אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
ערכה אחת מספיקה? http://ksp.co.il/hmain.php?uin=1211
-
- 9 תגובות
- 901 צפיות
-
-
החלטתי לנסות להשתתף בתחרות יש לי את הpraetorioan שלהם ואני רוצה לקרוע לו את הצורה ממכם אני צריך רעיונות מקוריים ויפים שיכבדו את ישראל ויתנו בראש בתחרות אני יודע שיש שם תותחים מכל העולם אבל זה עדיין שווה ניסיון. זה המארז למי שלא מכיר http://www.coolermaster.com/index.php?LT=english&Language_s=2&url_place=product&ftype=&p_serial=RC-730&other_title=0 חשבתי בתור התחלה לעשות בדלת חור בצורת הכיתוב שבתמונה ואז מבפנים לשים פרספקס עם לדים בצבעים שונים מה דעתכם? רעיונות חברה, רעיונות תודה שחר
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב, בכותרת יש את כל מה שאני צריך- "האם יש קבל שנאי ממולקס ( 4פין ) ל-3פין? "???
-
- 9 תגובות
- 767 צפיות
-
-
יש לי מאוור תקרה שאני רוצה לבנות ממנו משהו, אבל לא נכנס לזה. הוא מתחבר בעקרון לחור בתקרה ויש שם מספר חיבורים: אדום - לפי דעתי: פלוס כחול - לפי דעתי: מינוס חום - אין לי מושג ירוק צהוב - הארכה אפשר לדעת מה באמת כל צבע אומר ולאן הוא מתחבר? אני רוצה להכין שמהאוור תקרה הזה יתחבר בחיבור רגיל לחשמל... תודה רבה!
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כמו שיש בנוקיה N95 אפשרות לסגור את המצלמה עם חלון ולפתוח אני רוצה לעשות משהו דומה. (שנפתח ימינה ונסגר שמאלה) איך להתחיל?
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, למנהלים באמת לא ידעתי איזה כותרת לשים כי זה שאלות לא קשורות זו לזו 1. אני רוצה לעשות בקדמת המארז שקעים usb וגם שקעי אוזניות ומיקרופון ולשקע אוזניות אני רוצה ווליום . השאלה שלי זה כמה ohm צריך להיות הנגד משתנה ואיפה אני יכול לקנות נגד משתנה גם גלילה הצידה כמו של ווליום של ווקמן ולא גלילה בצורה מעגלית.יש באריהב? 2.יש מאווררים למחשב שהם 12 v ויש 7v ואיך בונים פאן שיתאים לשני הסוגים?או שפשוט המאוורר שואב כמה וולטים שהוא צריך מהחיבור 4 pin? 3.אני רוצה לעשות שהלדים במאווררים יהיה ניתן לכבות אותם ולהדליק ע"י כפתור וראיתי שאין להם חוט שם אלא מין הלחמה כזאת,איך אני בכל זאת עושה כפתור כזה. 4.שמעתי מאנשים שנשרף להם לוחות אם בעת חיבור שגוי כנראה בגלל שלא פרקו חשמל סטטי האם יש …
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קיבלתי מסך מראה של אוטו מתנה, השאלה שלי היא כזו אם אפשר לחבר אותו למחשב, ויש לי גם תשובה - כן אפשר... עכשיו ברצינות, אני לא מצליח להדליק את המסך עם חיבור של + ו -, בחיבורים של המסך יש עוד חוט ירוק שכנראה נותן פקודה למסך להדלק, באוטו הצלחתי להדליק את המסך אבל בבית אני לא מצליח, מישהו יודע אולי כמה זרם צריך לתת לחוט הירוק? ועוד שאלה, אם יש לי יציאה של TV בכרטיס מסך אני יכול לחבר את המסך לחיבור הזה? או שצריך גם כן חיבור פרללי?
-
- 9 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
^^כותרת הנה תמונות: לא רואים את החיבור כ"כ טוב אז אני אסביר [אלו שני מתכות קטנות שבתוכם יש חור]-סליחה על ההסבר...חחח
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איך עושים את זה: http://hwzone.co.il/gallery/wm2.php?pid=1239&mode=normal ראיתי שיש הרבה ילדים בגלריה שיש להם את זה. אז חשבתי אולי יש מדריך או משהו.. [move]תודה[/move]
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לחבר לכרטיס הP3 הזה את הRAM הזה איך????? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 9 תגובות
- 920 צפיות
-
-
אז יש בפאן באס הזה אפשרות להחליף את הפאנל החיצוני מ 3 צבעים כסף לבן ושחור עכשיו הוצתי את הבגרים אבל אבל זה לא יוצא כפתורים חוסמים את זה
-
- 9 תגובות
- 864 צפיות
-
-
אהלן אז.. בימים האחרונים התחלתי לתכנן קצת מודינג למארז הזקן שלי. (COMPUCASE 6C28 למי שמתעניין). חשבתי לעשות חלון בצד המארז, במקום צבע שחור משעמם. התכוננתי, בדקתי הכל, מדדתי וכו' יש לציין שאני חדש במודינג. שנתחיל עם התמונות? הדלת לפני המודינג (זהו החלון של הצד השני. הם זהים, חוץ מחורים שיש בחורים שעשיתי עליו את המודינג, קצת חורים עם אפשרות למאוורר של 80MM שאני לא צריך בכ"מ) הדלת אחרי שחתכתי עם דיסק תמונה קרובה יותר נסיון לבדוק איך זה ייראה (ללא הזכוכוית) תמונה קרובה יותר של הנסיון, לפני הצביעה פחית הצבע (18 ש"ח מטמבור) תחילת הצביעה אמצע הצביעה סוף הצביעה התייבשות התייבשות סוף ההתייבשות זכוכית (פרספקס) הדלת אחרי הדבקה של הפרספקס…
-
- 9 תגובות
- 920 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות חור במארז עכשיו אין לי שום כלים בשביל זה... ואין לי כסף להשקיע עכשיו בשביל לקנות תכלים המיוחדים לזה. אני רוצה לדעת לאיזה בעל מלאכה ללכת בשביל שיעשה לי את החתך במארז תודה רבה לעוזרים. אני לא הרבה זמן בקטע אז אל תצחקו עליי
-
- 9 תגובות
- 795 צפיות
-
-
מישהו יודע איך ניתן לבנות רכיב שיגרום ללדים להבהב? כלומר רכיב שיפרד על העברת הזרם ללד, וכך יגרום לו להידלק ולהיכבות לסירוגין. תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
אני חדש בכל העניין הזה של מודינג. ראיתי מישהו שרצה לעשות שהנורות זזות לפי המוזיקה - אני לא ממש מבין ברכיבי האלקטרוניקה. אני רוצה להכין אחד כזה, מישהו יכול להסביר לי איך מכינים את זה? ואיזה חלקים צריך? דבר שני, כדאי לי לקנות דרמל? מה הדרמל עושה בעצם? משייף? חותך? מה בדיוק? תודה רבה על העזרה. ואם עברתי על איזה חוק אני ממש מצטער. זאת ההודעה הראשונה שלי.
-
- 9 תגובות
- 996 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה להזמין מערכת קירור מים מחו''ל ונתקלתי בבעיה... האם אפשר לשלם בתשלומים בהזמנות מחו''ל? :s05: כי מערכת שלמה תעלה כ2500 שקל עם משלוח איך אתם מזמינים מחו''ל? 0.0
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני נמצא כרגע בדילמה קשה אבא שלי נתן לי תקציב של 50$ להזמין מג'אב טק כולל משלוח עכשיו אני מתלבט אם לקנות כבלים רגישים לUV + 2 מאווררי UV + קטודת UV או לקנות קטודה רגיל + 2 מאווררי לדים + לייזר לד השאלה איזה מהם יתן לי אפקט יותר יפה תודה לכל מי שיעזור
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי מסך LCD מאריהב (4X20) הלחמתי חיברתי הכל נראה תקין, חיברתי אותו למחשב והוא הראה שני פסים שחורים (שזה אמור להיות תקין לפי המדריך) כשאני מפעיל נגיד lcd smartie הוא עובד בערך. עכשיו מה זה בערך, מצד אחד כשאני מסתכל על המסך אני רואה את כל האותיות שחורות (כל הפיקסלים בכל האותיות כביכול דלוקים) אבל אם אני מסתכל מזוית אחרת (נגיד ב30 מעלות לLCD) אני רואה את כל הכיתוב שאני אמור לראות אחד אחד. מישהו נתקל פעם בתופעה כזאת ? רעיונות איך לפתור את זה ? בדקתי את החיבורים לא מצאתי קצרים או טעויות בחיבור.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
למי ש איודע, אני עובד כעת על פרויקט בשם קוד:fireball, אני מתכנן לצבוע את כל המארז בשחור: 1. איך מפרקים את הגג (מסודר שם עם ניטים)? 2. איך מפרקים את הפרונט (שלא יהיה בו שום דבר חשמלי או אלקטרוני לקראת הצביעה..)?? תודה לעוזרים, גמר חתימה טובה לכוווולם! אבי.
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לד 3500 mcd איך אני יודע כמה וולט וכמה אמפר??? ומה זאת היחידה הזאת בכלל "mcd"???
-
- 9 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
תסתכלו ..אני רוצה לחרוט ציור.. והציור בנוי מקווים ישרים בלבד..האם אפשרי לחרוט עם סכין יפני?! אני מתכוון לבצע את זה אם זה יהיה אפשרי...עם סרגל ולעשות תקווים עם הסכין! (יענו הסכין זה כמו עיפרון)
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מספר שאלות [שלא מצאתי בחיפוש] בנוגע לצביעת המארז - 1. מה החשיבות של הפריימר בצביעה של המארז? 2. צריך לשייף לפני הצביעה? 3. אם אני צריך לשייף לפני הצביעה ואני רוצה לצבוע את פנים המארז אז אני צריך לשייף את כול פנים המארז?! 4. כמה שכבות מומלץ לצבוע ? 5. כמה זמן בדרך כלל לוקח לצבע להתייבש [שאוכל לעשות שימוש מלא במארז לאחר הצביע]? תודה מראש לעונים ;D
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, יש לי עכשיו פילטרים מהברזל הזה שיש על הרמקוליפ בטייפ, עכשיו הוא מתמלא באבק ואני לא יכול להוריד את כל האבק עם שואב, יש לכם איזה שהם הצעות מה אפשר לעשות? תודה, אלי.
-
- 9 תגובות
- 934 צפיות
-
-
http://computerworld.name/case-mod-doom3-project-mars-city/
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-