עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. Started by tamir.fri,

מאיפה אפשר להשיג (=להכין/לקנות, לא לגנוב ממזגן או משהו) כזה צינור להעברת אוויר בקוטר של 12 ס"מ??

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  2. שלום לכולם, אני בונה פרויקט (משדר אות מאופנן) במסגרת הצבא ויש לי שאלה אני מעוניין שהפרויקט שלי יוכל להיות מוזן גם מכבל חשמל רגיל, וגם דרך המצת של האוטו (כאשר אני לא נמצא בקרבת חשמל) תוכלו לעזור לי ולייעץ איך אפשר לממש את זה? מה צריך בשביל זה? תודה רבה

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by the kon,

שלום מה מצב?? טוב אז ככה קודם כל אני מקווה שזה המקום לדיון הנ"ל שנית רציתי לדעת איך אני יכול לסדר את כל החוטי חשמל שיש לי במארז בצורה יפה ולא תקועים בתוך החלון וכו'

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by avivlevy,

טוב בחלתתתי לעשות איזה משהו יפה למאזר אז כהה.... אני רוצא לעשות חור בדלת המארז ולשים זכוכית 1. מאיפה אני קונה זכוכית כמה היא צריך לעלות? יש עדיפות מסוימת ? עובי? והאם כשאני יעשה בה חור היא לא תערס? ומאיפה קונים את הגומיH? עכשיו אני רוצה לקנות 2 מאוררים אחד שיהיה בחלון שאני יעשה ושני מעל המארז מה אתם אומרים על המאווררים האלה? ו אחד Thermaltake Thunderblade 80mm LED fan - RED Thermaltake Thunderblade 80mm LED fan - GREEN 2. הם טובים ? לאן לחבר אותם ואני רוצה לשים לידים מה אתם אומרים על זה ? sunbeamtech Blue X2 ד"א האם יש מאוור שקוף כי אם אני שם לידים יהיה עירבוב של צבע עם האור של המאוורר אז.... אני רוצה משהו בערך כמו של "הפרויקט של מתן" http://hwzone.co.il/galler…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by Chevy,

לקחתי ממחשב ישן חיבור פרללי (25 פינים) בכדי לחבר LCD (לנסות ), עכשיו להפתעתי כל החיבור של הפינים פשוט מלא (ואני מתכוון מלא) דבק חם כך שאין בכלל גישה לפינים. איך להסיר את הדבר היחיד שעומד ביני לבין חיבור ה-LCD למחשב ? תודה מראש, סופ"ש נעים.

• 10 תגובות
    • 4.4k צפיות
  6. אממ אני מחפש חנות באזור חולון בה אוכל לקנות פרספקט פשוט החנות שהייתי קונה ממנה נסגרה תודה מראש לעוזרים

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by card,

שלום אני צריך ספק ממותג 12v 1.5A (או 2A אם נעגל את זה..) האם יש יצרן שאפשר לקנות ממנו ולדעת שקונים ספק באמת איכותי, כזה שיחזיק שנים, גם בפעולה 24/7? נדמה לי שפעם שמעתי את השם Intertek בספקים.. יש לי דרך לקנות מהם ספק כזה? וא לא מהם אז מאיפה אפשר לקנות אחד באמת טוב? תודה

• 10 תגובות
    • 2.9k צפיות
  8. חיפשתי בגוגל וגם כאן, אבל לא מצאתי אתרים שיש בהם שבלונות לחיתוך המארז, מישהו מכיר?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by magad,

שלום, אני מודה שאין לי הרבה מושג במודינג אבל רציתי לשאול עד כמה מסובך לבניה עצמית המארז בקישור המצורף http://www.alienware.com/ALX_pages/area51_alx.aspx מכיוון שאין לי 5000 דולר מיותרים לדבר עצמו אני משוכנע שalienware קונים מארז ממוצר מדף כלשהו ומשנים אותו רק שאין לי מושג מה השלד שהם קונים וכיצד אני מלביש עליו את התוספות . תודה מראש לכל המומחים והמייעצים.

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by shlomi8,

יש לי מאוור רגיל מהמחשב הישן שלי ויש לו חיבור עם שלוש חורים ואין לי בלוח אם עוד מקום לחבר אותו הבנתי שאפשר לחבר לספק אבל מישהו יכול להסביר לי איך...? מה צריך לפתוח תספק וכל זה? כי זה ממש לא התחום שלי...

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by fuck off,

איפה אני מביא כאלה? כי מקור הרעש היחיד במחשב זה הדיסק השקיח ואני רוצה לקנות עוד אחד, ככה שאני אשתגע.

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by ElemenTal,

סוף סוף קניתי דרמל, את ה eXpert הזה שהיה במצבע ב 120 ש"ח, רק לא קניתי ב 120, אלה ב 160 כי המבצע נגמר , בהתחלה בכלל באתי לסניף בקנוין, ולא היה להם אותו בכלל, אז נסעתי לאזור התעשיה ל ACE גם שם לא היה, אז מצאתי באזור עוד סניף של הומסנטר ושם היה להם. קיצר לשאלה - על איזה מהירות לסים כאשר אני חותך דתל של המארז ? ותגידו - הדיסקיות של החיתוך (שהם בקופסה עגולה נפרדת) עשויות מקרטון (או ממשהו אחר, קיצר הן מתקפלות כמו נייר) - זה בסדר ? ולאיזה צד להרכיב אותן - החלק המחוספס כלפי מעלה או מטה ?[br]פורסם בתאריך: 7.05.2008 בשעה 18:41:54 אוי חברה דחוף........ הדיסקית שאני משתמש בא לא חותכת, וזה הגיוני, כי זה מקרטון והקצה בכלל לא חד, רק הפנים של זה משופשפות.יכול להיות שחסר לי את אלה שח…

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by eegg,

תסתכלו על המדריך הזה לבנות כפתור רגל לדרמל או לכל דבר אחר שמופעל בשקע http://www.metku.net/index.html?path=mods/foot-pedal-mod-for-rotary-tools/index_eng

• 10 תגובות
    • 923 צפיות
  14. שאלום, תגידו איך אני מציג טמפ' ? ואיך ויזואליזיישן הדבר הקופץ הזה במדיה ובוינאמפ? תודה רבה =]

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by starline,

שלום היום הלכתי לבית של חבר וראיתי את אבא שלו במחסן כמובן שניגשתי לראות מה יש לו שם וראיתי בפינה מלחם של חברת weller דגם wtcp-s והתלהבתי ממנו.. האבא של החבר שלא השתמש במלחם הרבה נתן לי אותו במתנה ;D ;D .. עכשיו המלחם עובד מתחמם מהר והכל טוב ויפה, חוץ מדבר אחד הקצה שלו.. הוא בצורה שטוחה ודקה יחסית כמו מברג שטוח והוא גם נראה כאילו שייפו אותו בעבר.. בקיצור הקצה לא טוב.. פירקתי אותו וראיתי שחרוט עליו weller ולמטה רשום הספרה "7".. אז רציתי לדעת דבר ראשון האם אני יכול לקנות למלחם הזה קצה שפיצי? כאילו כמו ברוב המלחמים הרגילים,אני לא יודע איך זה נקרא זה פשוט כמו קונוס כזה ואיתו הכל קל לי להלחים.. אז אם כן אפשר באיביי? בארץ? הום סנטר משהו? ואיזה מספר זה?(אם זה הולך לפי מספרים בכל…

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות
  16. מי יודע ויכול להגיד לי מהם החלקים בתמונה ? מה תפקידם ואיך בודקים אם הם תקינים או לא? זה חשוב לי מאוד ודחוף לי מאוד אז תשובה מהירה תעזור מאוד החלק הימני הוא היותר חשוב תודה שחר

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by 1nstall,

היי הים ישבתי ותיכננתי מודינג חדש. המודינג יהיה: קומה חדשה למארז (קומה נוספת) הקומה תכלול שתי כוננים חדשים (משהו מיוחד, הסבר בזמן הכנת הפרוייקט) מאוורר 80 בצד האחורי (מוציא) דגם של מכונית (עדיין לא בחרתי איזה מכונית) והגג הקיים קיום ישאר (הוא לא יחתך הוא משהו) אבל יהיה בו מאוורר 120 שיותיא אוויר לתוך הקומה החדשה, והמאוורר 80 שיהיה בקומה החדשה, יוציא את האוויר. לגג הקיים יהיה גם חלונות. דלת המארז (מקדימה) יהיה שקופה. וכל המארז יצבע לכחול. לתמונות של התיכנון כנסו ללינק: http://www.pic.co.il/UserAlbum.asp?uid=B343E6083FEA402CB5BBAEFCFFC7B181&alid=67960 או זה : http://eitvrdt.pic.co.il (תחת התיקייה "מודינג שני" אז מה אתם חושבים על התכנון? ובהצלחה לעצמי, אהה ויש להגיד שמו…

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by pc student,

אני רוצה הצעה לגבי דרמל דגם איכותי וזול לא יותר מ - 700 שקל

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by orenc17,

אני מתכנן מוד שבו אני יקח את קופסת האקסבוקס שאני קונה מאיביי ובתוכו יהיה המחשב השאלה: לפי המידות של האקסבוקס לוח ATX רגיל יכול להידחס בפנים?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. אני מעוניין לעשות תוכנה בC++ לחישוב נגדים לפי 3 השיטות משהוא בדומה למה שייש ב http://www.metku.net/index.html?sect=view&n=1&path=mods/ledcalc/index_eng מה אני צריך בשביל זה? (כאילו איך אני עושה את החישוב?)

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. זה המוצר :

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. קראתי באחת ההודעות שאפשר לקנות את המדבקות שהיצרנים מדביקים על המקלדת (האותיות). מאיפה אפשר להשיג את אותן האותיות? וכיצד מתקינים אותן?

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by m-o-r,

יש לי שני מכשירים שמתחברים בUSB מקלט אינפרא ומקלט של העכבר אני רוצה להרכיב את האינפרא בתוך המקלט של העכבר אני רוצה שרק כבל USB אחד יצא למחשב האם אני יכול לחבר את שניים בתוך המקלט את ה-Data -\+ (למקלט יש ספק כוח עצמאי)

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by anatoli,

שלום לכולם, אני מניח שהמוצר שאני אקשר אליו מוכר לחלק מבאי הפורום, אבל אני עדיין רוצה לפתוח את הפוסט הזה ולשתף למען אלה שלא מכירים אותו. המוצר עליו אני מדבר הוא מד קיבול\התנגדות\השראות\טרנ'\ESR\דיודות\ועוד. מידע נוסף אפשר למצוא ב-PDF שאפשר להוריד כאן: www.mikrocontroller.net/svnbrowser/transistortester/Doku/trunk/pdftex/english/ מדובר על פרוייקט Open source שקיים כבר לא מעט זמן וכל הזמן נוספות לו עוד ועוד תכונות ואפשרויות. באיזשהו שלב הסינים החליטו לקחת את הפרוייקט הזה ולייצר אותו בתור מוצר ואז למכור בשביל הרווח שלהם. בזכות כך המחיר זול ביותר, ואפשר לקנות אחד כזה בפחות מ-20$ באיביי. יש כמה גרסאות שהסינים מוכרים, כאשר הגרסא האחרונה היא כנראה מה שאני קיבלתי גרסא 2.4 (למ…

• 10 תגובות
    • 2.7k צפיות
  25. המסך שלי התחיל להידפק ואין אחריות, אם אני אזכור אותו לזבל יש איזה משהו שימושים שאפשר למצוא בתוכו?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.