תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,066 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם בפורום, ראשית כל, סליחה מראש אם אני בפורום הלא מתאים. אני מתכנת מתחיל ב phonegap, עם ידע בסיסי ב html, css, js. ומעוניין ליצור אפליקציה, שמתעדכנת באופן יומי/שבועי בתכני טקסט/וידאו/ואודיו. אך אינני יודע כיצד לגשת לתכנון אפליקציה כזאת... הכוונה שעם כתיבת הקוד עצמו אני אסתדר, אך אינני מרגיש שאני ניגש לבניית האפליקציה בצורה חכמה. זו לי הפעם הראשונה, שאני בונה אפליקציה שלא על בסיס אתר קיים..ומאוד חשוב לי לבנות אותה בצורה מסודרת, חכמה עם לראייה לטווח רחוק של תחזוקה נכונה. כך שאני מאד מתלבט.. האם אני צריך לרכוש שטח אחסון כלשהוא שעליו יישמרו קבצי הטקסט/וידאו/אודיו? האם כל שבוע אני אצטרך לעדכן את הקוד של האפליקציה…
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי 2 מערכות שצריכות לדבר בינהן ב WCF הר"צ שלי החליט שכל מערכת תהיה שרת והמערכת השניה תהיה הלקוח שלה. אני חושב שהעיצוב בעייתי ויוצר תלות מעגלית.2 מקומות בהם מוגדרת התקשורת. וכו. ואני מאמין שצריך להשתמש ב SERVERCALLBACK. הר"צ שלי מתקשה להבין את הטיעון. האם מישהו יכול לעזור לי לתאר מה החסרונות במערכת עם שרתים?
-
- 0 תגובות
- 759 צפיות
-
-
בתיכון למדתי פסקל ומאוד שנאתי את זה ולא הסתדרתי עם זה כך שבסופו של דבר עזבתי את זה. אני רוצה לתת צ'אנס נוסף לעולם התכנות ולבדוק האם זה יכול להתאים לי. כרגע, אני מעדיף לנסות ללמוד לבד מאשר לקחת קורס. מבחינה מתמטית - למדתי 3 יח' בביה"ס והתפיסה המתמטית שלי אף פעם לא הייתה מי יודע מה. מאיזו שפה כדאי לי להתחיל? יש ספרים או חומר מומלץ בעברית? יש לציין שעשיתי חיפוש בפורום ולא הצלחתי להגיע למסקנה חד-משמעית.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ראשית כל אני רוצה לציין שיש לי ניסיון מועט מלימודי מדמ"ח בתיכון.. למדתי שפת C# (לא שאני זוכר יותר מדי) ומעט אסמבלי בנוסף. לא נגעתי מאז, לא הייתי עילוי או משהו בסגנון (רצוי לציין שלא הייתי תלמיד טוב במיוחד ופספסתי הרבה שיעורים ובאופן כללי לא התעמקתי בחומר). לאחרונה עלה בי החשק ללמוד מחשבים באופן כללי, משפות תכנות, רשתות ועד לחומרה והמחשב עצמו באופן כללי בזמן שחומרה יותר קל ללמוד, אפילו אם לא את הידע המעשי (יש פה בפורום אחלה מדריכים וכמויות גדולות של ידע שנצבר), נתקלתי בקשיים ללמוד שפות תכנות. ביקשתי מחבר שלמד בתוכנית מגשימים קצת עזרה בנושא והוא הציע לי את האתר של תכנית גבהים, שם יש ספרי לימוד של פייתון, רשתות ואסמבלי. פתחתי את הקובץ של ספר הלימוד של פייתון ושם ל…
-
- 3 תגובות
- 2.7k צפיות
- 1 follower
-
-
איזה ספרים או אתרים כדאי לי לקנות/לבקר בשביל לדעת את השפות האלה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, (מקווה שאני בפורום הנכון...) אני מנסה לתכנת ב MonoDevelop שרץ על אובונטו 8.04. התוכן עובר קמפול אך כשאני מנסה להריץ את הקוד אני מקבל שגיאה (Cannot execute "c++ t4". Executable not found: /home/yossi/c++ t4/c++ t4/bin/Debug/c++ t4.) ניסיתי משהו מאוד פשוט כמו: #include <iostream> using namespace std; int main () { cout << "Hello world!" << endl; return 0; } אך השגיאה חוזרת. אשמח לעזרה והסבר מה אני מפספס\ עושה לא טוב. תודה מראש, יוסי. עריכה: איפה אני מוצא את השדה קוד? עריכה 2: אני צריך ליצור תוכניות שרצות תחת console, בעקרון אני אמור לתכנת בסביבת visual studio 2005/8. שוב תודה. עריכה 3: בעייה נפתרה. בעת יצירת solution חדש, אם כותבים קוד…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, התחלנו ללמוד ממש קצת תכנות WINDOWS התבקשנו לכתוב חלון עם 3 שורות עבור קלט מידע, רק לייצר את החלון. מישהו יכול לכוון אותי או לסייע עם הסברים איך מתחילים בכלל? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מישהו יודע איך אפשר לכתוב C בסביבת ויזואל? כלומר בקבצי מקור בסיומת נקודהC ???
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום חברים, האם יש כאן מישהוא שמקרה יצא לו להתנסות עם תכנות משחקים ב ל KINECT? באיזה נושאים דרוש ידע כדי לפתח משהוא ברמה בסיסית? תודה.
-
- 0 תגובות
- 878 צפיות
-
-
כתבתי תכנית ב #C של TTS . הורדתי למחשב חבילת דיבור בעברית , אבל התכנית לא קוראת ומדבבת את עברית . מה עושים ? יש רעיונות ?
-
- 0 תגובות
- 482 צפיות
-
-
שלום לכולם... הייתי רוצה חומר על תוכנת PRES (תוכנה של שפת תכנות...("סביבת עבודה") ). אם מישהו מכיר או עובד איתה. תודה שלומי
-
- 0 תגובות
- 788 צפיות
-
-
שלום, בכיתה ח' התחלתי ללמוד מספר כיצד לתכנת ב-C, אבל הפסקתי כי כל התכניות שעשיתי עשו דברים סתמיים כמו להדפיס דברים בחלון DOS. לפני שנה ניסתי להתחיל שוב, אבל עזבתי את זה מאותה סיבה. השאלה שלי היא, לאיזה דברים מעניינים אני יכול לשאוף כדי לא להשתעמם? אני יודע תכנות בפסקל ואת כל היסודות של תכנות(לולאות, מערכים חד/דו- מימדים וכו' ברמה של בגרות במדעי המחשב א') ככה שבפרקים הראשונים בספר אני צריך לעבור רק על התחביר של השפה ולתרגל אותו(שוב, כתיבת תוכניות סתמיות). To make things short, אני צריך רעיונות לפרוייקטים מעניינים! לא משנה אם זה קשור לרשתות או גרפקיה או משהו אחר, העיקר שיהיה מעניין. דרך- אגב, עדיף להתחיל עם ++C או ש- C זה טוב? באיזה קומפילר להשתמש? ולא, אני לא אשתמש…
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברצוני לדעת איפה ניתן להשיג חומר על שפת התכנות PHP, והאם ניתן לשלב אותה בתוך אתר שתוכנו נכתב ב-Html,JavaScript, Asp. הייתי רוצה לדעת איך יוצרים פורום ב-PHP או ב-ASP ? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלםו אני רוצה לבנות תוכנה די פשוטה בaccess התוכנה תיהיה שיש מספר מכוניות, צריך לבחור מכונית 1 ולסמן את המקומות שהמכונית הולכת להיות בהן בשעות ותאריכים מסויומים. אחרי כל בחירה מוסיפים את הבחירה למסד נתונים ואפשר להוסיף בחירות למכוניות אחרות בתאריכים שונים. בסופו של דבר התוכנה צריכה להגיד לך אם יש התנגשויות בין מכוניות (יכול להיות בשעת ההוספה) ולהציג "מפה" של המכוניות באזורים השונים כל חצי שעה במהלך ימים שהמשמש בוחר. נראה לי access יהיה די פשוט, פשוט אני לא יודע איך לתכנת את שם, אני יודע להקים מסדר נתונים ולעצב לו GUI. אז אם אפשר מספר אתרים שיעזרו לי עם זה ואם יש שפה אחרת שלדעתכם יהיה יותר קל לבנות איתה, גם קישורים לאתרים של שפה זו תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 863 צפיות
-
-
אני אוצה לקבל את כל הפונקציות של כל הכלים בלוח שח-מט יש מישהו שעשה פעם לוח שח מט ויכול לתת לי את כל הפונקציות של הכלים?? תודה תצרו איתי קשר
-
- 1 תגובה
- 869 צפיות
-
-
תבנית בשפת C בלינוקס. בתכנית יש לולאה לקליטת פקודות מהמשתמש שמופעלות ע"י fork() וexecv. בתחילת כל איטרציה אני צריכה לבדוק האם ישנן פקודות שכבר סיימו לפעול- איך אני בודקת את זה (צריכה להשתמש בפקודה wait()? מה צריך להיות תהנאי בלולאה הזו?)?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
התחלתי לתכנת בjava הבעיה היא שיש הרבה מאוד קומפילרים והרבה מאוד מתרגמים לפי מה שהבנתי צריך להוריד את הגרסה לווינדוס או משהו כזה... הורדתי והתקנתי את התוכנות הבאות JCreator LE - גרסת הלייט שבעזרתה אפשר לכתוב תוכניות בjava jdk-6-windows-i586 שזה בעצם הקומפיילר יחד עם המתרגם.. הבעיה היא כשאני רוצה להריץ תוכנית מיסכנה שמדפיסה סך הכל hello world יש כמה באגים שאני לא מבין איך לתקן אותם והם מצורפים בתמונה תודה על העזרה [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, שאלה מקצועית לגבי התחום, אני התנסיתי בJAVA במסגרת הלימודים וכבר שני קורסים עשיתי בנושא. לאן הולך התחום ? במה כדאי לי להתמקד? אני יודע שהשאלה אולי מנוסחת בכלליות אבל זו הכוונה.. עבדתי עם RESTFULצד שרת צד לקוח, פיתוח צד שרת עם בסיסי נתונים..
-
- 0 תגובות
- 968 צפיות
-
-
שלום אני מתכנת אתר ומשתמש בJS. יש לי פונקציה בה אני רוצה לשאול אם סורס(src) של תמונה שווה לכתובת של תמונה כל שהיא: זה נראה ככה: if(pic.src==""p.png") { } הבעיה היא שהif הזה לא עובד. למישהו יש פתרון? בתודה מראש, עומר
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, הייתי רוצה לדעת קצת על שפת Ruby, לשם מה היא משמשת, מה זה Ruby On Rails? ובאיזו סביבה מתכנתים בה? תודה לעונים!
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
לומדת שנה א בתעשייה וניהול קצת מתקשה לתכנת את זה אשמח להארות מאלה שמבינים הרבה יותר ממני , כבר אבודה. ( ללא החלק האחרון של הטבלה) EXE8 (1).docx
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי לכולם, אני מציע את עצמי כמתכנת בוטים לדיסקורד,מהבוט הפשוט ביותר לבוט המסובך ביותר. יש לי ידע בNode Js ,Java Script וגם בבניית אתרים. דוגמאות לבוטים: Music Commands Xp System Logs System Tickets System Moderation Commands בוט שמקושר לאתר או לוקח דברים מאתר ועוד... כל מה שתרצו אפשרי! מוזמנים לפנות אליי בפרטי לפרטים נוספים אור
-
- 0 תגובות
- 889 צפיות
-
-
שלום לכולם. המשימה שלי היא למצוא קובץ עם מידע על גבהים של יבשת מסוימת ולחשב את הגובהה הממוצע על ידי שיטת מונטה קרלו. הבעיה שלי שהתוצאה שאני מקבל לא הגיונית. או שהבעיה היא התוכנית או בקובץ הנתונים. לצערי חרשתי על כל הרשת ולא מצאתי מישהו שעש זאת כבר. מישהו יכול לעזור בנושא? או להפנות אותי למקום כזה? תודה רבה רבה שי
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בוא נגיד אחד שקולט מהר שפות כמה זמן יקח לו ללמוד לבנות עמודים בפייסבוק? איזה שפות צריך לדעת?
-
- 2 תגובות
- 2.7k צפיות
-