עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. אני אמור להשלים חומר בפסקל , על רשימה (LIST) עכשיו השלמתי בערך ואני צריך לכתוב תוכנה קצרה הבעיה היא שאני ממש לא מצליח. המשימה הראשונה: כתוב תוכנית שתכיל שתי פרוצדורות: 1. בונה רשימה לפי קלט משתמש. 2. מדפיסה את הרשימה. אני ניסיתי לכתוב תוכנית שעושה את שני הפרוצדורות הנ"ל רק שהם לא יהיו פרוצדורות (זאת אומרת שכול מה שהתוכנית תעשה זה לקלוט רשימה ואז להדפיס אותה) הבעיה היא שממש לא הלך לי הכנסתי את הקלט הבא: 1 2 וזה הדפיס לי 268 ואמר (בבדיקה שעשיתי לפני ההדפסה שהרשימה ריקה - אחרי שניסיתי להכניס בה את הקלט) מישהו יכול לעזור ולכתוב תוכנית שתעשה את זה - ככה אני אבין מה הולך ואיך משתמשים בכלל בפקודות ואז אני אוכל לפתור את שאר הבעיות לבד (בתקווה) [מצטער שאני לא מוסיף את…

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  2. קיבלתי משימה למצוא תוכן מסויים ב ACTIVE DIRECTORY יותר נכון לוודא שכל קבוצה (DISTERBUTION LISTS) המסתיימת עם סיומת "all-", ניתן לשלוח אליה מייל דרך AUTHENICATED USERS ONLY, ישנו TAB שנקרה EXCHANGE GENERAL, ובו יש CHECKBOX בשם FROM AUTHENTICATED USERS ONLY. יש סקריפט שיכול לרוץ ולבדוק מי כן ומי לא? או לתת לי ערך מסויים במידה וכולם כן או כולם לא? או אפילו יותר טוב לבדוק מי לא ולסמן את ה V אוטומטית? תודה!

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  3. Started by Aviv C,

איך אני יכול להפסיק את ההנפשה של תמונה ב- VB.NET?

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  4. אני לא מבין את העיקרון של זה.. אני רוצה לעשות, תגובה לנושא. אני רוצה שהתגובה תיהיה שייכת לנושא! על אותו עיקרון, אני גם רוצה לעשות פורום, שבתוכו יש נושאים, והנושאים האלה שייכים לפורום מסויים! אם אני יודע את זה אני מסיים את כל המערכת שלי.. אבל לא הבנתי איך? וניסיתי וניסיתי.. ומישהו כאן בפורום שלח לי קובץ מדריך - אבל באנגלית, ולא כל כך הסתדרתי עם האנגלית שם וזה אפילו קצת יותר סיבך אותי.. אמ, כבר חיפשתי בהמון מקומות ולא מצאתי משהו בדיוק בעברית, אם למישהו יש מדריך בעברית או חמש דקות בכדי לכתוב לי, אני מממממש אשמח, תודה רבה לכל מי שיעזור, ינסה לעזור, יתן לי כיוון וכו'..

5. Started by Nuritzur1985,

בנייתי טופס צור קשר עם אפשרות לעלת קובץ לשרת אך יש לי בעיה עם קובץ Php אשמח עם תעזרו לי למצוא את הבעיה הנה הקוד <?php $name = $_REQUEST['name'] ; $email = $_REQUEST['email'] ; $phone = $_REQUEST['phone'] ; $status = $_REQUEST['status'] ; $company = $_REQUEST['company'] ; $job = $_REQUEST['job'] ; $reference = $_REQUEST['reference'] ; //*** Attachment ***// if($_FILES["fileAttach"]["name"] != "") { $strFilesName = $_FILES["fileAttach"]["name"]; $strContent = chunk_split(base64_encode(file_get_contents($_FILES["fileAttach"]["filetmp"]))); $strHeader .= "--".$strSid."\n"; $strHeader .= "Content-Type: application/octet-stream; name=\"".$strFilesName."\"\n"…

• 1 תגובה
    • 580 צפיות
  6. Started by matteo,

מחפש איזה קובץ שסוקר תספרייה windows.h משהו טוב על איך לתפעל לחצנים קומבובוקסס וכו'... ב c++ תודה רבה נ.ב. לא מ msdn

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  7. Started by morany,

שלום רב, אני אשמח עם מישהו יוכל לתת לי קצת מידע לגבי COLLECTION IN .NET, הדבר היחיד שאני יודע על זה שזה קשור לכפתורים, תיבת דו שיח וכו' ... אני צריך קצת חומר על זה

8. Started by Ghosthunter,

שלום, אני בונה תוכנה בVB 6 ורציתי לדעת האם יש דרך לשלוח דוחות שאני בונה(הרגילים לא CRYSTAL) בEMAIL? תודה!

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  9. יש לי כמה פרויקטים סרבר (לדוג ב-node.js)שמחוברים למונגו ועכשיו כל פעם שאני מנסה להריץ הוא כותב לי את השגיאה: error: MongoNetworkError: unable to get local issuer certificate cause: Error: unable to get local issuer certificate התרגום: שגיאה: MongoNetworkError: לא ניתן לקבל אישור מנפיק מקומי סיבה: שגיאה: לא ניתן לקבל אישור מנפיק מקומי למישהו יש רעיון פתרון מפורט מה לעשות אשמח לשמוע?? (ואולי גם יודע למה זה קרה גם אשמח לדעת??) בתודה מראש

10. Started by O.D,

היי חבר'ה, ברצוני להקים אתר קניות, לא משהו בסדר גודל מטורף, חנות צנועה יחסית אבל בכל זאת שיראה טוב ויתפקד כראוי. מברורים שלי בנושא, הבנתי שיש המון תוכנות קוד פתוח אשר נותנות בעצם את המענה בנושא של קטלוג המוצרים, ממשק ניהול וכו' ברשותכם כמה שאלות : הבנתי שהתוכנה העיקרית היא osCommerce וממנה התפתחו עוד המון תוכנות כמו TomatoCart וZen Cart 1.העניין העיקרי שרציתי לברר עליו הוא על הצד האבטחתי. מה בעצם דרוש ע"מ לאבטח את האתר כראוי ולבצע רכישה דרך כרטיס אשראי בהנחה שהאתר מבוסס על אחת מהתוכנות הללו? 2. מבחינת עיצוב, עד כמה התוכנות הללו פתוחות לשינויים ומה דרוש מבחינתי בעצם כדיי לעצב את הממשק החיצוני כרצוני? 3. על איזה מכל התוכנות המוצעות אתם ממליצים בהנחה שהצד העיצובי חשוב…

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  11. Started by קיפוד,

אני רוצה להפיץ אימיילאשר מכיל מספר שאלות אמריקאיות- סקרון קטן מה שאני רוצה שעבור התשובות אני אדע כמה אנשים ענו על שאלה 1 עם תשבוה 2 לדוגמא איך עושים את זה? המון המון תודה

• 2 תגובות
    • 578 צפיות
  12. מחפש אחסנה חינמית ל-ASP תמיכה בפלאש ורצוי לא חייב FTP הגודל לא ממש משנה לי אפילו 10 מגה יספיק... אפילו יותר מידי....

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  13. Started by ranran,

שלום אני יציג תבעיה בקצרה string conStr = @"Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;" + @"Data Source=C:\Documents and Settings\Administrator\Desktop\StockS\StockS\StocksDB.mdb;" + @"Persist Security Info=True"; אני רוצה מיקום יחסי איך לעשות? דרך אגב מה יותר כדאי OLEDB או SQL מה היתרונות\חסרונות?

• 2 תגובות
    • 577 צפיות
  14. Started by infifi,

האם קיימת איזושהי פקודת טיימר בדוס? לדוגמא שתוכנה תפעל בעוד 5 דקות.. תודה.

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  15. Started by ychamp,

הסתדרתי בסוף :bash:

• 4 תגובות
    • 577 צפיות
  16. Started by ניר.,

1. איך ניתן לעלות קבצי מוזיקה לתוכנית ב-JAVA ומאיזה אתר ניתן להוריד קבצי מוזיקה / אפקטים ? 2. האם ניתן לעשות החלפת תמונת הרקע כל מספר קבוע מראש של זמן ? אם כן , האם יש לכל מחלקה ואיזו ?

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  17. Started by ofcourse,

היי אני מעוניין לבנות אתר חדש שירכז סיפורים שגולשים יעלו ע"י אימייל או טופס. אני אהיה מעוניין שתהיה אפרות לבלוגים אישיים ורשת חברתית בא הגולשים וכותבי הסיפורים יוכלו לדבר בינהם. חשבתי לבנות את האתר עם ג'ומלה או עם BUDDYPRESS. אציתי לדעת מה מבינהם הוא מומלץ ועדיף לאתר מהסוג הזה ? או אם יש משהו שהוא יותר טוב. תודה

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  18. Started by guyby,

יש לי בעיה עם התקנת האורקל שלא מצאתי לה פתרון. התקנתי אותו מזמן והיו לו בעיות ליצור "קיצורי דרך" בשולחן העבודה ובתפריט "התחל" זה לא הפריע לי אז כדי למצוא את ה-SQL+ ולהתחיל לפעול איתו. כעת צריך לדוגמא את הכלי oracle enterprise manager ולא מצאתי דרך להפעיל אותו. חיפשתי המון באינטרנט ולא מוזכרת דרך להפעילו דרך start-->run אלא רק דרך התחל--> תוכניות וכו' שכאמור אין לי במחשב. נא עזרתכם, תודה. גיא

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  19. שלום רב ! הוספתי לחצן בגיליון אקסל, ואני רוצה לשנות את הכיתוב שעליו (וכן את הToolTip שלו), על סמך ערך שנמצא באחד מתאי הגיליון. זאת בעזרת מאקרו. ז"א: כאשר לוחצים על הלחצן, יתבצע מאקרו, ובין היתר ישנה את הכיתוב ע"ג הלחצן. האם יש שם ללחצן ? איפה אפשר למצוא שם זה ? (בכפתור ימני ניתן לשנות את העיצוב של הכיתוב, אבל אני רוצה לשנות בקוד מאקרו ולא ידנית) תודה, אסתר

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  20. Started by 17core,

שלום, ברצוני להוסיף לדף אינטרנט מודולים מסויימים, למשל: -כתובת IP של המבקר באתר. -מבזק חדשות של ynet עשיתי חיפוש ומצאתי "תוספים" של joomla ו phpbb..... ??? את האתר אני בונה באמצעות frontpage ואין לי ידע בפלטפורמות פיתוח כמו ה"קללות" הרשומות בשורה מעל. האם יש דרך להוסיף את המודולים / תוספים האלו, בצורה פשוטה ?

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  21. נראה לי ששינו את זה אצלי להכי גדול, אז זה עושה לי בעיות בעיצוב! תודה. משום מה יש אתרים שזה לא משפיע עליהם, איך הם עושים את זה?

• 2 תגובות
    • 575 צפיות
  22. Started by ה*לה,

יש לי את התכנית המצורפת. מה אני צריכה לשנות כדי שה'קלינט' יוכל גם הוא לפתוח בשיחה? <שהתקשורת תהיה דו צדדית> [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 574 צפיות
  23. Started by Devil Servant,

יש לי כמה שאלות,אשמח לתשובה 1. כיצד משנים אייקון לתוכנת קונסול במקום החלון הלבן 2. האם אפשר לבחור צבע טקסט? אלו בינתיים השאלות,תודה ;D

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  24. אני בונה יומן אירועים בWINDOWS FORM ואני מוסיף ומסיר אירועים דרך שאילתות בLINQ, אני מעוניין שביום שיש לי אירוע אני אראה ב - monthCalendar את אותו יום בצבע שונה, אשמח לעזרה.

• 0 תגובות
    • 574 צפיות

דיונים חדשים בפורומים