אלקטרוניקה ומודינג
חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות
10,630 דיונים בפורום זה
-
check this one out : http://www.frozencpu.com/cgi-bin/frozencpu/cig-01.html Funniest s*** I've ever seen ...
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, בת'רד זה יעלה כל החומר שיש לכם להציע לגבי הפרוייקט הזה. כאן אתם מתבקשים לפרסם אתרים המכילים מידע לגבי: מעגלים שכדאי לשים מפרט על רכיבים מסויימים שכדאי לכלול או כל חומר אחר התורם ישירות לצידו המעשי של הפרוייקט. נא לא לפרסם כל מיני הערות והארות שונות לשם כך יש את הת'רד המקורי ( ראה קישור הנ"ל ). מנהלים - נא לשים לב ולדאוג שהת'רד יהיה נקי.
-
- 26 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
מחפש מוד לקריסטל קונטרול שיאפשר הצגת האקולייזר של הווינאמפ על המסך LCD
-
- 0 תגובות
- 963 צפיות
-
-
אני לא יודע אם לכאן זה מתאים, אבל זה למטרות מודינג אז רשמתי כאן. אני צריך להוציא מהמחשב בקרה של 5V ע"י תוכנה. חשבתי להוציא מהLPT (יש לי גם תוכנה שעושה את זה) אבל היות ואני מרכיב LCD האופציה הזאת יורדת לצערי. על המחבר הסריאלי בפינים 1 7 5 יש לי מקלט IR. יש דרך להוציא בקרה מאחד הפינים שנשארו לי אחרי החיבור של הLCD והמקלט IR? יש דרך להוציא בקרה של 5V (שתישלט ע"י תוכנה) בדרך אחרת מהמחשב?
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מתחיל לשפץ את המארז שלי. זאת הפעם הראשונה שאני עושה MODDING אז צצות הרבה שאלות. בשלב הראשוני תכננתי לעשות חלון בדלת המארז אבל החלטתי לדחות זאת ולטפל תחילה בפאנל הקידמי. אני רוצה למלא את הפסים האלכסוניים שמצד שמאל וימין של הפאנל וגם את החור שבתחתית איפה שהחיבורי USB - מסומן באדום. מקריאה וצפיה בסרטונים הבנתי שמומלץ לעשות את המילוי באמצעות BONDO. 1. לפני שאני שם את הבונדו עם איזה נייר ליטוש לעבד את המשטחים כדי שהבונדו יתפס טוב ? 2. לאחר שהבונדו יתייבש עם איזה נייר ללטש אותו כך שיהיה חלק לגמרי ושלא יהיו גבשושיות אחרי שאני אצבע ? תודה ! [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני עושה מנורת לבה של אבסולוט אבל אין לי אתם המנורה שלמט שמחממת ואני לא יודע איפו לימצוא!!! השאלה שלי אייך אני יכול ליבנות כזה או איפ אפשר ליקנות כזה... אני כמה סירטונים של וככה אולי תוכלו להגיד לי מה אפשר לעשות...
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בשאלה המצ"ב, בסעיף א', אני חושב שמטרתם של המגברים היא לחצוץ ולמנוע ע"י התנגדות כניסה גבוהה מאוד את העברת העומס, והתנגדות המוצא שלהם למטרה זו היא שואפת ל-0. בסעיף ב' חישבתי ערכו של הנגד Rt ויצא לי 40 קילו. בסעיף ג' אני אמור לדעת לחשב המתח בשתי הנקודות שנכנסות לכניסה הלא הופכת של המגברי חוצץ, אבל אין לי מושג איך אני אמור לחשב אותו (מהי הדרך), אך אני יודע שלאחר מכן אני אמור להחסיר מתחים, מ- Vo ועד לאותה הנקודה בגשר. ולעשות כך בשתי הנקודות. האם אני צודק בדרך הפיתרון והאם אין דרך פשוטה יותר ללא חישובי זרמים ככה ? ואיך אני מוצא את אותו המתח ? תודה ! [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם זה משנה באיזה כבל להשתמש מאלה? למרות שכולם ב250V על ימני כתוב 10/16A ועל שמאלי כתוב 10A. זה משנה? שאלה אחרת בנוגע לתקעי זכר ונקבה: הם נפוצים או נדירים במדינה? מה שאני צריך זה חיבור זכר. איך קוראים לחיבור זה שאוכל לשאול עליו בחנות? תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
רוצה תגובות עם העבודה טובה עם ניראה טוב [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 52 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
יש את החיבור של 4 פינים שיוצא מהספק. אני רותה לבנות פאנל שליטה למואררים אני רוצה לחבר 4 מאוררים +4 לדים (בין המוארר למספק יהיה לד) +3 לדים שיאירו את הפאנל. המתח נמו מידי או שהמאוורים יפעלו יותר חלש?
-
- 2 תגובות
- 675 צפיות
-
-
אתמול אבא שלי לא היה בבית ,ואז לקחתי את המסור דיסק שלו וניסיתי לעשות במארז בצורת ריבוע כזה אבל בטעות בגלל שאני לא טוב אם הדיסק אז אני יודע שפגתי בכמה חוטים שם :bash: : וגם קצת אחרי הדלת זה המשיך לי כזה וזה פגע במיקדמה של המארז גם זה נכנס עמוק ויש בפנים כל מיני ברזלים וחותים ודברים כאלה על הרצפה של המארז אני מפחד לפתוח את הדלת כי אולי אני ישבור משו שמהל המארז :'( :'( :-X גם מהחור הזה רואים את המגדל של המאבד זה עם המאורר אז הוא קצת שבור כזה ועקום וגם המאוורר נפל ממנו :: אז ניסיתי להדליק זה עשה כזה רעשים מוזרים ממש חזקים :screwy: ומהר חיביתי כי גם יצא אני חושב עשן כזה אז ניתקתי אותו מהחשמל ואני לא יודע מה לעשות :-X!!!!! בבקשה תעזרו לי אני חייב לתקן את זה מהר!!!! :…
-
- 22 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
אני מחפש מקום שמוחר קונקטורים +חוטי סיליקון ולא פלסטיק טיפה יותר איכותיים והקונקטורים שאני מחפש הם של אודיו כאילו aux שאפשר להלחים אליו את הכבלים כי הכבלים שקונים היום הם זבל אז אני רוצה להכין לבד קונקטוקים אני צריך 1 של אוקס +2 של בננה איזור המרכז
-
- 1 תגובה
- 962 צפיות
-
-
עטפתי את כל הכבלים באיזולירבנד זה בסדר נכון? לא עושה בלאגן?
-
- 3 תגובות
- 731 צפיות
-
-
http://www.raspberrypi.org/ Broadcom BCM2835 700MHz ARM1176JZFS processor with FPU and Videocore 4 GPU GPU provides Open GL ES 2.0, hardware-accelerated OpenVG, and 1080p30 H.264 high-profile decode GPU is capable of 1Gpixel/s, 1.5Gtexel/s or 24GFLOPs with texture filtering and DMA infrastructure 256MB RAM Boots from SD card, running the Fedora version of Linux 10/100 BaseT Ethernet socket HDMI socket USB 2.0 socket RCA video socket SD card socket Powered from microUSB socket 3.5mm audio out jack Header footprint for camera connection Size: 85.6 x 53.98 x 17mm אפשרי להופך את הדבר הזה למעין מחשב PSP? עולה 120 שקל כרגע(קיימת רק חנות אחת שמוכרת)
-
- 19 תגובות
- 5.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, מישהו מכיר אולי חנות / בעל מקצוע הבונה מארזי מחשב מותאמים אישית? אני צריך מארז קטן ככל האפשר היכול להכיל כרטיס PCI שהוא פשוט מפלצת מבחינת מימדים. תודה על העזרה, מקסים.
-
- 2 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת האם אני יכול לחבר 20 לדים (במקביל) למולקס אחד... כי אני יודע שלכל לד יש מספר A והספק נותן מספר A מוגבל לחיבור ה 12V במולקס... דרך אגב מדובר על לדים UV ו UB תודה עידכון: שאלה: יש לי עוד שאלה: האם אני יכול לחבר נגיד 5-10 לדים לשנאי רגיל? , אני צריך לעשות משהו מיוחד או שלחבר במקביל רגיל ואז לשנאי? והאם השני נותן בדיוק את סוג המתח שהלדים צריכים? (מבחינת AC - DC ) תודה
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב, כבר שנה שאני רוצה להרכיב את העניין הזה, בסופו של דבר גם הצלחתי. קודם כל אנחנו עושים אומרים תודה לred dragon שלא רוצה שידעו מה השם האמיתי שלו, הוא חפר איתי על המחשב הזה 8 שעות ברצף אתמול. המפרט הנוכחי: CPU: AMD Phenom 2 Quad core 965 black at 3.4Ghz stock CPU cooler: XSPC RASA RAM: Kingston 2X2GB Hyper X MB: GA-MA790FXT-UD5P GPU: 2X Radeon 5770 Vapor-X at 900/1350 HDDs: WD Black 1TB Samsung 1TB for storage PSU: Chieftec 750W Modular Case: CM 690 Mark II Fan Controller: Kaze Master Pro Radiator: RS240 Pump+reservoir: X20 750 את הקיט קירור מים קיבלתי לפני שבוע בגרמניה, אבל הטמבלים לא שלחו לי את הערכת חיבור לAMD, אז היינו חייבים לאלתר, כי הגוף קירור כבר יר…
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מה דעתכם? לדעתי הגג יצא מ-כ-ו-ע-ר!!!! פשוט לא היה לי כוח לשייף ולשים כמה שכבות. :] יום יבוא ואני אעשה את זה. [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לילה טוב לכולם..! איפה אני יכול לקנות USB 2.0 to IDE בישראל (באזור המרכז)..? וחיפשתי ולא מצאתי יש כזה פה בארץ..? תודה לעוזרים..! [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
פירקתי רשת מאולמניום מתנור ישן .. נראה לי שזה רשת משושים .. הינה תמונות : http://up47.siz.co.il/up3/zazdnox1ztye.jpg http://up34.siz.co.il/up1/zmjezmgmit05.jpg מי שמעוניין שיכתוב כאן ואני אמסור לו פרטי יצירת קשר.. אין לי מה לעשות איתה .. אני לא בחור של מודינג ..
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב נייד של ASUS שהפסיק להטעין. לאחר שפתחתי את המחשב רואים שבלוח האם החיבור של הטעינה (שמולחם ללוח האם) נשבר. הזמנתי את שקע הטעינה אבל ההלחמות נראות לי מעל היכולות שלי (יכול לנסות אבל חבל לי להרוס). יש למישהו רעיון למי אפשר לפנות על מנת שילחים את שקע הטעינה ? אני נמצא באיזור חיפה אשמח לרעיונות ועלויות צפויות
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן... קניתי לא מזמן סט של עכבר ומקלדת חדשים אז החלטתי למדמד את הישן שלי.. הנה התמונות..... (לא צילמתי את מהלך העבודה... Sorry... ): Comments Please!..... עודד ב.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עבדתי עם הכלי הזה שקיבלתי,והחלקים ממש זוועה. השאלה האם שווה להשקיע בחלקים מקוריים?האם זה יתאים?והאם התוצאה תהיה שונה? כלומר,מה חשוב יותר-החלקים או הכלי עצמו?
-
- 15 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום שנים יש לי את המולטימטר הזה, ומעולם לא השתמשתי באופציית המדידת קיבוליות שלו. החלטתי ללכת על זה. יש לי קבל, איך מודדים את הקיבוליות שלו בעזרת המולטימטר? ודבר נוסף: לקבל יש הרי 2 רגליים, אז למה יש 4 חורים בחלק של המדידת קיבוליות? תודה card
-
- 41 תגובות
- 20.8k צפיות
-
-
הסוללה של הלפטופ שלי הייתה מחוברת אליו 4 חודשים. אני חושב שהלפטופ היה כבוי אבל ייתכן והיה על מצב הייברנייט. הדלקתי את הלפטופ וראיתי שכתוב לי "plugged in, not charging" והסוללה על 0 %. ניסיתי להוציא את הסוללה ולחבר אותה שוב, לא עזר. מניח שהיא נפרקה יותר מדי. יש משהו שאפשר לנסות כדי להחזיר את הסוללה לחיים? גם אם היא תחזור ל 5% תפקוד זה יהיה לי מעולה כי אני משתמש בלפטופ הזה רק בבית בכל מקרה (הסוללה נוחה כדי להעביר את הלפטופ בין החדרים, לדקות בודדות בלי חיבור לחשמל. *הלפטופ בן שנתיים וכבר אין אחריות. תודה רבה מראש!
-
- 13 תגובות
- 6.4k צפיות
- 2 followers
-