עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by midnight8,

מאיפה אני יכול לקנות סליבים בארץ ? אני רוצה אולי משהוא זוהר בחושך יש מצב כזה? ואם לא בארץ ובחול אז מאיפה ואיך אני יכול להבטיח שזה יגיע אליי וגם אם משלמים מכס על דברים כאלה? תודה מראש...

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. שלום אני ראיתי את הפאנל שליטה זה בפנדה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_145&products_id=7755 ואני ממש אהבתי אותו ורציתי לדעת אם יש עוד חנויות שמוחרות אותו כי אני לא מצאתי? תודה מראש

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by CASIOMAN,

שלום רב, יש לי מסוק אלחוטי חשמלי הפועל על סוללת 9.6 פאק (דומה לסוללות שהיו פעם לטלפונים אלחוטיים של פנאסוניק) עכשיו הסוללה כבר דיי מתה והיא גם חלשה 800mah חשבתי על לחבר 3 סוללות של פלאפון ביחד אבל זה יוצא 11.1 וולט אני יודע שאפשר לחבר נגד שיוריד את המתח ל 9.6, אז כמה שאלות בנושא: האם זה יעיל? האם זה נכון בכלל מה שאני אומר? האם יש דרך טובה יותר? אגב הסוללה שבמסוק כרגע היא מסוג ni-cd והסוללות של הפלאפון (למשל נוקיה) הן li-on בתודה רבה, איתי שרוני.

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. אני צריך "לדלל" את ה12 V ל 5V יש אפשרות לשים סתם נגד אבל אני חושב שזה לא כל כך חכם אחרי הכל אני לא רוצה לשרוף שום דבר זה אמור להתחבר למכשיר מאוד עדין יש לכם הצעות ?

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. היי! מה נשמע? אני מעוניין לקחת פרוייקט קטן באלקטרוניקה ולתת לו חיבור למחשב. חשבתי על לוח שאליו אני אלחים מספר לדים בשורה (נניח 10) ובעזרת רכיבים ומתאימים וחיבור מתאים ללוח האם למחשב (אפשרי חיבור LPT או COM) אוכל בעזרת תוכנה לתרגם את זיכרון הRAM שבשימוש באחוזים למספר נורות לדים שידלקו בשורה. אשמח לעצות באלקטרוניקה, איזה רכיבים צריך, אולי מישהו מכיר מדריך כלשהו באינטרנט. האם בכלל אפשרי. תודה, רן.

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by eegg,

יש לי תמי 4 וכל הזמן מחליפים מנורות uv רציתי לדעות האם אוכל לסים את זה במחשב או שזה uv אחר תודה?

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by D.r Bit,

שלום יש לי פאק סוללות שאני לא יודע איזה מטען להתאים לו ... :-\ הסוללות הם ניקל קדמיום 6 וולט 2500 מיליאמפר איזה שנאי אני צריך בשביל להטעין אותם תודה לכולם ;D

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by mzlbat,

היי אם זה לא קשור אז למחוק קיצר השואב היה עובד והכל בסדר , ועכשיו שמפעילים אותו זה משמיע קול-רעש ווווווווווווווווווווווווווווווווווווו VOOOOOOOOOOO כזה שנשמע בכל השכונה מישהו יודע מה יכול לגרום לזה ? ( המנוע עובד במלאו החוזק - וזה לא מוציא ריח או משהו )

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  9. Started by SHAKED286,

אתמול החלטתי לנסות לחרוט בפרספקס,את החריטה ביצעתי עם הדרמל ועם ראש חריטה. התמונות לפניכם זה עוד לא גמור יש לי לעשות א תכל הקצוות ואז אני יעלה גם תמונות יותא איכותיות. אשמח לישמוע ביקורת בונה והצעות לשיפור. תודה רבה ושבת שלום שקד

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. יש ראשים שיכולים לחתוך סוגי מתכת חזקים ? כמו ברזל או משהו דומה (מתכת קשה לא כמו של מארזים)

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. שלום, בניתי איזה של רמקולים ללא מגבר רציתי לשאול איך אני יכול לעשות הגברה 12V עלה לי רעיון לחבר את הרמקולים ולחבר להם גםן את החשל 12v אבל אני מפחד להרוס משהוא יש למישהוא רעיון?

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by Offset,

אמין? וכמה זמן לוקח למשלוח להגיע? הזמנתי שני שילדים לארדואינו אני מת לדעת מתי זה מגיע? שמתי שהוא ישלח רגיל (HONK KONG).

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. אהלן... רציתי לדעת מה אפשר לעשות עם מסך מחשב נייד ישן (LCD TFT)... גודל 12-13"... אי אפשר להשתמש בו בתור מסך נתונים קדמי כי הוא גדול מדיי... יש אפשרות אולי לחבר אותו כמסך על צד המחשב? איך אפשר לחבר לו חוט ל DVI או VGA?

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by ran.amir.9,

צריך את ההמשך של התיכנות,אחרי התדר.

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by Tom22,

אהלן.. אני חדש בתחום אני לא מבין ממש חח רכשתי את הלדים האלו, כמובן שהם עדיין לא הגיעו.. לאיזה חיבור זה מתחבר ? זה אכן מתחבר לחיבור הזה ? תודה רבה לעוזרים.

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by ElemenTal,

מארז CM690, קבלתי אותו עם כל החותים מאחורי הלוח, לא אהבתי את זה כי היה בלתי אפשרי להוציא חוט בודד כדי לעשות משהו (למשל כדי להוצי את החלק העליון של המארז הייתי חייב לנתקן את חיבור האודיוא הקידמי, אבל לא הצלתי להשחיל אותו דרך הפתח שלו כי הכל חסום) אז חוט אחרי חוט הוצאתי את הכל וסדרתי מחדש מקדימה איך ? פעם הבא אני אולי אחזיר הכל למאחורי הלוח אבל אני אנשה לעשות את זה מסודר. שאלה: ב CM690 יש מאוורר על דלת המארז, אבל בגלל שהוא מכניס אווירר נוצר רעש של זרימת אווירר בגלל הגריל, אז סמתי את המאוורר למטה: הלוח אם עלה ב 9 מעלות מ 35 (במנוחה) ל 44. והכרטיס מ 49-50 ל 51-53 מעלות. מה זה עד כדי כך משפיע שהמאוורר למטה ? יענו מה הוא לא מכניס מספיק אוויר או שהוא מכניס אוויר אבל…

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by OmEr.il,

שלום. מישהו פה יכול להמליץ לי על ספר(ים?) ללימוד אלקטרוניקה שמסביר איך לבנות מעגלים בסיסיים ושימוש בנגדים טרנזיסטורים וכ'ו? תודה

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. אני מחפש מקום שמוכר סליבים ושרינקים באיזור המרכז וספציפית ת"א בשדרות הר ציון אני יודע שיש שרינקים , יש עוד מקום מומלץ? לגבי הסליבים אני לא מחפש כאלה מהערכות למחשב אני מחפש מקום שיכול לחתוך לי לפי מטר כי אני צריך את זה לכבלים של 3 מטר בערך ובצבע שחור מישהו מכיר מקום כזה? תודה מראש אופיר

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. מה המצב? אוקי אני מתכנן להוסיף מספר רכיבים שצורכים המוןןןןןןן חשמל למחשב. אז ככה: יש לי ספק TT 410W PPFC ויש לי את כל הנתונים עליו, כמה אמפר הוא מוציא לכל מתח, וכמה וואט כללי ולכל מתח. יש לי הרד דיסק WD80GB8MB(עם קצת מזל יעוף בקרוב מאוד מאוד מאוד), ועליו גם כן כתוב כמה מתח הוא צורך. יש לי צורב דוד NEC ND2500A ואין לי מושג כמה הוא צריך. זה הראשון שצריך לברר. עוד מספר רכיבים שצרך לברר: לוח (ABIT NF7-S(rev 2.0, מעבד AMD Athlon XP Mobile 2600+, זיכרון CORSAIR PC3200C2 256MB, כרטיס מסך Gainward Ge Force MX440 128MB. יש לי מאוורר של אנרמקס שיש לי את כל הנתונים לגביו. ועכשיו עוד משהו: איך משפיע OC על צריכת החשמל של השילוש? איך משפיעה העלאת מתח ללוח\מעבד\זיכרון על צ…

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by dor_eli,

יש לי מחשבון של CASIO והוא די ישן רציתי לדעם אם אפשר להשתמש בוא בתור צג טמפ

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. קניתי פאנבאס.....הבעיה שהחיבורים שיוצאים ממנו למאווררים הוא 3 פינים נקבות,וכל החיבורים של המאווררים שלי הם 4 פינים....אז אני צריך כבל מתאם בין 4 ל 3 זכרים. מישהו יודע איפה אני יכול לקנות כאלה? ואני מחפש אחד מכל צד...יעני 4 פינים אחד מצד אחד ומצד שני 3 פינים זכר אחד...לא מפצל כזה של הרבה. תודה רבה

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. אני קונה מנורת לבה שתשתתף בפרוייקט המודינג הבא שלי (כבר דאגתי לקירור מבחינת במארז והחום שהמנורה פולטת) יש אפשרות לחתוך את הראש לחשמל (תקע) ולהחליף אותו בחיבור מולקס? אם כן אני צריך עם נגד כלשהו או פשוט להלחים? אפשר סקיצה להלחמה ולנגד אם צריך ולהכל?

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. שלום אם אני מוסיף ": unsigned long" אחרי שם ה-enum, זה לא מתקמפל.. מישהו הצליח לעשות את זה? תודה card

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by signed.incognito,

שלום לחברי הפורום, בגלל שהפורום הזה עוסק במודינג ובDIY נראה לי כמו המקום הנכון לשאול את השאלות שלי. בעתיד הקרוב יצא לי לעבוד על 2 פרויקטונים קטנים ושניהם כוללים לוחות חשמליים ואת שניהם הייתי רוצה להכניס לתוך קופסאות פלסטיק\מתכת. הייתי רוצה לשאול האם קיימת בארץ חנות(עם עדיפות לאזור הצפון) שבה ניתן לרכוש קופסאות פלסטיק\מתכת בסגנון הזה: http://www.ebay.com/sch/i.html?_trksid=p2047675.m570.l1313&_nkw=Aluminum+Project+Box&_sacat=0&_from=R40 http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=150859220170&ssPageName=STRK:MESE:IT כמו כן אני מחפש לחבר לקופסאות שלי כבלי חשמל ואני רוצה לחבר אותם באופן אסטטי, נתקלתי ב"פטנט" הבא ושמו cable glande https://www.google…

25. Started by roilevi,

איך קוראים למתג שנשלט ע"י מתח . (כמו מפסק ללוח החשמל שלי....) אני מדבר על מתח לזרמים של באיזור 10 A (במתח של 220V) שנשלט ע"י מתח נמוך של באיזור 1 V איפה אפשר לקנות ??? תודה

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.