אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
יש לי כמה שאלות חיפשתי כזאת מידע באינטרנט אבל לא מצאתי מידע מרוכז 1)עד כמה צריך לזה ידע(אני לומד אלקטרוניקה כמגמה ואני די טוב בזה) 2)כמה בערך עולה (יש לי כמה ריכיבים שאולי אפשר לוותר כמו מטריצה לדים כמה ג'וקים,ועוד רכיבים שהספיקו לאחי עד י'ד) 3)האם צריך לזה תכנות (אני יודע קצת JAVA ,אחי יודע את כל השאר וגם JAVA) תודה
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
לוח 945PS3 גיגהביט (מפרט מחשב בצד). ב SYSTEM MEMORY MULTIPLIER שיניתי מ AUTO ל 2.66 ששינה את ה MHZ מ 667 ל-709. FSB OVERVOLTAGE CONTROL שיניתי מ 1.32500V ל 1.33125V
-
- 3 תגובות
- 774 צפיות
-
-
שלום אם תלכו להום-סנטר, תראו שמוכרים שם את הוקופסאות הבאות: אלה קופסאות שבגדול מיועדות לרכז כל מיני דברים וחיבורים של חשמל, אבל, אפשר להשתמש בהם גם למיקרו-בקר. למעשה בגלל המקום שיש בהם, אפשר אפילו להכניס בפנים עוד כמה מודולים, ואפילו ספק. הן לא קופסאות יפות, כך שזה לא משהו שתרצו לשים על השולחן ליד המחשב, אבל בשביל מיקרו-בר שיושב במקום נסתר, הן דיי טובות. אפילו הפלסטיק שלהן רך, מה שמאפשר לחתוך אותו בעזרת סכין יפני, ובלי הצורך להרוס ראש של מלחם רציתי לשאול אם מוכרים את הקופסאות האלה גם באתרים הסיניים הזולים? איך קוראים לזה באנגלית? תודה card
-
- 14 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
שלום , רציתי לדעת האם מותר לשים את משאבת המים שברשותי (DangerDen dd-12v) בתוך קופסת עץ (כי היא עושה קצת רעש) ואם כן , האם יש למישהו עצות לגבי זה? (סוגי עץ , גודל, וכו') תודה
-
- 6 תגובות
- 949 צפיות
-
-
לאחותי יש מחשב כבר 3 שנים לפחות עכשיו היא אחרי פורמט לקחנו את המחשב לבדיקה אצל חבר טוב שלנו שהוא חבר של אבא שלי הוא טוען שזה רק מגעים אני לפי דעתי זה ספק שמפעיל את המחשב כול שעה שעיים חצי שעה זה לא יכול להיות וירוס אז לדעתכם להחליף ספק? כמה עולה כיום ספק סטנדרטי? ישמח אם תוכלו להגיב ולייעץ לי בבקשה מה לעשות בכבוד רב eliran23
-
- 9 תגובות
- 926 צפיות
-
-
יש לי את החיבור שמתחבר ללוח אם(3 PIN) ואני רוצה להפוך אותו לSPDIF כמו בתמונה כך שאוכל לחבר אותו למערכת למישהו יש מושג כיצד הם מחברים? [br]פורסם בתאריך: 29.07.2007 בשעה 00:43:39 הקפצה :s05:[attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 880 צפיות
-
-
אני מחפש סכמה שתסביר איך לחסר צג של PSP לחיבור VIDEO רגיל .....תודה
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
במקרה נתקלתי בזה והתאהבתי,אחלה מאוורר לקדימה של מארז עם טקסט,אנימאציות,תמונות הניתנות להצגה עליו (בכחול כמובן). מישהו שמע על זה ובמקרה יודע היכן אפשר להשיג?
-
- 3 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום לכולם!!! אני נוסע מחר לאילת ורציתי לדעת האם מישהו מכיר חנות אלק' או מודינג שם... אחרי הכל אין שם מע"מ ורכיבים צריכים לעלות זול יותר... אז אם מישהו מכיר אני ישמח אם יעזור לי תודה!!!
-
- 0 תגובות
- 827 צפיות
-
-
ומוכן לבצע עבודות פרטיות קטנות ?
-
- 2 תגובות
- 834 צפיות
-
-
יש לי פשוט במארז 8 מאוררים שמחוברים עם חיבור מולקס ואני רוצה לקנות בקר מאווררים אבל הוא מגיע עם חיבורי 3 פין:\ האם יש מעביר כלשהו? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 771 צפיות
-
-
הוא יכול?, ואם כן, מה ההשלכות?, תודה, אבי..
-
- 2 תגובות
- 799 צפיות
-
-
שלום, יש לי שאלה די בסיסית האם נגד משנה את מספר הוולט במעגל ואם כן איך זה מחושב? כבר הכרתי את הנוסחה V=I*R שלפי זה התנגדות כן אמורה לשנות את הוואלט השאלה זה איך זה מחושב בדיוק ארי אם אני שם נגיד נגד של 10K אז R=10K ?
-
- 7 תגובות
- 2.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, 1. יש לי ספק של לפטופ וחשבתי לחבר אותו במקום הספק שלי (בשביל השקט ובגלל מידותיו הקטנות) ןהשאלה שלי היא כזאת: האם ניתן בכלל לחבר (הרכיבים של לפטופ מקבלים אותם מתחים כמו במחשב הרגי, לא?), אם כן - איך אני מחבר גם ללוח אם וגם מולקסים לכוננים? 2. קיבלתי CD של לפטופ ואני רוצה להשתמש בו ככונן נוסף, השאלה שלי היא איך לחבר את הכונן? ראיתי פשוט שהחיבור מאחור יותר קטן וצר מהחיבור הסטנדרטי אצלי במחשב, ולא ראיתי גם חיבור מולקס לחשמל. מבקש את עזרתכם, אביעד
-
- 6 תגובות
- 982 צפיות
-
-
שלום, ברשותי הדריבר הבא: http://www.rapidled.com/mean-well-eln-60-27d-dimmable-driver/ האם ניתן לבטל את העמעם כך שלא אזדקק לעוד שנאי של 10V? הדריבר משמש לתאורת לדים לאקווריום.
-
- 0 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
כפי שנכתב בנושא, האם זה אפשרי? עד כמה זה מסובך? עד כמה זה שווה את זה? אני רוצה לעשות מוד למארז ולהכניס לתוכו כמה וכמה מאווררים ולחבר את כולם לבקר שאני מעוניין לייצר. עד כמה שידוע לי, הם לא מאווררי PWM.
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום האם ניתן להאריך הכבלים שיוצאים מן הספק לאורך 6 מטר?? כלומר אלה שמתחברים ללוח ולדיסק קשיח וכו'... ניתן? והכל יהיה תקין?
-
- 23 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי אני מעוניין להאריך את הכבל שברשותי , תיהיה פגיעה באיכות אם אני אחתוך אותו באמצע ואלחים כבל נוסף ככה שיצא לי כבר ארוך יותר, ראיתי ויש כבלים של 5 מטר HDMI HDMI אבל זה לא מספיק ארוך בישבילי.... תודה
-
- 13 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! התקנתי אצל אחי כ.טלויזיה ובטעות "העפתי" קבל אחד שהיה קרוב.. מאז המחשב כבה כל כמה שעות.. הששאלה שלי היא האם ניתן להחליף קבל? במה זה כרוך ואיפה ניתן לקנות אחד? הלוח אם שלי הוא זה: GA-MA780G-UD3H ALL Solid Capacitors תודה על העזרה...
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
רציתי לדעת אם אני יצליח להפוך די וי די רגיל לנייד כמובן שאני יוסיף מסך וכ'ו אבל מה שיותר מעניין אותי זה אם יהיה אפשר לחבר אותו לסוללת ליטיום או אפילו למצת באוטו.... תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 856 צפיות
-
-
שלום יש ליש תי שאלות: האם ניתן להפוך סידירום לנגן דיסקים ברכב/בכללי? אם כן איך? האם ניתן להפוך סידירום לנגן דיסקים MP3? אם כן איך? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 811 צפיות
-
-
אני לא מבין בחשמל/אלקטרוניקה כניסת USB מספקת 5V . אבל 0.5A מקסימום , לכן משתמשים ב כבל Y כדי לקבל 1A שדרוש לSPIN-UP של הדיסק. דיסק 2.5" לא זקוק ל12V כמו דיסק 3.5" ... ראה מארזים בחיבור USB : ניתן להפעילם ע"י כבל Y USB . השאלה היא האם חייבים מעגל מתח כמו שיש במארז כזה , עם בקר USB בו , או שאפשר לספק מתח , דרך חיבור ה SATA ישירות מהUSB . http://www.smpspowersupply.com/Serial-ata-connector.GIF http://www.allpinouts.org/index.php/Serial_ATA_(SATA,_Serial_Advanced_Technology_Attachment)
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מעונין להשתמש בבלוק כח שסיפק כח למארז 3.5" כדי להפעיל HDD ישירות . הכיתוב על הבלוק הוא , אחרי המודל 100-240V AC 1.5A MAX 50/60HZ OUTPUT : 12 =_=_ 2A 5V=_=_2A הקווים כאן הם קו ישר ומתחתיו קיווקוו יש לו חבור עגול של 4 פינים שה + של 12 ו5 למעלה וה GND של כל אחד מתחתיו. למעשה מולקס בצורה אחרת . האם אפשר לחבר אליו מולקס זכר 4פין ישירות , וממנו לדיסק ? (בלי ניצוצות ופיח ודיסק תקול) רצב תמונה של הספק , אלא שהחיבור הוא כאמור 4 פין . [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום האם מישהו יודע אם ניתן להשיג בארץ "Velcro "Ultra Mate? אם כן מאיפה? החומר הוא סוג של סקוטש מצד אחד, ודבק מצד שני. אני רוצה להשתמש בו ל 'הדבקת' מאוורר לצד המארז (על החלון שלו), וראיתי שהחומר הזה הוא מעולה לזה. אם לא קיים בארץ, אולי מישהו יכול להציע לי חומר דומה שיעשה את העבודה? אני צריך משהו שיחזיק את המאוורר כמו שצריך. המאוורר יעבוד רצוף 24/7 אם זה משנה. לפני שתציעו... כמו ה Velcro, אני רוצה שהחומר יהיה ניתן להסרה (שלא יהיה מודבק קבוע או שישאיר סימנים אחרי ההסרה), כך שאוכל להוציא את המאוורר במקרה וארצה, ולהסיר את החומר 'הדבקה' בקלות שלא ישאיר לכלוך. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://www.devicecenter.com/catalog/switch/light_touch_switch/en/SKRE.pdf ואם כן, איפה?
-
- 5 תגובות
- 789 צפיות
-