עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by -OmeR-,

http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=950&catcod האם היא עושה הרבה אור? האם היא שווה את המחיר?

• 26 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. כן אני יודע זו בקשה מוזרה מעט אבל אולי מישהו פה יודע איפה אפשר למצוא שרטוט או סכמה של הבורד לקשיח של מקסטור? הדגם הוא : maxtor diamondmax10 model: 6l200so 200gb sata 150 hdd מה שכתוב על הבורד 302006101 sabre/sata/rohs ניסיתי כמובן לחפש בגוגל אבל ללא הצלחה מרובה תודה ענקית מראש

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by ad1l,

היי אני מבצע צריבה גם של תוכנה חדשה וגם של תוכנות שפעלו בעבר, נראה שהצריבה בוצעה והכל תקין אבל בפועל כשאני נכנס ל serial monitor אני לא רואה את השינויים בתוכנה והוא לא מגיב לקבלת נתונים מהמקלדת. ללחצנים הוא מגיב כמו שצריך והשעון שרץ בתוכנית עובד בסדר. האם יש איך לתקן? איפוס יותר רציני מהריסט הרגיל?

4. Started by יצחק יצחק,

בס"ד קניתי זוג מכישירי קשר UV-5R ב50 דולר לבן שלי שמוגדר כאוטיזם ולא לוקח את הפלאפון כי נוח לו יותר ללחוץ ולדבר או לענות למכשיר UV-5R השאלה שלי איך להגדיל את הטווח כי רוב הזמן הוא מתרחק ולא קולטים אותו וגם הזמנתי עוד 2 אנטנות [NEW] VHF/UHF Dual Band High Gain Long Range Telescopic Antenna SMA-F fO שעלו לי עוד 46 דולר ועדיין לא הגיעו ואיזה תדר לכוון ? תודה

5. יש לי את המארז הנ"ל: http://www.pch.co.il/docs/pd1801150928.htm ורציתי לדעת כמה מאווררים אני יכול לחבר לו? (ז"א כמה מתח הספק שלי יכול לתת, היות והוא פשוט) ובאיזה מידות? ואיפה? מחובר לי כרגע מאוור אחד של 80 מ"מ מאחור, CD (שהוא גם צורב) וכונן 1.44 ובעצם זהו.

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by psycotix,

ערב טוב, מפאת תחילת הלימודים באוניברסיטה - לא יצא לי להשתתף הרבה בפורום זה. בכל אופן,הודות ל-PRO-MODDER ולרבים אחרים , ניסיתי להתחיל סוף כל סוף את פרוייקט המודינג שלי... (היה אמור להיות PROJECT THOR,אם אתם זוכרים). הבעייה הייתה שמרוב שהתעסקתי בעבודה,בלימודים וב"תיקון" של מחשבים אחרים (חברים וחברים של חברים שביקשו) - לא נגעתי בשלי... מסקנה - היה עדיף... הסיבה - יש לי מארז THERMALTAKE מסוג S-ARMOR שחור יפהפה שרק מחכה ש"אניח עליו את ידיי"... (מתנה שקיבלתי על תיקון מחשב) ככה שאני אעבוד טיפין טיפין על המארז - ואעדכן כאשר אסיים.. נכון לעכשיו - אני מתכנן חריטה עדינה על החלון של המארז ו-ROUNDED CABLES מוארים בלדים.. מצאתי כתבה שמסבירה איך מכינים כבלי USB עם לדים - ברגע …

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. בטח שאלו כבר מיליון פעמים אבל חיפשתי במדריכים ולא מצאתי. אני רוצה לפתוח פתח עגול למאוורר 80 מ"מ בדופן המחשב. האיזור שבו יהיה הפתח "מנוקד" בחורי איוורור קיימים. אני מניח שיש איזה כלי מיוחד בדמות מחוגה שמכרסם בפח. אבקש מידע על הכלי ו\או מידע על בעלי מלאכה לא יקרים שיבצעו את העבודה.

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. http://mobbit.info/item/3053

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. קיבלתי במתנה לפטופ אם מסך שבור. המסך לא מראה כלום בכלל אבל תאורה אחורית היתה נדלקת רגיל, חוץ מזה המחשב תקין לגמרי מצאתי אצל חבר פאנל ספייר שמתאים, חיברתי אותו ל LVDS (מסרק) ולאינוורטר של התאורה במקום הפאנל שלי, יש תצוגה תקינה אבל אין תאורה חיברתי בחזרה את הפאנל השבור, עכשו גם בו אין תאורה, כיאלו שדפקתי את האינוורטר עכשו אני בודק את האינוורטר ויזואלית, יש בו שנאי (ממתח נמוך למתח גבוה) שבו הסליל של המתח הגבוה עשוי מחלקים אם מחיצות ביניהם (כנראה כדיי שלא יהיה מתח גבוה מידי בין חוטים שעוברים קרוב אחד לשני בסליל). הסליל כולו עטוף אם מדבקה שקופה. 2 המחיצות האחרונות (בקצה של הפוטנציל הגבוה, הרחוק מהסליל של המתח הנמוך) נראות לבנות כאלה, אוליי כיאלו שהיה בפנים עשן לבן שנדבק למדבקה…

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by Moty_p,

אהלן חברה לא מזמן קניתי את המוצר הבא: 3.5mm Audio FM Transmitter קישור: http://www.ebay.com/itm/321287359374?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649 המוצר עובד אבל הוא מעצבן, האות FM שהוא שולח מאוד מאוד חלשה והרבה פעמים בזמן נהיגה אני שומע הפרעות לכן רציתי לשאול: איך אפשר להגדיל \ לחזק את טווח השידור של האות מבלי לפגוע באיכות המוסיקה? חשבתי אולי אפילו לקנות אנטנה חיצונית כמו זה: http://www.ebay.com/itm/3-5mm-FM-Radio-Antenna-for-Mobile-Cell-Phone-8-5cm-21cm-/151096391409?pt=US_Other_Cell_Phone_Accessories&hash=item232e0bf6f1 אבל איך אפשר לחבר את זה למוצר? מצרף תמונות של המעגל עצמו

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by trovlet,

אני רואה באינטרנט המון מחשבים עם לדים יפים כאלו זוהרים מתוך המחשב רציתי לשאול איפה אני קונה את זה, איזה מומלץ ואיך שמים את זה ? יש לי מארז NZXT S340 ועוד משהו, ראיתי מאווררים זוהרים גם, זה כבר בא בתוך המאורר או שאפשר להוסיף גם אליו?

12. Started by ModChiP,

קניתי מלחם 220V אני מרוצה ממנו מאוד, הבעיה שהכבל שלו הוא לא גמיש בכלל, וקשה לעבוד איתו כי הוא לא גמיש. כמו להשוות פרובים של פלוק לפרובים של מכשיר זול כלשהו. מחפש בערך מטר של כבל גמיש, הספק המלחם הוא 100W. איפה ניתן להשיג כבלים כאלו, אני צריך רק פאזה ואפס, בלי אדמה. עדיף באינטרנט, איביי וחבריהם, תודה!

13. Started by The Vile,

שחורר מודגשש אני רוצה מדריך הכי קל וברור (עדיף בעברית) אני רוצה שבמדריך יסבירו איך לעשות עם מפסקים עם שלוש אפשרויות 5v/off/12v שמעל ומתחת של כל מפסק יהיה לדים (נגיד ירוק ואדום) ואני רוצה גם שאחד יפעים לדים או קתודה..(: תודה

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. אשמח לדעת איך לעשות אפקט מראה על ספק רגיל בצבע כסף כזה. שהאפקט יהיה בצבע שחור ויהיה מבריק.. אם מישהו יוכל לתת מדריך או כמה טיפים אשמח. תודה, אבי'קו

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by yariz123,

טוב אז ככה יש לי מעגל מסויים שעובד הבעיה שכנראה שיש לו כל מיני הפרעות בגלל שהוא עושה בעיות אבל לעיתים רחוקות ובזמנים שונים מישהו יודע דרך איכותית מאוד להתגבר על הפרעות כל דרך שהיא

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by thedarkron,

שלום לכם, אני קניתי Arduino Uno וגם 2 חיישנים: Venus GPS mpu9150 עכשיו אני מתחיל, ואני צריך עזרה איך להתחיל לעבוד איתם וכל זה

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by carman6,

מקודם פירסמתם את זה- http://www.modding.fr/forum/viewtopic.php?t=347 מספר שאלות- מאיזה חומר הוא עשה את התוספת הזאת? (של המאווררים מקדימה). איך הוא יצר את הצורה שנוצרה- (שני מעגלים)? אילו כלים? איך הצבע יצא לו כל כך חלק? הרי אחרי שהוא מרח את החומר ההוא- הבונדו נראה לי- זה די מחוספס? הוא הדביק את זה בעזרת הבונדו? תודה לכל העוזרים

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. תאמינו לי שבמציאות הוא הרבה יותר יפה !!! בקרוב מתוכננת מערכת קירור מים ועוד כמה דברים ! http://www.pictor.co.il/Content/CM/CMSharedMembersLogin.asp?AID=3o119586&pw=053968578

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by Odedb52,

שלום יש לי שאלה, אני מחפש שתיתנו לי הצעות/ רעיונות לגבי מה אפשר לעשות עם חיישן חום (ראה תמונה..) זה NTC 4.7 (שאין לי מושג מה זה אומר) אני רק יודע שזה טרמיסטור בשם ה"מיקצועי". סתם תזרקו רעיונות ואני רוצה לראות מה כבר אפשר לעשות עם זה, אם בכלל. תודה מראש, עודד ב.

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. הייי מה שלומכם כבר מזמן שרציתי לבנות מחשב לסלון או סתם ורק עכשיו יש לי הזדמנות! בקיצר כפי שכמה יודעים פה מצאתי מארז ובתוכו 3 לוחות אם ,כולם היו ישנים ומעפנים והכי טוב מבנהם היה לוח asus p4r800-vm המארז די יפה בקיצר תמונות מהמצלמת אינטרנט חחח(אין לי מצלמה דיגיטלית ) ;D צילמתי בלילה בגלל זה זה לא משהו.... לאלו שמתלוננים על הגרפיקה על דאגה אני משיג עוד כמה ימים מצלמה דיגיטלית מהשותף לפרויקט DIMA243 המארז מקדימה.... המארז מהצד.... הלוח אם החביב בתוך המארז..... המחשב מקדימה שוכב כפי שיעמוד מתחת לטלוויזיה המחשב מאחורה במצב שכיבה.... החיבורים שלו(לוח אם) עכשיו הבעיה העיקרית שאין לי ת'חלקים החשובים: אני צריך הארד דיסק,כונן רגיל\דיוידי,מעבד כמובן וזיכרון d…

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by Roeebaeloha,

שלום אני מחפש את החומר שנמצא בתוך קופסאות משקפיי ראיה (לא את המטלית) אלא את החומר שהוא מעין בד כזה שעוטף את קופסאת המשקפיים מבפנים. בצד אחד שעליו מונחות המשקפיים הוא מעין בד נעים כזה ובצד שדבוק לקופסאת המשקפיים הוא עשוי פלסטיק מישהו יודע איך קוראים לבד הזה ואיפה אוכל לקנות אותו? תודה

22. Started by ToMeRv32,

אני חושב שזה הכי קשור לאלקטרוניקה.. מה ההבדל בין כבל USB איכותי לכבל USB לא איכותי? הכוונה היא לכזה שחברה מוכרת "מקורי" לבין אחד שעולה דולר בeBay. יש סכנות כלשהן? הרי כולם מן הסתם 5V. האמפר יכול להיות שונה או משהו?

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by dany_tab,

סיליבנג, איך מלבישים את זה? וממה זה עשוי? זה הולך לפי מידה?

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by OnlyOne,

הי, בעבר עשיתי מודינג למחשב הנייח שלי, אם תחפשו אולי תמצאו את התרד. בכל מקרה יש לי notebook של ASUS , ראיתי שכמה הדביקו סקינים של decal ורציתי גם : אז לפני: אחרי:

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. מה אתם חושבים ?

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.