תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
אני בונה יומן אירועים בWINDOWS FORM ואני מוסיף ומסיר אירועים דרך שאילתות בLINQ, אני מעוניין שביום שיש לי אירוע אני אראה ב - monthCalendar את אותו יום בצבע שונה, אשמח לעזרה.
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
שלום לכולם, האם ב-visual studio יש אפשרות להריץ step over מספר קבוע של פעמים? יש לי איזה מיון שרץ 10000 פעמים ואיזה שגיאה בסוף, האם יש אפשרות להריץ 9999 פעמים ואז פשוט לראות מה קורה? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 541 צפיות
-
-
אם אני רוצה לשים לחצנים למשל בעמוד הראשי ,כלומר תמונות .. איך אני עושה שבכל דף באתר יהיו אותם לחצנים מבלי להעלות אותם כל פעם מחדש ? ( ניסיתי לעשות את זה ואני צריך להעלות את הלחצנים כל פעם מחדש לכל דף !! ) תודה מראש !
-
- 4 תגובות
- 541 צפיות
-
-
היי, אני רוצה להתקין את סביבת הפיתוח VS .net 2003 ויש צורך להתקין את Front Page Server Extensions כתנאי מקדים. כיצד עושים זאת בויסטה? תודה, אופיר
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
רציתי לדעת איזה פקודות פשוטות בפסקל יש לעיצוב טקסט או רקע.... לא משהו של תוכנית שלמה... דברים קטנים.... הפקודה היחידה שאני מכיר היא textcolor אז אני אשמח אם מישהו יכיר לי עוד...... :nixweiss: תודה לכל מי שיש לו כח לשאלה כזאתי מטומטמת
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
התקנתי שרת IIS על מחשבי הקט ואני לומד על interdev ביצירת פרויקט חדש הוא מבקש את שם השרת , השרת עצמו (כביכול) מותקן על המחשב (בתקית WWWROT) אין לי מושג איך קוראים לשרת הפנימי או איך אני מגדיר לו שיעבוד איתו . תמונה לדף שבו נתקעתי : צריך עזרה דחוף , אודה לכל מי שיעזור
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
לאחרונה נתקלתי בה רבות, מה התגית הזאת? איפה צריך לשים אותה, האם זה הכרחי? האם זה חלק מ XHTML? תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
שלום, יש לי אתר, וכשאני מעלה קבצי HTML חדשים במקום ישנים חייב ללחוץ על REFRESH בשביל שיציג את החומר החדש... אפילו אם אני נכנס 100 פעמים לכתובת שוב ושוב זה לא עוזר, חייב ללחוץ רענן כדי שיראה תמידע החדש.. האם יש סקריפט שמרענן תדף כשנכנים אליו או משהו כזה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מפתח אפליקצית web כאשר בשלב מסוים יכול הלקוח ללחוץ על לינק מסוים כדי לפתוח קובץ, באופן אוטומטי נפתח חלון שיש בו אפשרויות open, save ו cancel, השאלה שלי כיצד אני יכול להוריד את אפשרות השמירה מחלון זה? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-
מה בעצם כל אחד מהם אומר ואיך אני מזהה אותם? תודה..
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
מעוניין בקובץ bat לרשימת ה-boot
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת איך אני שולט על המתח ביציאות של הכרטיס קול... בנוסף, איך שולטים על יציאות שונות בכרטיס? זאת אומרת, בכרטיס 5.1 איך אפשר להחליט מה יצא מכל יציאה בנפרד.. רצוי ב-C# אבל כל שפה אחרת תתקבל בברכה. [ד"א, מה המתח הגבוה ביותר שאפשר להוציא מהכרטיס?] תודה.
-
- 2 תגובות
- 537 צפיות
-
-
מישהו יכול להביא לי אתרים עם חומר הסבר עליהם אני לא צריך קוד אני מעדיף הרבה חמור תאורטי עליהם תודה.
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
אני מכניס את הקוד הבא: #include <stdio.h> int main() { double i; printf("enter number:\n"); scanf("%lf",&i); printf("you entered:%.2lf",i); return 0; } הוא עובד אבל לא איך שציפיתי enter number: 3.1456 you entered:3.15 RUN SUCCESSFUL (total time: 2s) למה זה מציג לי 3.15 במקום 3.14?
-
- 3 תגובות
- 536 צפיות
-
-
הבנתי שזאת תוכנת שרת טובה לעבודה מול mysql תודה לכל מי שיעזור
-
- 1 תגובה
- 536 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה בפסקל אני רוצה שיהיה משהו שיעבוד ברקע: program aa; uses crt; var buffer : array[0..63999] of byte; procedure setnew; var R,G,B,I : byte; begin R:=0; G:=0; B:=0; for I:= 1 to 255 do begin port[$3c8]:=I; port[$3c9]:=B; port[$3c9]:=G; port[$3c9]:=R; if B < 63 then inc(B); if (B = 63) and (G < 63) then inc(G); if (G = 63) and (R < 63) then inc(R); end; end; procedure clearbuffer; var I : word; begin for I:= 0 to 63999 do begin buffer[I]:= 0; end; end; procedure randb; var I : word; …
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-
-
כיצד אני מגביל את גודל הקובץ שמשתמש יכל לשלוח לי בעזרת Form שעושה Upload ? תודה. פתרון: מצאתי את התשובה. $file_size=$_FILES['uploadfile']['size']; ואז אני בודק מול הגודל שאני רוצה.
-
- 0 תגובות
- 535 צפיות
-
-
-
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
תקשיבו אני חייב לישאול אותכם משהו עשו טובה תישתדלו לענות זה בקשר ל-java scriptאוקיי אז זה הולך כך: איך יוצרים אנימציה דרך שלוש תיבות טקסט כאשר ברביעית יש מונה שאומר איזה תמונה מופיע באותו רגע במסך וואלה מי שעונה מלך! ואני חייב לו מה שהוא רוצה ממש תודה מראש ממני Izikfa
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
הי חבר'ה יש לי בעיה קשה יש לי תוכנית עם מלא פורמים ומשום מה הפורם מס 15 מוגדר כראשי וברירת מחדל והפורם שצריך להיות ראשי הוא 90(שממנו תתחיל התוכנית ותיהיה שרשרת משם לכל התוכנית) איך אינ משנה את זה?!!! זה די דחוף=] תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
מישהו יכול לעזור לי אני לא מצליח להתקין את php4 ,יש לי vista ואני נתקע בשלב שלב 3 - הפסקת שרת ה-IIS כעת פתח את Internet Services Manager (לפעמים מופיע כ-Microsoft Management Console) מתוך Control Panel => Administrative Tools. הקלק עם עכבר ימני על ה-Web Server שלך (בדר"כ מופיע כ-Default Web Server), ובחר ב-Stop. [ראה את תמונה 1]. כי אני לא מוצא את הweb server ניסיתי דרך appatch אבל זה מסובך מאוד. אשמח לעזרה תודה לירון
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
יש לי שאלה בנושא LST , צריך לממש מחלקה שתתמוך בפעולות הבאות תרגיל: מוגדר באופן הבא: (nested counter) מונה מקונן כל מונה, פרט לחיצוני ביותר, הוא בן של מונה אחר. ערכו ההתחלתי של מונה החיצוני ביותר הינו אחד. ערכו ההתחלתי של כל מונה אחר הינו אפס. בכל פעם שמבקשים את ערכו של המונה, הערך הנוכחי גודל באחד ומוחזר. אם ערך של מונה משתנה, ערכי המונה של כל בניו (הישירים והעקיפים) מתאפסים לערך ההתחלתי. מונה זה משמש, למשל, לצורך מנייה של פרקים, תתי פרקים, טבלאות וכו' במסמכים. מחלקה שמייצגת מונה. little smalltalk בתרגיל זה עליכם לממש ב המחלקה תגיב להודעות הבאות: parent: aParent השמה של מונה אב למונה הנוכחי. value מגדילה את ערכו הנוכחי של המונה באחד ומחזירה ערך זה. peep מחזירה את ערכ…
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
אני צריך עזרה במציאת פרוייקט שאוכל לבנות. בעקרון אני רוצה לבנות משחק מקורי בסגנון כזה: http://www.armorgames.com/games/squares2.html זאת אומרת משחק פשוט מבחינה גראפית (אני לא צייר), ודי פשוט לעשותו, אך הוא חייב ליהיות מקורי (עשיתי כבר סנייק לפני שנה). אני צריך איזהשהו גרעין של רעיון למשחק מקורי, משהו שאוכל להמשיך לפתח בעצמי. חשוב להדגיש אני לא רוצה לעשות פרויקט גדול ומורכב מידי (ובלי AI), רק משחק קטן כדי שאתנסה בתכנות עם גראפיקה.
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
אני צריך את התוכנית שמבצעת את הפעולה הבאה: להציג "טקסט רוקד" על המסך והיא צריכה לזוז 100 פעמים על גבי המסך ולשנות כל פעם את הצבע. דחוףףףףףףףףףףףף!!!!!
-
- 2 תגובות
- 531 צפיות
-