עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by GetRich,

אממ... שלום! באיזה חומר אפשר להשתמש כדי לעשות מארז שנראה כמו המארזים של Alienware? יש לי מארז ישן שאפשר לעשות את זה עליו, בונדו זה מספיק טוב? או שעדיף שכבת עץ בצורה שאני רוצה ואליה בונדו? כך נראה מארז של Alienware: נראה מסובך למדי לעשות כזה..

• 18 תגובות
    • 2.4k צפיות
  2. Started by -Blaze-,

טוב, אז ככה, יש לי 200 שקל ואני רוצה לעשות מודינג. מה שאני רוצה לעשות זה: 1) להחליף את הדלת של המארז בפרספקס (לא לפתוח חלון, להחליף את כל הדלת! 2) לשים מאווררים עם לדים (המארז הזה לא מקורר בגרוש!!!) 3) לעשות עוד כל מיני דברים מגניבים (תביאו הצעות!) ועשכיו זה מה שאני צריך לדעת - 1) כמה עולה בערך מטר על מטר של פרספקס? 2) כמה ייעלה לי מאוורר לד טוב (ושקט! זה ממש חשוב לי!) 3) האם זה בכלל רעיון טוב להחליף את כל הדלת בפרספקס? יש לציין שהמודינג ייעשה על המחשב הישן של אחותי ולא על שלי.

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. האם זה אפשרי?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by dbzu,

יש לי לפטופ שהמסך שלו שבור אבל המחשב עצמו עובד איך אני יכול לנתק את המסך מהמחשב? זה יפגע בתפקוד של המחשב? בקשר לקבל בגלל שהמסך של המחשב שבור אז חשבתי לחבר אותו לטלוויזיה בתור מחשב לסרטים אבל אין לו חיבור s-video רק vga מצאתי סירטוט של כבל מ vga to rgb ורציתי לדעת אם הוא בסדר ומה אומרים הסימונים של ה h/hv וה v ? יש לי חיבור של ירוק כחול ואדום בסרטוט מה זה אומר?? אני רגיל שהכבל בצבע צהוב לבן ואדום [attachment deleted by admin]

• 23 תגובות
    • 6.6k צפיות
  5. אהלן, אני עובד על פרוייקט של תצוגה מסתובבת (Persistence of vision display) כבר כמה חודשים. מישהו מעוניין שאפרסם יומן פרוייקט ?

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. מאיפה אני יכול לקנות ברגים מפלסטיק/גומי חזק שיגרום לשקט?? הברגים למאווררים, דיסק קשיח בתוך ה3.5 ושני צורבים בתוך ה.5.5 אשמח לקבל קישור בנוסף, תודה

• 11 תגובות
    • 3.1k צפיות
  7. Started by Moty_p,

מה קורה חברה? אני צריך מפסק כפול יעני 2 מפסקים במפסק אחד מהסוג הזה שאתה מזמין מארהיב למה כוונה? במפסק רגיל אתה מחבר 2 חוטים אם אתה סוגר את המפסק יש מעגל סגור ויש חשמל אני רוצה אותו הדבר רק שאני יהיה יכול לחבר 4 חוטים גם את הפלוס וגם את המינוס ביחד מבלי שיהיה קצר יש כזה דבר? השמח לתגובות...

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by guyb7,

אהלן, אני ממש לא בטוח אם זה הפורום המתאים, ואשמח אם תפנו אותי למקום אחר במקרה כזה יש לי מסך 19'' של ViewSonic שלאחרונה הפסיק לעבוד (מסך CRT). הוא נדלק והכל נראה בסדר, אבל הוא לא משדר את התמונה למחשב. שמתי לב שאחד הפינים בחיבור VGA חסר (כנראה נשבר איכשהו), ואני תוהה מה לעשות מכאן ואיך לגשת לבעיה. הכבל יוצא ישירות מהמסך ולא ניתן להחלפה פשוטה. האם הכבל הזה כן ניתן לשליפה אם מפרקים את הפלסטיק של המסך? אם לא, האם אפשר להחליף רק את הראש באחד תקין? יש לי מסך אחר שאני יכול לעשות עליו ניסויים ולקחת ממנו חלקים, אם צריך. אשמח להכוונה כלשהי

• 17 תגובות
    • 4.1k צפיות
  9. א. עם איזה ניירות זכוכית לשייף? ב. אפשרי עם מכונת שיוף? או שלא מומלץ? ג. איזה סוג צבע? תודה רבה לעוזרים....

• 4 תגובות
    • 984 צפיות
  10. Started by ybd,

שלום לכולם, אני מעוניין להפעיל רכב על שלט (TYCOׂ)באמצעות הפלאפון, אני רוצה לחבר ארדואינו ללוח האלקטורני של הרכב ובאמצעות WIFI/ BLU לשלוט על שני המנועים . יש לי מספר שאלות: 1. באיזה דרך כדאי יותר לתקשר עם הרכב באמצעות Bluetooth או WIFI. 2. יש בעיית מקום האם יש בקר מובנה קטן יותר מארדואינו UNO שיש לו WIFI מובנה ויכול להפעיל לי 2 מנועים . (H-BRIDGEׁׁ כבר קיים בלוח האלקטרוני.ׂׂׂׂׂׂׂ) 3. איזה WIFI SHIELD או Bluetooth shied כדאי להשתמש? במידה ויש לכם הצעות נוספות איך לעשות את הפרוייקט הקטן הזה אשמח לשמוע... תודה לעוזרים. יותם

• 2 תגובות
    • 3.5k צפיות
  11. Started by ytoledano,

שלום. אני רוצה לבנות משהו שיוציא החוצה כמות אחידה וידועה של אנרגיה בצורת חום, כלומר מדמה ליבה. אין לי כזה ידע באלקטרוניקה אבל זה לא נראה לי משהו כל כך מסובך. חשבתי משהו שיעבוד כמו זה: http://www.overclockers.com/tips263/index02.asp הייתי רוצה לדעת איזה רכיבים אני צריך לקנות ואם זה בכלל בר ביצוע. עריכה: אנשים, זה לא כזה קשה, אני כולה רוצה לעשות תנור שיוציא מספר קבוע של וואטים.

12. חיברתי את החוט האדום לפלוס ושחור למינוס וקרה פיצוץ מה יכולה להיות הסיבה (גוף 3W - שנאי 3Wׁׂׂׂׂׂ)?

• 0 תגובות
    • 949 צפיות
  13. שלום אז ככה יש לי 2 כרטיסי קול אחד שעל הלוח אם והשני PCI מיועד לנגינה\הקלטה מה שאני רוצה זה מתג שפעם יחבר את היצאות והכניסות ל לכרטיס שעל הלוח ובלחיצת כפתור יעביר את החיבורים לכרטיס הPCI . ומאיפה אני רוכש מתג כזה תודה

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. אני ריך שתעזרו לי לבחור לדים,דבר ראשון, 4 לדים של 3000MCD יכולים להאיר מארז בצורה סבירה? דבר שני,מה זה זרם קידמי וזרם אחורי(כנ"ל לגבי מתח),ולמה אני צריך להתייחס? דבר שלישי,איזה גודל לדים זה גודל סביר ונפוץ,3MM 5MM? דבר רביעי,האם החנות הזאת:http://www.lsdiodes.com/shop/index.php?main_page=product_info&cPath=2&products_id=24 ,זאת חנות טובה שכדאי להזמין משם לדים?אם לא ,בבקשה תמליצו לי על מקום אחר. תודה רבה רבה לעונים!!!!

• 6 תגובות
    • 817 צפיות
  15. Started by dor-eli,

במדריך הזה http://hwzone.co.il/guides/caseled/6/ יש את התמונה הזאת עכשיו אני רוצה לבנות משהו בסגנון הזה ורצי לדעת איך בדיוק לשים את הלד שהמקל הגדול מתחבר לחוט האדום או השחור?

• 4 תגובות
    • 733 צפיות
  16. Started by gggilad13,

השאלה היא בקשר למפסק טוגל, המפסק הזה עם הידית ממתכת. אני צריך שכאשר אני מעביר את המפסק ממצב פתוח למצב סגור, הוא יעביר מתח לזמן קצר מאוד (חצי שנייה עד שנייה), וההפך. אפשר לבנות איזשהו מעגל שיגרום לזה לקרות? אולי מוכרים כזה מפסק מוכן?

• 25 תגובות
    • 3.2k צפיות
  17. Started by idan1836,

לא יודע אם זה קשור למודינג בכלל.. אבל לא ידעתי לאיזה פורום אפשר להכניס את זה. יש לי מקלדת אלחוטית והיציאה שלה זה ראש ירוק כזה (PS/2), לראש USB. אפשרי ?

• 3 תגובות
    • 935 צפיות
  18. Started by nir_gr,

התחלתי לעשות מודינג ראשון {HTPC} לקחתי מארז ישן מאוד חתכתי לו חלון וגם חור למאוורר אבל נתקעתי עם הלדים אני לא מצליח להדליק אותם קניתי נגדים קניתי לדים אבל כלום לא מצליח לי להידלק יש לי את כל הכלים כולל דרמל אם אפשר המלצות או תגובות על ההתחלה שלי [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 690 צפיות
  19. http://www.zapwizard.com/Mods/Headphones/index.html

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  20. אני רוצה לדעת מה אני אצטרך מהמאוורר כדי להפוך אותו למאוורר לדים.. קודם כל, צריך לבצוע בצבע מיוחד או שגם שחור רגיל יהיה בסדר? פשוט אין לי כוח לצביעות >< השאלה השניה והיותר חשובה היא באיזה לדים להשתמש? אני גם רוצה לדחוף לסליבים כחולים של ספק לדים, האם זה ישפיע? ואיזה לדים להשתמש? רצוי כחולים UB? (לא יכול להשיג כחולים רגילים)

• 10 תגובות
    • 841 צפיות
  21. Started by oren__levi,

שלום, חברתי מסך LCD ל-parallel port עפ"י המדריך שפורסם פה באתר. יצא מעולה, מדריך מעולה. עלה במוחי רעיון. מכיוון שה-LPT הוא PORT דו כיווני אנו מנצלים למעשה חצי פורט בלבד. אפשר לחבר להדקי ה-INPUT , מקלדת קטנה (3x3 כמו של אזעקה) וליצור פאנל שליטה נוסף למחשב. האם למישהו רעיון איך לממש את הנ"ל ועם איזה תוכנה מוכנה (מבלי לכתוב קוד בשפת C) ניתן לעבוד? תודה מראש על העזרה. אורן

• 3 תגובות
    • 854 צפיות
  22. נגיד אני יודע איך הן הולכות נגיד יש ABC ובסוף F אני יודע את ה ABC אבל "התשובה" F אני לא יודע איך מחשבים בבקשה תענו כבר שיותר מהר זה דחוף מאוד

• 15 תגובות
    • 5.7k צפיות
  23. שלום התחביב שלי הוא צילום תת ימי יש לי מצלמה של אולימפוס עם hot shoe בתוך מארז ו2 פלאשים חיצוניים שאפשר לעבוד מולם בfiber. האור של הפלאש הפנימי עובר בfiber ומפעיל את הפלאש החיצוני. הבעיה היא שהפלאש הפנימי אוכל את הסוללה (כל התמונות עם פלאש). למצלמות המאד יקרות יש תוספת שמתלבשת במקום הפלאש ויש לה לדים במקום האור של הפלאש. יש בחור בבלגיה שבנה משהו דומה גם עבור המצלמות הבינוניות כמו שלי אבל יש בעיה עם פלאשים מסויימים, משהו שקשור לתאורת הלד. לעוצמה או לרוחב האלומה או לתדר. לא ממש הבנתי. הוא הפסיק לייצר את זה אבל יש לו מספר פריטים למכירה. יש פה מישהו שמבין בנושא ויכול לעזור לי? תודה, חזי

• 0 תגובות
    • 2.5k צפיות
  24. ??? קיבלתי מאוורים סילונים עכשיו אני לי חיבור אליהם ד"א אני גם מוכר אין תקציב אני משאר זה לא צריך להיות יקר

• 13 תגובות
    • 848 צפיות
  25. Started by Moty_p,

שלום, לא מזמן קניתי את האנטנה הWIFI הזאת: http://www.ebay.com/itm/140766569071?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649 והיו קיבלתי אותה, אחרי חיבור לכרטיס רשת זה נראה כי האנטנה החדשה לא משפרת את הקליטה פתחתי את החיבורים והנה תמונות: http://www.indexportal.co.il/images/moty/1.jpg http://www.indexportal.co.il/images/moty/2.jpg מה אתם אומרים סתם זבל או שיש משהוא שאפשר לעשות כדי לשפר את הקליטה?

• 13 תגובות
    • 4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.