עבור לתוכן

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by tulicooli,

טוב אחרי יותר מחצי שנה שלא נגעתי בפרספקס ולא עשיתי שום מודינג אני רוצה לחזור ו"לצ'פר" את המחשב שלי כיוון שאין לי ממש מה לעשות בחופש אז אני צריך למצוא תעסוקה.. מי שזוכר אותי ומי שלא הנה הגלריית תמונות שלי http://www.hwzone.co.il/gallery/album103 כיוון שיש לי יותר נסיון וידע ממתחיל אז יהיה לי יותר קל וגם יש לי את החומרים הדרושים ויש לי פרספקס כמעט כמה שאני רוצה... טוב קודם כל המטרה של ה"פרויקט" לצאת מהשיעמום זמן הפרויקט תוך שבוע למצוא מה לעשות ועוד חודש לסיים אותו בצורה הכי טובה... טוב אז ככה יש לי מארז וכמו שאמרתי אני רוצה לשפר אותו.. מארז פשוט מה אני יכול לעשות? (בגלל שלא עסקתי הרבה זמן בתחום אני כבר לא ממש זוכר מה יש לי לעשדות אולי תציעו לי... תודה לעוזרים ומקווה שזה שי…

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by PhoenixBoy,

יש לי עכבר אלחוטי של Creative. היום החלפתי לו את הלד ללד כחול ומאז הוא מתחיל להתקע לפעמים. אני משתמש בו ואז נגיד אני מפסיק לכמה שניות ואני בא להשתמש עוד פעם, אז לוקח לו כמה שניות עד שהוא קולט שאני משתמש בו. למה זה?

• 10 תגובות
    • 817 צפיות
  3. תיראו אני מיצטער מראש אם זה לא הפורום המתאים פשוט אני יודע שזה קשור למודינג ואין פה פורום שקשור לקניה ומכירה אז החלטתי לישאול פה אם יש בארץ מקום שאני יכול ליקנות Sunbeam Chameleon?

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by jeyjey,

שלום קראתי את המדריך באתר ויש לי שאלה הפינים שצריכים להתחבר להארקה, אפשר לחבר את כולם לאותו כבל שחור במולקס? http://www.hwzone.co.il/guides.php?file=lcdguide3.php עריכה: עוד משהו לא ברור לי, בציור יש נגד משתנה 100ohm שמתחבר לפין 16 ומתחת לטבלה כתוב לחבר את 16 לנגד משתנה 10ohm. איזה נגד אני צריך?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by VIPERANAF,

סתם שיעמם לי ולא היה לי עוד מה לעשות עם הכסף שקיבלתי ליומלדת אז ביבזתי אותו על מוצרי מודינג כמובן הנה כמה תמונות תמונה מבחוץ כזה כשהדבל נאון דולקים דולק הגריל שקניתי של TT

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. אממ אני מחפש חנות באזור חולון בה אוכל לקנות פרספקט פשוט החנות שהייתי קונה ממנה נסגרה תודה מראש לעוזרים

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by eladb21,

שלום קוראים לי אלעד ואני חדש בפורום הזה ובאתר בכלל היום בבוקר ראיתי תוכנית ביאס בערוץ 26 על תחרויות בכל מיני משחקים והיה שם גם את תחום המודינג(משם הגעתי לאתר...) אין לי בכלל נסיון במודינג אבל התלהבתי מזה ואני רוצה אז רציתי לבקש אם אתם יכולים להביא לי מדריכים איך עושים את זה(אני מתכוון למארזים כאלה לחתוך אותם ולעצב עם הפלסטיקים השקופים האלה וכל זה....) ובכלל להסביר לי על מושגים בתחום.....כי אין לי בכלל נסיון בזה.... וגם רציתי לשאול אם ואיפה יש חנויות של זה של כל הפלסטיקים של המארזים וכל הכלים..... וגם אני רוצה לדעת על כל התחרויות...... מקווה להשתלב מהר בתחום...

• 10 תגובות
    • 787 צפיות
  8. Started by elad13net,

אפשרי עם מאורר שחור ליצור מאוור LED?

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  9. בסך הכל ניסיתי לעזור לאנשים פה.. מה אתם ישר קופצים? (גרמתם לי לבכות.. רציני לא צחוק) מקווה שתיבינו שרק ניסיתי לעזור וכמו שאני יודע.. ונגיד שיש לי ידע כזה.. במחשב ועל ידי אנשים מומחים לזה! שאמרו שאין סיכון של חיבור כזה או אחר לUSB! אין סיכון ללוח האם או לחלקים במחשב! אז קחו את זה לתשומת ליבכם!

• 10 תגובות
    • 967 צפיות
  10. Started by miki20008,

אבא שלי היה קבלן ואין לו דרמל היה לו הוא מת (הדרמל) יש לו מסור דיסק עים דיסקים יהלום או רגיל שחור כזה יש ג'קסון יש הכל וחשבתי לקחת מסור דיסק עים דיסק יהלום שזה חד ומדוייק ולחתוך אפשרי לא?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. שלום!! יש לי מפסק עם שני מצבים בלבד.. ושלוש רגלים.. מה לחבר למי כדי שיהיה מצב חזק וחלש למאורר? תודה רבה!

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. המאוורר של המעבד הרי מחובר ישירות ללוח,אז לקחתי את ה3 פינים שבתוכו (שלוש חוטים,אחד צהוב ,אחד שחור,ואחד ירוק) הוצאתי את השחור,והצהוב לקחתי מולקס חדש,היה לו זכר-ונקבה חיברתי את הזכר שלו -לנקבה אחת במארז[מהספק ] ובזכר הכנסתי את השחור לשחור,ואת הצהוב-לצהוב מה שבעצם ,אמור לתת לי 12V נקיים,ולעשות למאוורר לפחות 5000RMP,הוא כרגע על 3200 ועשיתי את זה,וזה לא עזר. מדוע.? אמרו לי שאם זה מחובר ללוח,הוא על 7V ככה..ועם המעבד מתחמם אז הוא לאט לאט יודע להגביר את הקצב ע''י כך שהוא מגביר את הV בקיצור המחשב עכשיו פתוח קטן לידי בשביל לתקן את זה,שיקבל 12V ויעבוד במלואו המהירות שלו. חיברתי גם בחזרה את המולקס הקטן ללוח אם,עם חוט אחד[ירוק] שיגיד לי כמה RMP. [החוט ירוק,-חיישן של סיבובי RMP של המאו…

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by montigo,

1. האם יש דרך טובה ללמוד להלחים, חוץ מנסיון? טכניקות? טיפים Anyone? 2. המלחם שלי על הפנים (לא מפתיע, זה מלחם 30 ש"ח מהום סנטר) גיליתי שיש השפעה רבה לחום של המלחם. המלחם שלי פשוט לא מצליח לחבר בדיל למשטחי מתכת כי הוא לא חם מספיק! בנוסף, ההלחמה איתו מאוד לא נוחה כי החימום שלו אינו אחיד מכל הכיוונים - הראש לא מלוכלך, הוא די חדש. החלטתי להשקיע קצת כסף ולקנות ציוד הלחמה נורמלי. אז יש לי כמה שאלות: איזה חברות\סוג מלחם כדאי לקנות? איזה ציוד אני עוד צריך חוץ מהמלחם? שווה לקנות את הקיטים האלו של מלחם עם זכוכית מגדלת וקליפסים לכבלים? (יש לי כבר: מוליטיטסטר, בדיל, איזולירבנד, Cable Stripper די גרוע לכבלים קטנים) האם יש הבדל בין סוגי הבדיל? היות ויש לי אותה חבילת בדיל מלפני 10 שנים..…

• 10 תגובות
    • 4.9k צפיות
  14. Started by Freddy,

שלום וערב טוב לכל גולשי Hwzone. תקופת החגים קרבה ובאה ולכן החלטתי בתור פרוייקט, לקנות מארז פשוט בסיגנון compucase ולעשות לו מודיינג משוגע. למרות שהפורום "יומני פרוייקטים" מלא יומנים ותמונות של מודינג אשמח לקבל עוד כמה בעיקר מחו"ל. חרשתי את האתרים הישראלים בחיפוש אחר לינקים אך לא מצאתי. אשמח אם תוכלו להביא לי גלריות של מודינג, תודה מראש אודי

• 10 תגובות
    • 939 צפיות
  15. Started by yonib5,

חסכתי לעצמי את הטימטום הכרוך בתיאור שלהם אז לקחתי מצלמה ועשיתי מעשה הנה הוא לפניכם: השאלה שלי היא למה הם משמשים? כי יש את המולקס שאיתו תמיד יש שימוש אבל למה הם קיימים? תודה [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by Moty_p,

איך אני יכול לדעת אם החום של הנגד הוא בסדר זאת אומרת שאני יכול להשתמש בנגד בלי חשש שהוא ישרף כי יש לי נגדים שהם מתחממים אחרי שני מהפעלתם ומתקררים שניה אחרי שאני מחבה אותם ממש ממש בצורה רצינית נכון שהיה על זה הסבר במדריך אבל לא הבנתי ממנו כלום ואני לא יכול לדעת מה מו מי על הנגד מצפה למידע

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by BattleMan,

שלום לכולם זה זמן רב שאני משתעשע ברעיון של יצירת מארז, לשמחתי יש לי גישה למגוון חומרים ולבית מלאכה [כולל אנשים שם שיוכלו לעזור לי]. נשאר לי אם כך הרעיון. לדעתי אין לי צורך בקירור אקטיבי לרכיבים כמו הכוננים הקשיחים והצורב ולכן לדעתי אוכל להפריד בין החלקים המקוררים אקטיבית [לוח אם עם כל הכלולים] לבין אלו שלא [החיבור יעשה על ידי החיבורים המתאימים, הכוונה פה היא לחיבורי SATA] מה לדעתכם החומר שכדאי לי להשתמש בו, מהו התצורה העדיפה ביותר לדעתכם? [אשמח אם תצרפו תמונות/סרטוטים] דעו לכם שאני לא מגביל את עצמי ברוחב גובה וכו'. העיקר שאוכל לקרר כמו שצריך אני מצרף מספר תמונות שמתארות רעיונות שהשתעשעתי בהם. [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 987 צפיות
  18. שאלום, תגידו איך אני מציג טמפ' ? ואיך ויזואליזיישן הדבר הקופץ הזה במדיה ובוינאמפ? תודה רבה =]

• 10 תגובות
    • 998 צפיות
  19. Started by roei_b,

אם אני יחבר ככה (תמונה), הלד יוריד את מהירות סיבוב המאוורר. אני צודק? תודה מראש! [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 841 צפיות
  20. Started by Moty_p,

כמה וולט יש במצת הסיגריות של האוטו? וכמה וואט ואמפר?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by roei_b,

אני רוצה לעביר/להעתיק את כניסות הUSB מהחלק האחורי לקדמי.. איך אני עושה את זה?? תודה מראש! [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 819 צפיות
  22. Started by Moty_p,

שלום לכולם, יש לי כמה שאלות אני מחפש חלק שמביא לי חשמל מהשמש מה השם שלו? כמה וולט זה מביא? וכמה הוא עולה? והאם יש אותו בכל חנות אלקטרוניקה? תודה מראש...

• 10 תגובות
    • 917 צפיות
  23. Started by simla101,

יש לי בלוק קירור מים של TT שיש לי כבר איזה שנה והוא אכל אחושרמוטה לכלוך (לא בטוח אם זה קורוזיה או לא)... עכשיו אני רוצה לשייף אותו כדי להוריד את השכבות העליונות לפחות... הבלוק הוא מנחושת איזה ניירות שיוף אני צריך להשתמש והאם יש טכניקה מסויימת שכדאי לי להשתמש בה בשביל הלאפינג?

• 10 תגובות
    • 824 צפיות
  24. Started by assafz,

שלום לכולם אני מצטער שהשאלה קצת מטומטמת, אבל אני לא מצליח לקבוע בוודאות את הההתנגדות של הנגד הזה ואני לא יודע מה גודל הזרם שיכול לעבור דרכו או מה ההספק שהוא יכול לעמוד בו. הצבעים על הנגד הם: צהוב ירוק כתום כסוף שחור והנגד כולו צבוע באדום, ואני לא יודע מה זה אומר בכלל. אם חישבתי נכון אז הוא אמור להיות נגד של 50 אום בערך. [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by shaharezra,

אני מתכנן להרכיב כמה קטודות אצלי באופנוע מה שאני צריך לדעת זה כמה מתח כל קטודה לוקחת ואם מישוה ניסה את זה בעבר נראה לי שצריך להכין איזה מעגל אלקטרוני לכל הסיפור כל עצה תעזור תודה שחר

• 10 תגובות
    • 708 צפיות

דיונים חדשים בפורומים