עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by talmAn,

בכל המדריכי צביעה ובכל המדריכי lapping להיטסינקים הם עושים "שיוף רטוב" wet sending מה זה? ואיך עושים את זה? והאם יש נייר שיוף רטוב ונייר שיוף רטוב?

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by Agf998,

היי, אני מחפש לקנות קיט של cnc, או לבנות לבד. הגודל שאני רוצה זה 6040, אבל אם זה עובר את ה2000 שקל אז אפשר גם 3040. התקציב שלי הוא בסביבות ה2000 שקל. אפשר קצת יותר אם זה משהו שווה. אשמח לעזרתכם.

3. Started by Cilay,

הזמנתי את זה: http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.14962 אני חושב שיש לו קונקטור של מאוורר של מחשב , יש דרך לחבר את זה למתאם כלשהו ואז לחשמל ביתי?

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. שלום, אני רוצה ללכת לקנות חלקים למודינג כמו סליבים ולדים וספריים לצבוע , איפה אני יכול לקנות את זה ...? פליז תעזרו ... :s05:

• 30 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by alex15,

יש אנשים שפשוט יש להם שש שבע מאווררים ואם הם רוצים שכולם יעבדו אז כולם יעבדו ואם הם רוצים שש יעבדו ואחת לא אז הם עושים זאת אז אני רוצה לנסות .מאיפה אני קונה את הדבר הזה שנותן לך שליטה על המאוור ?ואם להנמיך ואם שלא יעבוד ואם שיעבוד חלק .ואם לכבות אותו ויש כל מיני דברים שמאפשרים שליטה במאוור מבחוצ . מאיפה אני קונה את הדברים האלו ? ראיתי כל כך הרבה תמונות ולכולם יש את הדבר הזה שנותן לך שליטה על המאוור .

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by MightYaad,

אני רוצה להתקין מסך LCD קטן במודינג שאני עושה... עכשיו יש לי שאלה קצת מוזרה בקשר לזה... האם המסך מציג דברים ישר כשהמחשב נדלק או רק אחרי שהווינדוס עולה? אני מדבר על מסכי LCD קטנים של מודינג כמו זה:

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. יש לי שאלה לגבי המרת מטח וזרם מיו אס בי למתח 3.8 וולט ואמפר במקום 1-2 אמפר ל8-9 אמפר,תודה

8. חשבתי על רעיון... לחבר ללדים במארז חיישן רגיש לאור, שידליק אותם כשיש חושך ברמה מסוימת, או אפילו יותר טוב, שייתן יותר ויותר זרם ככל שיותר חשוך. מישהו מכיר רכיב כזה? אולי אפשר לבנות מעגל פשוט? ???

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by J0n1,

שלום. אני רוצה להרכיב מעגל של 3 לדים UB. הם יפעלו בחוץ לכן המקור מתח צריך להיות סוללה. הבעיה היא שסוללה לא תחזיק הרבה זמן, ולהטעין/להחליף כל פעם את הסוללה זה קצת לא פרקטי. חשבתי על לוח סולארי, אבל הלדים יפעלו בחושך דווקא, אז בשביל שזה יעבוד אני צריך לחבר את הלוח לסוללה נטענת ואותה לחבר ללדים, אבל זה כבר יותר מסובך וגם הלדים יהיו תמיד בחושך, אז זה גם לא יעזור לי. יש לכם רעיונות איך למצוא מקור חשמל שיחזיק להרבה זמן? אני לא יודע כמה 3 לדים לוקחים, אבל לכמה זמן הם יפעלו עם 2 סוללות AA? או עם סוללת 9V?

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by bomsh,

שלום לכולם... הנושא הזה של ארדרויינו ממש מעניין אותי ויש לי מספר שאלות.. 1. אני לא עסקתי במשהו דומה בחיים האם אני צריך ידע מוקדם בנושא? 2.איפה הכי טוב להתחיל ללמוד ת'נושא? בנתיים זהו אבל יהיו בטוח עוד תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  11. Started by Moty_p,

אם אני מחבר 2 לדים לנגד אחד של 470 אוהם אז מה קורה למעשה? הלדים ישרפו? הנגד ישרף? הנגד מחובר ללד בפלוס ולכוח מתח של 12V הלד דורש 20 מיליאמפר

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by Alexkmr,

אני צריך אקח דבק חם. וראיתי סוגים החל מ15 שקל עד ל150 שקל... מה ההבדל בינהם איזה עדיף לרכוש?

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by GGuyZ,

אם כן, בהתאם למה שרשמתי בת'רד הפרוייקט שלי, נתקלתי בבעיה עם מסך המגע שהתקנתי בווינד. בעת סגירת המארז, נחתך כבל ה-ribbon(פשוט סרט דק שעליו מודפסים 4 גידים). על הסרט נמצאת שכבת בידוד פלסטית, וכל הניסיונות להלחים עליו\לשייף אותו ולחברו מחדש עלו בתוהו. אני פתוח להצעות. במקור הסרט אמור להתחבר לשקע('נקבה') וממנו להתפצל לארבעה חוטים 'רגילים'. במקור קצה הסרט הוא חיבור זכר שבו אין שכבת בידוד מעל הגידים והוא עבה יותר(ולכן נכנס בדיוק לשקע). ניסיתי לדמות את המצב באמצעות קילוף שכבת הבידוד בקצה והדבקת פיסת שקף קטנה מאוד שתשמש כתמיכה ועיבוי. הפתרון עבד לסירוגין היות והסרת הבידוד אינה מושלמת(ומדובר בתהליך קשה מאוד ממילא), וגם החיבור לא התאים בגודלו. בקיצור, אני זקוק לפתרונות אחרים, וצריך…

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by zaq1,

מישהו מכיר את ה- hakko fx888 ? אני שוקל לקנות אותו ורציתי אם אפשר חוות דעת. ובאופן יותר כללי איך ה- hakko vs. weller ?

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by X-Viper,

רציתי לדעת האם אפשר לחבר מייצב מתח ללא מעגל קבלים ושיפעל, או שחייבים לחבר את אליו את הקבלים וכל השאר..? יש לי מייצב שמוריד את המתח ל 3.3 וולט

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by tehnodrom,

אני רוצה לעשות חריטה אבל אני לא יודע איזה... :\ מישהו יכול להציע לי משהו פשוט לא ממש מסובך לעשות הינה המחשב שלי החריטה תבוא בפרספקס מקדימה [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. הכותרת מדברת בעד עצמה

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by roeesnir,

אני לא מלחים כל היום. אולי פעם בשבוע שבועיים. דברים קטנים. לכן אני לא רוצה משהו יקר. אני מחפש משהו זול שיעשה עבודה ברמה סבירה. עדיף מeBay. (אם זה יותר זול כמובן.) תודה.

19. סרטונים יפים של חברה שעושה מודים, חובה לראות!!! http://nl.youtube.com/profile?user=MonsterMawd&view=videos

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by hiihii,

אז ככה השתמשתי בג'יקסו אתמול בשביל לחתוך את המארץ אך הוא התעקם לי שתי שאלות: 1. האם יש תקווה ואני אוכל לתקן את זה? 2. מה אני יכולה לעשות בשביל לחתוך את דלת המארז מבלי שיתעקם לי בצורה מוזר ? תודה רבה מראש ג'ו

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by beni100,

שאלה: במצב עבודה של pinMode כאשר קובעים את פינים 0 ו 1 כיציאות או כניסות, האם הם משפעים על תקשורת הטורית של ה- USB? מה עושים במידה ומגדרים במצב PORT D את פינים 0 ו 1 ואז בעצם מבטלים את ה USB. כיצד חוזרים למצב המקורי שה-USB עובד. בתודה, חג שמח ושנה טובה

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  22. Started by ProRules,

אוקי אז ככה. חיפשתי בהרבה חנויות ולא מצאתי ULTRA BRIGHT וגם לא רגיל. מישהו יגול להביא לי קישור לחנות או שם של חנות שאפר למצוא שם דיודות אולטרה ברייט. ומישהו יודע כמה זה עולה? אני מיתכוון לדיודה הכי חזקה.

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by sharoni474,

שלום, חיישן ה-ADXL345 מחובר לארדוינו לפי התיאור באתר https://www.sparkfun.com/tutorials/240 ולפי הקוד הבסיסי של הארדוינו http://sparkfun.com/tutorial/ADXL/ADXL345_Basic.pde [TABLE=width: 100%, align: center] [TR] [TD=align: center]Arduino Pin[/TD] [TD=align: center]ADXL345 Pin[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: center]10[/TD] [TD=align: center]CS[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: center]11[/TD] [TD=align: center]SDA[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: center]12[/TD] [TD=align: center]SDO[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: center]13[/TD] [TD=align: center]SCL[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: center]3V3[/TD] [TD=align: center]VCC[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: center]Gnd[/TD] [TD] GND [/TD] [/TR] [/TABLE] מכיוון …

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by Anonymics,

שלום לכולם.. בפוסט הקודם שלי ביקשתי ממכם לעזור לי לבנות מדברים שיש בבית מערכת RF אבל החלטתי מה אני רוצה לעשות איתה ובגלל שזה הולך לעבוד כנראה עם מתח גבוה של 220 V החלטתי לא לאלתר.. אז אני צריך את עזרתכם. אני הולך לקנות מערכת RF מוכנה מאיביי שכוללת שלט ומקלט. עכשיו אני רוצה לשלוט איתה בכמה דברים: כיבוי המחשב,הדלקת מזגן,מגברים טלוויזיה והאור בחדר. עכשיו במערכת הזאת יש ריליי לכל יציאה ורציתי לדעת אם הם יעמדו בחשמל של בית(220) ועוד שאלה שרציתי שתייעצו לי באיך לבצע את זה,אני רוצה ליצור כפתור שהוא כאילו "חוסך אנרגיה" שאני לוחץ עליו והאור המגברים המחשב והטלוויזיה נכבים.. והבעיה היא איך שמים את כל המכשירים האלה על ריליי אחד. אפשר לתכנת את המערכת הזאת שתעבוד ב3 צורות. לחיצ…

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. כמו שיש בנוקיה N95 אפשרות לסגור את המצלמה עם חלון ולפתוח אני רוצה לעשות משהו דומה. (שנפתח ימינה ונסגר שמאלה) איך להתחיל?

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.