תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
תראו זה ממש חשוב לי אני צריך את זה דחוף כמה מהר שאפשר. אני ברמה של מתחיל... תודה רבה לכל מי שיעזור!! אני צריך לעשות ככה-יש לי שני משתנים A ו-B. אני אומר למשתמש להכניס את הערכים המספרים שלהם ואז אני צריך להגיד למחשב להחליף בין מה שהמשתמש כתב. לדוגמא המשתמש הכניס שA שווה ל5 וB שווה ל9 אז אני צריך שהמחשב יחשב שלמעשה שA שווה ל9 ואילו B שווה ל5.כאילו שיחליף ביניהם אבל מבלי להשתמש בעוד משתנים חוץ מA ומB. שני המשתנים הייחדים שאני יכול שיהיו לי הם A וB.תשאלו אותי אם לא הבנתם משהו. אני צריך את כל הנוסחה כולה כתובה בצורת האקליפס ואם אפשר גם הסבר... ניסיתי בהתחלה להגיד ש A=B וכן להיפך אך כמובן זה לא הלך. ואני לא יודע איך לעשות את זה מבלי להשתמש בעוד משתנים. יותר מאשמח אם תראו לי. …
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
ערב טוב, מצאתי ברשת אתר קישור לאתר המסביר-מלמד C דעתכם? הוא מספיק וכולל הרבה תכנים מהשפה? http://he.eytam.com/c/course/ תודה לעונים.
-
- 1 תגובה
- 765 צפיות
-
-
שלום יש לי כמה קבצי XLS (אקסל) מוצפנים ואם סיסמה שכל יום אני מוסיף עוד נתון בדף. אני רוצה לעלות את הקובץ לשרת שלי. איך אני עושה את זה מבלי שתיהיה אפשרות של הורדת הקובץ (שאיך שאני מקליד את כתובת האתר, הדף יעלה לי אוטומטי באקספלולר) ושאני יוכל להוסיף נתונים ולשמור ישירות לקובץ שבשרת. תודה
-
- 0 תגובות
- 735 צפיות
-
-
אז שלום לכולם לאחר שהמדריך האחרון שכתבתי על Ajax עלה לאתר: http://hwzone.co.il/guides/basic_ajax_guide/ החלטתי לשתף אותכם באחד הפרוייקטים שישבתי עליהם לאחרונה. במסגרת הקורס יסוד שלי בצבא (שבדיוק סיימתי היום) בתרגיל האמצע חשבתי על דרך מעניינת להוסיף עניין לתרגיל והחלטתי לבנות את המשחק הידוע - iCopter בגירסת Javascript עם שילוב של Ajax: http://ichopper.byshynet.com/ הרעיון הכללי הוא ככה: המסוק אמור להישאר באוויר כמה שיותר זמן. המערה נוצרת על ידי אלגוריתם מסויים באופן רנדומלי וניהיית קטנה יותר ויותר עם הזמן. מהירות המשחק גדלה גם כן. לכול שחקן יש משתמש (ניתן להירשם בקלות רבה) ולוח התוצאות מתעדכן באמצעות Ajax ברגע שהמסוק מתרסק. לא פירסמתי את המשחק במקומות אחרים בגלל…
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, נתקלתי בבעיה בהמרת מחרוזת למספר, ע"י שימוש בפונקציה הזאת : אך משום מה הפלט לא תקין, למשל בהכנסת קלט מחרוזת של 765 הפלט 7612 כלומר היא מבצעת פעם נוספת את הלולאה, מגיעה ל7650 ואיכשהו מחסירה 38, ככה זה לגבי כל קלט שאני מכניס, אשמח לעזרה.
-
- 7 תגובות
- 3.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, יש לי פרוייקט להגיש למחר ויש לי את אותה בעיה בכל הפונקציות ברגע שאני מוצא פתרון סיימתי. יצרתי את הפונקציה הבאה: int CommonPass(char *UserPassword,char *(CommonPasswords[])) //function starts { int i; //determine itrrator for loop for(i=0 ; i<13 ; i++) //starting a loop to run all 13 common passwords { if(strcmp(UserPassword,CommonPasswords[i])==0) //checking if the password is equal to the common password return 0; //returning 0 if they are equal } return -1; }//function ends וקראתי לה כך: if(CommonPass(password,Common)==0) printf("Yes"); הבעיה היא שברגע שאני מגיע לשלב שהוא קורא לפונקציה התוכנה קורסת אחרי שעשיתי Debug הוא…
-
- 2 תגובות
- 635 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 328 צפיות
-
-
אני מחפס את הפקודה של הוצאת נתונים דרך הפורט הטורי (COM) בC תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 735 צפיות
-
-
שנה טובה, אני מתכנת ב-C# מערכת שמכילה כמה רכיבים, אני רוצה שהרכיבים יתקשרו ביניהם, למשל כאשר מתרחש אירוע ברכיב א', מופעלת מתודה ברכיב ב', קיימת מחלקה ראשית שמכילה את כל הרכיבים. איך בצורה אלגנטית לגרום להם לתקשר אחד עם השני? הוספה בקונסטרקטור, DELEGATE? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי תרגיל שבו אני אמור להכניס מספר ולקבל אותו בהקסה. אני אמור לכתוב מתודה שעושה את זה ובגלל שזה קצת מבלבל אותי פתרתי את התרגיל בתור התחלה ללא מתודה ושאני רוצה להעביר את התרגיל למתודה נהיה לי בלגאן. אני רואה מה הבעיה שלי, hexNumber מקבל את הערך הנכון (למשל אם אני מכניס את המספר 125 הוא מקבל 7D)ה אבל כשאני רושם return hexNumber; אני מקבל את השגיאה Cannot implicitly convert type 'string' to 'int' ואין לי מושג מה לעשות הפיתרון לתרגיל ללא מתודה מצורף בקובץ טקסט וזה עם המתודה בהמשך, הבעיה שלי היא ההבנה איך אני מעביר דברים למתודה זה מבלבל אותי: using System; using System.Collections.Generic; using System.Linq; using System.Text; namespace NumberToHex { class Program { …
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עכשיו אחרי שאני יודע את הבסיס של ה- c# שכל ה- 3 שנים האלה עבדתי בסה"כ עם החלון CMD הזה של ה- console... אז עכשיו שאני יודע את הפקודות והכול ואני רוצה לכתוב תוכנה שנראית ויזואלית עם כפתורים וטקסטים, הידע התיכוני שלי מספיק לזה? או שזה פתאום בכלל משהו אחר לגמרי שצריך ללמוד דברים אחרים וחדשים לגמרי? מה אני יכול לעשות עם מה שאני יודע בינתיים שיתן לי תוכנה אמיתית ויזאולית בסוף, לא יודע מה אפילו חלון שלוחצים על כפתור וזה כותב "שלום". אני מסוגל לעשות משהו כזה כבר? אם לא.. אז מה שווה מה שלמדתי כל השנים האלה? (הרי אני לא צריך את זה אפילו אם אני רוצה ללמוד אחרי זה מחשבים באוניברסיטה) אשמח לתגובה, תודה
-
- 17 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי דף פיסבוק שעבר את ה 5000 חברים, אני מעונין להפוך אותו לאפליקציה פיסבוקאית, ללא מטרת רווח כרגע אלא כשירות לקהילה (אולי בעתיד אפשר לחשוב על מודל כלכלי ) מחפש מתכנתים שרוצים ויכולים לעזור אלכס art34y@gmail.com
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
-
שלום לכולם יש לי את הקוד הבא: <script language="javascript"> function test() { alart("test123"); } </script> <?php include 'sqlfunc.php'; include 'UserClass.php'; $platform=get_platform(); session_start(); $user=$_SESSION['user']; echo"<div id=newbug><table border=0 cellspacing=20 valign=center><caption align=center> New Bug Form</caption> <form action=welcome.php method=post> <tr><td>Bug Id:<input type=text size=6 name=lname disabled=disabled value=";print_r(get_last_bug_number());echo"></td> <td>Project name:<SELECT NAME=project onchange=javascript:test();> <OPTION SELECTED>…
-
- 2 תגובות
- 984 צפיות
-
-
ערב טוב, יש לי מערך סוכמים בו אני רוצה למצוא את שלושת הערכים הגדולים ביותר. אני יודע איך למצוא את הערך הגדול ביותר, אבל את השני והשלישי אני לא מצליח מפני שהם יכולים גם להיות שווים לערך "הגדול ביותר".. מה השיטה? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום לכולם בניתי תוכנה שלוקחת קובץ TXT ומעבירה לכל אבר במשתנה מערך שורה אחת של הקובץ הנ"ל ברצוני למחוק שורות מסויימות מהקובץ הTXT כמובן שאני יודע איזה שורה זה בקובץ על ידי המערך איך אני מוחק את השורה הנ"ל לגמרי הכוונה שהקובץ יישאר רגיל רק ללא השורה הנ"ל? (אולי לחדד יותר אם בתחילה היו נניח 20 שורות שעכשיו אחרי המחיקה יהיו 19 שורות) ועוד שאלה אני מעוניין שלאחר המחיקה הקובץ ימשיך לפעול רק בלי השורות שמחקתי האם כדאי לאחר המחיקה לפתוח שוב את הקובץ או גם בלי פתיחה מחדש הוא יהיה חסר שורה או שורות? תודה רבה רבה מראש לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
אני בן 20, בשנים האחרונות התחלתי ללמוד תכנות בשפת c# שהתחלתי מכיתה י'. עכשיו אני משתמש בwindows forms app והתחלתי להכין משחק הצבתי labal שמשמש לסכום כסף ושני כפתורים אחד "buy" והשני"sell" הצלחתי לסנכרן ביניהם שאם קודם לוחצים על buy הסכום יורד ומופיע בlabel ואז שלוחצים על sell הסכום של אחרי הקנייה עולה ומופיע בlabel (ולהיפך) הבעיה היא שלא הצלחתי להגדיר שיהיה אפשר ללחוץ על אותו כפתור פעמיים או יותר ברצף?????
-
- 1 תגובה
- 901 צפיות
- 1 follower
-
-
בhtml כשאני עושה טופס עם checkbox ואני עושה name שונה לכל אפשרות אני צריך לשים value? הרי הזיהוי שלו לפי השם והשם השונה בכל אחד מהאפשרויות
-
- 1 תגובה
- 717 צפיות
-
-
התחלתי ללמוד JAVA לא מזמן ונתקלתי בבעיה קטנה המורה שלנו הטיל עלינו מטלה שבתוכה צריך לקיים את תקינות הקלט הבאה: " X צריך להיות קטן או שווה לY . כמו כן, X צריך להיות גדול ממש מ-0" הבעיה שלי היא החלק המודגש מה שיצא לי הוא: while ( x<0|| x>y) כלומר אני בודק רק האם הוא גדול 0 איך אני בודק האם הוא גדול ממש מ 0 ? תודה
-
- 3 תגובות
- 682 צפיות
-
-
איך הופכים תמונה ללינק ב VISUAL STUDIO 2008 ASP.NET, לא דרך הקוד!
-
- 1 תגובה
- 928 צפיות
-
-
using System; class Program { static void Main(string[] args) { int mult, i, num; const int = TOP_LIMIT=100; Console.Write("enter a number: "); num = int.Parse(Console.ReadLine()); mult = 1; i = 0; while ((i < num) && (mult < TOP_LINIT)); { i = i + 1; mult = mult * i; } Console.WriteLine(mult); } } יש לי תתוכנית הזאת ה-MULT כאן הוא משתנה צובר מכפלה ה-TOP LIMIT משתנה קבוע שווה ל-100 וה-I כאן משמש כמונה לא בדיוק הבנתי מה התוכנית עושה ואיך זה כשאני מכניס את הקלט 5 אני מקבל פלט 120 2) יש לי עוד תרגיל אני אמור להכניס כקלט מס' חיובי שלם, והפלט שלו הוא החזקה הקטנה ביותר של 2 א…
-
- 18 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני מנסה להפעיל את הטורבו פסקל ומופיעה ההודעה הבאה גם שאני לוחץ התעלם זה לא פותח לי יש הצעות??? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
http://members.lycos.co.uk/haimrev/Untitled-5.html זה האתר זמנית, תנסו להיכנס לאחד הלינקים, תראו שאחרי שתיכנסו בערך ל2 לינקים מאותו רגע והלאה הוא יראה לך שהלינק לא קיים יותר, תטענו מחדש את הדף ותנסו את אותם לינקים שלא עבדו לכם בביקור הראשון, ותראו שפתאום הם כן עולים. זה לא בעיה מסוימת בשרת כי גם בבדיקה שעשיתי עם הקובץ על המחשב שלי בדיוק אותו דבר קורה. אני עובד עם Dreamweaver 8 ורק בתחילת הדרך כמו שרואים. לפני שאני ינסה לכתוב מחדש את כל הדף אני רוצה לשמוע עצות שלכם, במידה ואני לא יצליח אני כבר ינסה הכל מהתחלה, בדרך כלל ככה נפתרות בעיות, אבל לא לומדים הרבה..
-
- 4 תגובות
- 682 צפיות
-
-
יש לי קובץ NORMAL שמכיך מקרואים והגדרות. יש לי תבנית, שאני רוצה שבעת פתיחתה לא יופעלו ההגדרות של קובץ NORMAL, אלא רק אלו שבתבנית (חלק מההגדרות מתנגשות). האם ישנה אפשרות בעת פתיחת מסמך חדש בThisDocument, לבדוק איזה סוג יש לי, ואם זו תבנית אז לדלג על ההגדרות של הNORMAL?
-
- 0 תגובות
- 869 צפיות
-
-
מישהו בבקשה יכול להמליץ על ספרי לימוד לjava טובים ומפורטים והכי חושב עם דוכמאות תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-