תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,066 דיונים בפורום זה
-
אני קצת מסתבכת עם ההרצה, ניסיתי דרך המסוף וכתבתי nj serve כמו ש GPT אמר לי.. ניסיתי גם דרך הטרמינל של ה visual studio כמו שלמדנו הכל זה מביא לי קישור מקומי שאני מריצה בגוגל, זה מציג לי את קוד ה html אבל לא את העיצוב, וגם זה לא מתייחס ל alert שכתבתי לו כמה פעמים, רק עכשיו התחלנו ללמוד את הנושא ולכן אני ממש לא מתמצאת.. אין לי מושג איך אני יכולה לעלות את הקוד כי זה הרבה דפים... אשמח לעזרה.
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי FTP לאתר, יש שם קבצי MP3 שאני רוצה לשנות את ה Tag שלהם (לשנות משהו ב Album), אני לא רוצה להוריד את כל הקובץ לשנות ואז לעלות כמדובר בהרבה קבצים וגם לא קטנים. יש איזה שיטה לזה?
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
רציתי לדעת איזה פקודות פשוטות בפסקל יש לעיצוב טקסט או רקע.... לא משהו של תוכנית שלמה... דברים קטנים.... הפקודה היחידה שאני מכיר היא textcolor אז אני אשמח אם מישהו יכיר לי עוד...... :nixweiss: תודה לכל מי שיש לו כח לשאלה כזאתי מטומטמת
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת איך אני שולט על המתח ביציאות של הכרטיס קול... בנוסף, איך שולטים על יציאות שונות בכרטיס? זאת אומרת, בכרטיס 5.1 איך אפשר להחליט מה יצא מכל יציאה בנפרד.. רצוי ב-C# אבל כל שפה אחרת תתקבל בברכה. [ד"א, מה המתח הגבוה ביותר שאפשר להוציא מהכרטיס?] תודה.
-
- 2 תגובות
- 533 צפיות
-
-
מישהו יכול להביא לי אתרים עם חומר הסבר עליהם אני לא צריך קוד אני מעדיף הרבה חמור תאורטי עליהם תודה.
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי קובץ ואני רוצה לגזור ממנו רצף מילים באמצע. אז סימנתי את התחלת הרצף ב <beg> ואת סוף הרצף ב </beg> איך אני בסקריפט מכניס את המידע למשתנה? ז"א, הכנסתי את הקובץ למשתנה נגיד : $file ואני רוצה לשים את המידע שמעניין אותי ב $data תודה.
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
היי, אני רוצה להתקין את סביבת הפיתוח VS .net 2003 ויש צורך להתקין את Front Page Server Extensions כתנאי מקדים. כיצד עושים זאת בויסטה? תודה, אופיר
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
כיצד אני מגביל את גודל הקובץ שמשתמש יכל לשלוח לי בעזרת Form שעושה Upload ? תודה. פתרון: מצאתי את התשובה. $file_size=$_FILES['uploadfile']['size']; ואז אני בודק מול הגודל שאני רוצה.
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
אני צריכה דחוף מורה פרטית(עדיפות לנקבה) אני ישמח אם מי שמכיר שיפרסם תודה ענקית!!
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
הבנתי שזאת תוכנת שרת טובה לעבודה מול mysql תודה לכל מי שיעזור
-
- 1 תגובה
- 529 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה בפסקל אני רוצה שיהיה משהו שיעבוד ברקע: program aa; uses crt; var buffer : array[0..63999] of byte; procedure setnew; var R,G,B,I : byte; begin R:=0; G:=0; B:=0; for I:= 1 to 255 do begin port[$3c8]:=I; port[$3c9]:=B; port[$3c9]:=G; port[$3c9]:=R; if B < 63 then inc(B); if (B = 63) and (G < 63) then inc(G); if (G = 63) and (R < 63) then inc(R); end; end; procedure clearbuffer; var I : word; begin for I:= 0 to 63999 do begin buffer[I]:= 0; end; end; procedure randb; var I : word; …
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-
-
תקשיבו אני חייב לישאול אותכם משהו עשו טובה תישתדלו לענות זה בקשר ל-java scriptאוקיי אז זה הולך כך: איך יוצרים אנימציה דרך שלוש תיבות טקסט כאשר ברביעית יש מונה שאומר איזה תמונה מופיע באותו רגע במסך וואלה מי שעונה מלך! ואני חייב לו מה שהוא רוצה ממש תודה מראש ממני Izikfa
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-
-
שלום רב, בתוכנה Movie Collector, תחת "עלילה" הטקסט מיושר לשמאל: בהגדרות התוכנה לא מצאתי דרך לשנות זאת, משום שכל הדף הוא למעשה תבנית XSL, התבנית מצורפת כקובץ להודעה זו. אשמח ללמוד כיצד ניתן לשנות את התבנית, כך שהטקסט המוצג תחת "עלילה" יהיה מיושר לימין בצורה אוטומטית. תודה רבה [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-
-
מישהו יכול לעזור לי אני לא מצליח להתקין את php4 ,יש לי vista ואני נתקע בשלב שלב 3 - הפסקת שרת ה-IIS כעת פתח את Internet Services Manager (לפעמים מופיע כ-Microsoft Management Console) מתוך Control Panel => Administrative Tools. הקלק עם עכבר ימני על ה-Web Server שלך (בדר"כ מופיע כ-Default Web Server), ובחר ב-Stop. [ראה את תמונה 1]. כי אני לא מוצא את הweb server ניסיתי דרך appatch אבל זה מסובך מאוד. אשמח לעזרה תודה לירון
-
- 1 תגובה
- 527 צפיות
-
-
אני מכניס את הקוד הבא: #include <stdio.h> int main() { double i; printf("enter number:\n"); scanf("%lf",&i); printf("you entered:%.2lf",i); return 0; } הוא עובד אבל לא איך שציפיתי enter number: 3.1456 you entered:3.15 RUN SUCCESSFUL (total time: 2s) למה זה מציג לי 3.15 במקום 3.14?
-
- 3 תגובות
- 527 צפיות
-
-
אני צריך את התוכנית שמבצעת את הפעולה הבאה: להציג "טקסט רוקד" על המסך והיא צריכה לזוז 100 פעמים על גבי המסך ולשנות כל פעם את הצבע. דחוףףףףףףףףףףףף!!!!!
-
- 2 תגובות
- 526 צפיות
-
-
אני צריך עזרה במציאת פרוייקט שאוכל לבנות. בעקרון אני רוצה לבנות משחק מקורי בסגנון כזה: http://www.armorgames.com/games/squares2.html זאת אומרת משחק פשוט מבחינה גראפית (אני לא צייר), ודי פשוט לעשותו, אך הוא חייב ליהיות מקורי (עשיתי כבר סנייק לפני שנה). אני צריך איזהשהו גרעין של רעיון למשחק מקורי, משהו שאוכל להמשיך לפתח בעצמי. חשוב להדגיש אני לא רוצה לעשות פרויקט גדול ומורכב מידי (ובלי AI), רק משחק קטן כדי שאתנסה בתכנות עם גראפיקה.
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
איך אני מכניס נתונים למשתנה בASP מתפריט נגלל(drop down box)??? אני מנסה לעשות את זה ככה: c=request.form("cot") והוא אומר לי: שגיאת זמן ריצה של Microsoft VBScript (0x800A01A8) דרוש אובייקט: 'xyx' איזה אובייקט דרוש?? [br]פורסם בתאריך: 5.05.2007 בשעה 14:08:08 סידרתי את הבעיה!!!!
-
- 1 תגובה
- 525 צפיות
-
-
הי חבר'ה יש לי בעיה קשה יש לי תוכנית עם מלא פורמים ומשום מה הפורם מס 15 מוגדר כראשי וברירת מחדל והפורם שצריך להיות ראשי הוא 90(שממנו תתחיל התוכנית ותיהיה שרשרת משם לכל התוכנית) איך אינ משנה את זה?!!! זה די דחוף=] תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 524 צפיות
-
-
שלום לכולם,בניתי אתר במסגרת תכנות בסביבת אינטרנט ביה"ס. ואני רוצה לשים הרשאות בכפתורים. למשל אורח יוכל לקרוא מידע ולראות תמונות.. ומשתמש רשום יוכל להכנס להורדות חידונים ועוד כול מיני אפשרויות. אני רוצה לעשות את זה בעזרת ASP ו session. אשמח לקבל הסבר איך זה עובד,בתודה מראש אור :]
-
- 3 תגובות
- 524 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
כותרת צריך שכשאני שולח אימייל למישהו ואני רוצה שהוא יראה את התמונה ישר, בלי לקבל הודעת אישור להצגת התמונה. ניסיתי לעשות שהתמונה תהיה כרקע, אבל עדיין זה לא עובד. עצות?
-
- 1 תגובה
- 522 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני בונה תוכנה בACCESS ובVB. יש לי חלון של טופס בתוך טופס. טופס אחד עם רשימת מבחנים והטופס המשנה מכיל את השאלות על פי הבחירה של המבחן בטופס הראשי. כשאני עושה בLOAD_FORM הראשי REQUERY לתיבות בחירה הטפסים ננעלים ולא מגיבים. משהו יודע מה הבעיה? תודה מראש על העזרה.
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
-
-
מישהו מכיר אולי פורום שכתוב ב ASP.NET? אני צריך משהו מאוד מאוד פשוט שנראה כמו הפורום של תפוס או טורק לא הרגיל שנראה כמו זה .. תודה לכל עוזר
-
- 0 תגובות
- 521 צפיות
-
-
אני צריך לוודא שנכנסים נתונים או ב DropDownList1 או ב DropDownList2 אבל לא בשניהם... איך אני עושה את זה עם Validation ? הבנתי כנראה שצריך להשתמש ב CustomValidator אבל אין לי מושג מה צריך לעשות שמה. כמובן שאני צריך שזה יהיה בצד הקליינט ולא בצד השרת.
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-