תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
אני מקווה שאני במקום הנכון (מצטער מראש אם לא) השאלה שלי היא כזאת אני מחפש דרך לשלוח אימייל מועצב הכולל תמונות קישורים וטקסט. ניסיתי עם האאוטלוק והוא שולח את התמונה בפנים , הבעיה שהוא לא מגיע ישירות לכל אימייל לדוגמא בוואלה הוא מגיע כתמונה מצורפת ולא בתוך האימייל. יש לי אתר ASP.NET ושאני שולח דרך מערכת הניהול שלו הוא כן שולח טוב (גם לוואלה) אני רוצה לשלוח אימיילים מעוצבים גם מחוץ למערכת הניהול, והבנתי שהפיתרון הוא לשלוח ב HTML ובו להוסיף מה שאני רוצה. 1. האם זה נכון או שיש לי דרך יותר טובה לעשות את זה ? 2. איך לשלוח HTML באאוטלוק כי שאני מדביק קוד הוא לא "קורא" את זה כקוד? אשמח לרעיונות ועזרה תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 4.3k צפיות
-
-
כתבתי מערכת הפעלה בasm זה לא ממש מערכת שלמה אלא מדפיס string ואם לוחצים על w אז זה מדפיס את הגרסה אך זה לא עובד על מערכת הפעלה אחרת אלא כמערכת הפעלה עצמית שהיא רק מבצעת את האמור למעלה אני מצרף קובץ שהוא image של floppy כדי להשתמש בvmware : [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 987 צפיות
-
-
שלום לכם אנשים יקרים... יש לי בעיה עם תוכנית C שכתבתי, התוכנית אמורה לקלוט חשבונות בנק של אנשים לתוך רשימה, והיא עובדת כך: כאשר מפעילים אותה היא מבקשת ממך להכניס פקודה, כאשר מכניסים פקודת new מתקבל מסך שמאפשר לך להקליד את הפרטים של החשבון (מקלידים הכל בשורה עם רווחים) כאשר לוחצים אנטר החשבון נקלט. ואז אמורה להופיע שורה המבקשת ממך שוב להקיש פקודה. הבעיה היא שהשורה הנ"ל מופיעה פעמיים משום מה, וזה קורה אך ורק לאחר פקודת new. צירפתי לכאן את הקוד כאשר כל החלקים הלא רלוונטים לפקודת new הוכנס לתוך הערה ולמעשה השארתי רק את החלק הבעייתי, הקוד המצורף תומך רק בפקודת new שכן רק היא הבעייתית ואין צורך בהעתקת כל הקוד, הקוד ניתן לקימפול ובדיקה. שימו לב הפרוצדרות שיוצרות את הבעיה הן newA…
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חברים אני עובד עכשיו עם תבניות פלאש דרך XML כאשר אני מנסה להכניס טקסט עברי יוצא בשפת מראה השאלה היא איפה בקוד מכניסים את הDIR=RTL הידוע?? להלן הקוד: <?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?> <content> <!-- general vars --> <settings> <item name="companyName1_1st_Letter"><![CDATA[<b>W</b>]]></item> <item name="companyName1"><![CDATA[<b><font letterSpacing="-3">omen<font color="#151515">’s</font></font></b>]]></item> <item name="companyName2"><![CDATA[<font letterSpacing="-1"><b>STORE</b></font>]]></item> …
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
תתקנו אותי אם אני טועה: Unicast שולח את המידע אחד אחד לכל מחשב שמבקש אותו באופן אישי יאנו אחד אחד. לא בו זמנית ולכן הוא מעפן ולא יעיל. אלה אם כן אני רוצה נגיד לעשות CHAT פרטי אחד על אחד. הפצת נתונים ב-Multicast שולח את המידע רק למחשבים שמבקשים אותו-בו זמנית. מעולה לCHAT ואז אני לא צריך שרת שיקבל את ההודעה וישלח לכל המשתמשים בחזרה. זה עושה את זה בשבלי. הפצת נתונים ב-Broadcast שולח את המידע שאני רוצה לכל מי שמחובר אליי ( ??? לא נראה לי שהבנתי את זה) ואפילו אם המחשבים לא רוצים את המידע הזה אני שולח להם בכל זאת אבל בו זמנית. בטחלס אין לי מושג להמ שמישו ירצה להשתמש בזה ולא בMULTI CUST. ואגב אני צריך לעשות את זה בפעולה חוזרת לכל איפי שיש לי ברשימה. ממש לא טוב. אבל אני בטוח טועה…
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
טוב, אני עושה 15 יחידות מחשבים. היה לנו השנה יחידה אחת של ACCESS, מישהו שמתעסק בבדיקה של עבודות כאלה יכול לומר לי מה הוא חושב על העבודה שלי? אם כן - דבר איתי בפרטי בבקשה.
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
שלום, יש לי אפליקציה וובית, שהמשתמש גורר תמונות לתוך DIVים שמסודרים אחד מעל השני. אני לא ייכנס אל תוך כל העיניין הטכני- כי הוא דיי מורכב ומאוד קשה להסביר אותו, בטח שבכתב. מה שכן - אני צריך לבטל את כל הpointer-events של הDIVים חוץ מondrop וdragover וכו' כך שבסופו של דבר אני יוכל לגרור את התמונות אל תוך הDIVים ולגרור אותם מתוכם. אבל אם הDIVים ריקים אני יוכל לגרור אוביקטים שממוקמים מאחוריהם. ניסיתי להגדיר את ה-pointer-events ל- none אבל אז אני גם לא יכול לגרור אל ומתוך הDIVים.. יש דרך לבצע את זה? אני מבצע את כל העיניין בHTML 5 ונעזר בjquery לevents. כל DIV יכול להכיל עד תמונה אחת, כך שאני לא מעוניין לדרכים מורכבות כמו canvas ו-מודולים של jquery.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי אני חדש בפורום אז תגידו לי אם יש משהוא לא בסדר אם הנושא שפתחתי אני לומד אל מחשבים באופן אצמאי ולכן ליפעמים קשה לי למצוא חומר אז אם מישהוא כאן מבין בתיכנות של מישחקים ו/או דמויות תלת מימדיות כול פיסת מידע תיתקבל בברכה אני מעדיף python+unity3d תודה מראש נ.ב יש לי בעיה של שגיאות כתיב אז סליחה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נניח יש לי תוכנה ויש קובץ ואני עושה עליו פתיחה באמצעות ובוחר את התוכנה אני רוצה שהתוכנה תדע לפתוח את הקובץ כלומר נניח NOTEPAD אז אם אני יבוא על מסמך טקסט ויעשה פתיחה באמצעות על תוכנה אני רוצה שיהיה אירוע או כל דבר שבעזרתו אני יפתח את הקובץ בתוכנה למשל גם כמו אינטרנט אקספלורר או תוכנות טורנט וכו... {C#}
-
- 3 תגובות
- 882 צפיות
-
-
באיזה שפות תיכנות בונים תוכניות למחשב כף יד? למשל C++ עם אני בונה תוכנית רגילה ומעביר למחשב כף יד הוא יוכל לקרוא אותה?
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
שלום מצאתי שרת שתומך ASP העלתי את העבודה שלי בC# משהו ממש קטן (סוג של טופס הרשמה) כאשר אני רוצה לפתוח את הדף שבניתי דרך הדפדפן הוא מציג לי את ההודעה הזאת: Server Error in '/' Application. -------------------------------------------------------------------------------- Runtime Error Description: An application error occurred on the server. The current custom error settings for this application prevent the details of the application error from being viewed remotely (for security reasons). It could, however, be viewed by browsers running on the local server machine. Details: To enable the details of this specific error message to be viewable on remote machines, please …
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי את הקוד הבא: <table><tr><td> <span><table> <tr><td>aa</td></tr> </table></span> <span><table> <tr><td>bb</td></tr> </table></span> <span><table> <tr><td>cc</td></tr> </table></span> </td></tr></table> אני צריך שהפלט שלו יהיה: aa bb cc ולא: aa bb cc מישהו יודע מה אני צריך לשנות (לא ע"י קביעת מיקום קבוע בעזרת top ו left) ?
-
- 2 תגובות
- 679 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני בונה אתר לחברה ללימוד נהיגה, וחלק מהאתר צריכה להיות מערכת בסיס נתונים היא תראה כך: כל תלמיד יכנס בעזרת שם משתמש שלו וסיסמא, בדף שיוצג לפניו ייוצגו פרטים שלו,כמה שיעורים לקח וכו'.. תהיה גם גישת סופריוזר של המורה אשר יעדכן את כל הפרטים!! אין לי שום מושג ב ASP.. מישהו בבקשה יכול להפנות אותי לדוגמה דומה או למדריך טוב שאמור להסביר לי הכל!? או שאולי לדעתכם כדאי לעשות את זה ב VBSCRIPT? תודה רבה מראש!!!(:
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
שלום איך ניתן לעשות טקסט נגלל שנעצר בין הודעה להודעה כמו ב"חדשות מחשבים" בhwzone ?
-
- 0 תגובות
- 711 צפיות
-
-
תקשיבו אנשים אני ממש צריך עזרה לא הייתי שבוע בבית ספר כי הייתי חולה ובזמן הזה המורה לימדה לולאת FOR ועכשיו לי בעיה כי אני לא ממש מבין את זה ו... יש לי עבודה להגשה בפסקל ויש תרגיל שאני טוחן עליו כבר איזה שעה ולא הולך אז בבקשה אם מישהו יוכל לעזור לי פה אני ממש יעריך את זה: הנה פתח וישם אלגורים אשר יציג כפלט את סכום כול המספרים מ 1 עד 400 אשר להם שורש ריבועי שלם. (כלומר תחשב ותדפיס את הסכום : 1+4+9...400 בבקשה תעזרו לי
-
- 9 תגובות
- 970 צפיות
-
-
-
document.getElementById('mnu').style.fontsize="4"; אני לא יודע בדיוק איך כותבים את זה נכון ואני לא מוצא דוגמה שתוכל לעזור לי ב-W3..... תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני מנסה לעשות ToolBar שיהיה תמיד התחילת הדף ולא יזוז גם אם אני גולל את הדף. אני אם רושם: <div id="top_toolbar" style="position:fixed;top:0;width:100%;"> ומוסיף לתחילת העמוד: <!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN" "[url]http://www.w3.org/TR/html4/loose.dtd">[/url] זה עובד מצויין ב IE7 ו FF2 אבל ב IE6 הוא לא מתייחס יש למישהו פתרון ? (כמה שפחות קוד, ובלי JavaScript בכלל). תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני מנסה להתשמש ב HASH MAP של STL ומקבל את השגיאה הבאה בעת קומפילציה: C2668 לפי מה שאני מבין אני אמור לממש איזהשהו פרדיקט השוואתי של האיברים שאני מחזיק ב HASH (אובייקטים משלי ולא טיפוסים בסיסיים) מה שכן אני לא מבין בדיוק איזה פרדיקטים אני אמור לממש חיפוש בגוגל וב MSDN לא הניב הרבה תוצאות.. אשמח לעזרה ממיש יצא לו לגעת בזה (דוגמא תתקבל אפילו עוד יותר בברכה) מקס.
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, כבר הרבה זמן שבראש שלי יושבת מחשבה האם ללכת ללמוד פיתוח אפליקציות, כיוון שהרשמה לאוניברסיטה וסיום הפסיכומטרי עדיין לא ידוע בשביל להתחיל לימודי הנדסת תוכנה, נראה לי מאוד מענין הנושא שנוגע לפיתוח תוכנות. בתור אחד, שאין לו ידע בסיסי, מעולם לא נגעתי בשפות תכנות והידע שלי במחשבים הוא יותר טכני פיזי מאשר ידע אישי. בתור אחד שמשתמש באנדרויד כבר שנה וחצי, היתי מעוניין להתחיל ללמוד פיתוחי תוכנות לפלטפורמה הנ"ל השאלה העיקרית שלי היא איפה זה כדאי? מה זה דורש? האם מתמטיקה ברמה גבוהה? (לא נראה לי שיש מישהו שאוהב מתמטיקה) תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
רציתי אם אפשר עזרה בעניין של חיבור של שתי תוכנות שבניתי שמבוססות על שרת לקוח המטרה שלי ששתי התוכנות יתחברו בניהם כל עוד שהתוכנה של הלקוח שאמורה להתחבר לתוכנת השרת, בלי ידיעת כתובת הIP (של השרת) משום שהתוכנה של השרת שהיא נמצאת על מחשב מסויים מחליפה כתובת IP לעיתים קרובות ואז אני לא יכול להגדיר בתוכנת הלקוח כל הזמן את כתובת הIP שהשתנתה אשמח לרעיונות חשיבתיים (לכן גם אני כותב באיזה שפת תיכנות כתבתי את התוכנות) כיצד לעשות פעולה זו (לדוגמה הציעו לי שהשרת יעביר את כתובת הIP שלו לדף אינטרנט שאני יצור ואז תוכנת הלקוח תחפש בדף האינטרנט את הכתובת ותתחבר לתוכנת השרת אבל אני מחפש רעיון יותר בטוח מאשר פירסום כתובת הIP בדף אינטרנט) תודה רבה רבה מראש לעוזרים בכל אופן התוכנה נכתבה בויז…
-
- 5 תגובות
- 897 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להתחיל ללמוד שפת תכנות, שהמטרה שלי היא פיתוח תוכנה בסביבת ווינדוס... יש לי ידע בפסקל, וזהו אני רוצה שפה שימושית.... תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם אני מעוניין לייצור תוכנה שתאגור עבורי מידע מדפי אינטרנט - היא תחפש אותו במקומות רלוונטיים ותציג אותו כמו שאני אבקש. היא תסרוק בכל פעם את העמוד שאני אדרוש או שהיא תעבור לבד בין עמוד לעמוד. האם יש תוכנה שעושה את הדבר הזה. אם זה לא מובן אני אתן דוגמא - אני אתן לה עמוד של טוויטר ובכל פעם שתהיה מילה מסויימת היא תבצע שמירה של המידע. אני חשבתי לכיוון של SEARCHBOT או BOT אבל לא הצלחתי ממש למצוא מידע על זה באינטרנט. תודה רבה לכם
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי אתר להגיש כפרויקט לבגרות .. יש לי אתר בנוי בhtml ובjava script ואני צריך לשלב בו גם asp בשביל ההרשמה... הבעיה היא שאני לא מכיר שרת איכסון שתומך בasp ובמסד נתונים אז קיוויתי שתוכלו לעזור לי תודה מראש [ואם זה לא מתאים לפה אז תעבירו לפורום המתאים]
-
שלום לכולם, אני אמור לבנות תוכנית אינטראקטיבית למשתמש. הוא אמור רשום read_set A,45,23,7,6 וכדומה.... ואני אמור להכניס את המספרים לתוך מערך ע"י ייצוג של ביטים כלומר... (המשתמש יכול להכניס רק את המספרים 0-127) כלומר לעשות מערך של char בגודל 16 (0-15) ואם הוא מזין את המספר 12 לדוגמא אז אני אמור ללכת לתא 12 (שמיקום שלו הוא 2 במערך) והלדליק את הביט.... אני יודע את כל הפקודות של הביטים: >> << | וכל אלה... אני פשוט לא מבין איך הפקודות עובודת... אם מישהו יכול לתת לי דוגמא איך עובדים עם זה אני יצליח להבין ולעשות את העבודה! כל טיפ או עזרה עיזור מלא! תודה לכולם
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-