תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,066 דיונים בפורום זה
-
מחפש איזה קובץ שסוקר תספרייה windows.h משהו טוב על איך לתפעל לחצנים קומבובוקסס וכו'... ב c++ תודה רבה נ.ב. לא מ msdn
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
1. אם אני רוצה להעביר יותר מ4 ארגומנטים- איך עושים את זה? 2. אם אני רוצה להדפיס משהו בתוך השגרה- בשביל הדפסה אני משתמשת באוגר $a0 מה קורה עם המידע שבתוכו? 3. אם בתוך השגרה שמתי ערכים באוגרים t0-t9 , אחרי היציאה מהשגרה- אני צריכה לאפס אותם או שהמידע שהיה בהם נמחק? 4. איך מחזירים ערכים משגרה? (Move לתוך vo,v1)? 5. מהם רגיסטרים:sp, fs, fp ??? 6. איך רושמים '0', '-' ? 7. איך רושמים את הפקודה: s = n+'0' תודה לעונים, אני על סף יאוש
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
אני לא מבין את העיקרון של זה.. אני רוצה לעשות, תגובה לנושא. אני רוצה שהתגובה תיהיה שייכת לנושא! על אותו עיקרון, אני גם רוצה לעשות פורום, שבתוכו יש נושאים, והנושאים האלה שייכים לפורום מסויים! אם אני יודע את זה אני מסיים את כל המערכת שלי.. אבל לא הבנתי איך? וניסיתי וניסיתי.. ומישהו כאן בפורום שלח לי קובץ מדריך - אבל באנגלית, ולא כל כך הסתדרתי עם האנגלית שם וזה אפילו קצת יותר סיבך אותי.. אמ, כבר חיפשתי בהמון מקומות ולא מצאתי משהו בדיוק בעברית, אם למישהו יש מדריך בעברית או חמש דקות בכדי לכתוב לי, אני מממממש אשמח, תודה רבה לכל מי שיעזור, ינסה לעזור, יתן לי כיוון וכו'..
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
אני אמור להשלים חומר בפסקל , על רשימה (LIST) עכשיו השלמתי בערך ואני צריך לכתוב תוכנה קצרה הבעיה היא שאני ממש לא מצליח. המשימה הראשונה: כתוב תוכנית שתכיל שתי פרוצדורות: 1. בונה רשימה לפי קלט משתמש. 2. מדפיסה את הרשימה. אני ניסיתי לכתוב תוכנית שעושה את שני הפרוצדורות הנ"ל רק שהם לא יהיו פרוצדורות (זאת אומרת שכול מה שהתוכנית תעשה זה לקלוט רשימה ואז להדפיס אותה) הבעיה היא שממש לא הלך לי הכנסתי את הקלט הבא: 1 2 וזה הדפיס לי 268 ואמר (בבדיקה שעשיתי לפני ההדפסה שהרשימה ריקה - אחרי שניסיתי להכניס בה את הקלט) מישהו יכול לעזור ולכתוב תוכנית שתעשה את זה - ככה אני אבין מה הולך ואיך משתמשים בכלל בפקודות ואז אני אוכל לפתור את שאר הבעיות לבד (בתקווה) [מצטער שאני לא מוסיף את…
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
IE7 מציג לי אובייקט עם position relative מעל position absolute. לא משנה איך ניסיתי לשחק עם ה z-index לא הצלחתי לגרום לו להציג את זה כמו שצריך. IE8-9 מציגים את זה כמו שצריך. מבחינת הקוד זה החלק החשוב: <div class="nav"> <div class="content-wrapper"> <ul> <li><a href="/index.php" class="button icon home">Главная</a></li> <li><a href="" class="button icon menu">Категории</a> <ul class="submenu"> <li><a href="">Category 1</a></li> <li&…
-
- 2 תגובות
- 548 צפיות
-
-
אז ככה יש לי שרת Ftp עם הרשאה לעלות קבצים.. ורציתי לברר איך אני יכול ליצור אינדקס של כל הקבצים שנמצאים בתיקיה מסויימת.. אני יודע שבדר"כ בשרתים מסויימים זה מופיע אוטומטית ברגע שנכנסים לתיקיה אך אצלי משום מה זה לא מופיע ומופיעה הודעה שאין לי הרשאה לדף.. האם זה בעיה של הרשאות שאפשר לפתור דרך לקוח הFTP או שצריך ליצור אינדקס בעצמי?
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
שלום לכולם אוקיי, יש לי שאלה ... אני כותב בעזרת Visual basic 6, אני רוצה שהתוכנה שאני בונה לא תבדיל בין Capital letter לדוגמא: "Hello" אני רוצה שאם המחשב ימצא את המילה hello לא יעבור עלייה אלא יציג אותה (Hello = hello ) בכאילו... קראתי על משהו עם Ucase , אז איך אפשר? תודה!
-
- 4 תגובות
- 547 צפיות
-
-
<asp:DropDownList ID="DropDownList1" runat="server"> <asp:ListItem Value=F14>F-14</asp:ListItem> <asp:ListItem Value=F15>F-15</asp:ListItem> <asp:ListItem Value=F16>F-16</asp:ListItem> <asp:ListItem Value=F18>F-18</asp:ListItem> <asp:ListItem Value=F22>F-22</asp:ListItem> <asp:ListItem Value=F117>F-117</asp:ListItem> <asp:ListItem Value=B2>B-2</asp:ListItem> <asp:ListItem Value=B52>B-52</asp:ListItem> <asp:ListItem Value=A10>A-10</asp:ListItem> </asp:DropDownList><br /> מה הוא הקוד שאני מוסיף ל-DROP DOWN LIS…
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
יש לי כמה שאלות,אשמח לתשובה 1. כיצד משנים אייקון לתוכנת קונסול במקום החלון הלבן 2. האם אפשר לבחור צבע טקסט? אלו בינתיים השאלות,תודה ;D
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-
-
יש לי כותרת לגריד שאני גורמת לה להשאר במקום (קפואה) כאשר נעשה scrolling(מגללת) למעלה ולמטה ע"י הצהרה כזאת: th{ position:relative; z-index: 10; } זה עובד מעולה (נישאר במקום!) כל עוד אני לא משנה את הדף מה dir=ltr ל dir=rtl ברגע שהדף נמצא במצב RTL הכותרת "משתגעת" - היא לא ממוקמת במקום הנכון,או מידי שמאלה/ימינה או מידי למעלה/למטה. וכן ככל שאני משחקת עם גודל הדף(מגדילה/ מזעירה) הכותרת פשוט זזה ממקום למקום. זה משגע! האם מישהו נתקל בבעיה זו?? אם כן אני חייבת עזרה לטיפול בבעיה. תודה מראש. הודי
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
1. איך ניתן לעלות קבצי מוזיקה לתוכנית ב-JAVA ומאיזה אתר ניתן להוריד קבצי מוזיקה / אפקטים ? 2. האם ניתן לעשות החלפת תמונת הרקע כל מספר קבוע מראש של זמן ? אם כן , האם יש לכל מחלקה ואיזו ?
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
למישהו יש מדריך לבניית פורום בASP הכי פשוט שיש(אם אפשר בעברית לא חובה) ולא קוד לפורום כי אני רוצה לבנות פורום רק מדריך לבניית פורום בASP עם טבלה באקסס תודה מראש...
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
שלום כולם אני רוצה לדעת איך עושים את כל החלונות כרדיט האלו כמו בטריינרים למשחקים או קובצי NFO מנגנים וכל הדברים האלו אף פעם לא התעסקתי בשפות תיכנות אבל אני קולט מהר אני לא רוצה להוסיף לזה פקודות ופונקציות כמו לטריינר רק חלון עם מידע וכמה אפקטים איזה תוכנות אני צריך בשביל לעשות את האפקטים המוזיקה והחלון עצמו (או שזה בתוכנה אחת?) הנה דוגמא
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
מה ההבדל בין הצהרה על מחלקה B לפני A בצורה זו class B; class A { B* pB; } לאומת אינקלוד של קובץ המחלקה לפני A ,USV
-
- 2 תגובות
- 543 צפיות
-
-
לא מזמן שאלתי על קישור לcontact באאוטלוק,והצלחתי לעשות זאת. הבעיה היא, שאני אמורה לשלוף את כל השדות על כל איש קשר. כלומר (שם,טלפון בבית,טלפון בעבודה וכדו') אני עושה את זה ע"י שהגדרתי אובייקט item כלומר: בלולאה על כל הitems שיש בתקיה Dim ContactFolder As Object Dim objItem As ContactItem Dim Name As String Dim Company As String (Set objItem = ContactFolder.Items(i לדוגמא עבור שם וחברה- Name = objItem.FullName Company = objItem.CompanyName הבעיה כזו: יש שדה מסוים שאני לא מצליחה להגיע אליו בשום אופן. זה הריבוע הגדול להערות שיש בכל איש קשר. אם תפתחו איש קשר חדש תוכלו לראות את זה בצד ימין למטה בצורה בולטת. איך מגיעים לשדה הזה???אני מתחרפנת! :kopfpatsch:
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
אני עובדת עם ב-C# WINFORM. יש לי list_box ואני רוצה לחפש בו מילה מסוימת ואז לצבוע את המילה שנמצאה ב-list_box בצבע ייחודי. כיצד עושים זאת? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 543 צפיות
- 2 followers
-
-
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
-
שלום לכולם אני משתמש בבקר winsock על מנת לדבר בן שתי תוכניות אבל נתקלתי בבעיה כשניסיתי להשתמש בבקר הזה בפוקט פיסי האם מישהו יודע אך להשתמש בו בפוקט פיסי או מקיר דרך אחרת לעשות את זה אשמח לקבל דוגמה של קוד תודה גיורא
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
נראה לי ששינו את זה אצלי להכי גדול, אז זה עושה לי בעיות בעיצוב! תודה. משום מה יש אתרים שזה לא משפיע עליהם, איך הם עושים את זה?
-
- 2 תגובות
- 542 צפיות
-
-
אהלן ! אני רוצה לומר לדפדפן שיצבע את הקישור "בלה בלה" בצבע אדום , ע"פ המיקום שלו. נגיד אם הבן אדם נמצא ב default אז הוא יהיה בצבע אדום,למשל. כרגע סתם הצבתי את הכתובת ידנית...רק כדי לראות אם זה עובד אבל זה לא ! :ס onLoad = yaba() { function pages() { return "file:///C:/Guy/Site2/Deafult.html"; } function yaba() { if (document.location.href == pages()) { alert('k its fine') grund = document.getElementById("s") grund.style.color = "red" } else {alert('the url is '+document.location.href)} } } וכמובן ב html יש: <div class="details" ><a href=""><p id="s">ContactUs</p></a></div> תודה רב…
-
- 2 תגובות
- 541 צפיות
-
-
כאשר אני יוצר פקד בעזרת REMOTING במחשב השני הוא עושה לי בעיות מישהו מכיר את זה אולי? הוא מדפיס לי את ההודעה המצורפת בקובץ מה זה אומר? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 541 צפיות
-
-
שלום, אני עובד בפרולוג, וקיבלתי הודעת שגיאה כזו Fatal error:1020 Logic server rest Trail space full, 9998 of 9999, Compile code or increase trail אני מבין שעברתי את הגבול של הזכרון, למרות שזה מוזר כי התוכנה שלי לא כזו ענקית, בכל מקרה, יש אפשרות להרחיב או משהו?[br]פורסם בתאריך: 16.11.2007 בשעה 16:26:48 UP
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
שלום לכם אני רוצה לבצע את הדברים הבאים אבל אני לא יודע איך. 1. אני רוצה לקבץ קבצים מתוך תיקייה מסויימת אבל הבעיה שכשהוא מקבץ הוא מקבץ לי גם את ה- Path של אותה תיקייה. נגיד אם התיקייה נמצאת ב- C:\windows\system32 אז הוא מקבץ את זה ככה: windows system32 תיקייה (יש להתייחס ל-3 שורות כ- tree) ואני רוצה רק את הקבצים.. מישהו יודע מה עושים? *אני משתמש ב- rar שהוא של DOS (לא גרפי) אז כל הפקודות נעשות דרך Command line 2. בעיה שנייה זה שאני רוצה להעתיק קבצים מתיקייה אחת למיקום שהמשתמש ייתן: לדוגמא אני רוצה לבנות תוכנית שמעתיקה את My Documents והמיקום יהיה בחירה של המשתמש.. יכול להיות כל מיקום לדוגמא: H:\Backup\user כלומר שהמיקום לא יהיה קבוע מראש, כמו כאן: xcopy c:\my documents d:\…
-
- 3 תגובות
- 540 צפיות
-
-
<html> <head> <title> JavaScript no. #4 </title> <script language = "javascript"> var k=20; function countDown() { for (var k=20; k>=1; k--) { document.write(k*1+" "); } } </script> </head> <body bgcolor = "#3D3D3D" text = "#D3D3D3" link="#D3D3D3" alink="#FFFFFF" vlink="#D3D3D3"> <font size = "4"> <center> <br /> <h4>What's that up in the sky? it's a bird, it's a plane... no - it's</h4> <h1>JAVASCRIPT World!</h1> <table border="0" align="center" cellspacing="3"> <tr> <td bgcolor="#FFFFFF" alig…
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-