עבור לתוכן

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by eladhor7,

יציאת usb שבמחשב מספק 12 v ? אם לא, כמה?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by eladhor7,

שלום לכולם. אז ככה, יש לי בקר של מזגן שאני לא צריך. וחשבתי לעצמי, אם אני יכול לחבר לבקר של המזגן, חישן תנועות(המנורה האדומה שמישהו זז), ולחבר אליו גם צפצפה חזקה, יהיה לי מערכת אזעקה בבית. העלתי תמונה, של הבקר+מקלט+שלט רחוק, חיישן תנועות,וכבלים. אז אני צריך את עזרתכם, איך לחבר בדיוק הכל לבקר ושהמעכרת בכלל תעבוד. לא יודע איפה לשים כל כבל בבקר, תסבירו לי בבקשה על ידי התמונות. תודה רבה [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Godmoney,

http://computerworld.name/case-mod-doom3-project-mars-city/

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. אני עושה מן "ציור זוהר" על פרספק (צורה של גראס) איפה אני קונה פרספקט? וכמה עולה בערך לד? (בצבע ירוק או כחול תלוי מה אתם מציעים) מה אתה מציעים? תראו כל המחשב שלי כחול והדלת רואים שהיא חצי כחולה גם מתי שהיא סגורה.. אז אתם אומרים לשים לדים ירוקים מאחורי המודינג? כאילו שיהיה בדלת חצי ירוק חצי כחול? או כחולים? שהדלת תיהיה כולה כחולה?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by Pure-Gold,

אני מעוניין ליצור רדיאטור בעל צלעות אלומיניום וצינור נחושת שעובר בתוכם. השאלה היא האם ניתן להלחים נחושת לאלומיניום ע"י בדיל רגיל להלחמות כפי שניתן לעשות בנחושת לנחושת ? תודה (בבקשה רק תשובות מאנשים שיודעים בוודאות).

• 9 תגובות
    • 2.6k צפיות
  6. למי ששם לב, צורף השבת לעיתון מוסף של הום סנטר בין השאר, שמתי את העין שלי על המקדחת עמוד שבמבצע הכלי הנ"ל הוא מאוד שימושי, אך עד כה היה מחוץ לטווח מגעתם של מודרים רבים עקב מחירו היקר המוצר הנ"ל עולה ממש זול, אומנם עדיין לא יצא לי לראות את הכלי, ולבחון מה טיבו אך במחיר שלו - שווה לבדוק אותו (350 ש"ח) אני אשתדל ללכת לבחון את הכלי, ולתת עליו מידע שימושי, בנוסף ליתרונות ולחסרונות. בלי קשר לת'ארד עצמו, אני אשתדל לפרסם מבצעים שונים כדי שהמודרים שביננו יוכלו להשיג כלים במחירים טובים יותר. וכמובן לתת חוו"ד לגבי המוצר אשמח לשמוע תגובות על היוזמה הנ"ל (מעוניינים או לא?) וכמובן - תצביעו בסקר..

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. ^^כותרת הנה תמונות: לא רואים את החיבור כ"כ טוב אז אני אסביר [אלו שני מתכות קטנות שבתוכם יש חור]-סליחה על ההסבר...חחח

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  8. אני מתחיל לתכנן מארז בצורת קוביה. הקוביה תהיה 40 על 40 על 40 השלד יהיה בנוי ממוטות ריבועיים מאלומיניוום של 3x3 או 4x4 בתמונות אין אותם אבל זה ישתנה בשרטוט הבא. הדפנות יהיו בנוי אלומינום כנראה 2ממ שלעתי מספיק ולא יקר מדי. ויש גם את הצד הקדמי שיהיה מפרספקס של 3ממ יהיה כנראה 2 מקומות לדי וי די או משהו בסלוטים גדלום יהיה מקום ל3-4 דיסקים קשיחים למרות שיש לי רק 2 יהיו יותר מ5 מאוורי 120 ממ על שקט כמובן בטח 7 ולט : תנו דעות ועצות

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by MODI,

קודם כל אני ממש מקווה שזה המקום הנכון, חשבתי אולי להשים באוברקלוקינג וקירור, אבל בכל זאת אם זה המקום הלא נכון נא להעביר. יש לי רדיאטור של 120 שבא עם המערכת קירור מים של TT 735. אני רוצה להעביר את כל המערכת למעלה ולהוסיף עוד ראדיאטור של שני 240 שאני יקנה ממשחטת רכב (כנראה של הונדה סיויק 95) באיזה 100 שקל, והכל יעטף בפרספקס. 3 מאווררים של הראדיטורים יכניסו אוויר קר, והמאוורר האחורי יוצא את האוויר שהתחמם. אני יבנה פאן באס, אם אני ירצה שקט אני יכבה את שני המאווררים של הרדיאטור הגדול + המאוור שמוציא אוויר, ואת המאוורר של הרדיאטור הקטן אני ישים על הכי חלש. הצינורות יעברו איפה שהחיבור USB העליון שאני יוציא (ראו תמונה) http://www.pctuning.cz/ilustrace3/kujal/therlmatakeArmorJR/P7…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by Yaron-Cohen,

איו מצב שהמחשב שלכם יהיה חם..!!...שימו אותו גם באפריקה..!!..במדבר... או בקיצור...כנסו לפה: http://www.peteredge.orcon.net.nz/casepics.htm

• 9 תגובות
    • 929 צפיות
  11. זה קשור לאלקטרוניקה. אני לא רוצה לדפוק ולעוות את כל המקלדת ואני צריך לנקות אותה זה קלדת של מחשב נישא ולכן זה בעיה למצוא חדשה. יש למישהוא הצעות? אני מדבר על הניילון הקשיח הזה המגעים ולא על כפתורים יכול להיות על מגע כזה קורוזיה?

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by Red-AnGel,

שלום אני רוצה לעשות פד מואר ועליו לשים חומר מסויים (בד, גומי או כל דבק חלק) אני מחפש רעיונות לחומר שאני אוכל לקנות ופשוט להדביק לפרספקט... יש הצעות? עדיף כמה שיותר חלק... תודה

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by DJPOWER,

רציתי לדעת האם אפשר לחבר 2 ספקים ואני לא שואל סתם בשביל ידע אני רוצה לחבר... אם אפשר תגובות מאנשים שמבינים ואולי אפילו עשו את זה תודה מראש DJ POWER 8)

• 9 תגובות
    • 872 צפיות
  14. Started by O.G.D 2k5,

אני רוצה לחבר לכרטיס הP3 הזה את הRAM הזה איך????? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 9 תגובות
    • 901 צפיות
  15. אני רוצה לעשות חור בצד למאוור במארז יש כזה כוס כמו שפורסם באתר שמתלבש על מקדחה איפה אני יכול לקנות כזה באזור של ראשון משהו יודע ???

• 9 תגובות
    • 819 צפיות
  16. Started by liorgadidi,

שלום יש לי תמונה על המחשב ואני רוצה לשנות לה את הצבעים לפני שאני מדפיס אותה. מהתמונה אני רוצה לעשות חריטה על פרספקX אז אם למישהו יש תשובה לזה...בבקשה.

• 9 תגובות
    • 798 צפיות
  17. לכולנו יש את הכונן דיסקטים הקטן החמוד והשימושי הזה. לכולם הוא תקועה נמוך במארז ובשביל להגיע אליו צריך להיתכופף יש גם מארזים כאלה אן חור עמוק וברגע שהדיסקט יוצא הוא נתקע בחור ואז צאיך לדפוס אותו ולהוציא אותו. מעצבן . מה שאנ רוצה לעשות זה להישתמש באחד מהחורים מאחורי המארז (המיועדים ליציות של כרטיסים וכו') להדביק לשם חיבור מולקס וכבל IDE של הכונן. אליהם לחבר מין כבלים מעריכים המגיעים עד השולחן ומתחברים לכונן דיסקטים. להעריך את מולקס לא בעיה מלחימים עוד 4 חוטים אדום לאדום שחור לשחור צהוב לצהוב. מה אם IDE יש שמה 40 או 80 חיבורים (לא זוכר לא ספרתי) איך להעריך כזה דבר?!? מה לחבר לאן?! עזרו לי! אני לא מתכוון לקנות מפצל או משו כזה אני רוצה לעשות זאת לבד מחר או בשבת יש לי מלא כב…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. אז כך חשבתי לעצמי עד כמה יהיה יפה המחשב שלי עם אני יבנה את כולו מפספקט שקוף עם הרבה תאורה מאוררים שקטים והקרור גז וכו בכול מקרה לי אישית ניראה סוף הדרך במיוחד שכבר רעיון יש לי..רק הבעיה היא כלים יצירתיות לא חסרה אבל אולי תוכלו להסביר לי איזה חלקים אני צריך כדי להרכיב את המארז מבחינת חומר..ואיזה חלקים בשביל לחתוך וכו וכו וההכי חשוב מחיר שלהם ואיפה אני יכול למצוא אני ישמח לעוזרים ורשמיה יותר מפורטת תקבל בשימחה תודה...

• 9 תגובות
    • 925 צפיות
  19. שלום. אני מתכנן לבנות HTPC קט לסלון שלי חשבתי לבנות אותו מעץ עם קצת פח ואלומניום במקום לדבר תראו תתמונה עכשיו השאלה שלי היא מה הדרך הטובה ביותר לחבר את העץ כמה בערך יעלה לי העץ? (אני רוצה עץ מלא וטוב) וביכלל אם יש עצות טיפים טריקים למי שיש ניסיון עם זה דרך אגב אני מתכנן לעבוד עם עץ שחור (או שאני ימצא עץ שכבר קהה או שאני ירסס על עץ קיים בספרי אבל השחור זה הקטע העיקרי פה) [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. שלום.! עשיתי מעין פאנל לחור של סידי. עכשיו נוצר רווח ביון הפרספX לבין האנל עצמו. עכשיו אני צריך חומר כזה בצבע אדום/שקוף(העדפה לאדום) כמו פימו אבל שמתיבש אחרי כמה זמן-כמו דבק עכשיו איזה אפשרות יש לי לעשות בלי לקנות חומר מסוים.? נגיד דבק בצבע אדום או לעשות דבק בצבע אדום. תודה מראש.!

• 9 תגובות
    • 870 צפיות
  21. אני בדרך לסליבינג הצלחתי לאלתר חלק של אנטנה שמשחרר את המולקסים... את החיבור של הפלופי גם בקלות אני משחרר עם מברג אלן קטן אבל ניתקעתי בעיקר עם ה ATX איך אתם שיחררתם אותו? ואל תגידו לי ללכת לקנות איזה כלי, או שתתנו לינק באינטרנט למקום שאפשר לקנות או שתסבירו איך לאלתר אחד... תודה מראש

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  22. דבר ראשון שנבין על מה מדובר הנה תמונות של המאווררים והחיבורים שלהם של ספקים ישנים מאוד 1. http://planet.nana.co.il/arie123/arie.jpg 2. http://planet.nana.co.il/arie123/arie1.jpg 3. http://planet.nana.co.il/arie123/arie2.jpg טוב אז דבר ראשון זה התמונה הראשונה כפי שאתם רואים מדובר בקדיחת חור במאורר כדיי לשים שם לדים איך אני מחבר את הלדים?למאוורר? איזה גודל של חור צריך לעשות? והאם הלד לא יהיה רופף(תלוי בחור לא?) תמונה 2:אין לי מושג מה אלה החיבורים האלה ובמדריך באתר לא הבנתי משהו עם כונן דיסקטים אם מישהו יכול לתת פירוט בבקשה אני ישמח וכמה כבר מאוררים אפשר להוסיף?כמה חיבורים יש? תמונה 3:רואים עוד חיבור האם החיבור הזה מתאים?לא נראה לי גם אבל הוא שונה מהתמונה ה-2 תודה מראש ולא ל…

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by taotao,

מזה חוטי UV? ואיזה סוג יש?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by taotao,

אתם יודעים פסח מנקים והיום אבא שלי הביא לי דיבורית כזאת של פלאפון שמצא והוא לא צריך עכשיו פתחתי היא כוללת : 1. רמקול-לשמוע את המתקשר 2. מיקרופון - מין הסתם לדבר 3. תקע כזה של 12V לחשמל שנכנס לדיבורית ויוצא מימנו חוטים (אדום צהוב שחור וכו) 4. ואת המתקן של הפלאפון עצמו עכשיו בדקתי את החיבור פתחתי תמחשב וראיתי שמהספק יוציאים שתי זוגות חוטים (2צהובים-2שחורים) לחיבור מרובע כזה כמו בדיבורית ומתחבר ללוח אם עכשיו אני שואל אם יש מצב לחבר תדיבורית לחיבור הזה או כול דרך לפצל אותו או משהו כזה כי יש לי רק אחד כזה? יש למישהו רעיון ככה?

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. מדהים. [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 947 צפיות

דיונים חדשים בפורומים