עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by J0n1,

לא הסברתי את עצמי. אני מחפש מפסק לחשמל של הבית (אור לדוגמא) שמחברים אותו לCOM במחשב ואז אפשר לשלוט על האור מהמחשב דרך תוכנה. רציתי לדעת איפה מוכרים מפסק כזה ומה המחיר המשוער שלו.. תודה!

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by ScreameR,

איפה קונים ספרי שרגיש לקרינת UV ? הייתי בACE ואין להם, וזה הגיוני שפרמייר אפור עולה 40 שקל ?!

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by Knuckles,

היי, אני חדש בפורומים שלכם (הודעה ראשונה)... יש לי בעיה שלא ממש הצלחתי למצוא לה תשובה. יש מדריך באתר כלשהוא שאני לא אפרסם כי אני מניח שאסור לפרסם פה אתרים מתחרים, שמסביר על הכנת חיבורי מולקס זוהרים, שזה בתאכלס חיבור שתקעו בו לד. הם אומרים להשתמש בנגד של 150 ohm עם לד אולטרה ברייט. עכשיו הבעיה שלי זה שלא מצאתי בחנויות לד אולטרה ברייט, המוכר לא הבין מה זה, אבל נתן לי איזה לד ונגדים איתו. קיצר, ניסינו את זה אבל החיבורים כלכך מתחממים שאי אפשר לגעת בהם. לא יודע למה. אז מה שאני בעצם מבקש ממכם זה לתת לי שם של לד (חובה מספר וולט - שיהיה מדוייק ושאם אני אבוא לחנות ואבקש אני לא אוכל לפספס - אל תתנו לי שם כללי... אני צריך בידיוק) ונגד שמתאים לו (גם פה אני צריך מדוייק). המטרה היא שהל…

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by vner@,

Hi, I needed to solder a new component because it was broken... I could finally solder the old one... Now this receiver has digital tuner, so LCD screen ) the LCD screen was backlighted by two little (4-5mm) light bulbs (12v). these light bulbs were lighted even when the tuner was off :-\ it created a lot of un-needed heat, especially when the tuner didn't work (because of this crystal). in short, now the tuner is working, I could solder the crystal back in place, also, i changed those !@$%#&@$#% light bulbs, to blue leds ;D so..... here are the pics !!! Avner

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. האם יש אפשרות לפרק רק את החלק העליון של המארז ז"א החלק שהכי הרבה למעלה - הגג ? אני מדבר על מארז Thermaltake SWING .. תודה~!

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. שלום.! עשיתי מעין פאנל לחור של סידי. עכשיו נוצר רווח ביון הפרספX לבין האנל עצמו. עכשיו אני צריך חומר כזה בצבע אדום/שקוף(העדפה לאדום) כמו פימו אבל שמתיבש אחרי כמה זמן-כמו דבק עכשיו איזה אפשרות יש לי לעשות בלי לקנות חומר מסוים.? נגיד דבק בצבע אדום או לעשות דבק בצבע אדום. תודה מראש.!

• 9 תגובות
    • 888 צפיות
  7. בקרוב אני מתכוון לבצע הזמנה דרך אריהב למספר רכיבי אלקטרוניקה פשוטים. קודם כל, מישהו יודע אם הם מוכרים נגדים של 150ohm ? כי לא ראיתי באתר שלהם. דבר שני - מה המתח של לד רגיל ? אם אני לא טועה זה 2v , אני רק צריך שתאשרו. ועוד משהו אחרון - כמה לדים (ultra bright) יספיקו להאיר חריטה על חלון בגודל 30X40 ס"מ?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by ziv123,

שלום יש לי זמזם שמחובר ל12 וולט שנותן לי צפצוף יחיד והייתי מעוניין שיצפצף בקצב מקוטע(1 0 1 0 1)איך אני עושה זאת?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by ryan_b,

ברוב כונני התקליטורים הפשוטים, יש חיבור לאוזניות, ווליום ועצור ונגן. האם זה אפשרי להמיר את החיבור של הכונן מהכונן לכרטיס קול למשהו שיוכל להתחבר לרמקולים? והאם יש מצב להשתמש בממיר כלשהוא כדי לחבר את הכונן לתקע החשמל במקום לחיבור המולקס? תודה

• 9 תגובות
    • 845 צפיות
  10. Started by comix_dude,

אני עובד על פרוייקט חדש עם המון קידוחים קטנים וגדולים. לקנות מקדח עמוד או מעמד לא מתאפשר לי ממש כרגע מישהו יודע איפה יש סדנא שאולי אני יכול להשתמש בכלים שלהם או אפילו להשכיר לשעה בשביל לסיים את כל הקידוחים ?

• 9 תגובות
    • 6.5k צפיות
  11. Started by matteo,

אוקיי אז ככה יש לי את הלוח הבא http://img409.imageshack.us/my.php?image=ts808ce8dj1.jpg] דבר ראשון יש לי סוללת 9 וולט עם מתאם שיוצא ממנו 2 חוטים אחד אדום אחד שחור איפה בדיוק אני מחבר אותם? דבר שני איפה שיש קבלים אלקטרוליטים איפה שיש את ה + שם שמים את הרגל הארוכה יותר או להפך? תודה רבה

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by thedag,

כמה חשמל מלחם צורך? נגיד אם משאירים אותו כל הלילה בחשמל כמה הוא צורך? הכוונה למה הוא משתווה האם זה כמו מנורה שפועלת (סתם דוגמא) וכ"ו והאם הוא יכול להיהרס מזה ? ד"א המלחם הוא 30W

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  13. Started by skullfacer,

האם מתיי שאני יצבע עם ספריי תמאורר זה יוכל לגרום להורדת RPM? האם זה יאט או יפגע במאורר תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 932 צפיות
  14. Started by Roeebaeloha,

שלום יש לי מברג שאני משתמש בו הרבה וזה מאוד יעזור לי אם הוא יהיהמברג מגנטי השאלה שלי היא איך אוכל להפוך את המברג הפשוט למברג גנטי? תודה

15. Started by zvi0005,

שלום קניתי מחשב נייד מדגם HP Pavilon dv6. כאשר המחשב בטעינה, אפשר להרגיש עם קצות האצבעות זרם חשמלי חלש כשה נוגעים בשלדת המחשב. זה צריך להיות כך?

• 9 תגובות
    • 2.7k צפיות
  16. Started by domiel,

אני זוכר שמישהו הסביר על איך לעשות את זה...ניסיתי בחיפוש ולא מצאתי. אם מישהו יוכל להסביר לי איך עושים את זה,זה יהיה נחמד....(אגב כדאי להוסיף את זה לשאלות הנפוצות) תודה.

• 9 תגובות
    • 863 צפיות
  17. Started by mikid10,

תראו מה אפשר לעשות בדרימל

• 9 תגובות
    • 2.8k צפיות
  18. Started by glik2,

שלום לכולם. ברצוני להכין פנס ,שמרכבים אותו על המצח . שעובד עם led . יש למשהו מדריך איך עושים את זה .

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. לא משנה הסיבה. אני רוצה לחבר מעין פוטנציומטר רגיש לכל חיבורי הCCFL ולהנחית אותם באופן מדוייק לעוצמה רצוייה. איך אתם מציעים לתכנן את זה?

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. אהלן חבר'ה. קיבלתי את המאוורר הזה ואני מעוניין לחבר אותו לדופן המארז. חיתוך ריתוך והגנות זאת לא הבעיה. הבעיה היא שהוא צורך 12 וולט DC. לאן אני מחבר אותו בדיוק והאם יכולה להיות בעיה במידה וספק הכח ישן (בן 4). הנה 2 תמונות שימחישו קצת ויתנו קצת פרטים. תודה תודה! עוד שאלה קטנה, אם אני רוצה להוסיף נורות לד, אני צריך לחבר אותן במקביל או בטור?

• 9 תגובות
    • 943 צפיות
  21. Started by dbx22,

אפשר לחבר קתודה קרה לספק של המחשב אבל להשאיר את הקתודה לא במחשב נגיד במקום אחר?

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. נמאס לי כל שניה לקום להעביר שירים בזמן שאני בחדר. החלטתי לעשות שלט רחוק למחשב שיעביר בשבילי שירים בווינאמפ או כל תוכנה אחרת לא משנה איזו (וזה הכי חשוב כי זאת כל הפואנטה של השלט - לא לקום להעביר שיר)... ואם אפשר גם שיגביר וינמיך ואולי עוד פונקציות אם כבר עשינו שלט. אבל הבעיה שלי זה איך לאזעזל אני עושה את זה? והאם זה אפשרי בכלל?! אם מישהו מכיר דרך ומבין בזה בבקשה תעזרו, מדריכים יהיה מאוד נחמד. אני לא מבין כלום בנושא הזה אז בבקשה כמה שיותר בפשטות... תודה רבה.

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  23. ^,הצעות מישהו?שירטטי משהו עם מייצב מתח LM,שיוריד ל6V,עוד LED שייקח 3V, נגד שאני לא יודע איך לחשב את הערך הרצוי,וקבל שימנע קפיצות במתח.ואז נזכרתי שאני צריך בכלל 5 וולט :\ .צריך שיהיה זרם יציאה של , 500MAומתח של5V.תודה

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. שלום אני רוצה לעשות תאורה לחריטה שעשיתי אני רוצה לשים 6 לדים UB 2 X אדום 2 X ירוק 2 X כחול איזה שנאי אני צריך כדי לחבר את הכל ל 220V? איך עדיף לי לחבר את זה? טורי או מקבילי? ואיזה נגדים אני צריך.. אם בכלל? ואם כבר.. למישהו יש המלצות איפה לקנות לדים UB באיזור הקריות / חיפה? תודה

• 9 תגובות
    • 944 צפיות
  25. Started by Liran.D,

שלום רב, יש ברשותי דיסק און קי שעבד בעבר ועכשיו הוא לא עובד... לאחר כמה בדיקות שערכתי לו ראיתי ששורה[צד של הchip]יצא ממקומו....סביר להניח שזה נגרם מכמה מכות קטנות שהוא קיבל. איך אני יכול להלחים בחזרה את השורה של השבב תוך כדי שלא יהיה קצר ביןשורות של קווים שאינם צריכים להיות מחוברים? ניסיתי כמה פעמים ע"י מלחם רגיל ושמתי לב שישקצרים כי זה ממש קטן. השבב השמאלי זה שבב הזיכרון ויש צד אחד שאינו מולחם : http://www.google.co.il/imgres?imgurl=http://www.secure-usb-drives.com/images/inside-sandisk-USB_flash_drive.jpg&imgrefurl=http://www.secure-usb-drives.com/protecting-usb-drives.html&usg=__5WAr2FZzIOfMmnf7PA6i4m0Jzw0=&h=243&w=324&sz=35&hl=iw&start=16&a…

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.