עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. היי, אני מריץ לולאה ב powershell foreach($user in $members) { $c.cells.item($m,$j) = $user $j = $j + 1 } $j = 2 $m = $m +1 } אני רוצה להוסיף בדיקה שאם קוד: $user = "adminstartor" אז שידלג לערך הבא שמגיע עבור $user לא מצליח, אודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by gal_il50,

יש לי Class Point: //1:define delegate class public delegate string PointFormat(int x, int y); public class Point:IComparable<Point> { public int X { get; set; } public int Y { get; set; } // public PointFormat format; //3:Allocate delegate reference public Point(int x, int y) { this.X = x; this.Y = y; } //public override string ToString() //{ // if (format != null) // { // return format.Invoke(X, Y); //5:invoke // } // else // { // return "(" + X + "," + Y + ")"; // } //} public void Print(PointFormat format) //3: Allocate delegate reference { str…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by kabirsh,

שלום אני צריך לבנות תוכנית קטנה ב C (שעורי בית שאני לא מצליח) שתקלוט ערך מהמשתמש (מספר) ותציג פלט של כמה שעות זה וכמה דקות בעזרת המשתנים הבאים בלבד INT CHAR SCANF PRINF IF תודה

• 2 תגובות
    • 764 צפיות
  4. Started by משה נהרי,

שלום יש לי מכשיר נוקיה 215 ואני מעוניין להסיר ממנו כמה אפליקציות כמו דפדפן, פייסבוק. אני הבנתי שהאפשרות היחידה זה לערוך את הקובץ בינארי שלו ולצרוב אותו על המכשיר, ניסיתי בכל מיני תוכנות לערוך את הקובץ אך ללא הצלחה. אשמח לעזרה ממישהו שיודע את התחום. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  5. היי! אני רוצה לבנות סקריפט פשוט(DOS) שיבדוק איזו שפה הוינדוס במחשב ובהתאם לכך יריץ התקנת SP3 שמתאימה.. בנתיים יש לי רק את הפקודה שמריצה.. FOR /F "tokens=*" %%i in ('dir /b %~dp0\WindowsXP-KB936929-SP3-x86-???.exe') do start %~dp0\%%i יש אפשרות לעשות את זה בסקריפט דוס? תודה לעוזרים!! ניק

• 5 תגובות
    • 947 צפיות
  6. Started by TRBH,

אני צריך לפרק שם לאותיות, בנוסף האות הראשונה צריכה להיות האות גדולה והאחרות חייבות להיות קטנות. ולאחר מכן בשביל שאני יעבור הלאה אני צריך שאחרי שהמשתמש רשם את שמו הוא ילחץ על נקודה ("."). ביקשו ממני לעשות את זה בלי STRING ורק בעזרת לולאות. אני שובר את הראש על זה יש אפשרות לעזרה? תודה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by mushi,

מה המצב חברה יש לי בעיה עם האתר שלי זאת הכתובת אליו www.tsachibenezra.host7.co.cc זה יוזר שאתם יכולים להיכנס user וזאת הסיסמה password הבעיה שלי היא שאני לא מצליח לעשות LOGOUT זה הקוד שלי <?php session_start(); session_unset(); session_destroy(); header('Location: ../index.php'); ?> ברגע שאני עושה לוגאוט זה לא מוחק לי את הסיישן וזה זורק אותי לאתר אחר. הערה חשובה על המחשב שלי הכל עובד טוב תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 990 צפיות
  8. Started by HiTiT,

שלום, אני צריך קובת עברית ל SWI-Prolog אבל אני לא מצליח למצוא שם דבר... אודה מאוד אם תעזרו לי! עוד משהו, יש לכם הצעה מעניינת לפרוייקט בבינה מלאכותית?

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  9. Started by zobi12,

שלום לכולם. ברצוני להתחיל ללמוד את התוכנה. אבל אני ממש לא משהו במתמטיקה ,האם מי שלא כול כך טוב יכול ללמוד את התוכנה בלי להתקל בקשיים?

• 3 תגובות
    • 764 צפיות
  10. Started by ApoCalyPsEn,

שלום, כמו שאני רואה יש פה הרבה אנשים שמבינים ב PHP ומכירים טוב את השפה. אני לא מכיר טוב את השפה ולכן יש לי בקשה לכמה מימכם שיכולים לעזור לי. הייתי מעוניין שתעזרו/תבנו לי מודל של קלאנים[קבוצות] פרטים: במודל זה תיהיה אפשרות להרשמה. [אב טיפוס - תצוגה בלבד]דוגמא להרשמה : http://www.wr-il.net/clans/register.html לאחר ההרשמה הקלאן שנרשם יופיע בעמוד מסודר עם טבלה ששם יראו את כל האנשים שנרשמו [אב טיפוס - תצוגה בלבד]דוגמא לטבלה : http://www.wr-il.net/clans/viewclans.html כל מי שירשם יוכל להיכנס לפאנל ניהול שלו - דף התחברות ששם יוכל לשנות את הפרטים של השחקנים, התמונה שאיתה נרשם, אפשרות ליצירת קשר והשגים של הקלאן. [אב טיפוס - תצוגה בלבד]דוגמא לדף ההתחברות : http://www.wr-il.net/clan…

• 4 תגובות
    • 583 צפיות
  11. Started by p-o-i,

יש לי לכתוב פונקצייה מקבילה לפונקציית הסיפרייה atoi - ascii to int הנה מה שבניתי- (char* atoi(int x,char *str { int i=0,tmp=x; if(*str==NULL) return NULL; while((tmp/10)>0){ tmp/=10; i++; } if(sizeof(str) > (i+1)){ sprintf(str,"%d",x); return str; } return NULL; } [] אסור לי לשנות את הפרוטוטייפ, אז בעקרון השאלה שלי היא איך אני בודק שהגודל של המספר לא חורג מגבולות המערך אם המערך כן הוקצה דינאמית אבל לא מכיל כלום אפילו לא NULL...(זה מה שניסיתי לעשות עם הTMP והSIZEOF...)

• 1 תגובה
    • 767 צפיות
  12. Started by gshhar,

אני רוצה ליצור סקריפט שאיך שאני מעלה את המחשב הוא פותח לי תוכמה מסויימת במחשב ומריץ לי בדיקות (בעבודה). באיזה שפת סקריפט הייתם מממליצים לי לעשות את זה ? ואיך בדיוק ? (אני לא ממש יודע). תודה.

• 2 תגובות
    • 734 צפיות
  13. <asp:DropDownList ID="DropDownList1" runat="server"> <asp:ListItem Value=F14>F-14</asp:ListItem> <asp:ListItem Value=F15>F-15</asp:ListItem> <asp:ListItem Value=F16>F-16</asp:ListItem> <asp:ListItem Value=F18>F-18</asp:ListItem> <asp:ListItem Value=F22>F-22</asp:ListItem> <asp:ListItem Value=F117>F-117</asp:ListItem> <asp:ListItem Value=B2>B-2</asp:ListItem> <asp:ListItem Value=B52>B-52</asp:ListItem> <asp:ListItem Value=A10>A-10</asp:ListItem> </asp:DropDownList><br /> מה הוא הקוד שאני מוסיף ל-DROP DOWN LIS…

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  14. Started by ה*לה,

מה הם המשתנים שמגדירים פה? איך מוצאים כתובת IP של מחשב? לאן מכניסים את של המחשב איתו מתקשרים? מה מבצעת הלולאה בשורות 55-65? איפה מתנהלת השיחה? [attachment deleted by admin]

• 31 תגובות
    • 3.5k צפיות
  15. Started by Tapeworm,

שלום לכולם, התחלתי ללמוד אסמבלי באונ' ונתקלתי בבעיה בשיעורי הבית (עם פסח והשביתה אני כבר לא זוכר מתי בפעם האחרונה היה לי שיעור). כל עזרה תתקבל בברכה. הבעיה היא פשוטה מאד, אך אני בכל זאת מתקשה בה- אני צריך לקלוט 8 ספרות (מס' של 32 ביט), ולשמור אותו כפי שהוא בזיכרון או באוגר כלשהו (מותר השימוש באוגרים של 386). שוב תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 888 צפיות
  16. Started by skywalker13,

שלום. התחלתי אם asp וניסיתי לעשות לוח שח-מט שבכלל לא הצליח לי יצאה לי טבהל 8 על 8 כאשר עמודות זוגיות שחורות ואיזוגיות לבנות. העניין הוא שאני יכול לעשות את זה בקלות ב-javascript אבל אני לא מבין את הקוד. מבקש אם מישהו יכול לכתוב לי את הקוד כי בספר ההסברים ממש בקצרה ולא מבינים כלום. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  17. Started by zag_zag,

יש לי מבנה נתונים כלשהו, נקרא לו ST. הצהרתי על מצביע למבנה כזה, כלומר כתבתי את זה: ST *head כאשר head הוא שם המצביע. אני רוצה לשנות את ערך המצביע בפונקציה, איך אני עושה דבר כזה? בינתיים כתבתי את זה: void func(ST *ptr) { ST *ptr2; change ptr2 value ptr = ptr2; } וקראתי לפונקציה עם זה: func(&*head) האם זה אמור לעבוד?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. אורח The_Exorcist
    Started by אורח The_Exorcist,

מחפש מערכת פורומים, בעברית לASP. עדיפות גבוהה למערכת בסגנון YABB או משהו כזה. פעם הייתה לי כזאת אבל איבדתי את הכתובת לאתר :-(

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. אני רוצה לשמוע חוות דעת על Virtuemart לעומת המתחרים קוד פתוח כמו prestashop magento וכו

• 0 תגובות
    • 803 צפיות
  20. Started by danif99,

שלום לכולם אני חייב עזרה קיבלתי שאלה -לכתוב תוכנית הקוראת לשלושה מספרים false מסודרים בסדר מהקטן לגדול ? אני ניסתי לעשות קוד לזה אך לא הצלחתי הינה הקוד #include <iostream> #include <stdio.h> int main() { int num=80; num=!num; num=!num; if (num>0) prinft ("a"); if (num==0) prinft ("b"); if (num==0 || num==1 && num%2==1) prinft ("c"); } אשמח אם תעזרו לי בלתקן תקוד בשביל השאלה או לעשות בשבילי קוד ולשלוח לי ואני יסתכל אליו וילמד דרכו.

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  21. Started by lmlm,

שלום, בניתי תוכנית כחלק מאחת התוכניות שהתבקשתי לבנות התוכנית היא: להגריל מספר בין 1 ל13 ולהגריל צורה של הקלף : לב ,תלתן,מעוין או עלה ונתקלתי בבעיה: using System; public class Klaf { public static void Main() { int MisparKlaf; int TzuratKlaf; char TzuratKlaf1; Random rnd = new Random(); MisparKlaf = rnd.Next(1,14); TzuratKlaf = rnd.Next(1,5); if (TzuratKlaf == 1) TzuratKlaf1 = 'Lev'; else if (TzuratKlaf == 2) TzuratKlaf1 = 'Teltan'; else if (TzuratKlaf == 3) TzuratKlaf1 = 'Meuyan'; else TzuratKlaf1 = 'Ale'; Console.WriteLine("The Number of the Card is {0} and the type of the card is {1}",Mispa…

• 4 תגובות
    • 868 צפיות
  22. Started by ramu,

שלום לכולם , אני חובב מחשבים כבר כמה שנים , ובעל ידע בסיסי , בלינוקס , וינדווס, אני מעוניין להתחיל להתמקצע בנושא וללכת ללמוד במטרה לעבוד בתחום לאחר מכן (בתקווה). אך למען האמת אין לי שמץ של מושג מה מבוקש בשוק .... אפשרות ראשונה שלי UNIX SYS ADMIN בהרצליה , ושוב אין לי מושג כמה זה מבוקש אז עם יש מישהו שיכול לשפוך קצת אור על הנושא זו תהיה עזרה גדולה תודה לכולכם על העזרה בברכה . RAMU

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by BigTools,

שלום לכם, לאחרונה נקלתי בשאלה ב C++ שאין לי קצה של מושג, איך להתחיל אותה אפילו, אני אשמח אם מישהו יוכל להציג לי כאן פתרון, או לפחות הסבר מה צריך לעשות כאן? כתוב תכנית שקולטת אוסף של תווים שמופיע בסדר הבא: סדרת של ספרות, נקודה עשרונית, סדרה של ספרות סוף סדרה '*' . התוכנית בונה מאותו אוסף מספר מסוג ממשי המורכב מאותן ספרות שנקלטו. במידה וקלט לא תקין יש להדפיס הודעה. הערה: חובה לבדוק תקינות קלט (התווים הם רק ספרות או נקודה) דוגמא בעבור הקלט התוים 423.52 הפלט מספר ממשי 423.52 תודה רבה.

• 15 תגובות
    • 5.4k צפיות
  24. אני מחפש שיטה להעביר נתונים מJS לוורד באמצעות כל שפת WEB האם מישהו יכול לעזור לי?

• 0 תגובות
    • 808 צפיות
  25. Started by Rami0786,

שלום לכולם... יש לי בעיה עם הבנה של ביטוי מורכב בשפת C אשמח להכוונה int *(*table())[30] לפי מה שאני מבין מדובר בפונקציה שלא מקבלת ארגומנטחם המחזירה מצביע למערך בגודל 30 שבו בכל תא מצביע לטיפוס מסוג int אם זה נכון אז איך שורת ההחזרה אמורה להיראות ?! return **arr ואם זה לא נכון אני אשמח לתיקון

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.