עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by Lethal_Acid,

שלום רב, ברצוני לבקש המלצה לתוכנה עם ממשק פשוט יחסית לתכנת איתו בC. עד עכשיו עבדתי עם VISUAL STUDIO 2008 ואת האמת הוא יותר מידיי לכתיבה הבסיסית, שרמת הכתיבה מגיע עד רקורסיה. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 850 צפיות
  2. copy constructor descructor assigment operator לא יהיו מרשות ב-סי פלוס פלוס למה?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. שלום אני בונה כרגע תוכנית בפסקל ויש לי בתוכנית string שנקלטת על ידי המשתמש ואני רוצה לבדוק תו תו במחרוזת ולראות איזה מספרים יש לי שם. לכן אני מחפש פקודה או דרך כלשהי להפוך תו המכיל מספר למספר אמיתי. כלומר אם יש לי תו המכיל את הערך '5' אז אני צריך שהמספר 5 יתקבל במשתנה מספרי כלשהו. תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by SubX,

שלום לכם, אין לי רקע בפיתוח ל-Facebook, אך אני רוצה לדעת את ההתחלה. אני רוצה שהאפליקציה תחייב ביצוע Like לעמוד. מה השלבים למימוש ? אני מקווה שיש כאן מביני עניין בתחום. (לא חובה, אך אשמח אם העזרה תהיה בשפת .NET) תודה רבה,

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by idot,

צריך בדחיפות עזרה ב vb.net לפרויקט לימודי (כמובן בתשלום) idotamir@hotmail.com

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  6. Started by tal hw king,

לא רשום לי בחוברת או בכול מקום אחר וכאשר שאלתי את המורה שלי אני לא יודע אם הוא ענה מתוך צחוק או לא, אבל הוא אמר שאין רנדום בג'אווה סקריפט... אינ צריך לעשות באתר בחירת תמונה באופן רנדומלי (ממוספרות מ-1 ועד 20 יתכן ועוד...) משהו יודע מה היא פקודת הרנדום ב Java? או ב (ASP (VB או קוד שעושה את הפעולה של הרנדום אני רוצה לעשות הגרלת תמונה כמו שיש בדף הראשי, "מתוך הגלריה" משהו יודע איך לעשות את זה, בסביבת אינטרנט.... זה לפרויקט הגשה בביצפר, (יחידת בגרות אחת)

• 11 תגובות
    • 12.6k צפיות
  7. Started by Alex89,

איך אני יוצר JTABLE עם כותרות לעמודות ושורה אחת של מידע (בלי מידע)?

• 0 תגובות
    • 800 צפיות
  8. שלום לכולם נתונה לי השאלה הבאה: "רשום תוכנית שתקלוט 3 מערכים מטיפוס שלם. כל מערך בן 5 איברים. בעזרת מערך של מחוונים המקבל את הכתובת של 3 המערכים, מצא מיהו המספר הגדול בכל 3 המערכים וכמה פעמים הוא מופיע" הנה מה שכתבתי (לא בדקתי לעומק, עשוי להכיל טעות). #include <conio.h> #include <stdio.h> void main() { int *p[3],arr0[5]={50,60,70,80,90},arr1[5]={93,50,60,93,92},arr2[5]={93,92,90,50,30},big, count,i,*pi; //gets(arr0); gets(arr1); gets(arr2); p[0]=arr0; p[1]=arr1; p[2]=arr2; for(i=0,count=0,big=*p[0];i<3;i++) for(pi==p[i];pi-p[i]<5;pi++) if(*pi>big) { big=*pi; count=1; } else if(*pi==big) count++; printf("%d %d",big,count); …

• 2 תגובות
    • 823 צפיות
  9. Started by sharvit,

כחלק מאתר שאני מקים אני צריך לעגל פינות של תמונה. הכוונה שבמערכת ניהול תוכן יש את המערכת חדשות שהדף הראשי כל הזמן מתעדכן בכתבות חדשות שמעלים. עכשיו לכל כתבה הכתב מעלה תמונה, התמונה שהוא מעלה היא תמונה רגילה עם פינות רגילות, את התמונה הזאת אני צריך להציג באתר עם פינות מעוגלות. חרשתי על גוגל בניסיון למצוא פיתרון פשוט בHTML, CSS או בג'אווה סקריפט ולא מצאתי כלום, זאת בעיקרון ההעדפה כמובן אם אפשר בדרך הזאת אשמח אם תעזרו. אם לא אז גם בPHP אני מאמין שבטוח יש אפשרות לעשות את זה עם GD. אם מישו יוכל לכוון אותי לפונקציות שיעזרו לי אני אשמח. תודה, אבי שרביט.

• 7 תגובות
    • 2.8k צפיות
  10. שלום, קוד ההתחברות (myconnect.php)לשרת mysql דלהלן עובד אצלי כשורה. <?php $aa = 'localhost'; $bb = 'myname'; $cc = 'mypass'; $dd = 'mydb'; $zzz = new mysqli($aa,$bb,$cc,$dd) or die('error'); ?> ברצוני לאתחל את המשתנים בקובץ נפרד בשם: login.php כך: <?php $aa = 'localhost'; $bb = 'myname'; $cc = 'mypass'; $dd = 'mydb'; ?> <?php require_once 'login.php'; zzz = new mysqli($aa,$bb,$cc,$dd) or die('error'); ?> הפעם אני מקבל את הודעת השגיאה הזו: Warning: mysqli::mysqli(): (HY000/1045): Access denied for user 'myname'@'localhost' (using password: YES) in C:\xampp\htdocs\1.php on line 7 מישהו יוכל בבקשה להסביר לי מדוע פרמטרים המאותחלים בק…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by Styx,

שלום אני די חדש ב C וקיבלנו תרגיל כזה: קלוט מספר תלת ספרתי אם הספרה זוגית הגדל באחת אם הספרה אי זוגית הקטן באחת למשל 376 יהפוך ל267 ו649 יהפוך ל 758 ורציתי לדעת אם יש IF אחד שמכיל את כל האפשרויות (אחד אני יכול לעשות אבל זה נראה לי עודף עבודה) and\or\not

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Styx,

התוכנית אמורה לחשב את המספר ה Nי בסדרת פיבונאצ'י ואת הסכום של כל המיספרים עד הערך ה Nי משהו לא מסתדר שם #include <stdio.h> #include <conio.h> int fib (int n); // 1st func int fib_sum (int r); //2nd func int main () { int num; printf("enter an intger (fib number)\n"); scanf("%d", &num); printf("%d\n", fib (num)); printf("%d\n", fib_sum (num)); getch(); return 0; } int fib (int n) // 1st func. definition { int first=0, second=1, last; int i=3; while (i<=n) { last = first + second; first = second; second=last; i++; } return last; } int fib_sum (int r) //2nd func { …

• 13 תגובות
    • 11.1k צפיות
  13. יש לי קובץ טקסט של פריטים. אני רוצה למחוק רק את השורה האחרונה או השורה לפני האחרונה. מישהו יכול בבקשה לעזור? תודה.

14. כתבתי צ'ט, וכאשר הclient מקבל הודעה פרטית אני רוצה שהכתוב יופיע בצבע שונה מהרגיל. גיליתי שJTextArea לא טוב לשם כך, כך שעלי לשנות את מה שהיה עד עכשיו ולשים במקום component חדש. מצאתי ברשת שJTextPane יכול להציג בצבעים אבל השימוש איתו מסורבל מעט כיוון שאין מתודה append שפשוט מקבלת string וצבע. אמנם מצאתי מתודה מוכנה כזו באתר הבא: http://www.java2s.com/Code/Java/Swing-JFC/ExtensionofJTextPanethatallowstheusertoeasilyappendcoloredtexttothedocument.htm אבל זה לא עובד משום מה ולא מוצג כלום בתוך הקומפוננט הזה. בכל מקרה, אם מישהו יוכל להסביר לי איך להשתמש בJTextPane או אולי מכיר קומפוננט אחרת שטובה למקרה שלי- אודה לו מאוד!

15. חבר עזר לי ואני מצליח לקרוא מקובץ, אבל לא לקרוא ולרשום ביחד... StreamReader x = new StreamReader(game_path_txt.Text + "\\settings.ini"); StreamWriter f = new StreamWriter(game_path_txt.Text + "\\settings.ini"); if (x.ReadLine().IndexOf("ORIGINAL") >= 0) { f.Write("MODDED"); radioButton1.Checked = false; radioButton2.Checked = true; } x.BaseStream.Seek(0, SeekOrigin.Begin); if (x.ReadLine().IndexOf("MODDED") >= 0) { f.Write("ORIGINAL"); radioButton1.Checked = true; radioButton2.Checked = false; } יש לי את הקוד הזה... אבל אני מקבל שגיאה שהקובץ נמצא בשימוש.. דבאג הראה ש…

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. שלום יש כאן בחור שיודע טיפ טופ את שפת התיכנות ++C

• 7 תגובות
    • 906 צפיות
  17. Started by Apex,

שלום לכולם, יצרתי מחלקה האחראית על רשימה מקושרת שכל נוד בה היא מחלקה טמפלטית. נתקלתי בבעיה של מימוש האופרטור <<, אני מעוניין להדפיס את כל הרשימה. הבעיה היא אם מדובר ברשימה מקושרת של int אזי אני צריך להשתמש ב-<< הרגיל, אחרת אם אני מעוניין להדפיס מחלקה אחרת(את כל השדות שלה למשל) אני צריך להשתמש במימוש שלי, איך אפשר לגרום לקומפיילר להשתמש במימוש הנכון של האופרטור. תודה מראש על העזרה

• 1 תגובה
    • 745 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.