אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
-
שלום, אני רוצה לשאול אם ידוע למישהו היכן אני יכול לקנות מעוות קול נייד, הדומה לזה שמשתמשים בו בסרטים דוגמת "צעקה 3". חיפשתי בפורומים של האתר וההתייחסות הייחידה שמצאתי הייתה לפני שנתיים בערך. לא נאמר בדיון ההוא היכן אפשר למצוא את המכשיר הזה. מצאתי משהו כזה באמזון, אבל הייתי מעדיף לקנות משהו בארץ ולא להזמין מאמזון, אם הדבר אפשרי. תודה מראש, חן
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
טוב, אני מודה שאני לא מלך המודינג או משהו כזה אבל אני די מבסוט מהעובדה שהצלחתי להכניס את המחשב שלי לוידאו הישן הזה 8)(מכוער ככל שיהיה), ממה שאני לא מבסוט, כמו שאפשר לראות בתמונה, שמאחר ושעשיתי את את תקע החשמל בצד הוא לא מצליח להיכנס לארון. רציתי לדעת, לפני שאני עושה שינויים מרחיקי לכת במארז אם למישהו יש רעיון מקורי שאולי יוכל לעזור, משהו שלא כולל את לקיחת הספק אחורה או שינוי של מיקום הספק (כי אין מקום אחר). בתודה מראש, רן. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 5 תגובות
- 893 צפיות
-
-
בניתי את האורקה שבנויה רובה מאלומיניום(התכניות חינם באתר פרוייקט רפרפ) שאחרי כיול אחד היא עובדת ומחזיקה בקלות הדפסות עם עובי שכבה 0.1ממ ואף פחות מזה. עלות החלקים וחיתוך האלומיניום 3500ש"ח בערך...קצת יקר אבל שווה את התוצאה...ויש לזכור שזה היה לפני יותר משנה. קצת סרטונים מהמדפסת שלי בהתחלה: בדיקת תנועה ראשונה על שלושת הצירים בתום הבניה. הדפסה ראשונה(לפני כיול). אחרי כיול. וואלס הדפסה על ידי הגדרות הדפסה :-) קישור לדף העבודות שלי באתר נותנידברים (המודלים חינם להורדה והדפסה) http://www.thingiverse.com/sa7ina/designs אולי זה יעשה חשק למישהו לבנות לעצמו. חוויה מלמדת ומהנה ביותר.
-
- 13 תגובות
- 6.7k צפיות
- 1 follower
-
-
עד עכשיו היה לי נגן sansa clip ויש לו חיבור USB מסוג mini-b . היה לי בשבילו מטען לחשמל שהיה לו קונקטור מאותו סוג.כיוון שקניתי iPod touch (והסנסה עדיין נשאר אצלי) החלטתי לבנות מהמטען הזה מטען אוניברסלי , פשוט לשנות את החיבור זכר mini-b שיש על המטען לחיבור נקבה של USB רגיל. ולתוך החיבור נקבה יהיה אפשר להכניס כבל למחשב של אותו נגן. בקיצור שיניתי את הקונקטור , פשוט מצאתי איזה חוט של ה +5v ואיזה חוט זה ה - . הלחמתי את הקונקטור USB רגיל. לתוך הקונקטור הכנסתי את הכבל של ה sansa וחיברתי לסנסה עצמה. עובד יופי , טוען כרגיל אבל כאשר הכנסתי אליו את הכבל של האייפוד וחיברתי את האייפוד , כלום לא קרה .האייפוד לא הגיב כאילו שלא חיברתי כלום... לקחתי מחבר שלי נגן cowon d2 וחיברתי אותו עם הכ…
-
- 11 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
איך אני שם לוח קירור על זכרונות של כרטיס מסך? האם יש צורך במשחה תרמית? איך אני יכול להדביק את הלוח..? תודה...
-
- 2 תגובות
- 900 צפיות
-
-
הקטודה הגיעה בתוך שרוול פלסטיק שמקיף אותה, לצערי מחוסר מקום נאלצתי להוריד לה את ה"ראש" שבקצה אחד, הקטודה עדיין בתוך השרוול עצמו ולא יוצאת ממנו החוצה, אבל הוא פתוח בצד אחד. מה הסיכון בהשארת הקטודה במצב הזה, ויותר טוב, למה בכלל משמש השרוול, בשביל מה הוא שם... :\ תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 737 צפיות
-
-
על המאורר הזה אני רוצה לשים גריל שהכנתי (תמונה בעוד כמה ימים, אולי אפילו מחר...) הבעיה היא שאני לא יודע באיזה צבע לצבוע אותו כמו שצראו, כשצבעתי אותו בשילוב של כחול ותכלת (אותם הצבעים שבתמונה...) כמעט ולא מבחינים בו, וזה נראה זוועה . בנוסף, הוא לא מכסה מספיק את המאורר... אני רוצה להשיג רשת כזו כמו ששמים בחלון, ולשים אותה מתחת לגריל שהכנתי. בנוסף למאורר ולפסים הכחולים יש חריטה שתואר באדום. השאלה שלי היא: באיזה צבעים כדאי לי לצבוע את הרשת ואת הגריל? חשבתי על שילוב של גריל אדום ורשת בזהב... (הגיל עשוי מנחושת שגם נותנת גוון זהוב...) זה המאורר: זה הגג... החריטה בכוכב...
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מסך LCD דק שטוח 17 אינץ'. עשה "בזזזט" ואז התמונה התכבתה נדלקה ככה פעמים, ומסך שחור וריח מסריח אבל מה זה מסריח של עוף שרוף ממש ריח מסריח מאחורי המסך איפה שיש לו פתחי איורור. ניתקתי הכל מהחשמל חיברתי אחרי כמה זמן - הכל נדלק סבבה מידי פעם "פזזזט" מתכבה נדלק פעם בכמה דקות אבל הריח השרוף מתגבר ומתגבר ומתגבר ממש עוף שרוף מסריח בטח אתם מכירים את הריח הזה אז מייד כיביתי שעוד חלילה לא יהיה בום או משהו אני הרי לא רוצה להמתין שהוא "יתבשל" בקיצור מהתיאור שלי יש מה לעשות? המסך עובד רגיל רק הריח גובר עם הזמן כמה שהוא דלוק ריח מסריח בינתיים הכי הרבה ניסיתי 5 דקות אני מפחד יותר שלא יפוצץ או משהו בקיצור זה לפח? תודה
-
- 8 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות דרמל בארה"ב שמותאם למתח 110V ולהפעיל אותו בארץ עם שנאי 220-110. הבעייה היא שאין לי מושג מה ההספק המקסימלי של הדרמל. http://www.dremel.com/en-us/tools/tool-detail.htm?H=188091&G=66981&I=69673 Specifications Voltage120 AC, 50-60 Hz Tool Weight18.8 oz. Amperage2.0 Amps Cord Length (ft.)6' SpeedsVariable (5,000 - 35,000 rpm) מה תאכלס המתח שהוא צורך? :s05: יש לי שנאי 220-110 אבל בהספק של 26W. זה יספיק בכלל?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה לבנות מכשירי קשר רק שלא מצאתי מעגל....אם למשהו יש זה מאוד יעזור לי... תודה מראש עומר..
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-
-
מה המצב חברה?! קיצר יש לי כונן סידי ישן כזה 8X .. יש על הפאנל 2 כפתורים אחד הוא - PLAY / Forword והשני הוא STOP/ EJECT ..יש לו גם על הפאנל יציאת אוזניות יש איזה סירטוט או מעגל או משהוא שאני יכול לעשות אותו כדי שסתם אנ ינגיד יכניס דיסק רגיל של מוסיקה ואני יתחבר לאוזניות ואני יוכל לישמוע שירים ללא המחשב עצמו ,יענו לחיבור לספק אחר תודה לעוזרים
-
- 15 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
מישהו יודע איפה אני יכול להשיג פיברגלאס זה משהו למודינג אם מישהו ראה פה pimp my ride הוא יודע למה אני מתכוון אהה וגם בונדו אני צריך תודה...
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
-
חבר'ה היה לי מחשב נייד והוא התקלקל הלוח האם נשרף מסיבות שאינם ידועות לי בכל אופן פרקתי אותו לגורמים וחשבתי אולי אפשר לחבר את העכבר שלו למחשב הבייתי זה כמו משטח שמזוהה על ידי האצבע (טוב אתם יודעים על מה אני מתכוון) והשאלה האם צריך שבשיל זה בקר או משהוא או סתם לחבר את זה למחבר כמו של עכבר (שגם את זה אני לא יודע איך לחבר מה לחבר למה) ועוד משהוא את המסך פרקתי לגמרי והבקר נמצא על הלוח אם כנראה הוא מולחם מלמטה ואין לי אפשרות להוציא אותו שאלתי אם יש משהוא חלופי שאפשר להשיג\לקנות על הבקר כתוב כך בתמונה שנמצאת עליו רואים שהוא של ATI שורה ראשונה RAGE MOBILITY-M1 שורה שניה 216M1SBBGA52 שורה שלישית G00707.1 שורה רביעית 5090608.MI שורה חמישית 0033AA שורה שישית TAIWAN תודה מראש ל…
-
- 6 תגובות
- 849 צפיות
-
-
מה ניתן לעשות איתם? יש לי ידע ממש מצומצם באלקטרוניקה אבל יש לי מישהו שיודע איך להתעסק עם זה כמה הם שווים? כי יש לי כמות די גדולה וקצת מידע עלהם.. תודה! תמונות: http://eliad.org/uploads/1204068253.jpg http://eliad.org/uploads/1204077687.jpg
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שאלוםם :) לא המוד הראשון שלי, אבל בהחלט היומן פרויקט הראשון שלי באתר! לפני שאתחיל, אני רוצה לציין כמה האתר הזה מדהים, וכמה עזרה אני מקבל פה, ותודה לכולם! אוקי דבר ראשון, אני כבר בשלבים מתקדמים של המוד אבל אעלה בנתיים את כל התהליך שעשיתי זה עיצוב מחדש למארז שכולל: ניסור פתח איוורור מקדימה ניסור פתח איוורור עליון הוספת שקעי USB קדמיים הוספת קורא כרטיסים קדמי הוספת פאן באס הוספת עינית אינפרא לשליטה במחשב הוספת מסך 7 אינץ לקדימה וצביעה מחדש יתכן ואעשה אובר קלוק קליל לשיפור ביצועים אבל זה אחרי הכל המפרט: Pentium 4 3.00GHz Scythe Katana 3 Type I ASUS P5V800-MX 1.5GB DDR RAM ATI Radeon 9550/X1050 HITACHI 80GB POWER MAN 350W התמונה של המחשב לפני העבודה: (…
-
- 30 תגובות
- 39k צפיות
-
-
החלפתי לחבר את העדשה שהוא ריסק באייפון שלו. העדשה עלתה כ 15 דולר באיביי.
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
רציתי לשאול אם אני יכול להשתמש נגיד בלוח אם של מחשב שולחני ובכרטיס מסך ובשאר החלקים ןלצרף מסך של סוני פלייסטיישן זה שקונים בנפרד ולהפעיל בעזרת סוללה של מחשב נייד ?? אני לא יודע כמה מתח היא מספקת אבל נראה לי שזה אפשרי בגלל שלוח של מחשב נייד לא שונה מלוח רגיל בהספק המתח שלו אני חושב ... והמסך הזה מקבל מתח מהלוח ולא ממקור חיצוני כמו שקע בקיר אז זה אפשרי לבנות דבר כזה לא ???
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי יש לי מצבר חדש באוטו שעבד מעולה עד לפני כמה ימים שמתי לדים בקונסולה המרכזית ועכשיו , אחרי כמה ימים.. אין סטארטר! יכול להיות שהלדים האלה גמרו לי את המצבר? לפני זה הוא עבד מעולה... וממה שידוע לי 15 לדים אמורים לקחת כמה אמפרים בודדים..... ככה שלא ניראה לי הגיוני ,\ אבל לא מוצא סיבה אחרת ....
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אז חיברתי מאוורר 80 מ"מ והחיתוך יצא לא במדוייק מול המעבד אלא טיפה מתחת.. כיוון זרימת האויר הוא כלפי פנים. ומאז הטמפ' גבוהה משהייתה, למה?
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בעקבות שיפוץ בביתי החדר שלי נמצא רחוק מדלת הכניסה ונוצר מצב שאני לא שומע את האינטרקום, דבר שגרם לכמה אי נעימויות. עלה לי רעיון לעשות חיווי כלשהו בחדרי כשהאינטרקום מצלצל. אין לי אפשרות להעביר כבלים כך שחשבתי על איזה משדר אלחוטי כלשהו שיפעיל איתות כלשהו בחדר. האינטרקום עצמו פשוט מאוד ואני יודע איזה כבלים סוגרים מעגל בעת הזמזום כך שהדבר עצמו נראה לי אפשרי. אשמח לרעיונות לביצוע חיווי כזה.
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מערכת שמע ניידת של סוני איך אפשר לחבר אותה למצת הרכב במטרה להפעיל אותה 'בשטח' בלי סוללות?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קראתי את המדריך באתר שלכם והוא נפלא, שאלתי היא האם חייבים גשר H כדי להפעיל מנוע? האם קיט ארדואינו STATRTER כולל גשר H. כתוב שכולל STTEPER MOTOR DRIVER האם זה אותו רכיב או רכיב שונה (וצריך להזמין גם רכיב L298N כמו שכתוב במדריך באתר). אני פשוט לא יודע מה להזמין . תודה
-
- 2 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
היי! שאלה קצת טיפשית: איפה אני יכול למצוא ברגים סטדנטרטיים למחשב (כאלו שמתחברים לצורב, כרטיסי PCI וכו')? לפי מה שזכור לי, שאלתי פעם בהום סנטר ואמרו לי שאין להם.
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-