עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by nadav275,

אני מחפש גומי u שחור, ואני לא מצאתי אותו בace... מישהו יודע מאיפה ניתן לקנות? תודה ,נדב

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by Sarlula,

התחלתי לאסוף חומרים ועכשיו מה שחסר לי זה המסך עצמו והמולקס. הלכתי לחנות שבה מוכרים מולקס והוא אמר שלא מוכרים בה רק את הפלאסטיק (כמו בתמונה שבמדריך) אלה כבל עם זכר שמפוצל לשני נקבה.. החלטתי לא לקנות ולשאול פה בפורום מה אני צריך: רק את הפלאסטיק או את מה שהמוכר הציע..? ד.א. מישהו יודע איפה אפשר במרכז: תל-אביב, רמת-גן, גבעתיים לקנות מסך LCD עם בקר מתאים כמו שבמדריך? תודה, אני חדש פה..

• 9 תגובות
    • 793 צפיות
  3. Started by ZiggyMan,

כבר מכונת צילום שלישית שאני נתקל בה שעל מחסנית הטונר בצד החיצוני יש פיוז. הפיוז לא מחובר לכלום במחסנית, הוא רק מתחבר למגעים בתוך המכונה עצמה. הקטע היותר מוזר זה שבכל פעם שאני נתקל בו הוא כבר שרוף. והמכונה עובדת כרגיל. לפיוז ערך קטן מאוד. באחרון זה היה 68mA, מה שאומר שאם הוא אמור להגן על משהו, זה לא משהו שצורך יותר מ5W. חשבתי שזה כנראה אמור להשרף כשמכניסים אותו, וכך המכונה יודעת שמחליפים טונר, אבל זה מטופש. אפשר לעקוף את זה/לעשות את זה בדרכים חכמות יותר. למישהו יש מושג?

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. 1. האם אני יכול בעזרת מפצל מולקס לחבר מספר קתודות לאותו חיבור? 2. מה המידות המדוייקות של קתודה? 3. האם קתודה מאירה מתחילתה ועד סופה או שיש בקצוות איזה פלסטיק או משהו? תודה מראש לעוזרים.

• 9 תגובות
    • 962 צפיות
  5. Started by DOGMA,

מאוד נחמד למודרים שרוצים להשקיע קצת יותר ולא רוצים לעבוד עם לוחות PCB ג'נריים מוכנים. המדריך לא מסובך במיוחד, החומרים לא קשים להשגה, והותצאות מדהימות. http://members.lycos.nl/anthonyvh/index.php?page=pcb

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by EdenC,

שלום. יש לי עבר אלחוטי של microsoft. אני רוצה לצבוע אותו,איך אפשר? צריך לפרק אותו? עם מה צובעים? אשמח אם תענו לי על שאלות אלה. תודה, עדן

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by urinka,

הי חבר שלי מהבסיס רצה ללמוד איך להפוך את המחשב שלו ליפה אז יום א' אחד כשיצאתי מהבית לכיוון הבסיס לקחתי גם את כלי המודינג שלי כשהגעתי לבסיס המחשב שלו כבר היה על השולחן המלוכלך שלי (בטך תראו בתמונות) ואז ישבנו חיפשנו מה לעשות ואיך ואז התחלנו לעבוד לא צילמתי את כל השלבים כי אני בדרך כלל לא מצלם מה שאני עושה כי אני לא חושב על זה קיצר אני מבלבל לכם את המוח יאלה תמונות מונות תמונות... ] ועכשיו לפקספקס

• 9 תגובות
    • 949 צפיות
  8. Started by dany_tab,

1)אני יוכל להגיע ממארז לבן שיש לי למארז שחור כמו בתמונה ע"י צביעה? 2)מוכרים בהום סנטר גומי בצורת U [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 771 צפיות
  9. Started by Alexkmr,

יש לי שלט של כרטיס TV+קולט של כרטיס טלויזיה. יש אפשרות שאני יוכל לשלוט בעזרתם במחשב, ווליום-PLAY,STOP וכאלה... הציוד הגיע עם הכרטיס טלויזה FLYVIDEO300

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by MATTAN,

מה המצב אחים שלי אני מחפש מקום באיזור הקריות שבו אני אוכל לקנות דרמל אמיתי ולא חיקויים כמו יונדאי וגם אם תוכלו להמליץ לי על דגם מסויים תודה לכל העוזרים

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. זאת השאלה...חח(בכותרת)... כי אני פשוט לא מוצא... בתודה אלעד...

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by A.z,

מחפש שבלונות לחריטה על פרספקס תודה מראש

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  13. Started by Void,

אני רוצה לעשות חלון בגג בכולו יענו ישאר כל צד 3 ס"מ מתכת... עכשיו מה העובי של הפרספקט צריך ליהיות? מה המחיר? ובאיזה מכשיר הכי מומלץ להשתמש לחיתוך מדוייק?

• 9 תגובות
    • 856 צפיות
  14. שאלה שעלתה לי... לצורך העניין אם יש לי מעגל שמורכב מסוללה נגד ולד הזרם אמור להיות שווה בכל הנקודות במעגל. הנחה ראשונה: עפ"י חוקי האלקטרוניקה הזרם במעגל חשמלי סגור אמור להיות שווה. הנחה שניה: זרם חשמלי הוא סוג של אנרגיה, כנ"ל האנרגיה הנפלטת מהלד בצורת אור והאנרגיה מהנגד הנפלטת בצורת חום. הנחה שלישית: עפ"י חוק שימור האנרגיה: אנרגיה לא נוצרת ולא נעלמת, היא משנה צורה מסוג אנרגיה לסוג שונה. אז השאלה שלי היא אם כמות האנרגיה שיוצאת מהסוללה חייבת לחזור אליה אז מאיפה מגיעה אנרגית האור שנפלטת מהלד או החום שנפלט מהנגד. אשמח לתשובות מפי יודעי דבר (למרות שיש לי הרגשה שהתשובה היא שפשוט ההנחה הראשונה נכונה רק לצורך חישובים...)

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. זה קשור לאלקטרוניקה. אני לא רוצה לדפוק ולעוות את כל המקלדת ואני צריך לנקות אותה זה קלדת של מחשב נישא ולכן זה בעיה למצוא חדשה. יש למישהוא הצעות? אני מדבר על הניילון הקשיח הזה המגעים ולא על כפתורים יכול להיות על מגע כזה קורוזיה?

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by Alex Kidd,

תקשיבו אני קורא פה על אנשים עם 6 מאווררים 8 מאווררים לאן לעזאזל הם מחברים אותם? אני חייב לדעת אולי אני אחבר גם איזה 8 מאווררים

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. שלום. אני מתכנן לבנות HTPC קט לסלון שלי חשבתי לבנות אותו מעץ עם קצת פח ואלומניום במקום לדבר תראו תתמונה עכשיו השאלה שלי היא מה הדרך הטובה ביותר לחבר את העץ כמה בערך יעלה לי העץ? (אני רוצה עץ מלא וטוב) וביכלל אם יש עצות טיפים טריקים למי שיש ניסיון עם זה דרך אגב אני מתכנן לעבוד עם עץ שחור (או שאני ימצא עץ שכבר קהה או שאני ירסס על עץ קיים בספרי אבל השחור זה הקטע העיקרי פה) [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. ראיתי פה בפורום מדריך לייצירת מפסקי און אופ אבל משנה שעברה ולא רציתי להקפיץ הודעות כמו נוב,בוא נגיד שאני מבין באלקטרוניקה אבל אני לא רואה במדריך את התמונות והן ממש עוזרות לי,האם למישהו יש מדריך או יכול לתת לי טיפ? תודה רבה מראש...

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by !_Evil_!,

• 9 תגובות
    • 808 צפיות
  20. Started by JohnClark,

היי... הסתכלתי בעיתון וראיתי את הדרמל של וולף בהום סנטר ב120 שקל. זה נורמלי? כל הדרמלים שראיתי עד עכשיו עלו הרבה יותר. אילו ראשים מקבלים איתו? הוא שווה את הכסף או שהוא סתם זבל? דרך אגב קוראים לזה מולטיטול אלקטרוני 170W ומזה הציר הגמיש הזה לא הבנתי...

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by maorsh18,

יש לי מערכת תאורה של 20 לדים צבעוניים שמופעלים ע"י 4 בטריות 1.5V עשיתי כמה חיבורים פשוטים- חיברתי מפסק שמופעל בלחיצה ושמתי אותו כך שברגע שהדלת הקידמית של המארז נסגרת עד הסוף אז הלדים עובדות דרך אגב הלדים מוצבים בדלת הקידמית של המארז. אין לי כח כל פעם להחליף בטריות כמובן... האם ישנה איזושהיא דרך לקבל מהספק במחשב 6V.. תודה

• 9 תגובות
    • 759 צפיות
  22. יש לי מאוורר של הספק כוח הישן שלי, אני רוצה לחבר אותו למחשב שלי,אבל אני לא יודע מאיפה לתת לו חשמל ואיך. אם זה עוזר על המאוורר רשום 12V 0.12A . תודה לעוזרים.

• 9 תגובות
    • 910 צפיות
  23. Started by 114508534,

צהרי שבת טובים לכולם החלטתי לתקן את המגבר של הסאב , אז ככה הבעיה היא : א: אין צליל נקי אלה יותר בכיון של בום בום בום ולא באסים נקיים . ב: ברגע שהייתי מתניע את הרכב הייתי שום בובוום שבוקע מהסאב . דבר ראשון שעשיתי זה להחליף את הכבלים שמחוברים לסאב לכבלים איכותיים . פרקטי את המגבר וזה פשוט נראה זוועה - לא קניתי את זה אלה זה הגיע ככה עם הרכב - המגבר הוא סיני- יש נזילה של איזה משהו שנראה כמו חלודה באיזור הקבלים והסליל . הקבלים נראים שלמים ולא נפוחים אבל עדיין העניין מטריד אותי ואני מכוון לשם וחושב להחליף אותם , יש 4 קבלים גדולים. אני מעלה תמונות אשמח לשמוע לעזרתכם- תודה [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by R9547655G,

שלום לכולם יש לי שאלה חשובה מאוד ... אז ככה יש לי מאוורר 220V 235CFM SYM BANG - A17251V2H אני רציתי לדעת אם אני שם אותו במארזהוא לא יגרום לכך ש ה HDD שלי יהרס ?

• 9 תגובות
    • 886 צפיות
  25. Started by Aviko,

היי יש לי המון כלי עבודה שכתבוים עליהם כל מיני מספרים וגדלים. בכל כלי זה מסמל גודל שונה, ז"א האוך של הכלי, קוטר המברג וכו'. אשמח לדעת כיצד זה עובד, מה כל סימון אומר בדיוק (מפתחות שוודים, בוקסות, ביטים, מברגים וצבתות). תודה

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.