אחרי: http://www.siz.co.il/up.php?file=yyyzz4hmwuyw.jpg http://www.siz.co.il/up.php?file=ggzml4m2yjmo.jpg MuTaTiOn.

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by avivlevy,

אז אני רוצה לחבר לכ.מ מאורר אבל אין לי מקום כי מתחת יש לי כרטיס רשת איך אפשר לחבר את המאורר לכרטיס {תמונות} [attachment deleted by admin]

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by krembo0o5,

שלום, רציתי לדעת האם אפשר להכין קופסא בגודל 5ס"מ על 2ס"מ (בערך) בעלת מסך קטן שמסוגלת להתחבר לWi-Fi? (היא צרכיה לעבוד על סוללה) האם זה בכלל אפשרי ומה תיהיה העלות המינימאלית של דבר כזה? אני יודע שאפשר להכין דבר כזה עם ארדואינו אבל זה יוצא ממש יקר.. תודה!

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by yakirsh4,

יש לי הרבה מוצרים חדשים שאני רוצה להיפטר מהם מאווררים משחות להורדת שריטות כבלים וכו ואין לי כוח להתעסק עם יד שתיים וכאלא אז יש לי שתי שאלות 1. מדור היד שניה פה באתר באמת טוב ובאתר מוכר מוצרים מהר? 2.יש איזה חנות שקונה מוצרים חדשים\יד שניה?

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by adam levy,

איפה אפשר ליקנות לדים בחנות באיזור הפתח תיקווה לדים מסוג (ultra bught) או כול סוג אחר שמפיץ אור חזק מאד?

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by zniibidl,

ברגע שיתנו לי הצעה לכותרת אני אשנה פשוט אין לי מושג מה ואיך לרשום בכותרת אז מנהלים בבקשה לא להתעצבן אני מתנצל מראש. לצורך בניית "מארז" מפלסטיק [או חומר קשיח אחר קל משקל] תכננתי להכין שבלונה מקלקר דחוס, לצפות אותה בחומר כלשהו שיתקשה ולאחר מכן מבפנים לחתוך את הקלקר ולהוציאו כך שתשאר לי רק מעטפת פלסטיק מן הסתם המעטפת לצורך יציבות צריכה להיות קשיחה ובעובי של כ-5 מ"מ רציתי לשאול איזה חומר יתאים לי לצורך זה? מה עלותו של חומר זה? מה שיטת העבודה איתו והקושי בעבודה איתו? והאם לא תהיה בעיה לצבוע אותו כשאר המבנה יהיה גמור. תודה מראש לכל העוזרים.

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. אני רוצה להכין דיבורית פשוטה לרכב שמבוססת על העיקרון הבא: לחתוך אוזנייה אישית בין המיקרופון לרמקול הקטן של האוזנייה ואם שני החטים של הרמקול הקטן להגביר את זה עם ה 12V של האוטו ולחבר לרמקול כמו של דיבורית קבועה לרכב . השאלה שלי היא איך אני מגביר את העוצמה ?

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by sharkk,

יש לי לד... ויש לי מקור מתח ונגד נגיד של 180 אוהם... אני רוצה לחבר אותם איך אני מחבר ניסיתי כמה וכמה שיטות עם + ו- וזה לא פועל.... מישהו יכול להביא לי תרשים? תודה!

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.