עבור לתוכן

אלקטרוניקה ומודינג

חיתוך חלון במארז ובניית פאן באס, פיתוח בסביבת Arduino ועוד - כאן תוכלו לשאול את כל השאלות הנוגעות למודינג ולאלקטרוניקה שכרוכה בו, לפרסם את הפרויקטים שלכם ולקבל השראות

1. יש לי עוד מסך מחשב עכשיו ראיתי בפורום שמלא אנשים מחברים מסך LCD קטן השאלה שלי היא איך אני מחבר מסך של מחשב במקום מסך LCD

• 6 תגובות
    • 727 צפיות
  2. Started by Sarlula,

במדריך של ה-LCD למארז כתוב שאני צריך להכניס מולקס זכר לספק כוח. עכשיו הסתכלתי רגע לתוך המחשב וראיתי שמהספק רק יוצאים מולקסים, ושאין לי איך להכניס חיבור מולקס לספק בגלל שהוא סגור בברגים. אני מפחד לפתוח. אני מפספס משהו? לא הבנתי משהו?

• 6 תגובות
    • 672 צפיות
  3. Started by pc student,

מה זה עושה?

• 2 תגובות
    • 752 צפיות
  4. http://img163.imageshack.us/img163/1218/spkmount3202qz.jpg http://img164.imageshack.us/img164/210/fanwired3200hg.jpg

• 36 תגובות
    • 2.5k צפיות
  5. http://www.raspberrypi.org/archives/2180 לכל מי שמתעצל לקרוא, גירסת הB שודרגה ל512MB זכרון. כל מי שעדיין לא קיבל את הלוח שלו ישודרג אוטומטית. בנוסף, בקרוב תצא גירסת אנדרויד 4.0 לPi.

• 0 תגובות
    • 860 צפיות
  6. Started by aviram20,

אני מאמין שהכלי הכי פשוט יכול לעשות עבודה הכי טובה בידיים הנכונות לכן לא מצאתי לנכון להשקיע על דרמל 600 שקל אך במקום קניתי דרמל של יונדאי 210W ב250 שקל קבלתי אותו עם כול מני דסקיות חיתוך ראש גמיש וכל מני שטויות כאלה יש לי נסיון עם הכלי כבר אני מתכנן גם מהפך של ממש למארז חלון צד גדול מאוד +חלון בספק ואולי גם חלון בגג אני גם מוכן לעזור למי שרוצה מי שמעוניין זה האיסיי שלי 198825288 אם בא לו להיתעלל במארז שיביא דסקיות חיתוך ופרספקס שיבוא אליי ניתעלל בו ביחד ;D אבירם [attachment deleted by admin]

• 28 תגובות
    • 2.5k צפיות
  7. Started by urinka,

שלום קראתי כאן באתר בפינת המדריכים איך לעשות מכונת ארקיד ורציתי לדעת איפה פשר לקנות את הג'ויסטיקים והלחצנים כדי לבנות מכונה כזו תודה אורי

• 4 תגובות
    • 962 צפיות
  8. לא מזמן נתקלתי בג'וקים המציעים למכירה חברת PICAXE הבריטית. מדובר בצ'יפים פשוטים ביותר המתחברים לחיבור הטורי (COM) של המחשב, וניתן לתכנות על ידי אלגוריתם בשפה פשוטה מאד, (ע"י תוכנה חינמית) לכל ג'וק ישנן מספר רגליים לקלט ומספר רגליים לפלט בעזרת תיכנות הצ'יפ ניתן להמציא תוכניות כאוות נפשכם, כולל שימוש בכפתורים, מפסקים, חיישני טמפרטורה, חיישני אור (LDR) וכו'. הצ'יפ עובד על 5v בערך, ומוציא את אותו מתח כפלט. ניתן לשלוט על התקנים קטנים כמו לדים מנועים וכו, ועל התקנים יותר רציניים בעזרת טרנזיסטור או SCR.... את התשובות לכל השאלות תוכלו למצוא כאן : http://www.rev-ed.co.uk/picaxe/ האתר כולל את כל המידע במחלקת ה-Datasheets את הג'וקים השונים ומחירם ניתן למצוא כאן: http://www.te…

• 29 תגובות
    • 3.8k צפיות
  9. Started by shar00750,

שלום לכולם . אחרי המארז הקודם (בפרוייקט "שיפוץ מארז ג'נרי") לקחתי שוב מארז ג'נרי פשוט והחלטתי לנסות עליו משהו שראיתי באיזה אתר של מודינג . פה לא השקעתי הרבה פשוט רציתי לראות איך יוצא הפרונט- שזה עיקר המודינג במארז.. לא צילמתי מתחילת הפרוייקט - כי זה היה סוג של ניסויי . מה שעשיתי פה זה חיתוך בפנל הקידמי עם דרמל בקוטר 120מ"מ , לקחתי חתיכת צינור ביוב באותו קוטר הכנסתי פנימה ומילאתי מסביב עם חומר פחחות. בנוסף חתכתי גם בגג המארז חור בקוטר 120מ"מ . התאכזבתי מהצבע שלא יצא משהו (צבע ניקל עם גרגרים ). [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by et_gershon,

מישהו יכול להגיד לי מידות של מאוורר של 80 מ''מ כי אני בונה באיזה פרוייקט חלון פרספקס קטן (ראה פרוייקט "מחשבפון") אז אני צריך מידות כי אני עושה חלון שיהיה גדול ב-10 ס''מ מכל כיוון תודה ומחכה לתשובה

• 8 תגובות
    • 839 צפיות
  11. Started by kousson,

שלום, חסרים לי נגדים לבניית מקלט IR. מצאתי בארון נגדים באותו הערך שאני צרים אבל הנגדים האלה קצת יותר גדולים פיזית מהאלה שנאבדו לי. האם יש לזה השפעה כל שהיא בהתנגדות או שאני יכול להשתמש בהם במקום הנגדים שאני צריך.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by midnight8,

אני מתכנן לעשות חלון במארז שיש לי עכשיו ואני רוצה לשים גומי בין המארז לחלון ראיתי שזה יוצר יפה מאוד יש סוג של גומי שאתם יכולים להמליץ עליו? ואם כן אז איך אני משתמש בו וכמה הוא בערך עולה תודה מראש טל

• 3 תגובות
    • 995 צפיות
  13. Started by Pure-Gold,

איפה ניתן לרכוש זוג כזה של גומי ? ( אם לא מקום ספציפי אז סוג של חנויות )

• 10 תגובות
    • 3.4k צפיות
  14. Started by drago,

תסלחו לי שאני שואל לא מצאתי בחיפוש . מצאתי הסברים אבל לא מצאתי את מה שאני מחפש . אני מחפש גומי בדיוק כזה במידה ומישהו מכיר או יודע שיש בעיר שלו ושהם עושים משלוח בארץ אנא לצרך כאן תגובה . בתודה אבי

• 8 תגובות
    • 999 צפיות
  15. שלום ביום שישי סיימתי עם החיתוך של הדלת של המארז, צבעתי אותה והשארתי אותי להתייבש החיתוך לא משוייף ואין בידיי כלים שאני יוכל לשייף את החלון בצורה שאני לא אצטרך לשים גומי כדי לטשטש את החיתוך.. עכשיו אני צריך עצה איזה גומי לשים בשביל לשים על הדלת, חומר גמיש שלא יעשה לי בעיות.. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 764 צפיות
  16. Started by idan1836,

אני רוצה לקנות גומי למארז ואני רוצה לקנות מחנות ולא באינטרנט. הקטע הוא שאני לא יודע מה השם של זה. מה לבקש בחנות ? שיביאו לי ישר! כי בדרך כלל שאני נכנס לחנות אני לא יודע להסביר להם מה בדיוק אני רוצה כי אז שואלים אותי למה זה ובשביל מה אני עושה את הדבר הזה ?!@!#! אז מה השם המדוייק בבקשה ?

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by devil2052,

שלום לכולם! כבר כמה זמן שאני מחפש גומי בצורת U או גומי בצורת H כמו שהציען במדריך באתר : http://www.hwzone.co.il/guides.php?file=MakingAWindow ואני לא ממש מוצא. עד עכשיו היתי בכמה חנויות של "עשה זאת בעצמך": הום סנטר ו ace ולצערי לא מצאתי... איפה אני כן יכול למצו כזה גומי??? תודה לעזורים

18. Started by liorgadidi,

שלום.! אני מחפש כבר הרבה מאוד זמן גומיות כאלה. כשאני הולך לזגגים-אין להם דבר כזה,יש כאלה שלא מכירים בכלל. מוזר... אני עובר מחנות לחנות מזגג לזגג וכלום. פה ושם שולחים אותי לפה ולשם וכמובן-אין. למישהו יש חנות/זגג עם מספר טלפון שלא או בלי שיכול להביא לי את הכתובת והכל כשהו בטוח שיש לו שם או שכבר קנה משם בעבר יעזור לי מאוד בתודה מראש ליאור.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by pc student,

מאיפו אפשר להשיג גומיות h לחלון?

• 3 תגובות
    • 997 צפיות
  20. שלום, גוף חימום של 1000W כמה חשמל לוקח בשעה? כמה כסף בערך ?? תודה.

• 16 תגובות
    • 13.5k צפיות
  21. Started by nimrods,

שלום יש לי שאלה בקשר למעבד טוב אז ככה אם אני ישים 2 מאוררים אחד על השני על גוף קירור אחד האם זה ישפר את בקירור למעבד?? תודה מראש לעוזרים! [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 718 צפיות
  22. יש לי מחשב P3 "מסכן" כבר 4 שנים והוא עוד לא עבר מודינג ( :'( בושה) לפני הפרויקט הענק שלי על המחשב החדש החלטתי לעשות מוד לישן ב 0 עלות יש לי כבר כמה רעיונות ותוכניות אבל העיקר הוא: * בגלל החום אני מחליף את הסינק של הP3 השאלה היא האם הסינק סטוק של AMD יתאים , מכיוון שיש לי אחד רזרווה. אני יודע שהרבה סינקים של AMD מתאימים לP3 השאלה היא האם הסטוק יתאים. *אני אגלגל את כל (!!!) הכבלים שיש לי במארז (IDE פלופי ספק ) בצינור סיליקון כחולף בקוטר 1 ס"מ אמרו שהוא אמור להתאים, השאלה היא כמה צינור לקחת? מטר שניים ? תנו עצות וטיפים ורעיונות, יש לי עוד מעט שבוע שלם לעבוד עליו. בתכנון: -בניית תאורה זולה = 4 UB LED מחוברים ל 12V -בניית חלון + איוורור -ריפוד מסיליקון להשקטה של כ…

• 24 תגובות
    • 2.5k צפיות
  23. אהלן כולם יש לי מגבר ישן של ימאה Yamaha Twentyfive 112 amp model G25-112 מגבר נחמד מאוד, חזק ושירת אותי נאמנה עד ש.. באזים בכפתורים היו ממזמן, הייתי בטוח שזה עניין של מגעים ותכלס זה גם לא הפריע. כרגע המצב הוא שאם אין איפקט מהגיטרה (זאת אומרת בפריטות חלשות או מתי שמשתמשים בסינגלים קדמיים וכו) אז הצליל (עוצמה) דועך בצורה משמעותית מאוד ומהר. אני לא מבין גדול באלקטרוניקה אבל אם הייתי צריך לנחש, האות שיוצא מהגיטרה, ככל שהוא חלש יותר (כגון שימוש בפיקאפים קדמיים (גשר) ואי שימוש באחוריים או בקדם מגברים וכו) הוא דועך משמעותית, הייתי אומר אפילו אקפוננציאלית (חננה שכמותי). פתחתי את המגבר לראות אולי יש שמה איזה קבל נפוח או משהו כזה שנראה לא טוב אבל לא מצאתי כלום. מה אפשר לעשות??הממי…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. חג שמח, אני קונה גיימ בוי SP יד שניה אמריקאי,המוכר אמר שהקבל המטען הוא עם חיבור שונה מהארץ עם היציאות הדקות יותר,השאלה שלי אם יש לי בבית מן מפצל שלאיו מכניסים את היציאות הדקות וממנו יוצאות יציאות לשקע שמתאים לארץ זה צריך לעבוד? או שהמטען עובד רק על 110 וצריך איזהו שנאי?

• 3 תגובות
    • 807 צפיות
  25. שלום , מעניין אותי לדעת באיזה גילאים אנשים עוסקים באלקטרוניקה ומודינג. אנא תענו בסקר. אני בן 12. תודה לכם.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים