אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
בעוד יום יומיים אבא שלי יביא לי פרספקטס שיתאים. החיתוך התבצע עם דרמל.-פעם ראשונה ואני ממש מרוצה מהמכשיר. אחלה מכשיר חבל"ז!!! אשמח לתגובות... וכן צבעתי אותו, בגלל החיתוך היה קצת צבעים של מתכת כסופה. אך זהו אין זכר לכך. אגב הפרספקטס יחובר עם ניטים ולא יהיה גומי כלל. אני חושב אולי לעשות צביעה שיהיה אפקט מראה. למרות שגם זה נראה חמוד. מה אתם אומרים?
-
- 46 תגובות
- 18.8k צפיות
-
-
http://www.coolermaster.com/products/product.php?language=en&act=detail&tbcate=65&id=3168 תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 777 צפיות
-
-
החוט חשמל שאחראי לריסטרט (ומתחבר ללוח) במחשב שלי נדפק, מאיפה אפשר לקנות דבר כזה? באופן כללי, האם מקבלים חוט כזה עם הלוח או שמקבלים חוט כזה עם המארז? כל עזרה תתקבל בברכה, תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בהמון מעגלים מורכב קבל שההסב מאחורי העניין הוא שזה ע"מ ליישר את המתח, מישהו יכול להסביר לי איך בדיוק זה עובד? למשל, אם אני שם מייצב 5V (8705) אז ברוב המעגלים יש מותקן קבל לפניו, למה? תודה.
-
- 12 תגובות
- 11.2k צפיות
-
-
טוב אחרי יותר מחצי שנה שלא נגעתי בפרספקס ולא עשיתי שום מודינג אני רוצה לחזור ו"לצ'פר" את המחשב שלי כיוון שאין לי ממש מה לעשות בחופש אז אני צריך למצוא תעסוקה.. מי שזוכר אותי ומי שלא הנה הגלריית תמונות שלי http://www.hwzone.co.il/gallery/album103 כיוון שיש לי יותר נסיון וידע ממתחיל אז יהיה לי יותר קל וגם יש לי את החומרים הדרושים ויש לי פרספקס כמעט כמה שאני רוצה... טוב קודם כל המטרה של ה"פרויקט" לצאת מהשיעמום זמן הפרויקט תוך שבוע למצוא מה לעשות ועוד חודש לסיים אותו בצורה הכי טובה... טוב אז ככה יש לי מארז וכמו שאמרתי אני רוצה לשפר אותו.. מארז פשוט מה אני יכול לעשות? (בגלל שלא עסקתי הרבה זמן בתחום אני כבר לא ממש זוכר מה יש לי לעשדות אולי תציעו לי... תודה לעוזרים ומקווה שזה שי…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אם אני משתמש ב: Serial.print() ואני רוצה לכתוב מחרוזת, ולאחריה עוד מחרוזת, האם יש דרך לעשות את זה בלי להשתמש פעמיים ב-print()? כמו שב-++C אפשר לעשות cout, ואז לחבר כמה דברים עם >> ועוד משהו, בכל פעם שאני עושה Upload לתוכנית, מסך התקשורת הסריאלי("Serial Monitor") נסגר, וצריך לפתוח אותו מחדש.. יש איזה אפשרות שהוא לא ייסגר בכל Upload? תודה card
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם. אז רציתי להתחיל בפרוייקט לחלון לגג של המארז שלי. לכן כמובן הכנתי לעצמי את כל הפליירים, מברגים במזוודה שלי, כל החומרים מוכנים. יש לי פרספקס עם קידוח של מאוורר כבר מהמארז הקודם והכל מוכן ומזומן. מכיוון שהגג שלי מחובר בניטים למארז (מבאס) הרצתי חיפוש בפורומים על מנת לדעת איך להוציא ניטים, ומצאתי תשובה שאנשים רשומים לקדוח את הניטים החוצה ויש ניסיון של מישהו שקדח עם הדרמל באמצעות הראש קידוח שלו. לכן פרקתי את המארז והוצאתי ממנו את כל כל הרכיבים (כעת המחשב שלי מחובר על הריצפה, כי המארז למטה בכוונה לשיפוצים). לאחר שכל החלקים בחוץ הרכבתי את הראש קידוח על הדרמל. וניסתי לקדוח את הניטים, אך ללא הצלחה :'(. ככה ישבתי איזה חצי שעה על ניט אחד, מה לא עשיתי לו על מנת שיצ…
-
- 9 תגובות
- 18.6k צפיות
-
-
שלום..נהרס לי רסיבר של kenood krf 7030d והרכיב שאני חושד בו זה stk//עכשיו השאלה שלי אם אני מזמין חלק כזה מה המיספק הקטן למעלה oh13 אומר?זה חשוב?או לר משנה?תודההה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
[move]שלום![/move] אני חדש בפורום ובמודינג (עוד לא עשיתי שום עבודה). רציתי לדעת מה דעתכם על זה... יש לי מעבד E-Star בצבע תכלת (בהיר) / אפור (בהיר). חלק מן המארז מוסתר כך שאם מסתכלים מהדלת לכיוון המחשב , הוא בולט כ- 13 ס"מ החוצה... ב- 13 הס"מ האלו חשבתי לעשות כזה דבר עם קתודה של בועות אויר (כחולה / ירוקה / אדומה): הקתודה הנ"ל : כמובן שזה יהיה יותר מושקע מהתמונה הערוכה הזאת.. ורציתי לדעת מה דעתכם על זה... אני לא רוצה מודינג מסובך או משהו כזה אז אשמח לשמוע את המומחים או כל אחד אחר. וגם, האם חיבור קתודה כזאת מסובך או משהו (למרות שלא נראה לי, אני לא עשיתי שום דבר אפילו לא כזה... )?!?!??!? יאללה תגובות אנשים!
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הייתי היום בהמון חנויות כמו הום סנטר, המספרים של הניירות שיוף היו עד 450 ויש פה אנשים שאני צריך לקנות 1200: האם זה נכון? מישהו יכול להסביר לי אחת ולתמיד מה עם כל המספרים שלהם ניירות מים וזה... ואם מישהו יודע מאיפה משיגים ניירות שיוף וגם אם יודעים במקרה מאיפה אני מפליץ פריימר? :bash: , תודה לעוזרים!!
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי אופנוע ממונע של ילדים אך הוא נשבר פיזית,לקחתי חלקים כדאי לבנות קארטינג לילדים בעת פירוקו פירקתי כפתור הדלקה של ON/OFF ויש לו 6 חיבורים ולהם 6 כבלים הייתי חייב לנתק את החיבורים כדי להוציא את הכפתור ממקומו עכשיו אני לא יודע את הסדר של החיבורים כי יש צבעים שונים והכנתי סרטוט: יש לי עוד כפתור של ON/OFF ולו 3 חיבורים ועדיף להשתמש בו כי הוא קטן יותר ואם תוכלו להסביר את חיבורו ויש עוד כפתור של ON/OFF עם 2 חיבורים אז תעזרו לי לחבר למתג הרצוי ויש לי עוד בעיה המנוע תקוע מבפנים ואני לא יכול לפתוח אותו כדי לנקות ואני גם מפחד שיהרס עוד יותר בזמן פתיחה אז תעזרו לי למצוא באינטרנט מנוע 6V שנראה ככה: התקציב למנוע משומש או חדש הוא 70 אפשר גם למנוע אלקטרוני חזק יותר ובאזו…
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
הוספתי 2 מאוררים 50, צבעתי אותם והנה התוצאה אגב הטמפ' צנחה והיא עומדת על +- 45 מעלות במנוחה, ואני מאמין שלא יעבור 55 במאמץ קבלו איזה יופי, מצטער על האיכות חח [attachment deleted by admin]
-
- 22 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני רוצה לעשות לחתוך חלון במארז ושים את הקטודה הזאת בפנים http://www.pccool.co.il/html/index.asp?p=bul-b השאלה שלי האם הקטודה הזאת תחמם לי את המחשב ואם כן מה אפשר לעשות בנידון
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
-
היי לכולם... מכירים ת'מאוורר הסטנדרטי של אינטל? השאלה שלי איזה חוט נותן מה? תודה לכל מי שיענה
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היום התקנתי על ה6800GT ASUS קירור חדש ACCELERO X1 לצערי הרב החיבור מתח שלו הוא או 2 פינים או 4 פינים (מחברים גדולים) ולי בASUS אלוקים יודע למה יש לי מחבר 3 פינים פצפון. ושאין באף חנות נראה לי! התייעצתי עם החברה והם אמרו לי לשנות את המחבר 2 פינים ולחבר את המחבר הקטן של הקירור של ASUS (מחבר 3 פינים קטנים). הלכתי לחנות אלקטרוניקה והוא חיבר לי את המחבר של המאוורר המקורי למאוורר החדש. כמו שהם ציינו. חזרתי הביתה התקנתי את הגוף קירור על הכרטיס וכשהדלקתי את המחשב המאוורר עבד בכרטיס עם אזעקת אמת! מחשב לא מגיב ורק צפירה מטריפה ומפחידה!. לתומי חשבתי שזה בגלל שיש למחבר שלוש פינים ואני חיברתי רק 2 אז קרעתי גם חוט כחול מהמחבר של ה4 פינים והדבקתי ביניהם ולא עבד! עכשיו הקצפת שבאתי להחזי…
-
- 7 תגובות
- 911 צפיות
-
-
אני מתכנן למרוח משחה טרמית על המעבד וההיטסינק וקראתי מדריך אחד שכתבו באזור המדריכים על איך לעשות את זה. הכותב רשם שהוא מכין משטח אנטי סטטי או משהו בסגנון השאלה שלי בפירוט איך אילו אמצעים עלי לנקוט כדי לא לגרום לנזק בעת מריחת המשחה (האם יש אביזר הארקה או משהו בסגנון, האם הוא חיוני) כל דבר שיש לכם לומר על הנושא יתקבל בברכה תודה
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.redcircuits.com/Page31.htm רשימת החלקים המודגשים אינה מובנת בנגדים הרצויים :-\ Parts: R1_____________10K 1/4W Resistor R2____________100K 1/4W Resistor R3_____________68K 1/4W Resistor (see notes) R4______________1K5 1/4W Resistor R5______________3K3 1/4W Resistor R6____________330R 1/4W Resistor R7______________4K7 1/4W Resistor R8______________2R2 1/4W Resistor מדוע נמצא מספר לאחר R/K? :-\ האם זהו סימון כולשהו?
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
http://www.devicecenter.com/catalog/switch/light_touch_switch/en/SKRE.pdf ואם כן, איפה?
-
- 5 תגובות
- 816 צפיות
-
-
סליחה על הנוביות, אבל קניתי מלחם ומעמד, שהגיע איתו ספוג לנקות את המלחם. רציתי לשאול אם כדאי לטבול אותו במים או לא?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב אנשים ... בזמן האחרון התחלתי מאוד להתעניין בתחום המודינג ... וגם קראתי מדריכים רבים באתר הזה ובאתרים נוספים .. אך דברים רבים לא הבנתי כי הרוב מלוווה בתמונות אך לא בכל השלבים ולא תמונות מדויקות מספיק .. ולהתחלה רציתי לעשות חלון בצד המארז + תאורה קלה בפנים המחשב .. ולכן רציתי לשאול :::: 1. איך גוזרים את המתכת של המארז לחלון ? עם אילו קלים ? 2. עם מה מכסים את החור ? איזה פלסטיק ? 3. מה זה הגומי שכל הזמן מוזכר לשים ? למה הוא משמש ? איפה קונים אותו בב"ש ? ולגבי התאורה אני ישאל אחר כך ........
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
כן כן עשיתי עוד דבר קטן שיכול לעזור... http://planet.nana.co.il/tulicooli/wheel1.jpg ועכשיו בחושך בצבע אדום איכות לא משהו... http://planet.nana.co.il/tulicooli/wheel2.jpg ועכשיו צבע כחול... http://planet.nana.co.il/tulicooli/wheel3.jpg זהו להיום עוד כמה זמן אני יעשה משהו חדש תגובות בבקשה לשאלות איסיקיו 174724290 או במסנג'ר taldrom1@hotmail.co.il אני מחובר כמעט כל הזמן...
-
- 22 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
טוב קניתי מפסק נדנדה (עם 3 פינים) עכשיו המפקק הוא אדום כזה, כמו אלו שנדלקים כשהם במצב מסוים אז העברתי בן 9ו והנורה לא נדלקה למישהו יש מושג איזה מתח והספק צריך להעביר בו כדי שהנורה תפעל ? או איך אני מגלה את זה ? בדיקה: חחח
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
טוב אחרי עבודה של כמה ימים על המיקלדת שלי מיתברר שלפורת של ה-lpt אין מספיק חשמל. :'( (חיברתי 166 לדים למיקלדת שפועלים לפי הוינאמפ. הכול פועל טוב אבל הלדים לא זוהרים מספיק מה אפשר לעסות?
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-