עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. שלום לכולם בשעה טובה סימתי את המודינג שלי שאני יעלה עוד היום מבטיח לכם !!! עכשיו ככה יש לי ונטה 120 שהיא קצת מרעישה לי !!! ויש לי ולקנו 11+,אתם בטח שואלים מה הקשר אז כככהה בולקנו 11+ יש 2בקרי טמפ" ואחד מהם שייך למעבד והשני אין לי מה לעשות בו אז החלתתי לשים אותו לונטה שלי עכשיו עישתי איזה קומבינה שאני יחבר את זה לונטה וחלק שני לספק ואז המחשב עבד לי שניה ואז יצא לי עשן מאיפה שהוא ואזז הלבב שלי דפקקקקקק אבל אחרי כמה דקות הדלקתי שוב את המחשב וכמובן הוצאתי את הקומבינה והכול עבד ברוך השם!!! עכשיו מה שאני מבקש ממכם חברה בבקשה עיזרו ליפתור את הבעיה של השליטה למאורר אה ומישהו יודע למה יצא לי עשן והמחשב נכבה???

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. היות וזו מכונת זמן, אני רוצה שהעיצוב יהיה קצת יותר מרשים מסתם קוביית מתכת-פלסטיק עם כבלים. אז מה כדאי? שורת לדים כחולים ואדומים? אולי איזה עבודת צבע בהשראת ה-FLUX CAPACITOR? כדי לא לפגוע בשדה המרת הזמן, אני לא יכול להשתמש בדרמל יותר מדי.. אלא אם כן אני אוסיף עוד שכבת מתכת, וזה עלול להשפיע על הביצועים, ולגרום לצריכת חשמל גדולה יותר (גם ככה זה כיבה אורות בכל העיר פעם אחרונה שניסיתי). אז אני חושב להשתמש במדבקות שאעצב לבד. רעיונות יתקבלו בברכה! תודה מראש!

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. Started by eegg,

אני בשלבי תכנון של פרויקט חדש שלי שיהיה מעץ לא חשוב איזה ויראה דיי מוזר לחלקכם אבל בגלל צורת השולחן שלי הוא יהיה עם חלון מקדימה ולוח אם מאחוריו הנה כמה תמונות ראשוניות

• 18 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. Started by what the fuck,

טוב קניתי מפסק נדנדה (עם 3 פינים) עכשיו המפקק הוא אדום כזה, כמו אלו שנדלקים כשהם במצב מסוים אז העברתי בן 9ו והנורה לא נדלקה למישהו יש מושג איזה מתח והספק צריך להעביר בו כדי שהנורה תפעל ? או איך אני מגלה את זה ? בדיקה: חחח

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. שלום אם מחפשים ב-ebay את הביטוי USB Isolator, מקבלים כמה תוצאות. בינהן, שלושת אלה: http://www.ebay.com/itm/Full-speed-USB-2-0-isolator-with-build-in-power-transfer-/160983895675 http://www.ebay.com/itm/3000V-Electrical-USB-Magnetic-Isolator-Computer-Prevent-Power-surges-Damaged-/400440734061 http://www.ebay.com/itm/USB-protection-ADUM4160-Evaluation-Board-USB-Isolator-/230949901447 האם זה אכן יעשה את העבודה? האם זה יבודד גם את המתח, ולא רק את ה-Data? זה מיועד כדי לבודד ארדואינו מהמחשב, בזמן ניסויים, למקרה של קצר או כל בעיה אחרת.. תודה card

• 14 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. אוווו אני מקווה מאוד שהפעם זה ישלח לי תהודעה!!! טוב אז ככה מצאתי בבית תוך כדי חיפוש עכברים שנכנסו לנו הביתה פאלפ (הכי ישן שיש נראה לי...) קוראים לו palm pilot 3com ... אפשרי לעשות ממנו lcd? ואם כן איך? תודה רבה רבה רבה לעונים!!!

• 23 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. Started by vmaddog,

מצאתי את הקיט הזה http://www.p-see.co.il/Product.asp?productid=761 הדבר הזה באמת עוזר?

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. Started by nehmia,

קניתי היום טרנזיסטור ורציתי לדעת איך אני מעלה איתו זרם איזה רגל לחבר ולאן?

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. Started by mosheva,

שאלתי לפני כמה ימים לגבי עטי UV האם צביעת הרכיבים שלי במחשב עם עטים כאלו יכולה לגרום נזק...? והאם מישהו כבר מצא עטים כאלו...? יש לי כבר ספרי פלוריסנטי ואני מחכה להתחיל לעבוד על פרויקט הUV שלי ורק חסר לי המידע לגבי העטים האלו.. אז אם למישהו יש מידע לגבי עטים כאלו שתפו אותי... תודה..

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. Started by bzemer,

שלום, רציתי לדעת, אולי מישהו במקרה יודע אם ניתן לשלוט על נורת הלד של ה-HDD לצרכים שלי. אני אסביר: המחשב שלי משמש להקלטה מהטלוויזיה. אני רוצה למצוא דרך להשתמש באחד הלדים של הקייס כדי להראות מתי התוכנה מקליטה ומתי לא. (חשבתי להשתמש בלד של ה-HDD). אז השאלה היא האם יש תוכנה שיודעת לשלוט בלדים של המארז או מה בעצם הדרך לשלוט מהמחשב על הלד כרצוני. האם אני יכול למשל באמצעות שפת תכנות לבנות תוכנה בעצמי שתשלוט בלד וכו'? תודה.

• 18 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. יש פה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=70953.msg592439#msg592439 מדריך לבניית אלמנט תאורה פשוט. עכשיו יש לי כמה שאלות על זה. דבר ראשון - אם הוא מחבר 5 לדים וכל לד אמור להיות זרם של V3 , זאת אומרת לכולם ביחד יש זרם של 15V ואיך הוא מחבר את זה לחיבור של 12V ? ויותר מזה, למה צריך נגדים בכלל?- הרי אם מחברים אותם בשורה כמו שהוא עשה כל לד יקבל בערך זרם של 2.5V וזה בסדר לא? וגם הוא רשם " נקפל אותו כ10 ס"מ אחרי תחילתו ונגלה חתיכה קטנה .... " איך מגלים את החתיכה ? פשוט חותכים עם מספריים רגילות את הבידוד השחור? כי זה ניראה כבל מאוד דק ואולי אם אני יעשה עם מספריים רגילות זה יחתוך לגמרי את הכבל... ושאלה אחרונה והכי חשובה- נכון בסוף כשמתקבלת התוצאה הזאת אז איך בכלל מחב…

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. שלום לפני כמה זמן, נתקלתי במוצר נחמד ב-tinydeal. המוצר הוא שלט למחשב: http://www.tinydeal.com/wireless-multimedia-ir-remote-control-for-pc-p-42772.html לכאורה, לא מלהיב במיוחד, יש הרי מלא כאלה. אבל, בניגוד לשאר השלטים למחשב, לשלט הזה יש קצת ייחוד: כמו כל שלט אחר למחשב, הוא שולט על המחשב כשהמחשב פועל, אבל, יש לו תוספת קטנה, והיא שהוא מסוגל גם להדליק את המחשב כשהוא כבוי לגמרי. כדי לעשות את זה, הוא מתחבר מצד אחד לשני הפינים של ה-Power Switch, ומצד שני הוא מתחבר למתח שהספק של המחשב נותן, גם כאשר המחשב כבוי. רק מה שמוזר פה, הוא שאם מסתכלים בתמונה האחרונה על סעיף 3, הם כותבים לחבר למגעים 17 ו-19.. בדקתי אצלי ב-manual שבא עם ה-motherboard (gigabyte) וממה שכתוב…

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. בהמשך לאשכול שפתחתי שלא נענה(....) חשבתי לנסות לבנות מודל עם מנוע אחד קטן שינוע כרגע רק בציר הX. אם אקח מנוע של מכונית קטנה על שלט (לדוגמא) האם אוכל לשלוט בו גם ללא שימוש בMOTOR SHIELD? מה ההגבלות שלי בעצם?

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. Started by roei_b,

פרוייקט MCC הוא הפרוייקט הראשון שלי בו אני בונה מחשב Mini CuceCase הכנתי כבר שרטוט הדמייה אז תהנו ותגיבו [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. אז ככה... אני רוצה לעשות את החלון שלי כמו בתמונה שהעלתי אל תסתכלו על זה שתהתמונה עקומה ומכוערת... השחור אמור להיות לדים שחורים אני מקווה שיש דבר כזה.. והאדום מלדים אדומים... ושתיהם יהיו חלונות של פרספקס. האפור זה הפח של המחשב ובברק שעובר בין האדום לשחור תהיה מדבקה באדום שחור שיהיה רשום NA-C (כן גם אני בצופים חמשוש בנשיא ) אז זהו.. מה דעתכם על הרעיון? יש לדים שחורים? איפה אפשר להשיג? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 20 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. אם יש לי 2 לוחות בעובי של 3MM (שזה העובי הממוצע למארזי פרספקס לא?) ואני רוצה להדביק אותם עם דבק אפוקסי... אז יש לי כמה שאלות: 1. הדבק בא בצנצנת? שפורפרפת? הוא זול? הוא נוזלי/קשיח? 2. אם אני מדבק לוחות בעובי של 3MM זה אומר שיש רק מרווח של 3MM שידבק ללוח השני, וזה יחזיק את הלוחות? זה לא חלש מדי?

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. Started by rabbit,

חיפשתי בפורום אבל לא מצאתי משהו שממש מסביר את זה או אולי לא לחיפשתי מספיק טוב.. מישהו יכול להסביר לי?

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. Started by ExTazy,

אנשים סוף סוף אחרי הרבה מחשבות ( ) קניתי דרמל של וולף ( זה שהיה במבצע בהום סנטר ) ולמדתי איך להחליף ראשים ( הספקתי כבר לשבור תופסנית אחת ) ואיך להפעיל את הדרמל ... עכשיו השאלה שלי ( אני יודע שחותכים עץ פלסטיק ומתכת דקה עם הדיסקית החומה הזאת שבאה בערכה ) [1] באיזו מהירות אני אמור לחתוך ?? ( יש לי כאלה מספרים שקובעים את המהירות ) [2] ואיפה קונים את הפרספקס והגומי U או H שהרבה נכתב פה בפורום ( וכן אתם צודקים לחלון במארז .. פלוס מאוורר .... ) .. דרך אגב אני גר בב"ש .... ועוד שאלה אחרונה [3] איך נקרא הצבע הזה שזוהר באולטרה או בקטודה ( או שזה אותו אחד ? ) ??? .... תודה מראש לעונים ובבקשה תענו לי לפי המספרים הכתובים ליד השאלות ... ואל תחסכו בפרוט ..

• 22 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. Started by Moty_p,

מה הדרך הטובה ביותר לקרר נוזל? (שמן או מים) אני מחפש דבר כזה שהוא יהיה מוט ברזל בגודל 40 סנטים וברגע שאני מחבר אותו לחשמל הברזל מגיע למינוס איזה 40 מעלות יש כזה דבר?

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. Started by amos5242,

היי לכולם ביומיים האחרונים לאחר שהחלפתי קלאץ לרכב לבד הסרתי את הסטרטר כחלק שחייבים להסירו בביצוע עבודה שכזו ולהפתעתי לאחר שסיימתי לתקן את הרכב הוא לא הניע גם לאחר הכנסת הקודן לעבודה תקינה כמו כן בדקתי שמגיע מתח לפלוס של הסטרטר אבל לחוט פיקוד לא עובר חשמל מה יכול להיות הבעייה

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. Started by Anonymics,

שלום.. נכון יש רמקולים רגילים כאלה שקונים בבאג?שמגיעה לך קופסה (הסאב)וזוג רמקולים או יותר? בקיצור רציתי לדעת מה במעגל החשמלי שם קובע את העוצמה (watt) שהם מוציאים לרמקולים..זה רכיב אחד או שכל המעגל הזה קובע? תודה..

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. Started by carman6,

אני מחבר עכשיו מאוורר וחשבתי שאיפה שיש לו ארבע חיברוםי לברגים- בשתיים אני אשים ברגים ובשתיים לדים כחולים. עם איזה צבעים של הכבלים הקטנים אני אמור לחבר את הלד?

• 24 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. Started by VIPERANAF,

אמממ טוב המוד הקטן הזה נולד כתוצאה משיעמום של יום כיפור (כן אני משתמש במחשב... אבל צם... כל אדם ואמונתו בה יחיה) הקיצר... לפני כמה חודשים ראיתי אצל דודה שלי כמו מעטפת חמודה בצורת אפרוח שעוטפת את המסך. החלטתי לייצר משהו שיהיה דומה (רק שאצלי מדובר במסך 19 אינצ'). אז קרטון לקחתי ואת המלאכה התחלתי (אני מצטער שאין תמונות בזמן העבודה כי לא מצאתי את המצלמה) - אני אסביר מה עשיתי שלב שלב 1 - לקחתי קרטון של אריזה של מקלדת - פתחתי אותו והתאמתי אותו לגודל. 2 - מדדתי את המסך עצמו וחתכתי ריבוע בתוך הקרטון בהתאם. 3 - חשבתי על נושא... אמממ... אני אוהב HL2 - יעבוד יעבוד. 4 - רציתי לייחד אותו שלא ישאר סתם ריבוע מכוער אז חתכתי את הסמל ואת גורדון שצועד לו בכבדות ועשיתי אפקט של בליטה מחוץ למס…

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. שלום שמתי במחשב שלי מאוורור 220V (ונטה). היא מחוברת לממסר, שנשלט ע"י טרמוסטט מכני, אממה שהוא לא ממש רגיש לשינויים ודורש שינויים קיצוניים בטמפ כדי להדלק ולהכבה. רציתי לדעת איך אפשר לשלוט בממסר ע"י המחשב, לפי הטמפ' של הלוח אם אם יש דרך אנא הסבירו קצת בפירוט.. שבת שלום ותודה

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. יש לי ספק ג'נרי 400 ואט , וכשחיברתי לד כלשהו למחשב אז הלד עשה אור ממש ממש חלש! וכשניסיתי את הלד הזה במחשב אחר הוא דלק כמו שצריך , יש לי קטודה במחשב והספק לא עושה בעיות גם אם אני מדליק/מכבה/משאיר הרבה זמן את הקטודה דלוקה , אבל לד קטן ומסכן הוא לא מפעיל?(!) אז מה הבעיה?

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.