תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
היום היה לי מבחן במחשבים.. (אני חדש במגמה..) קיצר היה זבל לאללה.. היה לנו תרגיל, שהוא דיי פשוט, הוא היה כזה: בנה תוכנית אשר תקלוט מטריצה בגודל 10X10 ותדפיס את המספר המינימלי בכל עמודה באלכסון הראשי של המטריצה. לדוגמה מטריצה בגודל 4X4: לפני 5 7 2 6 9 1 4 5 2 0 9 7 6 5 7 3 אחרי 5 7 2 3 9 1 2 5 2 0 9 7 2 5 7 3 כמו שאתם רואים להבין את זה, היה פשוט.. (למשל 3 הוא המספר הכי קטן בעמודה הראשונה וכו') אז איך עושים דבר כזה :\ בתודה מראש!
-
- 9 תגובות
- 977 צפיות
-
-
http://www.kerenandtomer.com/ זה אתר נורא פשוט, אין גם צורך בממשק עדכון ככה שיש הרבה דרכים לעשות אותו במהירות. השאלה אם פשוט לעשות לבד מ0 או שזאת בכלל תבנית מוכנה שלגמרי חוסכת את העבודה.
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי חבר'ה, אני צריך ליצור קשר עם בן אדם שיש לו רקע תכנותי לIPHONE לשאלות, בירורים וכו'. מישהו מוכן לעזור?
-
- 0 תגובות
- 807 צפיות
-
-
שלום! ניסיתי להכניס קישור - HyperLink לתוך שדה בטבלת SQL, מתוך קוד #c. צירפתי חלק מהקוד בקובץ, ראו שם. אכן מופיע הטקסט הרצוי של הקישור בשדה שבטבלה. אבל זה רק הטקסט, ולא קישור! לא יודע איך ממש מסיימים את המשימה, שהקישור יופיע כקישור בטבלה. אני מציג את טבלת ה SQL ב-GridView. אז למעשה, אני צריך שהקישור יופיע ב-GridView. אשמח לעזרה! תודה [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כמו בכותרת.. קולטים אורך (נגיד 5) ואז צריך להיות ריבוע כזה: * * * * * * * * * * * * * * * * הידע שנדרש זה לולאות מקוננות.. עם העדפה לרק 2. מי שיכול לעזור זה יהיה מעולה! בתודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לטעון יותר מ בפר אחד ...יש לי בפר ל כניסה ובפר ליציאה (התוצאה ..) שאלתי היא אין אני בונה את זה ב OPENGL דוגמה .. glGenBuffers( 2, vbo); glBindBuffer( GL_ARRAY_BUFFER, *vbo); // initialize buffer object unsigned int size = mesh_width * mesh_height * 4 * sizeof( float); glBufferData( GL_ARRAY_BUFFER, size, 0, GL_DYNAMIC_DRAW); glBindBuffer( GL_ARRAY_BUFFER, 0); // register buffer object with CUDA CUDA_SAFE_CALL(cudaGLRegisterBufferObject(*vbo)); CUT_CHECK_ERROR_GL(); כאן אתה טעון את ה בפר הראשון ומגדיר את הגודל שלו ... מה אני עושה עם הבפר השני ?שאותו אני גם רוצה לטעון ...
-
- 2 תגובות
- 615 צפיות
-
-
1. כתוב פונקציה רקורסיבית שתקבל מערך ואת גודלו ותחזיר את המספר הגדול ביותר במערך.... אין לי מושג איך להתחיל עם זה אפילו. 2. כתוב פונקציה רקורסיבית שתקבל מחרוזת ותו ותחזיר את מספר הפעמים שהתו מופיע במחרוזת. ניסיתי לעשות משהו כזה וזה לא הולך, איפה טעיתי?: \ #include <stdio.h> int count_char(char str[],char ch) //פונקציה ריקורסיבית המקבלת מחרוזת ותו ומחזירה { //כמה פעמים התו מופיע בה if(str[0] == ch) //תנאי עצירה return 1 + count_char(str+1,ch); //החזרת נתוני הריקורסיה return 0; //החזרת אפס ליציאה מהריקורסיה } void main() { char str[]= "halloa"; //הגדרת מחרוזת לצורך בדיקה printf("%d times the char was founded. \n",count_char(str,'l')); //הדפסת התוצאה }
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב, אני בונה לפרוייקט גמר לבית הספר סנייק, וכמובן צריך להשתמש בחצי המקלדת, מצאתי את הקוד האסקי שלהם, ועשיתי תו שקולט קלט מהמקלדת ע"י getchar. הקודים משום מה אינם עובדים לי, עשיתי switch למשתנה ששומר בתוכו את קלט המקלדת, כשאר אני עושה לו 8,6,4,2 שאלו החצים בצד, הנחש עובד ואני מצליח לזוז, כאשר אני שם לו את הקוד האסקי של החצים הרגילים, זה לא עובד, מישהו יכול להגיד לי מדוע? מה אפשר לעשות? מה הקודים ,אולי מה שיש לי הם לא נכונים. תודה...
-
- 1 תגובה
- 849 צפיות
-
-
היי חברים, יש לי בעיה בפונקציה שמוחקת את המחסנית. כל התכנית טובה פרט לפונקציה שמוחקת את המחסנית. אני שובר את הראש ולא עולה על הבעיה למה זה מוציא פלט ואז בסוף זורק אותי. אשמח לעזרתכם זה הקוד של הפונקציה הבעייתית: void delete_stack(stack s) { free(s.items); } זה הקוד של כל התכנית #include <stdio.h> #include <stdlib.h> typedef struct stack_t { int *items; int number_of_items; int max_size; }stack; stack create_stack(void) { stack *s = (stack*)malloc( sizeof(stack) ); if ( s == NULL ) exit(1); s->items=((int*) malloc(1 * sizeof(int))); if ( s->items == NULL ) { free(s->items); free(s); exit(1); } s->max_siz…
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי. אני מעדכן תמונות באתר מדי פעם, ולפעמים יש בעיה עם קוקיז, והמשתמש יראה תמיד את התמונה הישנה ולא את החדשה. האם יש פקודה בHTML שהדף יתרענן באופן אוטומטי? זתומרת, פקודה להפעלת F5 או משהו כזה. תודה לעוזרים D:
-
שלום, אני מעוניין למצוא שרת לאחסון אתר שכולל רק צד לקוח. הנפח הכולל של האתר יהיה 5-8mb. הדבר הכי חשוב זה שלא יהיו פרסומות משום צורה. קראתי את הדיון על איחסון אתרים אבל שם מתמקדים בשאלה של איזה אפשרויות צד שרת קיימות שם. חשבתי בהתחלה להשתמש ב google sites אבל אז ראיתי את כל ההגבלות שם (אי אפשר קבצי css או js חיצוניים) יש למישהו המלצה? תודה.
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני חדש עם התוכנה ואין לי מושג איך להריץ תוכנית ולראות שהיא אכן עובדת ניסיתי בכפתור של הplay וזה לא מצליח זה פותח לי חלון אפור בשם form 1 והחלון ריק יש למישהו מושג מה עושים תודה.
-
- 6 תגובות
- 898 צפיות
-
-
משהו מוזר קורה: זו לא פעם ראשונה שאני פותחת פרויקט ++c, אבל פתאום הוא לא נפתח. כלומר, אני בוחרת OK, והחלונית 'open project' נפתחת שוב בלי ליצור פרויקט. מה לעשות? דרך אגב, איך מצרפים תמונה מהמחשב להודעה?
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
היי, אני מחפש אתר חינמי שאפשר להוריד ממנו FLASH של שעון חול בחינם. זה צריך להיות באיכות גבוהה. עד עכשיו כל מה שמצאתי בגוגל אלה רק דברים בתשלום. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
מישהו יודע מה הפונקציה הזאת עושה??..קצת הסבר על הפרמטרים... ומצאתי בגוגל את זה...אבל זה באנגלית... http://www.techonthenet.com/excel/formulas/vlookup.htm
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי תכנית הסורקת עץ ומדפיס את הערכים לפי הרמות. אבל- אני לא מצליחה לעקוב אחרי התכנית. מישהוא יכול לעזור לי, להסביר איך זה פועל???? זו התכנית: אם לא עץ ריק (T) אז : אתחל תור (Q) הכנס לתור (T,Q) כל עוד התור לא ריק? (Q) בצע הוצא מהתור . התייחס ל-T: אם לא עץ ריק? (תת עץ שמאלי(T) -הכנס לתור תת עץ שמאלי(T,Q) אם לא עץ ריק? (תת עץ ימני(T) -הכנס לתור תת עץ ימני(T,Q)
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי חבריה, עם מי אפשר לשוחח בנדון, המדובר באתר מכירות תודה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התחרפנתי מהשילוב הזה! אני כבר יום שלם יושב ומנסה להבין מה הבעייה. משום מה כאשר אני שומר ערכים ל-Database באמצעות ממשק הניהול של osCommerce, רק ה-4-5 אותיות הראשונות נשמרות(או שפשוט לא רואים טקסט בכלל). למשל אם אכניס את המשפט - 'ניסיון אחת שתיים שלוש', רק 'ניסיו' ייקלט. כמובן שבאנגלית אין את הבעייה. ניסיתי להגדיר כמו שצריך ב-PHPMYADMIN לקידוד + coalition של hebrew_bin(windows cp 1255). מה עוד יכולה להיות הבעייה? זאת בעייה בשמירה לDB משום שאין בעייה בצפייה בעברית שאינה עוברת דרכו. ---------------------------- מהתבוננות בDB נראה שכל המידע נשמר כ-UTF-8 - למשל - ניסי(למיטב הבנתי ככה זה אמור להיות תמיד, ללא תלות בקידוד שנבחר). או…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, בא נניח את הסיטואציה הבאה: יש לי שרת שמדווח על שינוי מזג האוויר ללקוחות שמתחברים אליו. Client A פונה ל Server כדי שיתן לו את תחזית מזג האוויר Client A יודע בדיוק את ה IP וה PORT (פרוטוקול TCP\IP) ומבצע רישום לשרת פעם יחידה. מאותו הרגע ה Server מודיע על כל שינוי מזג האוויר ופונה ל Client לעדכן אותו (ה Server יודע בדיוק מה ה IP של ה Client כיוון שברישום ה Client שלח אליו את הכתובת IP שלו) עכשיו לשאלות: 1. במידה וה Client יושב מאחורי NAT כיצד ידע השרת לחזור לאותו ה Client (למרות שיש לו את ה IP שלן) לאחר שה Client נרשם פעם יחידה? 2. במידה והלקוח משנה כל פעם את הכתובת שלו (כי הוא מקבל כתובת IP מחדש בכל חיבור לאינטרנט) כיצד ידע ה Server להחזיר לו תשובה? תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי מחלקה IFly שהגדרתי אותה interface. ממנה יורשות שלוש מחלקות: מטוס, ציפור ודבורה. כל מחלקה מממשת פונקציה 1. תעופה (אם data member speed נמצא מעל מספר מסוים) 2. נחיתה (אם speed מאופס) -> שתי הפונקציות מחזירות מחרוזת האם התעופה / הנחיתה הצליחו. מנסה לבנות שתי פונקציות : 1. פונקציה שמקבלת מספר (1 או 2 או 3) ולפיו יוצרת אוביקט חדש בהתאמה (1 = new מטוס, 2 = new ציפור, 3 = new דבורה) הפונקציה תחזיר אובייקט מסוג IFly. (עושים switch case לפי הארגומנט שהפונקציה קיבלה ומצהירים על אוביקט חדש?) 2. פונקציה שמקבלת מספר, וערך מהירות והיא קוראת לפונקציה 1 יוצרת אוביקט חדש ומאתחלת את המהירות שלו -> איך עושים את זה?
-
- 8 תגובות
- 638 צפיות
-
-
כתבתי שדות בתוך מחלקה: private bool bex; public bool Bex { set { this.bex = value; } get { return this.bex; } } } וכשאני באה לאתחל אותו בתכנית: this.Bex = true; אני מקבלת את השגיאה הבאה: מה הבעיה?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מישהו יכול לעזור לי...? איך קולטים מחרוזת עם רווחים ב-C אם אני כותבת ככה: char str[100]; cout<<"please enter you string\n"; cin>>str; cout<<str; ואני מכניסה 2 מילים אחת אחרי השניה בהדפסה זה מדפיס רק את המילה הראשונה. מה עושים?!?!?!
-
- 7 תגובות
- 12.5k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת האם ניתן לשנות את העיצוב של אובייקט מסויים מרגע שעולים עליו עד שיותאים מהדפדפן בCSS. אני יודע שניתן לעשות זאת מהרגע שעליתי עליו עד שאני יוצא ממנו. אני מחפש משהו כמו onmouseover שיש בJS, רק בCSS. עוד שאלה באותו נושא: ראיתי באתר w3schools שיש עוד פסאודו קלאס בשם first-child. מישהו יודע אם יש גם אחד שנקרא :parent, שפשוט מחזיר את האב של אותו אובייקט? תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חברה העוסקת בהקמת אתרים מחפשת מתכנת PHP רציני לעבודה זמנית (אפשרות לעבודה ממושכת) כמובן שהעבודה בתשלום * עדיפות למתכנתים מאזור באר שבע והסביבה למעונינים לשלוח שם מלא, טלפון שבו ניתן ליצור קשר,תיק עבודות (לא חובה בשלב זה),מקום מגורים ואימייל לכתובת: idan@de-sign.co.il
-
- 0 תגובות
- 930 צפיות
-