אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,629 דיונים בפורום זה
-
היי שלום לכולם וערב טוב !! אני מחפש את הסכמה של הראובס שבנה בזמנו alianyn בפרויקט המדהים שבנה אז (פרויקט ספידי) למי שזוכר הוא ממש הדהים משלב לשלב אז חיפשתי בפרויקט עצמו עברתי על כל הפרויקט (גם כדי להיזכר וגם קצת להנות) ;D ולא מצאתי את המעגל החשמלי של הראובס אני זוכר שהוא פרסם אותו אך אני לא מוצא אותו כמו כן אני לא יודע אם הוא עדיין איתנו כאן בפורום אשמח לדעת אם כן על מנת להודות לו ולתת לו את הקרדיט על כך בתודה רבה לכל העוזרים ביי והמשך יום נעים מאיר
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, בניתי איזה של רמקולים ללא מגבר רציתי לשאול איך אני יכול לעשות הגברה 12V עלה לי רעיון לחבר את הרמקולים ולחבר להם גםן את החשל 12v אבל אני מפחד להרוס משהוא יש למישהוא רעיון?
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אתמול החלטתי לנסות לחרוט בפרספקס,את החריטה ביצעתי עם הדרמל ועם ראש חריטה. התמונות לפניכם זה עוד לא גמור יש לי לעשות א תכל הקצוות ואז אני יעלה גם תמונות יותא איכותיות. אשמח לישמוע ביקורת בונה והצעות לשיפור. תודה רבה ושבת שלום שקד
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום אם אני מוסיף ": unsigned long" אחרי שם ה-enum, זה לא מתקמפל.. מישהו הצליח לעשות את זה? תודה card
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לשאול אם מישהו אי פעם התנסה עם יצירת מעגל מודפס דו-צדדי? קראתי המון מדריכים בנושא, לא רק בעברית וברובן העניין לא צויין.. האם מישהו התנסה פעם בזה? אני מניח שזה מצריך רמת דיוק מאוד גבוהה כדי שהצדדים יחפפו.. אשמח אם מישהו יאיר אור בנושא. תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
דבר ראשון WTF זה לכל הרוחות חחחחחחחח :lol: :lol: דבר שני עכשיו לשאלה חח תגידו אי זה באורך שלו יספיק לי סט אחד כדי לסגור את כל הכבלים של הספק?? http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=6118 ??? ???
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אתם כולכם מכירים את הקירור של GIGABYTE לכרטיס 8600GTS. אני החלטתי שצריך מאורר ! אני מקווה רק שהצלוטייפ יחזיק את זה בחום, שמתי כמה שכבות של צלוטייפ.
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי שרטוט מדוייק של מעגל על לוח ממש תמונה שמיועדת להדפסה על מעגל האם יש מקומות בארץ או איזה שהיא דרך ביתי להכין מעגל מודפס? אם כן האם זה יקר ואיפה ניתן לעשות זאת?
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
המטרה היא לחסום קצת אבק (וזה עובד) הבעיה היא שאני חושב שזה קצת יחסום את האוויר.. מה דעתכם? http://www.vl.rehost.co.il/desk/03.jpg
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
נשמע לכם רעיון טוב? להדביק על כל חלק פנימי אפשרי במארז, חוץ מבחורי איורור כמובן , פלציב דביק, לדעתכם יוריד משמעותית את הרעש..? המחשב אצלי בחדר - יש בו 6 מאווררים שונים, והרעש מעצבן (איבשה כזאת מרגיזה)...... דעתכם? יש רעיונות אחרים איך..? (המחשב חדש, לא מלוכלך - וכל המאורירים עובדים על 1000-1200 RPM ככה שהם לא הבעיה..) מפרט בצד.. בראל.
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני קונה מנורת לבה שתשתתף בפרוייקט המודינג הבא שלי (כבר דאגתי לקירור מבחינת במארז והחום שהמנורה פולטת) יש אפשרות לחתוך את הראש לחשמל (תקע) ולהחליף אותו בחיבור מולקס? אם כן אני צריך עם נגד כלשהו או פשוט להלחים? אפשר סקיצה להלחמה ולנגד אם צריך ולהכל?
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני צריך חתיכת פרספקסט ( עדיף סוג פלסטיק אחר שיהיה איכותי יותר) איפה אפשר להשיג דבר כזה במרכז האתר עדיפות בחולון...? וגם אני צריך לקפל אותו באיזה קטע(דוגמה מצורפת) איך אני עושה את זה? '>http://www.2send.us/"] אני צריך לקפל בקטע השחור.
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן חברה לא מזמן קניתי את המוצר הבא: 3.5mm Audio FM Transmitter קישור: http://www.ebay.com/itm/321287359374?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649 המוצר עובד אבל הוא מעצבן, האות FM שהוא שולח מאוד מאוד חלשה והרבה פעמים בזמן נהיגה אני שומע הפרעות לכן רציתי לשאול: איך אפשר להגדיל \ לחזק את טווח השידור של האות מבלי לפגוע באיכות המוסיקה? חשבתי אולי אפילו לקנות אנטנה חיצונית כמו זה: http://www.ebay.com/itm/3-5mm-FM-Radio-Antenna-for-Mobile-Cell-Phone-8-5cm-21cm-/151096391409?pt=US_Other_Cell_Phone_Accessories&hash=item232e0bf6f1 אבל איך אפשר לחבר את זה למוצר? מצרף תמונות של המעגל עצמו
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
נכון יש את החוטים הרחבים האלה האפורים המגעילים מה אפשר לעשות איתם כדי שלא יסתירו את כל המארזולא יעשו שם בלאגן בהכול
-
- 22 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי יש לי מצבר חדש באוטו שעבד מעולה עד לפני כמה ימים שמתי לדים בקונסולה המרכזית ועכשיו , אחרי כמה ימים.. אין סטארטר! יכול להיות שהלדים האלה גמרו לי את המצבר? לפני זה הוא עבד מעולה... וממה שידוע לי 15 לדים אמורים לקחת כמה אמפרים בודדים..... ככה שלא ניראה לי הגיוני ,\ אבל לא מוצא סיבה אחרת ....
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אוקיי, מהרגע הראשון שהגיע המחשב, ידעתי שחייבים לעשות משהו עם הCOMPUCASE המכוער הזה. עכשיו, לאחר שנה, עלה לי רעיון מה לעשות עם המארז, מוד של קבוצת הכדורגל ברצלונה. מתכונן להיחתך חלון צד עם הסמל של ברצלונה, צביעת המארז בצבע תכלת כהה זוהר כזה, ולהעביר על הדלת 2 פסים בצבע בורדו. מתוכננת תאורת קטודות בצבע אדום וכחול, ומאווררים באותם צבעים. עכשיו אני רוצה רעיונות מה עוד אפשר לעשות עם המארז כדי להכניס בו יותר "ברצלונה". חשבתי לעשות משו עם הפאנל הקדמי, להעיף אותו ולבנות אחד מאלומיניום\פרספקס ולחבר אותו עם ברגים, השאלה שלי היא אם אפשר להעיף את כל הפאנל הקדמי, מי שיש לו קומפוקייס 6A19, סתכלו על הגג של המארז, זה נראה כאילו הפאנל הקדמי מופרד משאר המארז, אבל לא הצלחתי להוציא אות…
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי מחשבון של CASIO והוא די ישן רציתי לדעם אם אפשר להשתמש בוא בתור צג טמפ
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי פרוייקט על UNO ואני רוצה להעביר אותו לnano הזה http://cdn.hobbyking.com/hobbyking/store/catalog/25086.jpg תהיה בעיה עם הקוד? /** Clapper project * Author: Manoj Kunthu * Update: 2/2/13 */ /*----------------------------- * Method Prototypes *-----------------------------*/ void initialize(); void runDetector(); boolean clapDetected(); int detectClaps(int numClaps); void indicateClaps(); void readMic(); void printStats(); /*----------------------------- * Variable Declarations *-----------------------------*/ int TOTAL_CLAPS_TO_DETECT = 2; //The number of claps detected before output is toggled int offset = 80; // The point above average that the c…
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, קניתי באיביי פילטר אבק למאווררים 140CM, הבעיה היא שכשאני מנסה להתקין אותם על המאוורר, הברגים קצרים מידיי בשביל לתפוס את המאוורר כמו שצריך ולכן הוא רופף, אני מחפש לקנות ברגים ארוכים יותר מהברגים הסטנדרטים, מישהו יודע על חנות שמוכרת את זה? או אתר שאני יכול להזמין ממנו? כי באיביי לא מצאתי... משהו בסגנון הזה: http://www.frozencpu.com/products/17471/scr-454/FrozenCPU_Extended_Fan_Screw_-_20mm_Long_-_Black.html
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
שלום,יש לי שאלה על הלדים. אני קצת בור באלקטרוניקה אז אני שואל פה. אני מעוניין להזמין LED STRIP כזה: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=110950959090 הבעיה היא שאני לא רוצה רק 5 M אלה משהו כמו 15\20M... השאלה היא: אני יכול לחבר בין כמה סרטים,ולהשתמש בשנאי אחד(של12V) ובקונטרולר אחד? וגם אם אני יכול לחתוך סרט באמצע?למשל אני מזמין 4 סרטים ועושה מהם 3 שלמים+אחד של 3 M(כאילו 5+5+5+3=18M ),לפי הצורך שלי? שוב סליחה על הבורות ,אני לא מבין כלום בנושא,ואם הנושא לא מתאים לפורום הזה אז בבקשה ליידע אותי. תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן.. אני חדש בתחום אני לא מבין ממש חח רכשתי את הלדים האלו, כמובן שהם עדיין לא הגיעו.. לאיזה חיבור זה מתחבר ? זה אכן מתחבר לחיבור הזה ? תודה רבה לעוזרים.
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
איך קוראים למתג שנשלט ע"י מתח . (כמו מפסק ללוח החשמל שלי....) אני מדבר על מתח לזרמים של באיזור 10 A (במתח של 220V) שנשלט ע"י מתח נמוך של באיזור 1 V איפה אפשר לקנות ??? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן חבררררררררה מה אתם אומרים על המחשב שלי? יש מספיק אור יש לי שלוש קטודות יו וי ואחד קטודה כחולה והכול זוהר כיביכול יש כבוד? יש מה לשנות ? ותראו קניתי הרבה מוצרים של ג'יגה בייט ושלחו לי חולצה ממש יפה במתנה [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בס"ד מה המצב אחים שלי? אני חדש פה חחחחחחח אני יודע ניק דפוקקקקקקקק אחד הדפוקים!!!! חחחחח אבל מה לעשות לא יצירתי בקטעים האלה אז תחליקו קיצר אני ראיתי פה דברים וואללה נדלקתי אני רוצה לעשות אותם על המחשב הישן שלי שהוא בחדר שלי מחובר לטלויזיה אבל בגלל חוסר תקציב אין לי ממש אפשריויות. לגבי תאורת לדים אני בודק דברים וזה. עכשיו יש לי שאלה לגבי חלון במארז תקשיבו רגע אני רוצה לעשות חלון במארז בצד אפשר אולי להשתמש בשמשה של תמונה? ואחר כך לעשות עליה חריטה? אבל תחריטה עוד הרבה זמן שאני יסיג כסף לקנות תמכשיר שעושה זה יהיה טוב?יענו לא ישבר ואם כן איך אני יכול לחבר אותה עם ברגים למארז. ואם מה כדי לי לעשות את החור במארז לחלון ואם מה את החור לברגים. חחחח אני יודע מלאה שאלות …
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
זה מה שבערך אני רוצה לעשות בתור התחלה איך זה נראה לכם? ועם איזה כלים אני יצתרך דרמל ו..?
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-