עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. לא ידעתי שכאן מפרסמים פרויקטים, כך שהפרויקט הראשון כאן. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=182745.0 כמו שאתם יודעים אני לא כתבן גדול אז בבקשה המחשב הקטן ביותר 31*21*14 ס"מ [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. Started by Moty_p,

מישהוא יודע איך אפשר להכין גוף חימום כזה שאתה נותן לו 12 או 5V והוא לא מקצר ולא נסרף?

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. Started by koindoubles,

זה התחיל בתור רעיון ישן מאוד, לקנות מארז אקרילי שקוף לגמרי... דתעבי כחצי שנה בחנות מחשבים שכונתית והיה שם מארז כזה שתמיד קרץ לי. אז יום אחד שיטטתי לי בפורום מכירות וראיתי מודעה למכירת קירור מים, נסעתי לפתח תקוה וקניתי. כעבור כמה חודשים של סבל עם המחשב שלי התחלתי לקנות את החלקים למפלצת הפרטית שלי... המרתי פה ושם באיביי וזכיתי ברכיבים הבאים: MSI P4N SLi Pentium 4 3Ghz Kingston 1G DDR2 את הכרטיס מסך קניתי יד שניה ממישהו נחמד ATI Asus X1600Pro כרטיס קול בתהליכי קניה Creative X-fiedlity Fatal1ty ביחד עם קירור מים של Evercool המכיל מים זוהרים באולטרה בצבע ירוק.. תמונות בקרוב... יובל אגב אני חדש נעים מאוד

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. Started by bubbles,

אני מעוניין לקנות לוח הדגמה של אפנן כלשהו, ורוצה לדעת מה ההבדל בין שני סוגי הלוחות. ה- DaughterBoard זול יותר ולכן אני רוצה לדעת אם הוא עצמאי כך שאוכל להתעסק ו"לדבר" איתו גם בלי שיהיה לי MotherBoard. תודה רבה

5. אני רוצה לבנות מעגל של לדים שפועלים לפי מוזיקה או קול... אבל שלא יהיו תלויים באיזו תוכנה או משהו... אז שיהיו לפי חיבור PL לכרטיס קול או לפי מיקרופון במעגל או משהו. תודה.

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. Started by card,

שלום נניח קנינו Polyfuse של 0.5A. במשך כמה זמן צריך לעבור בו חצי אמפר כדי שהוא יבצע נתק? ולאחר מכן, כמה זמן לוקח לו בשביל לחזור למצב הרגיל ולהיות מוליך שוב? תודה

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. שלום אני רוצה להכין spectrum analyzer ואני צריך סכמה של המעגל... אם מישהו יודע איפה יש או שעשה כבר משהו דומה עזרה תעזור לי. כמו זה בעקרון תודה על העזרה!!

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. פרויקט זה יבנה בתקציב של 300+- ש"ח. זהו פרויקט מהבית ספר פרויקט גמר בעיצוב. מודיעין , עירוני א. נשתמש כאן בכלים ביתיים. בפרויקט התבקשנו להמציא מוצר\אירגון\חברה. אנחנו בחרנו לעשות חברת מודינג ע"פ הזמנה אישית. החברה מציעה ללקוחות לבחור כמה קריטריונים של המארז: גודל , צבע , צורה , מיקום מאוררים , מספר לדים ומיקומם ושאר תוספות האפשריות למודינג. התבקשנו לעשות לחברה מספר דברים: לוגו של החברה , מספר פרויקטים על המחשב , פרויקט אחד מוחשי , פרוספקט של החברה ופוסטר גדול שייצג את החברה (כמו פירסומת). בפרויקט המוחשי שלנו אנחנו נשתמש בפרספקס , פח , מאוררים , לדים (נגדים ללדים כמובן) , פוטנציומטרים (לפאן באס) , צבע ובונדו. את הפרויקט אני עושה עם חבר. אחרי סקיצות שעשינו בכמה שיעו…

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. Started by ofir123,

שלום רב, ברשותי לוח של גיגה בייט 7VTXE ופנאל USB של ASUS A7V266 לגיגה בייט יש יציאות בלוח לפנאל אבל הבעיה שאין לי את הפנאל המקורי שלו ויש לי פנאל של אסוס, אבל החיבורים שלהם לא מתאימים. צירפתי שתי תמונות של החיבורים אחד באסוס ואחד בגיגה בייט בבקשה שתעזרו לי לחבר את הלוח לפנאל של אסוס ובאיזה כבלים אני צריך להשתמש. גיגה בייט: אסוס: עריכה: אחרי העזרה שלכם הצלחתי לבנות את הפנאל! חתכתי חוט חוט מחיבור בין הסידי לכרטיס כל ככה 3 כבלים ועכשיו הכל עובד טוב! תודה רבה! עכשיו חסר לי רק לקדוח במארז!

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. Started by roilevi,

כשאני בונה מעגל משולב כזה לזרמים של 10 A על 220 V AC האם יש צורך לחבר את ה TRIAC לאיזה סופג חום HEATSINC ??? אם כן , אז מאיזה חומר , איפה קונים ..... מה היתרונות והחסרונות של שימוש במעגל כזה לעומת ממסר RELAY לזרמים גבוהים , מלבד המחיר ??? תודה מראש לכל העונים....

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. שלום לכולם לפני כמה זמן ראיתי אצל חבר טוב שלי הרדיסק WD ישן ושאלתי אותו מה הוא עושה איתו הוא אמר לי שזה סתם הרדיסק 6 ג'יגה והוא לא עושה איתו כלום אז סבבה הוא נתן לי אותו רציתי להשתמש בו לגיבוי ואז חשבתי לעשות לו מוד מגניב וחשבתי איזה מגניב זה יהיה לראות איך עובד הרדיסק בזמן אמת אז אמרתי את זה לאבא שלי והוא אמר שחלון להרדיסק זה בר ביצוע. סבבה... אז השגתי מברג אלן כוכב (לא היה לי בבית ) פתחתי אותו (עד שגיליתי שיש עוד שני ברגים מוחבאים מתחת למדבקה סעמק) וביחד עם אבא שלי ניסרנו עם ג'יג סואו את הplate ההיא שיש על ההרדיסק (בחלק אחד קצת פישלנו ונשבר אבל לא רואים...) את החלון עשיתי עם נייר שקפים כי זה הכי פשוט ולא רציתי שייכנס אבק וחיזקתי מסביב עם איזולירבנד סך הכל לא יצ…

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. כשאומרים לך שההספק של המחשב שלך הוא 500W מה זה אומר בדיוק? שהוא מוציא 500W אנרגיה? בכמה זמן? שעה, עשר דקות? תודה לעונים וחג שמח

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. שלומלום לכם שוב.... אמממ.. טוב... הספק שלי.. זה ספק של 300 וואט... ו.. רציתי לדעת.. אם כל המאווררים..(5) לא יכולים לגרום לזה שהוא ישרף...=\ כי אני ממש מפחד מזה שזה יקרה....יש לי מאוורר אחד גם ם קטודה ואחד עם לדים... אהה ומחובר לספק גם הפד לעכבר עם 2 לדים... וגם יש את הלוח אם וכל הדברים האלה... אז רציתי לדעת כי זה באמת מדאיג אותי.. הוא יכול להישרף לי?!?!?!?

• 23 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. Started by thedag,

שלום, אני רוצה לייצר PCB בשיטת TONER TRANSFER אבל הדפים שבהם משתמשים נגמרו לי.... (יצרתי בעבר הרבה לוחות כאלה) את הדפים הקודמים קניתי באיביי, אבל כרגע זה לא אפשרי, ואני מחפש לקנות כאלה בארץ.... מה השם שלהם בארץ ? וכמה עולה חבילה קטנה של זה?? עוד שאלה. אם אני בא לחנות פוטו, ומבקש מהם להדפיס בטונר עם דף שאני מביא להם(או שיש להם כזה), הם יכולים להדפיס לי את זה ? תודה.

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. Started by Odedb52,

שלום.. קודם כל קרדיט ל-"אור1" על המעגל שהוא בנה.. ויש לי שאלה, בניתי את המעגל הזה פה למטה. וגיליתי שהוא עובד באור במקום בחושך... מה אני צריך לעשות כדי שיהיה ההיפך? (והקטע שאת המעגל הזה הוא בנה למישהו שרצה לעשות שיעבוד בחושך... ) ואני לא חושב שזה קשור אבל החלפתי את הנגד המחובר לרגל 3 בפוטנציומטר כדי שתיהיה שליטה על הרגישות וזה באמת שולט עליה.. אני רק רוצה שיעבוד בחושך.. תודה מראש, עודד ב.

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  16. שלום לכולכם, אז כמו שקראתם בכותרת האשכול, זהו המודינג הרציני הראשון שעשיתי למארז המחשבי ואני מקווה שתאהבו אותו ותתנו לי גם כמובןקצת עצות לשיפור המודינג. טוב, אז התכנון היה לעשות חלון במארז, לשים מסך LCD בדלת, לבנות מעגל לדים להארת המארז ולהציב 2 קטודות אולטרה סגולות, בעתיד הקרוב אני מתכוון להוסיף מאווררים רגישים לאולטרה סגול הכוללים גם לדים, לבנות מעל של אורגן אורות ולהוסיף מספר לדים למעגל הנוכחי. (בנוסף לזאת אני הולך לקנות גם לוח אם חדש+מעבד חדש+זכרונות RAM חדשים+ספק כוח חדש וכנראה שגם כ.מסך, בקיצור מחשב חדש...). אז נעבור לתמונות.... *לחצו על התמונה להגדלתה ו\או להורדתה. במהלך העבודה-חיתוך החלון: במהלך ה…

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  17. ???

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  18. דרוש מתכנת (מתאים לסטודנט) למשרה חלקית ניסיון- מוכח בעבודה עם microcontroller מסוגים שונים בעל ידע וניסיון בבקרים תוכנות משוב ובקרה. עבודה באיזור יבנה. ניתן לצור קשר: goldy.m123@gmail.com

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  19. אפשר לדעתכם לבנות ראדר שכזה שמגלה משטרה ואם כן, תוכלו לעזור לי עם שירטוטים וכ"ו ..... תודה

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  20. שלום, מחפש נורה בודדת בעלת הברגה רגילה (e27) שתאיר לי ממש חזק לפינת אוכל וחדר שינה גדול. חיפשתי בחנויות שונות ולא מצאתי משהו חזק. שיהיה עם אור לבן תודה רבה

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  21. אז יש לי את ה 7600GT silent חשבתי לעצמי...אם הוא מספיק קר בלי מאוורר ...כמה קר הוא יהיה עם מאוורר? אז כמו אידיוט הנחתי על הדופן התחתונה של המארז מאוורר ...ולא היה שינוי (מעניין למה חח) ואז חשבתי אולי אני יבנה איזה מודינג בשקל ...כי אני קצת בלחצים עכישו.. אז התחלתי לבנות את המבנה: מצרכים - מחברת גליל פלסטיק ניר דבר מספרים מאוורר 120 ממ 2 ברגים ומברג.. הקירור הוריד את הכרטיס ב 11 מעלות במנוחה! (כלומר לא במשחקים וכאלה) ו 7 מעלות בעבודה!! היתי בשוק.. עכשיו הוא 40 מעלות =] חמוד שלי מצלמה חרא ביותר ככה שאני יעלה חדשות בקרוב -= תמונות =- הסבר על המשנה עלק חח הנה המבנה ...קצת לא ברור יש עוד בהמשך קצת יותר ברור קצת יותר ברור מהצד תמונה ברור יותר של המשנ…

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  22. שלום אני כרגע באמצע הרכבה של הקיט לספק שלי אבל אני תקוע, החיבורים של ה ATX (החיבור של ה 20 פינים) והחיבור של ה 3V (החיבור של ה 4 פינים - 2 צהוב - 2 שחור) אני לא מצליח לקפל להם את הצ'ופצ'יקים שלהם בשביל להוציא אותם מהתושבת שלהם, ניסיתי הכל, אפילו סיכות כלום לא עזר, המרווח קטן מאוד וצריך לדחוף לשם 2 סיכות ואין מספיק מקום (ניסיתי עם סיכות קטנות מאוד) יש למישהו רעיון? או שהוא ניסה איכשהו והצליח? תודה לעוזרים נ.ב עריכה: נכון לעכשיו (2:30) החזרתי את הספק למחשב מבלי לשים את הסליבינג על החיבור של ה ATX, אני עדיין פתוח להצעות, מחר ננסה את מה שתציעו, תודה

• 19 תגובות
    • 2k צפיות
  23. Started by 114508534,

ערב טוב הגיע אלי לתיקון XBOX עם כונן שהפלסטיקים היו שבורים והגלגלי שיניים לא החזיקו, הזמנתי כונן חדש וקיבלתי ממש חרא- כונן משומש במאובק עם פלסטיקה שבורה מסביב אבל עובד, החלפתי בין שני הלוחות ככה שהכונן ה"חדש" יעבוד כמו הישן רק המכניקה הוחלפה . לוחץ על פתיחה והמגש לא מצליח לצאת החוצה , הורדתי את המכסה והמגש יוצא החוצה יופי, לפי דעתי המגנט מחזיק אותו ואין לו מספיק כוח לצאת החוצה , יכול להיות שהמנוע חלש ? ניסיתי כבר לעשות מיליון ואחד ניסיונות של לסדר את זה אבל ללא הצלחה , אשח לשמוע לדעתכם - תודה

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  24. Started by esxadmin,

אהלן, רכשתי את המוצר svs pb12 nsd ורציתי לדעת איזה שנאי יתאים לו ע"מ שאוכל חברו לרשת החשמל בביתי בבטחה ? רצ"ב תמונה של המוצר מאחור : http://www.svsound.com/images/svs/products/amps/STA-400D_front_800.jpg תודה על עזרתכם.

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  25. Started by wollmann,

עברתי היום בחנות החשמל בשכונה ושאלתי כמה עולה לד כחול חזק... עולה 5 ש"ח... יקר או זול? כמה בערך צריך לעלות? לא מצאתי פה מישהו שדיבר על מחירים...

• 19 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים