תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
אני עובדת עם אנגולר ו-C#. בקומפוננטה שלי אני מזמנת פונקציה מהסרוויס. כאשר הפונקציה בסרוויס היא סטטית- הכל עובד מצוין: מדפיס נתונים נכונים לקונסול ומוצגים הנתונים במסך הדפדפן. כאשר הפונקציה בסרוויס היא קריאת שרת אמיתית: מדפיס נתונים נכונים לקונסול (בדיוק אותו נתונים ואותו מבנה כמו בסטטי) ולא מוצגים נתונים במסך הדפדפן. החלק הסטטי של הקומפוננטה כן מוצג. כשאני מנסה להדפיס את המערך שקיבלתי מקריאת השרת, אז כמו שכבר ציינתי- זה מודפס לקונסול בצורה טובה עם ערכים נכונים, אך כאשר אני מנסה להדפיס את זה ב-html- זה מדפיס לי מערך ריק. בקונסול אין לי שגיאות, וגם בלשונית network רואים שקריאת השרת מחזירה סטטוס 200 ונתונים טובים בפורמט הרצוי. - ניסיתי לשאול את ה-gpt בהתכתבות ארוכה מה יכולה …
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי ת'תרגיל הזה קיצר עשיתי #include <stdio.h> #include <conio.h> #include <math.h> int main(){ int num1, num2, num3, sec=0; char letter; float p,S,delta, x1, x2; printf("Please enter the letter: "); scanf("%c",&letter); printf("Please enter the numbers: "); scanf("%d%d%d",&num1,&num2,&num3); if(letter=='C'){ if(num1>23 || num1<0 || num2>59 || num2<0 || num3>59 || num3<0) printf("The time is illegal"); else{ sec=num1*3600+num2*60+num3; if(num1>=0 && num1<13) printf("By %02d:%02d:%02d AM, %d seconds have passed",num1,num2,num3,sec); else printf("By %02d:%02d:%02d PM, %d seconds h…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה הדרך לעשות את זה? (הSTRUCT מכיל שדות בגדלים שונים). הקובץ הבינארי מכיל את המידע של הSTRUCT איך שהוא נראה בזכרון. (MEMORY DUMP). תודה!
-
- 9 תגובות
- 975 צפיות
-
-
אהלן,אני מחפש איזו שהיא תוכנה שתהיה יעילה ועוזרת לכתיבת Asp בעברי הרחוק השתמשתי בתוכנה מסויימת שלצערי שכחתי את שמה. אם ישנן תוכנות חינמיות אשמח מאוד לשמוע (למרות שגם תוכנות לא חינמיות יועילו) תודה רבה על העזרה
-
- 5 תגובות
- 763 צפיות
-
-
http://code.google.com/soc/ מישהו מהכבדים פה נרשם ? אם כן למה, השנה הפרויקטים די מעפנים, לא ? (ד"א, יש עוד זמן, עד מחר בערב או משהו ).
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
http://img242.imageshack.us/img242/1184/16143267fn3.png כמו זה רק בלי עיצוב, כפתור הבא והקודם. איך עושים דבר כזה??
-
- 5 תגובות
- 793 צפיות
-
-
מישהו מכיר מדריך טוב לINFOPATH??? בבקשה זה ממש חשוב תודה
-
- 2 תגובות
- 865 צפיות
-
-
עקב היציא שם המעבדים החדשים - 64 BIT והכפולי ליבות...יש לי שאלה אחת, איך זה משפיע עלי ועל התוכנות שני כותב.... .... עוד חאט יוצא ה windows xp 64 bit ולונגהורן קרב. השאלה שלי היא כזות.... יש לי תוכנה שניכתה לפני זמן קצר, אני משער שזה בנוי ל 32 BIT... מה דרוש ממני כדי לכתוב תוכנה ל 64 BIT? האם ווינדוס מטפל בזה, או שסט פקודות ל 64 ביט...האם הקימפול הוא אחר?...מה בדיוק?
-
- 3 תגובות
- 884 צפיות
-
-
השאלה ניתנה במסגרת קורס של מבני נתונים. נתונים N מערכים בגודל N כל אחד. מרחיבים את שגרת MERGE (זאת האחראית על מיזוג המערכים בmergesort), כך שבמקום למזג שני מערכים תמזג N מערכים למערך אחד. תאר (לא פסודו קוד רק תיאור) כיצד ניתן לעשות זאת ומהו זמן הריצה הדרוש לכך (של merge בלבד!). אני יודע שבמימוש נאיבי פשוט נוסיף עוד מצביעים כמס המערכים וכו'. השאלה שלי היא מה יהיה זמן הריצה עבור האלגוריתם הזה? תודה לכל העוזרים
-
- 14 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אז ככה, אני בעצמי בונה אתרים קטנים לאנשים אבל לא במחירים מופרזים. חבר שלי רוצה לדעת מחיר של אתר בגודל רציני, כולל ASP, עיצוב רציני (Flash ו-PhotoShop), אתר ממש מקצועי עם עיצוב מקצועי. נתחיל בזה - כמה חברת פיתוח אתרים תיקח וכמה אדם פרטי (ואני יודע שחלק עובדים בפורום) יקח על אתר בסדר גודל כזה?
-
- 5 תגובות
- 930 צפיות
-
-
בקיצור : קניתי תוכנה שהופכת מסמכים של EEXCEL ל HTML בשביל שאני יוכל לשים אותה באתר ושאנשים ימלאו פרטים ובסופו של דבר אני יקבל את הפרטים האלה ת עכשיו אין לי מושג איך אי עושה כפתור כזה , אם תוכלו לעזור לי אני ישמח מאד כי זה בשביל העבודה של אבא שלי ואין להם כל כך הרבה כסף בתחיל לשלם למישהוא שיעשה את זה ... תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, התחלתי ללמוד על קבצים בינאריים ב-C, ויש כמה דברים שלא הבנתי: - נכון שכשכתובים לקובץ מספר INT למשל, אז כפותחים את הקובץ לקריאה רואים את הערך אסקיי שלו. למשל רשמתי 65 אני אראה A. אז לא הבנתי מה קורה כשרושמים מספר שהוא גדול מ-255, רשמתי למשל 300 לקובץ, וכשפתחתי אותו ראיתי את הסימן "," (פסיק), לא הבנתי איך הגיעו לזה.... -לקחתי קובץ שרשום בו slimshady. אז כאשר אני קורא ממנו (בתור קובץ בינארי) נגיד למערך של 100 תווים, אז עורך המחרוזת אמורה להיות 9, כי זה האורך של המילה נכון? (או 10 כולל התו n\ , לא יודע בדיוק איך זה הולך) אבל כשהדפסתי את המחרוזת אז התוצאה הייתה משהו כזה- slimshady$%-* f מה זה כל הסימנים האלה? או שלפעמים אני קולט כמה תווים למחרוזת, ובתוצאה …
-
- 20 תגובות
- 9.4k צפיות
-
-
היי!, אני מנסה לכתוב פונקציה בC (Win32 console) שתקבל פויינטר מהMAIN מסוג צ'אר, תבקש מהמשתמש סיסמא, ותקצא לפויינטר שהיא קיבלה מקום בדיוק לפי מספר התאים שתופסת הסיסמא, לאחר מכן תעשה השמה לתוך הפויינטר של הסיסמא. זה מה שיש לי עד כה: #include <stdio.h> #include <stdlib.h> #include <time.h> #include <string.h> int NewPass(char* pass[200]) { char temppass[200]=NULL; int i=0; *pass=NULL; printf("Please Enter a new password:\n"); fflush(stdin); gets(temppass); //printf("Please select how many attempts do you want to accomidate the user with:\n"); //scanf("%d",&n); pass = (char*) malloc((strlen(temppass)+1)*sizeof(char)); strcpy(pass,&…
-
- 3 תגובות
- 848 צפיות
-
-
שלום ,בזמן האחרון התחלתי ללמוד תיכנות ,מתחיל מפייתון ורוצה להמשיך לגאווה פיתוח אפליקציות וכו . אני גם מחפש לקנות מחשב נייד ,ההתלבטות שלי אם לקנות את המקבוק פרו החדש שיצא או מחשב ווינדוס . הבנתי שהמערכת שעליה מבוסס המק ,הunix נוחה יותר למפתחים . אין לי מושג מה זה אומר . רציתי לדעת עד כמה קריטי ושימושי יהיה לי מק לעומת ווינדוס. אשמח לשמוע סיבות אמיתיות ותכלסיות ולא שהממשק משתמש יותר יפה או הבנייה איכותית ,אלא רק סיבות שאכן ייתרמו לי יותר בעניין התיכנות. אם יש כאלה. תודה רבה חברים
-
- 13 תגובות
- 7.7k צפיות
- 1 follower
-
-
-
היי. יש לי אתר. אני רוצה לבנות לו בעזרת התוכנה Adobe Flash CS3, מוזיקה ברקע. כלומר, אני רוצה שכל פעם שמישהו יכנס לאתר, אז באופן אוטומט תיתנגן המוזיקה(מוזיקה של 5 שניות בערך), ושתתנגן פעם אחת בלבד. איך אני מבצע את זה ב Adobe Flash CS3 ומכניס את זה לאתר שלי(בנוי על html). אם אפשר הסבר מפורט, או מדריך, אני אשמח מאוד תודה
-
- 2 תגובות
- 618 צפיות
-
-
אני רוצה להכניס כמה קבצי CSV שיש לי לתוך קובץ אחד, ושכל CSV יהיה בתוך Sheet נפרד. (את הנתונים שלי אני יכול לארגן בכל מיני צורות), ככה שעם מישהו מכיר דרך כל שהיא שיגיד אני כבר אבצע את ההמרות. תודה!
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לאחר קומפלציה יש לי את ההערה : Error 1 error C2653: 'ex' : is not a class or namespace name c:\documents and settings\schwartz\desktop\minip\minip\ex.cpp 5 יצרתי קובץ ex.h ו ex.cpp המחשב לא קולט את הקובץ H <עשיתי using name spcae> למה??????
-
- 2 תגובות
- 687 צפיות
-
-
אני מחפש דרך כל שהיא בPHP לעשות חיפוש באתר אחר שיש לי את הכתובת שלו ואחרי החיפוש לתפוס ממנו לינק כל שהוא ?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי רציתי לדעת אם יש דרך נורמאלית לדמות דפדפנים שונים מהמחשב שלי (בעיקר גרסאות ישנות יותר של IE) לצורכי debugging תודה
-
- 14 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
קיבלתי תרגיל לפתור, ואינני מצליח. הבנתי שצריך להשתמש במינוף סיביות, אבל אני עדיין לא מצליח... זהו התרגיל- 3. כתבו תוכנית בשפת סף כך שלכל תא (8 סיביות) בטווח הזיכרון (2BF41h 2BFA1h): a. אם ערך התא גדול מ-50: התוכנית תשנה את ערך התא כך שכל סיבית זוגית תהפוך ל-1 וכל שאר הסיביות יישארו כמו שהיו. b. אם ערך התא קטן או שווה ל-50: התוכנית תשנה את ערך התא כך שארבעת הסיביות הראשונות יהפכו לארבעת הסיביות האחרונות. ערך ארבעת הסיביות הראשונות יהיה 0. אני מאד אשמח אם משהו יוכל לעזור לי עם התרגיל, או לפחות לתת לי כיוון.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המורה שלנו אמר לנו לכתוב בבית תוכנית פשוטה על ציונים ותגובות אז ניסיתי ולא הבנתי מה כתוב פה לא נכון (תסתכלו בתמונה..): הוא כותב לי: "then" expected" ו "ADD WATCH" עם המילה wirteln מה לא בסדר פה??? [attachment deleted by admin]
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך באיזושהי דרך לגלול בעזרת ג'אווה סקריפט מידע שנמצא בתוך DIV, קיימת הפונקציה window.scrollBy(x,y) אבל היא רק לחלון הראשי. אם להיות יותר ספציפי, כשרוצים להזמין אנשים לאירוע בפייסבוק לוחצים על כפתור שפותח חלון קטן שנותן לסמן אנשים, בחלון הזה יש גלילה ואני רוצה לגלול למטה אוטומטית ע"י איזשהו סקריפט. אשמח לרעיונות, תודה ושבת שלום, תומר.
-
- 6 תגובות
- 995 צפיות
-
-
איך אני יוצר שומר ופותח קבצי TXT בC# ׁׂ(CONSOLE) עם אפשר לינק למדריך או לוידיאו (עדיף בעברית) :please:
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מי שזוכר אותי מהדיון הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=501528.30 יש לי עוד התלבטות לא פשוטה. שנה הבאה אני עולה לכיתה י',אצלנו חוץ ממגמה רגילה (פיזיקה/כימיה/ביולוגייה) אתה יכול לקחת בנוסף מגמת-על (מחשבים,מוזיקה,רובוטיקה,ערבית וכ"ו). עכשיו ההתלבטות שלי היא כזו-האם לקחת מחשבים או רובוטיקה?. מצד אחד,הקטע של הרובוטיקה נראה ממש מגניב,ללמוד איך לבנות רובוט,לסרטט ולתכנן (וללמוד קצת אלקטרוניקה ולוגיקה על הדרך)-אני ממש אוהב את הרעיון. מצד שני-גם תכנות אני אוהב,וזה עלול להיות חשוב לעתיד. יש לי 3 שאלות: 1)יש דברים בחומר הלימוד שאני לא אלמד כ"מתכנת חובב" (כמו עצים בינארים,אלגוריתמים וכ"ו) 2)כמה מגמת מחשבים קריטית ללימודי הנדסת תוכנה באוניברסיטה? 3)מה אתם אומרים-למה לל…
-
- 7 תגובות
- 4.1k צפיות
-