עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. אורח mikicita
    Started by אורח mikicita,

אני רוצה לעשות שתוכנת C# תעלה בFADE יפה כזה. הצלחתי לעשות את זה אבל זה עולה בFADE של ריבוע שחור ואז מופיעה התוכנה מישהו יודע איך עושים שיראו את הFADE של התוכנה ולא של ריבוע שחור?

2. Started by Eviljelly,

שלום , אני בשלבי הקמה של אתר ולצורך זה אני צריך להוריד קובץ מאתר ולשלוח אותו לאתר אחר . הפעולה צריכה להתבצע על בסיס יומיומי ולכן חשבתי לכתוב תוכנית שתעשה את זה . השאלה באיזה שפה אני עושה את זה ? והאם יש חשיבות לשרת עליו אני מריץ את התוכנה ? (נגיד לינוקס או חלונות, צריך לקמפל בדרך שונה ?) והאם אני אצטרך חבילת אחסון שמערבת יותר פריווליגיות בשביל דבר כזה ? או שאולי בכלל אפשר לכתוב משהו כזה עם PHP (הדבר על הביצוע החוזר ללא צורך להפעיל כל פעם ) ואני פשוט לא יודע ? הרבה שאלות , תודה מראש

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  3. Started by matteo,

מחפש איזה קובץ שסוקר תספרייה windows.h משהו טוב על איך לתפעל לחצנים קומבובוקסס וכו'... ב c++ תודה רבה נ.ב. לא מ msdn

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  4. Started by Godmoney,

אני משתמש ב Menu Control בשביל איזה תפריט באתר. אני יודע להעזר ב LevelMenuItemStyles כדי לשלוט על רמה שלמה בתפריט, חיפשתי בכל הרשת ואני לא מוצא דרך לשלוט על כל תא בנפרד. למישהו יש פתרון בשביל זה?

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  5. מישהו יכול לעלות \לשלוח לי את הקבצים הבאים : tasm.exe tlink.exe tc.exe תודה

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  6. Started by Nuritzur1985,

בנייתי טופס צור קשר עם אפשרות לעלת קובץ לשרת אך יש לי בעיה עם קובץ Php אשמח עם תעזרו לי למצוא את הבעיה הנה הקוד <?php $name = $_REQUEST['name'] ; $email = $_REQUEST['email'] ; $phone = $_REQUEST['phone'] ; $status = $_REQUEST['status'] ; $company = $_REQUEST['company'] ; $job = $_REQUEST['job'] ; $reference = $_REQUEST['reference'] ; //*** Attachment ***// if($_FILES["fileAttach"]["name"] != "") { $strFilesName = $_FILES["fileAttach"]["name"]; $strContent = chunk_split(base64_encode(file_get_contents($_FILES["fileAttach"]["filetmp"]))); $strHeader .= "--".$strSid."\n"; $strHeader .= "Content-Type: application/octet-stream; name=\"".$strFilesName."\"\n"…

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  7. Started by O.D,

היי חבר'ה, ברצוני להקים אתר קניות, לא משהו בסדר גודל מטורף, חנות צנועה יחסית אבל בכל זאת שיראה טוב ויתפקד כראוי. מברורים שלי בנושא, הבנתי שיש המון תוכנות קוד פתוח אשר נותנות בעצם את המענה בנושא של קטלוג המוצרים, ממשק ניהול וכו' ברשותכם כמה שאלות : הבנתי שהתוכנה העיקרית היא osCommerce וממנה התפתחו עוד המון תוכנות כמו TomatoCart וZen Cart 1.העניין העיקרי שרציתי לברר עליו הוא על הצד האבטחתי. מה בעצם דרוש ע"מ לאבטח את האתר כראוי ולבצע רכישה דרך כרטיס אשראי בהנחה שהאתר מבוסס על אחת מהתוכנות הללו? 2. מבחינת עיצוב, עד כמה התוכנות הללו פתוחות לשינויים ומה דרוש מבחינתי בעצם כדיי לעצב את הממשק החיצוני כרצוני? 3. על איזה מכל התוכנות המוצעות אתם ממליצים בהנחה שהצד העיצובי חשוב…

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  8. Started by creative,

שלום לכולם יש לי בעיה בפסקל אני רוצה שיהיה משהו שיעבוד ברקע: program aa; uses crt; var buffer : array[0..63999] of byte; procedure setnew; var R,G,B,I : byte; begin R:=0; G:=0; B:=0; for I:= 1 to 255 do begin port[$3c8]:=I; port[$3c9]:=B; port[$3c9]:=G; port[$3c9]:=R; if B < 63 then inc(B); if (B = 63) and (G < 63) then inc(G); if (G = 63) and (R < 63) then inc(R); end; end; procedure clearbuffer; var I : word; begin for I:= 0 to 63999 do begin buffer[I]:= 0; end; end; procedure randb; var I : word; …

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  9. Started by IlanF,

IE7 מציג לי אובייקט עם position relative מעל position absolute. לא משנה איך ניסיתי לשחק עם ה z-index לא הצלחתי לגרום לו להציג את זה כמו שצריך. IE8-9 מציגים את זה כמו שצריך. מבחינת הקוד זה החלק החשוב: <div class="nav"> <div class="content-wrapper"> <ul> <li><a href="/index.php" class="button icon home">Главная</a></li> <li><a href="" class="button icon menu">Категории</a> <ul class="submenu"> <li><a href="">Category 1</a></li> <li&…

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  10. אני מעוניינת לכתוב אפליקציה שתשלח notifications לקליינט, עפ"י הגדרות שהמשתמש יגדיר אבל לא בעקבות request מהקליינט אלא בתזמון שהסרבר יקבע. server - c#, .net framework Client - reactJs ראיתי שאפשר להשתמש ב - SignalR, יש משהו יותר פשוט לשימוש? ואפשר להשתמש בזה גם ב .net framework? או שזה רק ל .net core? ואם לא - יש משהו נורמלי ל framework, או שבכלל עדיף לעבור בשביל זה ל core וזהו? (התחלתי כבר לכתוב ב framework, אני לא חושבת שמבחינת השימוש שעשיתי יש עדיפות לזה או לזה, למרות שאני לא באמת מספיק יודעת את ההבדלים ביניהם) תודה לעוזרים :)

11. אני אמור להשלים חומר בפסקל , על רשימה (LIST) עכשיו השלמתי בערך ואני צריך לכתוב תוכנה קצרה הבעיה היא שאני ממש לא מצליח. המשימה הראשונה: כתוב תוכנית שתכיל שתי פרוצדורות: 1. בונה רשימה לפי קלט משתמש. 2. מדפיסה את הרשימה. אני ניסיתי לכתוב תוכנית שעושה את שני הפרוצדורות הנ"ל רק שהם לא יהיו פרוצדורות (זאת אומרת שכול מה שהתוכנית תעשה זה לקלוט רשימה ואז להדפיס אותה) הבעיה היא שממש לא הלך לי הכנסתי את הקלט הבא: 1 2 וזה הדפיס לי 268 ואמר (בבדיקה שעשיתי לפני ההדפסה שהרשימה ריקה - אחרי שניסיתי להכניס בה את הקלט) מישהו יכול לעזור ולכתוב תוכנית שתעשה את זה - ככה אני אבין מה הולך ואיך משתמשים בכלל בפקודות ואז אני אוכל לפתור את שאר הבעיות לבד (בתקווה) [מצטער שאני לא מוסיף את…

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  12. Started by ychamp,

הסתדרתי בסוף :bash:

• 4 תגובות
    • 611 צפיות
  13. קיבלתי משימה למצוא תוכן מסויים ב ACTIVE DIRECTORY יותר נכון לוודא שכל קבוצה (DISTERBUTION LISTS) המסתיימת עם סיומת "all-", ניתן לשלוח אליה מייל דרך AUTHENICATED USERS ONLY, ישנו TAB שנקרה EXCHANGE GENERAL, ובו יש CHECKBOX בשם FROM AUTHENTICATED USERS ONLY. יש סקריפט שיכול לרוץ ולבדוק מי כן ומי לא? או לתת לי ערך מסויים במידה וכולם כן או כולם לא? או אפילו יותר טוב לבדוק מי לא ולסמן את ה V אוטומטית? תודה!

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  14. שלום אנשים, הכנתי באקסס תוכנית קטנה שאמורה לנהל אירועים ולעדכן את הסטטוס שלהם פעם בחצי דקה. האירועים מופיעים בתוך 2 תתי-טפסים - אחד לארועים יזומים והשני לארועי תגובה. כדי לעדכן את הנתונים של האירועים יצרתי recordset שרץ על הטבלאות הרלוונטיות ומעדכן רשומה רשומה... עשיתי את זה ככה rst.edit rst!field_name=value rst.update rst.MoveNext משום מה אני ממשיך לקבל את השגיאה הבאה: Error 3188 "Couldn't update. Currently locked by another session on this machine" השגיאה מופיעה כל הזמן בשורה: rst!field_name=value כאשר אני מעדכן אובייקט OLE מאוגד. יש למישהו מושג איך אני מסדר את התקלה הזאת? ממה היא נגרמת? אני חייב פיתרון מהיר בבקשה... תודה אנשים!

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  15. Started by ניר.,

1. איך ניתן לעלות קבצי מוזיקה לתוכנית ב-JAVA ומאיזה אתר ניתן להוריד קבצי מוזיקה / אפקטים ? 2. האם ניתן לעשות החלפת תמונת הרקע כל מספר קבוע מראש של זמן ? אם כן , האם יש לכל מחלקה ואיזו ?

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  16. היי, למה אין לי עברית בהרצת JAVA SCRIPT? הוא מראה לי ריבועים, אני עובד עם VISUAL STUDIO 2005 וכל סקריפט שאני רוצה להריץ ען כתוביות בעברית הוא מראה לי ריבועים.

• 2 תגובות
    • 608 צפיות
  17. היי, אני רוצה להתקין את סביבת הפיתוח VS .net 2003 ויש צורך להתקין את Front Page Server Extensions כתנאי מקדים. כיצד עושים זאת בויסטה? תודה, אופיר

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  18. Started by creative,

איך עושים שיפתח עוד חלון עם תכנית חוץ מהתכנית הרגילה בפסקל אני מנסה עם WINCRT אבל אין לי UNIT כזה

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  19. Started by guyby,

יש לי בעיה עם התקנת האורקל שלא מצאתי לה פתרון. התקנתי אותו מזמן והיו לו בעיות ליצור "קיצורי דרך" בשולחן העבודה ובתפריט "התחל" זה לא הפריע לי אז כדי למצוא את ה-SQL+ ולהתחיל לפעול איתו. כעת צריך לדוגמא את הכלי oracle enterprise manager ולא מצאתי דרך להפעיל אותו. חיפשתי המון באינטרנט ולא מוזכרת דרך להפעילו דרך start-->run אלא רק דרך התחל--> תוכניות וכו' שכאמור אין לי במחשב. נא עזרתכם, תודה. גיא

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  20. אני עובדת על פרויקט בשפת javascript ואני משתמשת ב router אני רוצה להעביר פרמטרים דרך פונקציה שמזמנת את ה navigate וגם: אני עושה ניתוב לUSER מסוים ואני רוצה להשתמש בID שלו שמגיע מהניתוב לדוגמא:' user/:id' - אני רוצה להשתמש בID שיש בניתוב איך אני עושה את זה?

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  21. Started by margo,

שלום רב התוכנית הבאה אמורה להיות מורץ מדוס בפורמט הבא HW1_4 -i input.txt -o output.txt הפונקציות בנפרד עובדות נפלא הבעיה מתחילה כאשר מתחילה עבודה מול הקבצים. אני כבר לא יודע איפה לחפש את הבעיה הרצתי מעקבים חוזרים על כל פיפס במערכת אני די במצב נואש ואשמח לקבל עזרה בנושא אני מצרף את קובץ הINPUT ואת קובץ התוכנית בפורמט טקסט עקב מגבלות של פרסום קבצי C וEXE אשמח לקבל כל עזרה תודה בראש [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  22. Started by אוראלהזמיר,

היי חברה אני יש לי קומפילר של borland 3.1 עכשיו אני מריץ תוכניות ובזמן האחרון הוא ממש איטי וכל פעם שאני עושה RUN הוא כותב לי checking dependencies ואז רק אחרי איזה 15 שניות התוכנית רצה מישהו יודע מה בעיה?

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  23. נראה לי ששינו את זה אצלי להכי גדול, אז זה עושה לי בעיות בעיצוב! תודה. משום מה יש אתרים שזה לא משפיע עליהם, איך הם עושים את זה?

• 2 תגובות
    • 605 צפיות

דיונים חדשים בפורומים