תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
ככה כמחויבות אישית כיתה י ' אני בונה אתר לאשכול של בית ספר עכשיו הם רוצים אתר די פשוט הם הראו לי דוגמא הכול שם HTML זה לא בעיה ממש לא בעיה יש לי רק בעיה אחת הם רוצים סקר באתר עכשיו אני יודע שיש אתרים שנותנים סקרים מוכנים אבל זה לא מכובד לשים כזה דבר באתר.. סקר אמתי בונים ב ASP או PHP הבעיה שאת שניהן אני לא יודע אז ככה מישהו מוכן לעוזר לי בזה?? תודה למי שמנסה לעזור מסנג'ר שלי : maor_zamir@hotmail.co.il איסיקיו: 235407809 ו אם אתם בונים תרשמו מה שבא לכם בדוגמא אני כבר ישנה את זה לשאלה שאני צריך {אני עוד לא יודע תשאלה עכשיו}
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
יש לי FTP לאתר, יש שם קבצי MP3 שאני רוצה לשנות את ה Tag שלהם (לשנות משהו ב Album), אני לא רוצה להוריד את כל הקובץ לשנות ואז לעלות כמדובר בהרבה קבצים וגם לא קטנים. יש איזה שיטה לזה?
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
הצלחתי בצורה דינמית להכניס אובייקטים של CEdit לתוכנית. אני לא מצליח למצוא איך אפשר לשלוט בהודעות ONCHANGE בזמן ריצה? (בלי להגדיר message handler כי אז אני צריך לדעת כמה CEdit ים יהיו) מישהו יודעה איך לעשות את זה?
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
אני מעונין לשלוט בתוכנה על יציאות הוידאו בכרטיס מסך עם שתי יציאות. המטרה זה להציג לדוגמא סרט כאשר הוא מושהה בכמה פריימים באחת מהיציאות. איך ניתן לשלוט בזה והאם צריך כרטיס מסויים או שאפשר בכל כרטיס עם שתי יציאות?
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
יש אפשרות להפעיל תוכנה שעוצבה והוכנה ב- Visual Basic ב- פוקט פי.סי? אם כן איך? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
שלום, אני עובד בפרולוג, וקיבלתי הודעת שגיאה כזו Fatal error:1020 Logic server rest Trail space full, 9998 of 9999, Compile code or increase trail אני מבין שעברתי את הגבול של הזכרון, למרות שזה מוזר כי התוכנה שלי לא כזו ענקית, בכל מקרה, יש אפשרות להרחיב או משהו?[br]פורסם בתאריך: 16.11.2007 בשעה 16:26:48 UP
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
אם אני רוצה לשים לחצנים למשל בעמוד הראשי ,כלומר תמונות .. איך אני עושה שבכל דף באתר יהיו אותם לחצנים מבלי להעלות אותם כל פעם מחדש ? ( ניסיתי לעשות את זה ואני צריך להעלות את הלחצנים כל פעם מחדש לכל דף !! ) תודה מראש !
-
- 4 תגובות
- 564 צפיות
-
-
שלום לכולם, האם ב-visual studio יש אפשרות להריץ step over מספר קבוע של פעמים? יש לי איזה מיון שרץ 10000 פעמים ואיזה שגיאה בסוף, האם יש אפשרות להריץ 9999 פעמים ואז פשוט לראות מה קורה? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מעונין לתפוס את האירוע של סגירת האפליקציה, ניסיתי להשתמש בפונקציה onbeforeunload, הבעיה היא שהפונקציה נקלטת גם כאשר מתרחשת לחיצה על כפתור במסך, אני צריך רק את הלחיצה על ה-X או ל"דף קודם" וכד'.
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלום אני כרגע בונה לי אתר ואני רוצה לעשות לו photo gallery ב frontpage 2003. ה photo gallery הוא על מצב של slide show. הבעיה היא שכאשר אני רוצה לשמור את דף ה html עם ה photo gallery ששמתי ב frontpage, הוא לא שומר ומראה לא את ההודעה הזאת - מה אני עושה לא בסדר?, ומה צריך לעשות? ויש עוד דרך לשים תמונות בדף html במצב של slide show? או שמישהו יכול להביא לי flash מוכן להכניס בדף(שאהיה גדול) תודה, זה מאוד חשוב
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
אני מכניס את הקוד הבא: #include <stdio.h> int main() { double i; printf("enter number:\n"); scanf("%lf",&i); printf("you entered:%.2lf",i); return 0; } הוא עובד אבל לא איך שציפיתי enter number: 3.1456 you entered:3.15 RUN SUCCESSFUL (total time: 2s) למה זה מציג לי 3.15 במקום 3.14?
-
- 3 תגובות
- 562 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי קובץ ואני רוצה לגזור ממנו רצף מילים באמצע. אז סימנתי את התחלת הרצף ב <beg> ואת סוף הרצף ב </beg> איך אני בסקריפט מכניס את המידע למשתנה? ז"א, הכנסתי את הקובץ למשתנה נגיד : $file ואני רוצה לשים את המידע שמעניין אותי ב $data תודה.
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
רציתי לדעת איזה פקודות פשוטות בפסקל יש לעיצוב טקסט או רקע.... לא משהו של תוכנית שלמה... דברים קטנים.... הפקודה היחידה שאני מכיר היא textcolor אז אני אשמח אם מישהו יכיר לי עוד...... :nixweiss: תודה לכל מי שיש לו כח לשאלה כזאתי מטומטמת
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
שלום לכולם, יצרתי תוכנת מנהל הורדות, סגנון Dap וGetright, ושאלתי היא האם אני יכול לעשות כמו שבkazza של Down.co.il שבעת התקנת הקאזזה משתנה האתר בית, לאתר של Down.co.il ? בפשטות, איך אפשר לשנות דף בית של משתמש שמתקין את התוכנה?
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
היי חברה אני יש לי קומפילר של borland 3.1 עכשיו אני מריץ תוכניות ובזמן האחרון הוא ממש איטי וכל פעם שאני עושה RUN הוא כותב לי checking dependencies ואז רק אחרי איזה 15 שניות התוכנית רצה מישהו יודע מה בעיה?
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
שלום ותודה מראש לכל מי שיוכל לעזור לי. כתבתי קוד ב-PHP שאמור להראות לי IP של מי נכנס לשרת שלי. כתבתי את הקוד על מחשב (לא שרת) אם XP והכל עבד, כאשר העברתי את הקוד לשרת עם WINDOWS 2000 SERVER זה מראה לי רק 0.0.0.0 (גם מהמחשב המקומי). שוב תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 561 צפיות
-
-
לאחרונה נתקלתי בה רבות, מה התגית הזאת? איפה צריך לשים אותה, האם זה הכרחי? האם זה חלק מ XHTML? תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מפתח אפליקצית web כאשר בשלב מסוים יכול הלקוח ללחוץ על לינק מסוים כדי לפתוח קובץ, באופן אוטומטי נפתח חלון שיש בו אפשרויות open, save ו cancel, השאלה שלי כיצד אני יכול להוריד את אפשרות השמירה מחלון זה? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
מה בעצם כל אחד מהם אומר ואיך אני מזהה אותם? תודה..
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
אני זקוק למישהו שמבין asp כדי לפתוח אתר איכסון התגמול הוא להיות מנהל משני של האתר או לקבל מהחברה 50 מגה איכסון לקבצים הדואר שלי : doronb12@017.net.il האיסיקיו : 302149801
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
התקנתי שרת IIS על מחשבי הקט ואני לומד על interdev ביצירת פרויקט חדש הוא מבקש את שם השרת , השרת עצמו (כביכול) מותקן על המחשב (בתקית WWWROT) אין לי מושג איך קוראים לשרת הפנימי או איך אני מגדיר לו שיעבוד איתו . תמונה לדף שבו נתקעתי : צריך עזרה דחוף , אודה לכל מי שיעזור
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
-
היי, אני רוצה להתקין את סביבת הפיתוח VS .net 2003 ויש צורך להתקין את Front Page Server Extensions כתנאי מקדים. כיצד עושים זאת בויסטה? תודה, אופיר
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
שלום, יש לי אתר, וכשאני מעלה קבצי HTML חדשים במקום ישנים חייב ללחוץ על REFRESH בשביל שיציג את החומר החדש... אפילו אם אני נכנס 100 פעמים לכתובת שוב ושוב זה לא עוזר, חייב ללחוץ רענן כדי שיראה תמידע החדש.. האם יש סקריפט שמרענן תדף כשנכנים אליו או משהו כזה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-