עבור לתוכן

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by matanyaniv,

סיימתי לפני כמה ימים את החריטה: http://planet.nana.co.il/sonne/DSCF0841.JPG אני מתכוון להאיר אותה בלדים בצבע ירוק ויש לי כמה שאלות: כמה לדים בערך אני יצטרך?(הם ימוקמו בצד ימין של הפרספקס) האם סופר לדים יתאימו" ואם כן, איזה נגד צריך? תודה

• 20 תגובות
    • 2.6k צפיות
  2. Started by VBMaster,

היום סוף סוף עשיתי את החריטה הראשונה שלי! אבל לצערי שכחתי לצלם תמונות תוך כדי..אחרת הייתי עושה מזה עוד פרק במודינג בשעה... החריטה היתה מאוד פשוטה, הפרספקס לקוח מקופסה של דיסקים, והחריטה נעשתה בעזרת מלחם וסיכה, כמו שהדגמתי בפרק 2 של מודינג בשעה. כל החריטה לקחה בערך 15 דקות, והיא יכלה לצאת יותר מדויקת עוד לא הספקתי ללטש את הקצוות אז זה עוד לא נראה משהו משהו... ;D אבל שטויות, תגובות בכיף ד"א, שווה לראות: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=70619.msg609864#msg609864 -> סוף הדף נדב

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. צ'לום, היום קיבלתי את ה BT הכל סבבבה ויפה יש לי שאלה אחת, הוא אמור להיות עם נטיה כזאת יאנו לא ישר? והמוד עשיתי חורים בפרספקס מולו לכניסת אויר טרי [attachment deleted by admin]

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by yonib5,

חסכתי לעצמי את הטימטום הכרוך בתיאור שלהם אז לקחתי מצלמה ועשיתי מעשה הנה הוא לפניכם: השאלה שלי היא למה הם משמשים? כי יש את המולקס שאיתו תמיד יש שימוש אבל למה הם קיימים? תודה [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by genia,

.

• 9 תגובות
    • 914 צפיות
  6. Started by orenc17,

שלום חברס עקב בעיה מעצמבנת שיש לי עם ה RIO NITRUS שלי החלטתי שאני צריך עוד מקור כוח חוץ מהסוללה הפנימית ועכשיו לשאלה איך אני לוקח 4 סוללות מחבר אותן בטור ודואג שהם יוציאו 5.4V ב 2 אמפר(זרם ישר) תודה

• 4 תגובות
    • 712 צפיות
  7. Started by Anonymics,

שלוםם נשבר לי החלק שמחבר את המטען לפלאפון.. אז מה שאני צריך לדעת זה עם אני יכול לחבר את הסוללה ישירות למטען או שזה צריך לעבור דרך משו.. תודה@

• 11 תגובות
    • 2.9k צפיות
  8. Started by nim901,

אהלן, נתקעתי בלי כבל מיקרו USB להטעין את הפלאפון שלי (מיילסטון). אני בנתיים מחפש כבל מאנשים אבל במקרה שלא אשיג, אני מעוניין לטעון את הסוללה באופן ידני. ראיתי שאפשר לטעון עם כבל USB חתוך .. אבל אין לי בנמצא כזה. רציתי לדעת האם פירוק של כבל מולוקס מהספק כח של אחד המחשבים (הוצאת הפלסטיק) וחיבור הכבל האדום ל+ והשחור ל- יעבוד? האם זה יכול לגרום נזק לסוללה?

• 16 תגובות
    • 3.8k צפיות
  9. Started by mosep,

שלום. יש לי שתי סוללות של מקבוק 2007, די חדשות. כמו בלינק הבא: http://www.batteryup.com/Laptop-Battery-for-Apple-MacBook-Late-2007-133inch-20GHz-MacBook-MB061LLB-White-108V-55W.html הבעיה היא שבגלל כל מיני משחקים עם בטרייה חיצונית המחשב הפסיק להטעין כך שכרגע הוא רק יכול לעבוד עם המטען ולא להטעין. רציתי לשאול אם מישהוא יכול לעזור לי להטעין אותם חיצונים בדרך כלשהיא. תודה רבה. נ.ב. יש לי מטען רזרבי של המק.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by Lirux,

היום הרכבתי את המעגל של הלדים המהבהבים... הלדים הורכבו בחלק התחתון איפה שהלבן שנראה כמו פה. יש גם מתג לשליטה על המצבים של המעגל (דולק קבוע, כבוי, לפי מוזיקה) והנה התוצאה: http://rapidshare.com/files/36742497/12-06-07_2026.mp4

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. היה לי את הרעיון כי אצלי בבית המחשב יושב לבד על השולחן ואף אחד לא יושב שם אם הוא לא רוצה את המחשב. והמחשב יושב למטה ועמוק מה שאומר שאני צריך להיזדחל כל פעם שאני רוצה להדליק אותו. ואבא שלי לא מרשה לי להשאיר אותא פתוח (הוא אומר שזה מבזבז המון חשמל וזה עולה המון כסף) אני לא מבין שום דבר בתיכנון מעגלים אלקטורונים ודברים מסובכים מידי, אלה רק ליבנות אותם אז בבקשה עזרה בתיכנון של המעגל ואם אפשר גם כמה זה בערך יעלה

• 12 תגובות
    • 976 צפיות
  12. אז ככה היום עשיתי חלון במארז יצא פצצה מחר אני קונה מאוורר לדים למארז אז ככה חייב להשים את הגריל הזה את הרשת הזאת? או שאפשר סתם לחתוך עיגול ולחבר אליו את המאוורר עם ברגים עכשיו לשאלה המרכזית אני מת לעשות תאורה למחשב וראיתי שתאורת לדים חזקה מאוד ולא שווה להוציא 60 שקל על קתודה אם אפשר להוציא 10 שקל על חומרים ללדים הבעיה היא שהמדריכים שראיתי פה באתר לא ברורים(לי לפחות) או שהתמונות לא עובדות או לא מפורטים מספיק אז למישהוא יש איזה מדריך פשוט או שהוא יכול להסביר לי איך להאיר את המארז בעזרת לדים ? הודעה ראשונה שלי פה אז תודה לעוזרים...

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. היום קניתי תמארז הזה מ-ksp איך הוא קניתי אותו ב-390 שח רציתי לדעת איך הוא מקרר ואיך הוא בכללי?!!?! והעם הוא מארז טוב!?

• 2 תגובות
    • 922 צפיות
  14. Started by ku113r,

היי חברה. אני חדש פה ומקווה להשתלב קיצר אני עושה מוד למארז ובנתיים שמתי מאורר על המארז שיקרר קצת אני כרגע עובד על החלד הצדדי אני חותך את הצורה כמו של דיוק ניוקם משהו חייתי אחרי זה אני ישים קצת תאורה ואולי עוד כמה דברים. עכשיו מה שאני מבקש בבקשה תגידו לי מקומות טובים לקנות תאורה באזור תל אביב חולון רשל"צ והנה תמונות של תחילת המודינג: http://personal.zahav.net.il/personalsite/k4/k4113r/Photo001.jpg http://personal.zahav.net.il/personalsite/k4/k4113r/Photo1001.jpg אני מצטער על האיכות אבל זה מה יש בהמשך אני כבר יקח מצלמה טובה מחבר אני יעדכן בהמשך או מקסימום יפתח נושא חדש עדכון: מפרט; P-4 1.60 intel 35 GB G-Force 4 MX 400 64 MB 2x 64, 1 128=256 SDRAM mini ba…

• 16 תגובות
    • 3.8k צפיות
  15. טוב אזז רציתי לעשות חלון במארז שלי ואין לי תקציב לפרספקס,לעומת זאת יש לי מסך דיי חדש שהלך לעולמו אחרי שנתתי לו צ'פחה טובה.. טוב שאלה שלי,החלון שיש למסך (זה שרואים דרכו)הוא זכוכית? אם לא אז אני אחקח אתהזכוכית ויעשה ממנה חלון,אני חושב שזה זכוכית אבל אני צריך לדעת לפני שאני סתם עושה עבושה,אם זה זכוכית יהיה כיף כי אז אפשר להרוס אותו עם פטישים!!!

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. היי, מצאתי בבית מחשבון וקבלתי רעיון לעשות ממנו מסך lcd למחשב.. ספרתי את הקווים ויש 23 אם זה משנה,הוספתי תמונות כדי שתוכלו להגיד לי אם הוא יוכל להתחבר למחשב ואם כן תוכלו להסביר לי בבקשה? תודה רבה רבה רבה רבה רבההההה מראש!!! תודההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה רבה מראש.

• 7 תגובות
    • 901 צפיות
  17. היום קניתי דרמל מ ACE הדגם הוא מולטי פרו +15 אביזרים הוא עלה לי בערך 400 שקל קצת פחות עכשיו יש לי שאלה מה זה ציר גמיש ?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. טוב אז ככה אני בן 13 ואני מת על מודינג,צבעתי את המארז מלבן לשחור,ראו תמונה,אני צריך יעוץ מה לעשות למארז המסכן,לא לדאוג אני עושה את זה עם אבא שלי חחח... מאוד רצוי שיצא זול כי ההורים שלי במינוס בגלל שקנינו בית חדש ולכן אין דמי כיס..... תודה מראש! מצטער על הבורות ועל התמונות שיצאו גרוע ביותר!!

• 12 תגובות
    • 948 צפיות
  19. הכרטיס הוא : Field Value Graphics Processor Properties Video Adapter nVIDIA GeForce 6200 AGP BIOS Version 5.44.A2.10 GPU Code Name NV44AGP PCI Device 10DE-0221 / 0000-0000 Transistors 77 million Process Technology 0.11 um Die Size 110 mm2 Bus Type AGP 8x @ 8x Memory Size 256 MB GPU Clock 351 MHz (original: 350 MHz) RAMDAC Clock 400 MHz Pixel Pipelines 4 TMU Per Pipeline 1 Vertex Shaders 3 (v3.0) Pixel Shaders 4 (v3.0) DirectX Hardware Support DirectX v9.0c Pixel Fillrate 1404 MPixel/s Texel Fillrate 1404 MTexel/s Memory Bus Properties Bus Type DDR Bus Width 64-bit Real Clock 199 MHz (DDR) (original: 200 MHz) Effective Clock 398 MHz Bandwidth 31…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. הכנת בלוק קירור מיים הבנייה ממש פשוט ולוקחת איזה שעתיים שלוש ככה , לא סיפור . החלטתי לבנות עוד מלפי הרבה זמן בלוק קירור למערכת קירור מיים אך לא היה באפשרותי להשיג נחושת , היום בזמן שפתרתי תרגילים לפסיכו עלה בראשי רעיון ................להשתמש בסינק הקירור של מעבדי ה 486 ! אני מתנצל מראש על האיכות של התמונות החומרים הדרושים ציוד בייתי פשוט . מלחציים דרמל מברג כמה ברגים גומי קצת צנרת מלחם בדיל זה בערך הכל .......אממממ וכמובן הסינק של מעבד ה 486 . בטיחות חובה להצתייד במשקפיי מגן ומסכה לפה ולאף מכיון שעפים הרבה חתיכות נחושות וכמו כן יש אבקת בדיל שנכנסת לאף , בדיוק כך יכול גם הדיסק או אבק השיוף להישבר ולפצוע . הציוד הדרוש …

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. מה אתם חושבים ?

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. איפה אפשר למצוא צבעים שזוהרים בחושך או רגישים לUV?

• 1 תגובה
    • 718 צפיות
  23. Started by ccc,

אהלן ! האם מישהו יודע מאיפה לקוח פרטי יכול להזמין או לקנות בלוקים של קצף חצי-קשיח לדיפון ? כמו מהסוג שחלק משתמשים כדי להשתיק מארזים, לדפן מזוודות וכו'... זה בא הרבה פעמים עם הארד דיסק או מתחת ללוח אם חדש בקופסא. תודה רבה !

• 1 תגובה
    • 2.9k צפיות
  24. Started by Bender Rodriguez,

קיבלתי מסך מחשב מקולקל, Samsung 932BF, לאחר חיפוש קצר אונליין גיליתי שיש בעיה ידועה יחסית של קבלים דפוקים של Samsung. פתחתי את המסך, איתרתי את הקבלים הדפוקים, עכשיו אני רק צריך למצוא חדשים. אלה קבלים של 470µF, 25V וגובהם צריך להיות 1.7 ס"מ לכל היותר. אתם מכירים חנויות אלקטרוניקה בירושלים שיספקו לי כאלה? חיפשתי קצת ב-144 ודפי זהב אבל החנויות שמצאתי אמרו לי שאין להם. כל עזרה תתקבל בברכה.

• 13 תגובות
    • 2.9k צפיות
  25. Started by eegg,

• 5 תגובות
    • 811 צפיות

דיונים חדשים בפורומים