תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
<p>בעקרון אני מנסה לעשות COUNTDOWN שיראה כמה זמן נשאר מהזמן הנוכחי של השרת לזמן מסויים שנמצא בבסיס הנתונים.</p><p>אני יודע ליצור זאת כשהזמן הוא הזמן של הקליינט אבל לא כשמדובר על הזמנים של השרת.</p><p>ניסיתי את הדבר הבא</p><p></p><div></div><pre class="ipsCode"><br><br><input type="text" id="sec"><br> <input type="text" id="min"><br> <input type="text" id="hour"><br> <input type="text" id="days"><br> <script type="text/javascript"><br><br><br><br><br><br> function countdown()<br> {&l…
-
- 0 תגובות
- 907 צפיות
-
-
המממ אני צריך משתנה שהדיוק שלו היא לפחות 100 ספרות לכל כיוון... איך קוראים לאחד כזה? ואיך מציגים?
-
- 21 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם עשיתי פונקציה שמעבירה את המילים שבשורה לתוך מערך של מחרוזות כל מילה בנפרד למחרוזת אין שום בעיה עם הפונקציה ועם התוכנית זאת אומרת שהקומפיילר לךא מראה שום שגיאה אבל שאני מריץ את זה אז אחרי הקלט של השורה זה מביא לי חלון קטן כזה של מיקרוסופט שיש בעיה עם התוכנית ואם אני רוצה לשלוח את הבעיה..או לא תראו בתמונה...אני משתמש ב ויזואל c++ של מיקרוסופט #include<iostream.h> #include<string.h> void enter_words(char *s,char *str[15]); int main() { char ch[100]; char* arr[15]; cout<<"put mila"<<endl; cin.getline(ch,100,'\n'); enter_words(ch,arr); for(int i=0;i<15;i++) { cout<<arr[i]; } return 0; } void enter_words(char *s,cha…
-
- 12 תגובות
- 944 צפיות
-
-
אני בונה משחק דומינו, המורה שלי אמר לי לבנות DB למשחק. הבעיה היא שאני לא יודע איזה DB אפשר לבנות למשחק דומינו.... יש לכם רעיונו?
-
- 7 תגובות
- 908 צפיות
-
-
שלום, אני צריך לכתוב תוכנית בשפת C++ למצוא מספר שכיח במערך חד מימדי (ולא דו או תלת) בלבד, ללא פונקציות או רקוסיות. התוכנית מגדירה מערך בן עשרה תאים, קוראת לתוכו מספרים שלמים מהמשתמש, ואח"כ מציגה את השכיח במערך, כלומר את הערך שמופיע מספר גדול ביותר של פעמים במערך. במידה שהמערך כולל מספר שכיחים יש להציג את כולם, בסדר בו הם מופיעים במערך. דוגמא: הקלט {2,1,2,3,2,3,12,3,5,1} יתן פלט של 2,3 ניתן להניח שהקלט תקין. כמו -כן אסור לי להשתמש בפלט אינפורמטיבי (למשל: אסור לכתוב "הכנס 10 מספרים שלמים").... ניסית להשתמש בעוד מערך אך עכשיו אני תקוע..... מישהו יכול לעזור ולתת פיתרון?
-
- 1 תגובה
- 7.8k צפיות
-
-
הי אני מנסה להפוך מטריצה 2000X2000 ב VBA (אקסל) אני לא יכול לעשות זאת בתוך חוברת העבודה כיוון ש אקסל מוגבל ל 256 עמודות. אני לא מצליח להפעיל את הפונקציה של דף העבודה Minverse בתוך הקוד. פתרון מבחינתי יהיה או שינוי גודל חוברת העבודה או הפעלה של הפונקציה Minvers בתוך הקוד. למישהו יש מושג? תודה מראש רן
-
- 2 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אני עובד עם גירסה מאד מצומצמת של J2ME. מה שאני צריך שיקרה הוא שאוביקט מסויים יקרא מידע מקובץ שמתעדכן מדי פעם ויודיע על זה לראשי. הדרך הנכונה לעשות את זה היא להשתמש בEVENT, אבל חסרות לי הרבה ספריות במערכת שאני עובד עליה, ואני לא מצליח למצוא הסבר שלא כולל דברים שאין לי... יש לי את ה-interface שנקרא EventListener ואת האוביקט שנקרא EventObject. יצרתי interface חדש - public interface UpdateListener extends EventListener { public abstract void updateFileChanged(String updateData, int flags); } ואני עושה לו Implement מהראשי. יש לי ספריה Update שפותחת וקוראת את הקובץ. פה נתקעתי - לא הבנתי אם היא צריכה להרחיב את EventObject, או שצריך ליצור בה תת ספריה שהיא זו שמרחיבה את EventObj…
-
- 0 תגובות
- 888 צפיות
-
-
שלום לכולם. החלטתי שאני צריך ללמוד איזה שפת תיכנות . חשבתי על java ונאמר לי שעדיף ללמוד קודם c. מישהו בבקשה יכול לתת לי קישור לאיזה מדריך בעברית ללמידת התוכנה? ועוד שאלה קטנה אני ב3 יחידות מתמטיקה ואני גם לא משהו ב3 האם יהיה לי קשה ללמוד תתוכנה? תודה לעונים
-
- 4 תגובות
- 849 צפיות
-
-
היי, אני עובד בוויזואל סטודיו 8. אני מעוניין שטקסטבוקס שאני גורר לא יראה את התווים הנכתבים אלה "*". מישהו מכיר את הפקודה? תודה!
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כתבתי את זה, זה מזהה אם האיבר זוגי/אי זוגי את הזוגיים כופל פי 2 ולאי זוגיים מוסיף 2. עכשיו אני רוצה שהאיברים לא יהיו קבועים ומספר האיברים לא יהיה קבוע. אני יודע שצריך להשתמש ב- new ואני גם יודע שאני לא יודע להשתמש ב- new. אולי מישהו יכול לכוון אותי, את ההתחלה לפחות? #include <iostream.h> void evenfun(int *x, int *y) { *x = *y; *x *= 2; } void oddfun(int *x, int *y) { *x = *y; *x += 2; } int main() { int orig[10] = {5,16,7,18,27,31,33,36,47,49}; int odds[7]; int evens[3]; int i,a=0,b=0; for(i=0; i<10; i++) if(orig%2==0) evenfun(evens+a++, orig+i); else oddfun(odds+b++, orig+i); …
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש חיה כזאת? אם מישהו מכיר, אני אשמח לקבל קישור לפירוט. תודה
-
- 23 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
שלום! מישהו יכול לעזור לי בתוכנית קצרה: תוכנית שקולטת מערך של מספרים שלמים ואח"כ גם מציגה אותם(קליטה והצגה בעזרת פוינטרים). תודה, מושיקו.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. אני רוצה ללמוד איך לתפעל ולנהל מסדי נתונים בVB אבל אני לא מוצא מאיפה ללמוד מצאתי כמה מדריכים אבל הם לא היו טובים ובכלל לא מקיפים אשמח אם מישהו יבוא לעזרתי שאלה נוספת, מהמעט שמצאתי ניסיתי ליצור התקשרות בין מסד נתונים (אני משתמש ב access של office xp) לבין התוכנית בVB.. לרוע המזל התוכנה צועקת שהיא לא מכירה את הפורמט .mdb מה שמוזר הוא שקבצי mdb שנוצרו ב access 97 התוכנה כן מצליחה לקרוא! ופורמטים של 2000 והלאה היא לא מכירה! יש איזושהיא דרך לעדכן את השירות של מסדי נתונים של VB כך שיזהה גם פורמטים חדישים יותר? אני משתמש ב vb6.0 כמעט שחכתי.. תודה רבה רבה לעוזרים
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי,שיניתי נושא להודעה קודמת שהייתה לי.. טוב אז ככה,נגיד יש לי משחק רשת כלשהו ואני רוצה לשנות אותו לגמרי (נגיד מאנגלית לעברית) איך עושים את זה? אם זה כל כך חשוב המשחק נקרא gunbound wc .. תודה רבה רבה מראש!! (כמובן שלפני כל שינוי והפצה של המשחק בעברית לחברי אני ישאל את מנהלי המשחק,אני בקשר טוב איתם כי כל הזמן פורצים לי ילדים מהכתה!!! )
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זה דף ההתחברות <html> <body background="images\850.gif" dir="rtl"> <div align="center"> <% Session("p")=Request.Form("passworda") Session("f")=Request.Form("firstname") sq="select*from personal_data where (firstname='"&session ("f")&"' and passa='"&session ("p")&"')" path=Server.mappath("data/db1.mdb") set con= Server.createobject("ADODB.Connection") con.mode=3 con.open "Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;data source=" &path set R=con.execute(sq) if R.eof then response.redirect "form.htm" Session("found")="false" else response.redirect "home.asp" Session("found")="true" end if %> </html> וזה…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
החלטתי להתחיל ללמוד תיכנות בדרל עצמאית ואחרי בדיקה קטנה החלטתי ללמוד את השפות הבאות C/C++, Java, Perl,LISP , XSLT. , Scheme, python שאלתי היא באיזה סדר ללמוד את השפות הנ"ל מהראשונה לאחרונה .
-
- 3 תגובות
- 739 צפיות
-
-
כתבתי מאקרו בחוברת עבודה מסויימת ככה שיבצע בה שינויים מסויימים ואז ישמור אותה בשם אחר. כלומר, קובץ המקור נשאר ללא שינוי. עכשיו אני רוצה לטעון מחדש את קובץ המקור כדי שאוכל לבצע בו שינויים נוספים ושוב לשמור בשם אחר. הבעיה היא שאני לא מצליח לגרום למאקרו לטעון את חוברת העובדה מחדש. שלא נדבר על להמשיך להריץ את הסקריפט מהמקום בו הוא נעצר. ניסיתי להשתמש ב-updatefromfile אבל הוא כל הזמן מחזיר שגיאה. מחיפוש באינטרנט אני מבין שהפונקציה הזאת עובדת רק אם קובץ המקור מעודכן יותר מאשר הקובץ שאני עובד עליו, והרי לא כך הדבר. האם יש איזושהי דרך לעקוף את זה? נניח לשמור קובץ עם תאריך פיקטיבי או אולי שימוש בכלל בפונקציה אחרת. עריכה* הסתדרתי
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני צריכה לכתוב קוד שמקבל 3\4 מספרים ומוציא פלט שהוא בעצם מספר שמורכב מהמספרים שהכנסתי דוגמא: n1=4 n2=5 n3=13 n4=6 ans= 45136 הצלחתי קוד עם 2 מספרים: r=n1*10^(floor(log10(n2))+1)+n2; אבל עם שלושה וארבעה לא מצליחה.... אשמח לעזרה :]
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם יש לי LISTBOX עם אובייקטים מסוג שאני יצרתי (לצורך העניין COSTUMER) איך אני מוציא את המידע ממנו בלולאה של FOREACH? יש לי את הלולאה אבל אין לי מושג איזה קוד אני צריך בשביל להפעיל את הפעולות של האובייקטים
-
- 2 תגובות
- 761 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מתחיל ללמוד PHP כמעט מאפס (קצת ידע ב C ו HTML), וכדי להתחיל עם המדריכים אני רוצה קודם כל תוכנה שאוכל לכתוב בה סקריפטים ופקודות, כך שאוכל לראות אותן קורות בפועל. התקנתי את easyPHP והבנתי שאני אמור לכתוב את הפקודות בקובץ ולשמור אותו בתיקייה בשם WWW תחת למשל a.php ואז לפתוח את הקובץ דרך הדפדפן בצורה הזאת: http://localhost/dor.php אך זה לא עבד לי למרות שהפקודות שרשמתי נכונות (דף לא נמצא). הייתי רוצה עוד הסברים בקשר לאפשרויות בתוכנה עצמה כי אני לא ממש מבין מה היא עושה, אני רק יודע שזה קשור ל SQL, ואני גם לא מבין למה לא הצלחתי לפתוח את הקובץ דרך הדפדפן. מה לא עשיתי נכון? ד"א, תוכלו להמליץ לי על תוכנה לכתיבת השפה? כי הכתבן ממש לא נוח..
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, אני עובד על פרוייקט cloud בשפת asp.net. במסגרת התרגיל הענן צריך להכיל אתר עם כתפור שכשלחוצים עליו, הוא מציג את כתובת ה-ip של המחשב (הלקוח כמובן). הידע שלי ב-asp.net הוא לא רב בלשון המעטה. ניסיתי לחפש באינטרנט דוגמאות ליצירת כפתור שכזה, אך הסתבכתי. איזה פוקציה מחזירה את כתובת ה-ip של המחשב? אשמח לעזרה מכל סוג שהיא...
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, רציתי לדעת איך אני מסדרת את הקוד כך שהוא יוכל לקרוא לי מילה אחרי מילה (שנמצאת שורה אחרי שורה) Private Sub CmdStart_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles CmdStart.Click ufile = New FileStream("words.txt", FileMode.Open) Dim rfile As New StreamReader(ufile) Dim x As Integer Dim line As String Do x = rfile.Read() 'read a character by code ASCI If x = 13 Then ' 13 and 10 codes ASCI of end line rfile.Read() 'fr is StreamRead file variable Exit Do End If line = Chr(x) 'conver character ASCI code to string Loop
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי קוד HTML שמנגן מוסיקה... והייתי רוצה לעשות אותו קצת יותר דינאמי.. --> איך אני יכול להשתמש בHTML ערך של מתשנה בPHP.. אמרו לי משהו על idden input?. מה זה? ואיך אני עובד עם זה?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, פרסמתי סדרה של פוסטים שבוחנת, את אבני היסוד של טכנולוגיות הווב: ה URL, פרוטוקול HTTP, הדפדפן (מנוע רינדור + מנוע ג'אווהסקריפט) ועוד. המטרה היא לספק תמונה פשוטה אך נכונה כיצד טכנולוגיות אלו עובדות. http://www.softwarearchiblog.com/2013/04/series-web-building-blocks.html אני מאמין שסדרה זו היא מקור חשוב לכל מי שעוסק באפליקציות ווב - ועל כן אני מפרסם אותה. (כן, אני משוחד) הערות / תיקונים / תוספות - יתקבלו בשמחה. תודה, ליאור
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום מהי דרך פשוטה, לאפשר ללקוחות את שני הדברים הבאים, באתר אינטרנט: - רכישה חד-פעמית, לדוגמא מוצר - רכישה מחזורית, חיוב כל חודש, לדוגמא שירות עבור המוצר הזה אני מחפש משהו שהוא פשוט, ועדיף גם שהעלות שלו תהיה נמוכה או בלי עלות בכלל, אם אפשר.. תודה רבה card
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-