אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם , יש את הצילצול של הבית ספר, אז יוצא מהרמקול שם 2 חוטים . אפשר לעשות משהוא (כאילו לחבר איזה משהוא לחוטים) , ונגיד לשים כפתור ואז שאני ילחץ על הכפתור זה יצלצל ? או שזה מערכת סגורה כזאת שאפשר להפעיל רק ע"י המרכזיה שלו? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
דבר ראשון- האתר הזה נתן לי מוטיבציה "לגנוב" לאח שלי את הדרמל ולהתחיל לעבוד על המוד שלי דבר שני- כשהתחלתי לחתוך את הפרספקט - הראש חתך אותו כמו סכין חמה בתוך חמאה - אבל מלא נסורת עפה בכול מקום ובמיוחד על הדרמל ופתחי האיוורור שלו.... מה אני יכול לעשות על מנת למנוע את זה.. או האם זה לכלוך לביר והדרמל בנוי לכאלה דברים?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם!! רציתי לבנות תצוגה של 7 seg שיופיע מילה ואז היא תשתנה למילה אחרת ואז לאחרת ואז מההתחלה סתם דוגמה למשל "I LOVE YOU" בהתחלה יופיע I אחרי 2 שניות LOVE ואז YOU ואז מההתחלה עם פוטנציומטר שישלוט במהירות. רציתי לדעת אם אפשר איזו סכמה לזה או משהוא לא אכפת לי אם זה יהיה עםרכיב שדורש צריבה רק תביאו לי מדריך לבנית צורב ועדיף שיעבוד על מתח usb תודה מראש אילון.
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
http://www.mini-itx.com/projects/psu-pc/default.asp?page=3 נראה כמו ספק ? זה בעצם מחשב שלם
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כשאני קורא את המדריך ורואה את התמונת מה שנמצא בתמונות בתוך המחשב ומסתכל בתוך המחשב שלי הכל ממש שונה! אני לא יודע איפה ואיך ולאן לחבר חוטים של המאווררים ... מישהו מוכן לנסות לעזור לי דרך אייסיקיו שלב אחר שלב...אני יודה לו מאוד! אייסיקיו 178801680 מסנגר : commander01_gav@hotmail.com תודה לעוזרים.
-
- 10 תגובות
- 946 צפיות
-
-
שלום אנשים... נמאס לי מהMP3 256MB (שבמלא כבר חצי עובד..והIPOD כבר החליף אותו ממזמן) ולכן החלטתי לעשות מימנו מעיין DOK... מי שלא מכיר אז זה הMP3 הנפוץ... http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=38628 פירקתי את הפלסטיקים וכו נשאר רק הPCB.... עכשיו אני מחפש כמה שיותר להקטין אותו (כמובן שלחתוך תPCB לא בא בחשבון)... אבל לדעתי החלק השני עם המסך וכו לא הכי נחוץ ולכן אני שואל אם אפשר "לחתוך" אותו...או כול דבר אחר שיכול להקטין תגודל... הנה כמה תמונות שתבינו מה קורה...(צולמו בK800i).. [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כן, אני יודע שזה רעיון גרוע, אבל אני סקרן: אם במקום לחבר את חיבור ה6PIN לספק הכוח לוקחים זוג שנאים פשוטים של 12V ו5V, חותכים את הפלאגים ומחברים את החוטים למקומות הנכונים, העסק יעבוד? כמובן בהנחה שהשנאים מסוגלים לספק את הזרם הדרוש... ואגב, ה5V נדרש בכלל או שהכרטיס ניזון ממסילת ה12V בלבד?
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי מחשב על עגלת X על הרצפה. הבעיה שהבת שלי בתור טכנאית מחשבים קטנה, אוהבת לגשת לכבלים מאחור ולבדוק אם הם מחוברים נכון. אני מחפש פתרון פשוט להגנה על הכבלים תוך השארת המחשב במקומו (אין לי כרגע מקום אחר)
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה אתם חושבים יותר חשוב/יפה? עבודת כפיים והשקעה או שבסוף יהיה יפה? אני רוצה לדעת מה הגישה הכללית בפורום. אני אישית לא אוהב לראות עוד ועוד מארז שבא עם חלון ודחפו בוא שתי קטודות ומאוורר לדים. לדעתי מודינג צריך להעשות לבד או עם חברים, אבל לא בבית חרושת למארזים. כל פעם שאני רואה איזה מוד חדש, כמו החלון העילי עם החריטה ההוא שמאוד מצא חן בעיניי, אני נהיה מכור יותר. זה גם מה שמניב תוצאות הכי יפות בסוף, כי אתה לא מוגבל ע"י מה שיש במלאי. שלא תבינו אותי לא נכון, פרוייקטים כמו של עידו נגיד זה אחלה, כי הוא ישב ועבד על הסליבים שלו לדוגמא. אבל כשמישהו הולך לחנות וקונה מארז פרספקס, קטודות, מאווררי לדים וקירור מים, כמה שזה יפה זה לא הפרוייקט שלו, זה הפרוייקט של sunbeam ו EMP. קיצר, זה רק…
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מישהו מכיר תוכנות נוספות ומעודכנות חוץ מהתוכנות שמופיעות במדריך? (הזמנתי את המסך אתמול מאריהב והוא יגיע יום ראשון או שני)
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הנה תמונה [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי עכבר אופטי זול ורציתי לחבר לו 2 לדים UB אפשר בבקשה תרשים איך עושים את זה? זה בכלל אפשרי מבחינת מתח? תודה!
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לקנות בחנות בארץ(עדיף במרכז) 100% Teflon בעובי של 0.5mm. תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אם אני רוצה לשהתמש ביותר מספק אחד במחשב איך אני עושה את זה??? איך אפשר להדביק צלעות קירור על הלוח אם??? תודה לעוזרים...
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
במקום להסבך עם כבלים רציתי לדעת אם קיים דבר כזה של חיבור אלחוטי בין המערכת שמע של המחשב למערכת סטריו(חיבור אדום+לבן) תודה רבהההה
-
- 10 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
זה המארז שלי.... על איזה צבעים אתם ממליצים לצבוע אותו? אני חשבתי על את המארז ואיפה שיש אפור - כחול ממש כהה ואיפה שיש לבן שזה כולל גם את הפלופי, ואת הכיסויים של הסידירומים (אני הולך לעשות אותם STEALTH) - בזהב עדין אוד - שילוב של זהב וכסף וכשאתם נותנים רעיון, תייחסו אותו גם לצבע של הפס המבריק (זה שבין האפור ללבן), וללחצנים בצד המארז
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הרכבתי את המעגל האלקטרוני לפי הצורך עשתי הכל לפי ההוראות יצא טוב עד שנוצרה לי בעיה עם החיבור של המדפסת לי יש מדפסת שאני צריך ומה לעשות היא עם חיבור רגיל למדפסת ולא USB אז ככה שאני צריך את המדפסת כמעט תמיד אבל מצד שני אני צריך לחבר את המסך למחשב למישו יש רעיון הצעה עזרה הכל יתקבל בברכה..
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי שני מאווררים (מתוך 4 במארז לא כולל זה של המעבד) שאני רוצה לעשות להם מתג כך שאני אוכל לשלוט על הפעולה שלהם בלי לפתוח את המארז וכאלה... השאלה שלי היא מה דעתכם על הרעיון של לקחת 2 חיבורי מולקס כמו של מאוורר (כשיש אחד זכר ואחד נקבה) ולחבר את הזכר למתג ומהנקבה למשוך את החשמל למאוורר הראשון ומהמאוורר הראשון למשוך לשני... ? או שיש לכם דרך אחרת יותר טובה לחיבור מתג יחיד לשני מאווררים ? נ.ב זה מתג עם נורה בפנים ככה שאני לא צריך לד ונגד וכל מיני שטויות פשוט חיבור ישיר...
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה לעביר/להעתיק את כניסות הUSB מהחלק האחורי לקדמי.. איך אני עושה את זה?? תודה מראש! [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 841 צפיות
-
-
תיראו אני מיצטער מראש אם זה לא הפורום המתאים פשוט אני יודע שזה קשור למודינג ואין פה פורום שקשור לקניה ומכירה אז החלטתי לישאול פה אם יש בארץ מקום שאני יכול ליקנות Sunbeam Chameleon?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה.. יש לי מגבר שתומך ברמקולים 8-16 OHM ויש לי שני רמקולים 4OHM מה יקרה אם אני אחבר אותם? הרמקולים ישרפו? המגבר ישרף כי הוא לא יוכל לספק מספיק מתח? אני יכול להפוך רמקול 4OHM ל8-16OHM בעזרת נגד 4,6,8,10,12 OHM? או שאני רק אגדיל את ההיתנגדות של המגבר?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המוח שלי לא מבשל טוב אז חשבתי עכשיו בארוחת הערב בקשר לחיבור מאוורים לספק עכשיו חשבתי לעצמי "הרי יש איזה שהיא נקודת מקסמיום שהספק נותן איזה מתח מקסימלי שהוא יכול לתת לכל הרכיבים המחוברים עליו. הרי אני לא יכול לחבר אין סוף מאוורים מבלי שהספק ישרף או משו כזה" אז חשבתי איך אני מוצא את המתח המקסימלי שהספק יכול לתת? הרי אין מצב שאני יחבר 10-20 מאוורים בעלי 12V מכולם יעבדו!
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ראיתי כבר בכמה מודים שהדביקו מין שפיץ כזה באמצע של המאורר. נראה לי אחד היפים, אין לי מושג אם הוא גם תורם במשהו (מעבר לזה שמפחיד אותי שהוא יפגע בפיזור משקל ויפריע לפעולה של המאורר). בכל אופן, למאורר 120ממ אם מישהו מכיר משהו כזה... תודה (:
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ראיתי את המדריך הזה http://photography-on-the.net/forum/showthread.php?t=251630 האם זה קיים בכל המצלמות? יש אפשרות לעשות את זה גם במצלמות רשת? אם לא, איך אפשר להפוך מצלמת רשת לרגישה לאינפרא אדום? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום אני במגמת רובוטיקה כיתה יב' וכפרוייקט גמר הקבוצה שלי החליטה לנסות ללכת מעבר לרובוט רגיל של הדרישות. בתכנון שלנו הוא רובוט- מסוק שמזהה מסלול באוויר (לפי נקודות , שיהיו מ 2 בלוני הליום שחורים והרובוט-מסוק יצתרך לעבור בינהם) מבחינת תכנות זה לא ממש מסובך וכך גם הבנייה- פה נוכל להסתדר. יש לנו רק בעיה עם רכיב, אני יודע שחיישני הצבע הקיימים שלפחות מוכרים לי פועלים רק בתווח של כמה ס"מ או חצי מטר במקרה הכי טוב, בשביל המערכת הזו נצתרך חיישן צבע שקולט את צבעי הבלונים לפחות מטר וחצי לפני שיוכל לנווט ולתקן את התנועה שלו. האם קיים דבר כזה?
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-