אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה להציג את הטמפ' על מסך של מחשבון, או משהו בסגנון... (מכיוון שהוא יותר זול מ-LCD) מישהו מכיר רכיב שמקבל מידע מחיישן טמפ', ממיר את המידע לתווים, ושולח אותם למסך? מאיפה אפשר להשיג מסך של מחשבון עם חיבורים נורמליים? כי במסכים שמפרקים ממחשבונים, החיבורים ממש קטנים, לכן אי אפשר סתם להלחים אליהם חוטי חשמל... תודה לכולם, דור
-
- 2 תגובות
- 915 צפיות
-
-
יש לי שני מארזים כאלה, מה אתם מציעים לי לעשות איתם? אני מודר מתחת למתחיל ועל המארזים האלו אני יעשה ניסיים ואימונים.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מטר על מטר בעובי של 3 מ"מ לא נשמע לי הגיוני...
-
- 4 תגובות
- 6.9k צפיות
-
-
אוקי אנשים, שלום שלום, הכרנו, מצויין :] לי קוראים אלדר , יש לי מערכת מים למעבד פנטיום 3 500 שבניתי לבד :] הכל טוב ויפה מים כחולים, ולא לא עשיתי אוברקלוקינק, כי הכל נעול אצלי :\ באסה, כן אבל זה עדין יפה :] אוקי הגעתי למסקנה שאני רוצה שיהיה לי צג של טמפרטורות בפרונט של המחשב, עכשיו יש לי מארז של פנטיום 2 שיש בו צג אלקטרוני של כפתוק ה"טורבו" שלא בשימוש.... ואין דבר כזה "אי אפשר" אני ממש רוצה לעשות , להתאמץ, להחלים, מה שייקח אני יעשה שאני יוכל לראות את הטמפרטורות של המעבד או לוח אם או של אלוהים בצג הזה.... אם תוכלו לעזור לי אשמח ביותר :] :]
-
- 67 תגובות
- 7k צפיות
-
-
למי שלא זוכר את התראד שלי http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=115710.0 קיצר זה התחיל בכך שניסיתי להחליף מלא קבלים מסוגים שונים (ניסיתי בערך 15 קבלים שונים שהוצאתי מכל מיני כרטיסי מסך) וכולם בעת הדלקת הכרטיס מסך פשוט רתחו מחום ואם הייתי משאיר אותם כמה דקות פועלים הם בטוח היו נשרפים. קיצר לא היה לי עצבים לזה והכרטיס ישב הרבה זמן בצד בלי שימוש. מסתבר שHoly צדק במה שאמר דבר אחד שלמדתי מזה זה שלכרטיסי המסך כנראה לא ממש משנה הקיבול כי כל הקבלים ששמתי גדולים וקטנים רתחו מחום אבל כולם העלו מסך. לפני כמה ימים מכרתי את הGF1 DDR 32MB שהיה לאחים שלי ותכננתי לקנות להם איזה GF3 Ti משומש או משהו כזה אבל אז נזכרתי בti4200 שיושב בצד והחלטתי לעשות משהו שכבר חשבתי עליו …
-
- 9 תגובות
- 845 צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצה לקטודות כחולות שלא פולטות הרבה חום ופןלטו והרבה אור
-
- 1 תגובה
- 761 צפיות
-
-
אני רוצה הצעה לגבי דרמל דגם איכותי וזול לא יותר מ - 700 שקל
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אנ ירוצה להתחיל פרויקט מודינג ואני צריך את עזרתכם : אני ורצה רעיון לחלון למארז שלי ואני רוצה שיהיה בחלון הזה שתי מאוררים אחדש שיהיה מול הדיבקים הקשיחים שיקרר אותם והשנ יאני לא יודע איפ הלשים וצריך לשבל את כל זה שיהיה גם ליד זה חלון מבינים ? אז אני צריך שתיעצו לי איך לעשות את זה לבנתיים חשבתי על כל מיני צורות בראש ויש אחת שאני ממש חושב שיהיא טובה גם מבחינת המאוררים וגם מבחינת יופי הנה תמונה שסירטטתי אני לא בטוח אבל עד כמה המארר העליון שימושי כי חצי ממנו על המפרצי 5.25וחצי ממנו על הלוח אם והכרטיס מסך אז לדעתם שווה לשים שם לדעתי הוא לא ממש משפיע מה אתם אומרים? אשמח לשמוע הצעות והערות תודה רבה שקד נעים
-
- 3 תגובות
- 982 צפיות
-
-
שלום, החלטתי לעשות מודינג ראשון וטוב (: אז ככה יש לי בבית Creative SBS 380 תמונה : יש לכם איזשהו רעיון מה אני יכול לעשות להם ?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תודה לכל מי שיעזור.. אסף.
-
- 12 תגובות
- 822 צפיות
-
-
יש הרבה בפורום שקשה להם באנגלית אז אולי נקח כל כמה זמן ניקח עבודות bit-tech ונתרגם אותם ונרשום בסוף שזה העבודות שלהם והכל אבל לא נעשה את זה בפורום אלה באתר שזה ישאר לאורך זמן ושלא יהיה צריך לחפש את זה!!! אני יכול לעזור לתרגם אם תרצו
-
- 2 תגובות
- 715 צפיות
-
-
הרבה פעמים מעגלים שונים נמצאים בכל מיני הודעות שונות ואחר כך קשה מאוד למצוא אותם לדוגמה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=495125.msg4240799#msg4240799 ההצעה שלי אומרת שכל מגעל אלקטרוני יכנס לתרד הזה תחת כותרת מתאימה וכו' אני בהחלט מצפה לראות פה מגעלים כמו TIP31 מדריז מקלט IR מדריך לריאובאס קישור: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=80577.0 וכו', בניגוד לתרד של ריכוז דיונים ומדריכים לפי נושאים תרד זה יכיל אך ורק מעגלים אלקטרונים משמע סדר בבלגן.. מי בעד ומי נגד??
-
- 2 תגובות
- 925 צפיות
-
-
לרכז את כל המעגלים החביבים לתרד הזה לדוגמה: "איך ליצור לד מהבהב בעזרת קבל" "איך לעשות לדים רצים ללא שבב מתוכנת" וכו', דברים שמתחילים ישמחו לדעת ולמשעממים מתקדמים ישמחו לעשות...
-
- 8 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
צריך להחזיק מים (ותא פריזר) . כך שצריך לעמוד במשקל. הייתי עושה רק מפלסטיק אבל רק דבק לא מספיק.. אז חשבתי אולי יהיו כאן רעיונות
-
- 13 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
לאחרונה קניתי מארז צ'יפטק Full Tower ורציתי לשפר קצת את המראה שלו. במארז האחרון שלי עשיתי חלון פשוט ויפה אך עכיו הגיע הזמן להשתולל. הכלים שיש לי : דרמל , ג'קסון , כלי שיוף מכל הסוגים מסוריות פח, צבעים ו פרספק 50X50. מצורפת תמונה של הדלת - הפרויקט הסופי יוצג כאן בסיום העבודה. בתודה מראש 8)
-
- 19 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
תראו מצאתי את המארז הישן הזה בבית, ואני רוצה לעשות איתו משהו כי הרבה זמן הוא עובד בלי שאני עושה איתו משהו מיוחד... ואני רוצה לסדר אותו קצת ולהשים בו חומרה ישנה לאחים שלי.. ואני חושב שזה יהיה אחלה אימון בשבילי כי זאתי הפעם הראשונה שאני בעצם יעשה מודינג. אז קבלו קצת תמונות: *המצב קשה! http://img379.imageshack.us/img379/9563/1909081441rc7.jpg http://img171.imageshack.us/img171/1518/1909081442ve9.jpg http://img227.imageshack.us/img227/1066/1909081443oa4.jpg http://img227.imageshack.us/img227/8991/1909081444rs2.jpg תעייצו לי מה לעשות..
-
- 6 תגובות
- 831 צפיות
-
-
טוב אז כבר קניתי רדיו ישן שעלה בסביבות ה+600 (תמונה מצורפת...)עכשיו כל הרעיון (ובשביל זה ביקשתי באחד הפורומים לוח מאוד זול ולא משנה אפילו גנ'רי...בשביל הפורייקט הזה.)היה להוציא כמה שפחות כסף על חלקים כי יש לי כבר מחשב קניתי את כל הדברים (מעבד כרטיס מסך כרטיס קול ועוד)חוץ מלוח שהוא החלק הכי יקר.......הקיצר אני צריך קודם כל רעיונות איפה לחתוך ואיך וכו.....צירפתי תמונה ראשונית של הרדיו הנ"ל לפני הוצאת תכולתו אבל יש סיכוי שבסטוף אני לא יעשה עליו את הפרוייקט כי יש מצב אני משיכאחר ישן יותר ב100 ש"ח אז בנתיים תנו חוות דעת עליו והאם הוא שווה לעשות עליו מודינג (הוא פשוט ענק במימדים שלו....דוגרי גודל של טלויזיה...)טוב אז מה אפשר לעשות איתו ובאיזה צבעים(עץ מן הסתם....) נ.ב הרדיו …
-
- 8 תגובות
- 856 צפיות
-
-
יש למישהו עוד רעיונות לשיפור?? הרעיון שהמארז יהיה דומה קצת לרכב.. על
-
- 7 תגובות
- 963 צפיות
-
-
אני מניח שהכותרת מספקת... רעיונות!! נדב
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם קבלו משהו יפה לגלרייה שלכם לא יצא לי לעשות לוג כי לא הייתי לי מצלמה וגם זה פרוייקט שנמשך הרבה מאוד זמן הוא התחיל עוד לפני הגיוס שלי ונעשה באיטיות רבה ... אז הינה לכם המוצר הסופי תהנו !! רק נשאר לי להחליף תדיסק הקשיח ל 500 גגיה S-ATA של WD סידרת AAKS 16MB BUFFER וזהו התמונות >>>.... מצטער על האיכות תמונה צולם בסלולארי המפרט הוא : pentium d 3.0 4mb cash m.bord asus p5kpl-cm g31 chipset 2GB ddr 2 samsung 1GB X2 vga on bord וספק מחשב שעבד מוד בשביל להכנס למארז של הDVD הביתי [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום שמתי במחשב שלי מאוורור 220V (ונטה). היא מחוברת לממסר, שנשלט ע"י טרמוסטט מכני, אממה שהוא לא ממש רגיש לשינויים ודורש שינויים קיצוניים בטמפ כדי להדלק ולהכבה. רציתי לדעת איך אפשר לשלוט בממסר ע"י המחשב, לפי הטמפ' של הלוח אם אם יש דרך אנא הסבירו קצת בפירוט.. שבת שלום ותודה
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי קירור של מעבד פנטיום4 LGA775 והכרטיס מסך הוא 9500GT בגרסא הפאסיבית. הכרטיס מסך במנוחה על 55-50 מעלות ובמאמץ עולה מהר ובלי בעיה על 60-64. אז רציתי לשים איכשהו את המאוורר של הקירור סטוק של הפנטיום4 על הקירור של הכרטיס מסך שיקרר אותו הכי טוב. עוד איזה חצי שעה ככה אני יעלה תמונה אבל בעיקרון, איך הכי עדיף לחבר?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הנה כמה תמונות של המוד: http://www.oferporat.com/pureserver/pictures/project/panel/TopSecretProject.htm לא אספר לכם מה זה עדיין. תנסו לגלות לבד ( ניתן להסיק מסקנות מהתמונות ). צפו לעדכונים.
-
- 25 תגובות
- 6.4k צפיות
-
-
***נערך*** טוב אז אני מפרסם פה קצת תמונות של הפרוייקט מודינג שלי שיכללו בעיקר חיתוך חלון מגניב בגג שבמרכזו יהיה מאוורר 80 מ"מ(עוד לא סויים.. ), קדיחת חור בתחתית הפאנל לשם הצבת מאוורר 80 מ"מ שיכניס אוויר ביותר יעילות (בוצע ), הכנת מערכת שליטה על המאווררים (בוצע), הצבת הכפתורי הדלקה וריסט של המחשב במקום אחר והחלפתם במתגים או בכפתורי מגע כאלו (עדיין בתכנונים אשמח לרעיונות.. :-\), צביעת כל המארז בשחור.. בזה עוד אני מתלבט זה לא כל כך התחום שלי ואני לא יודע כל כך איך להתחיל באיזה צבע לבחור... אופן הביצוע של כל הצביעה והכול בזה אני צריך עזרה... טוב אז ככה.. את החור בקידמת המארז למטה עשיתי ביחד עם חבר שלי סופרגוהן מהפורום (תודה רבה לו אגב הוא עזר לי מאוד מאוד !! ) לפני י…
-
- 36 תגובות
- 5.9k צפיות
-
-
מדריך ריאובאס בת'רד "תחרות מדריכים" ישנם שתי קבלים האחד 0.1 מיקרו-פאראד והשני 10 מיקרו-פאראד למה צריך אותם במעגל הזה?
-
- 3 תגובות
- 878 צפיות
-