עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by Psy,

ראיתי שיש שרתי אחסון שמאפשרים תמיכה במסדי נתונים של ACCESS ושל mySQL איך זה בדיוק עובד ? אם יש לי מסד נתונים של ACCESS איך זה בא לידי ביטוי בשרת ? הרי לכל שרת אפשר להעלות כל סוג קובץ ושם הוא מאוחסן (או שאני טועה) אז מה זאת אומרת התמיכה הזאת במסדי הנתונים, איך זה עובד, מה צריך לעשות? תודה!

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. Started by gkman,

שלום. פיתחתי לי אתר קטנטן עם PHP וMYSQL ומצאתי לי אתר אחסון מצוין וחינמי. העלתי את כל הקבצים של האתר וגיליתי שלא עובד לי כלום. יצרתי קשר עם התמיכה של האתר ולמדתי שמערכת שמות הקבצים של לינוקס היא Case Sensitive. מישהו יודע אם יש דרך (בתוך הקוד של PHP אולי) שיחסוך ממני את העבודה לעבור קובץ קובץ ולשנות את השמות של והקישורים?

• 0 תגובות
    • 684 צפיות
  3. 1. בהרצה ראשונה לאחר ההתקנה, האפליקציה לא עולה אם אין לה גישה לקובץ msi ששימש להתקנתה. 2. לפעמים (ואני לא מסוגל לשחזר את זה בעקביות) אני מצליח להתקין את האפליקציה במקביל, ואז אף אחד מהעותקים המותקנים שלה לא עובד. מתרסקים בעליה.

4. שלום. יש לי טופס עם שתי כפתורי submit שניהם בעלי אותו שם submit - אבל כל אחד עם ערך שונה. אני מעוניין להשאיר את שתי הכפתורים עם אותו שם (בשביל עיבוד בPHP) אבל לפני שאני שולח את הטופס לעיבוד בPHP אני רוצה לברר בJavascript על איזה כפתור המשתמש לחץ. ניסיתי לעשות בדיקה: (בפונקציה שמופעלת בonsubmit של הטופס) if document.form1.submit.value == 'value1' אבל זה לא עובד- ניסיתי להוסיף עוד שדה של hidden (נגיד בשם:bu_value )שבonclick של הכפתורים מופעלת הפונקציה: document.form1.bu_value.value = this.value ואז לבדוק בפונקציה הראשונה מה הערך של השדה hidden. אבל זה גם כן לא הלך. יש הצעות?

• 1 תגובה
    • 720 צפיות
  5. Started by nir567,

c. אילו דרכים יש לי לעשות חזקות ושורשים חוץ מ-pow. התוכנית הבאה לא עובדת לי כלומר היא רצה אבל ההיקף של המשולש ישר זווית לא יוצא טוב, מציג לי 0. בבקשה תריצו את התוכנית ותראו את הבעיות. קימפלתי עם tc. #include <math.h> #include <stdio.h> void main() { int base,h; float shetah,zela3,hikef; printf("write the base and the hieght\n"); scanf("%d %d",&base,&h); flushall(); shetah=(base*h)/2; zela3= pow((pow(base,2)+pow(h,2)),0.5); hikef=base+h+zela3; printf("zela: %f\n",zela3); printf("the shetah is: %f hikef: %d",shetah,hikef); scanf("%d",&h); } נעבור ל-html איך אני עושה שחלון יפתח לי על כל המסך בלי כל הסרגלי כלים כמו הקודם הבא וכו.. רק הפס הכח…

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by ניר.,

שלום רב אני בונה פרויקט לבגרות וניתקלתי בשתי בעיות: 1.כיצד ניתן לפתוח קובץ כאשר לוחצים על כפתור (COMMAND) ? 2.כיצד ניתן לבטל/לחסום את המשתמש משלנות את גודל הטופס ע"י גרירת החלון? תודה לעוזרים...

• 56 תגובות
    • 5.3k צפיות
  7. Started by orninyo,

איך אפשר לעשות שהפונקציה הזאת לא תשנה את L שבמיין? Stack fromListToStack(const List L,Stack S) { Position P=L,Head; Position TmpCell=L; ElementType i; bool flag; P=Advance(P); while(P) { Push(Retreive(P),S); i=(Retreive(P)); Delete(Retreive(P),P); while(P) { flag=false; if(Retreive(P)==i) { Delete(Retreive(P),P); P=Advance(P); Head=Header(P); flag=true; } if(!flag) P=Advance(P); } P=Head; } return S; } איך אפשר למיין סטאק עם הפונקציות האלו?: #ifndef _Stack_h #define _Stack_h struct Node; typedef int ElementType ; typedef struct Node *PtrToNode; typedef PtrToNode Stack; int IsEmpty1(Stack S); Stack CreateS…

• 37 תגובות
    • 2.7k צפיות
  8. Started by avivlyaviv,

שלום! התלחתי ללמוד CSS י1. ש בשפה הרבה מאוד דרכים כדי למקם פריט. איך אני יודע במה אני צריך להשתמש? נגיד MENU BAR באיזה דרך כדאי לי להשתמש ? 2. מה ההבדל בין A:hover ל onmouseover/onmouseout? הדבל היחידי שאני יכל לחשוב עליו זה שבA:HOVER תמיד יהיה שינוי ובONMUOSE.... יהיה שינוי רק במקום שאני רוצה... אבל יש עוד הבדל?

• 2 תגובות
    • 823 צפיות
  9. Started by Prophecy,

יש לי שני טפסים, באחד כפתור בשני תיבת טקסט איך אני עושה כשלוחצים על הכפתור זה כותב את הcaption של הכפתור בתיבת טקסט? ועוד שאלה קטנה: יש לי את התוכנית הקטנה הזאת Private Sub Check1_Click() If Check1.Value = 1 Then Text1.Text = Text1.Text + Check1.Caption Combo1.Visible = True Else Combo1.Visible = False Text1.Text = Text1.Text - Check1.Caption End If End Sub אני רוצה לעשות שה-value של check1 שווה false זה ימחק את הcaption שלו Text1.Text = Text1.Text - Check1.Caption השורה הזאת לא עובדת.. מה הבעיה?

10. Started by ניר.,

1. מה זה תמונה הקסה-דצימלית סל סגמנט נתונים ? 2.האם הפקודה הבאה חוקית ? mov a1[si],4h a1 הוא משתנה .... האם אפשר לגשת ככה למשתנה בזיכרון ?

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by shlomi_x,

היי, הראשונה נוגעת לקומבו בוקס. כיצד אני יוצר מצב שבו לחיצה על אות במקלדת מקפיצה את היוזר לערכים שמתחילים באותה האות? השניה - כיצד אני יוצר תיבת טקסט אשר באופן אוטומטי עוברת למצב הקלדה בעברית? תודה !!!

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. בקשר לאקסס , אני מחפש משהו בסגנון של לייק שבודקת רק לגבי סטרינגים אם קיימת מחרוזת במחרוזת אחרת, אני מחפש משהו לאינטג'ר, רציתי לדעת אם קיימת כזו אפשרות? בקשר לעיצוב, אני רוצה לעשות מצב שברגע שאני אלחץ על לחצן, יופיעו לחצנים וברגע שהם יופיעו, הדאטא גריד יירד לי בכמה שורות למטה, הכוונה שינוי פויזשן בזמן הופעה של דברים אחרים.. יש אפשרות כזו?

• 7 תגובות
    • 870 צפיות
  13. Started by attiass,

שלום לכולם אני רוצה להוסיף לתוכנה שלי איזהשהו שעון / טיימר / בקר כך שבכל פרק זמן קבוע ,נגיד כל דקה, התוכנה תבצע איזשהי רוטינה. איך עושים כזה דבר? זאת אומרת אני רוצה ליצור משהו דינמי פחות או יותר. שאלה שנייה: ב windows ניתן לקבל מידע על קובץ מתי הוא שונה בפעם האחרונה , ז"א modified date ,איך אפשר לקבל את זה ב- ++C תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 880 צפיות
  14. Started by ItachiSan,

היי, איך אני יכול להדפיס את הטקסט הבא עם הרקע האפור שלו? <table> <tr bgcolor="grey"><td>Test</tr> </table> בנוסף כשאני ממלא טקסט בטופס ומנסה להדפיס אותו יש בתוך התיבת טקסט מסביב לטקסט עצמו מין מסגרת כזו שאני מעוניין להוריד (כמו הפס האדום בתמונה). <form action=""> Test: <input type="text" name="test"> </form> תודה רבה.

• 13 תגובות
    • 2.5k צפיות
  15. Started by amirxbox,

סתם רוצה לראות אם אני היחיד שלא יודע לענות עליהן... class A { public: virtual void f(int x=1) { cout << "A " << x << endl; } }; class B : public A { public: void f(int x=2) { cout << "B " << x << endl; } }; int main() { A* a = new B; a->f(); return 0; } מה מדפיסה התוכנית ולמה? 2. מה הוא תפקיד של מנגנוני ההסתרה public / protected / private ? תשובות לא טרויאליות לחסר נסיון כמוני, אני יודע את התשובות אבל בתכלס איך מצפים שמישהו ללא ניסיון יענה על זה נכון? ד"א מישהו רוצה להתחיל לפתח יחד פרויקט לאייפון ?(אפשר בזמנכם הפנוי לאט לאט), השפה היא OBJECTIVE C יש עזרי GUI של APPLE וגם אויבקטים לGUI כמו JAVA SWING שכבר נכתבו, המון דוגמאות וה…

• 25 תגובות
    • 23.5k צפיות
  16. Started by idoleff,

שלום, שתי שאלות פשוטות, אבל לצערי לא הצלחתי לפתור וזה די דחוף.. הראשונה, יש לי דף HTML עם כמה כפתורי רדיו (שם הקבוצה - role), איך אני יכול בעזרת Js לוודא שאחד מהכפתורים מסומן? השנייה, איך הולך תנאי מורכב במשפט Select? משהו בסגנון של (select * from XXX where (name=abc AND pass=123? מה הסינטקס המדוייק? תודה רבה!

• 39 תגובות
    • 3k צפיות
  17. בשפת JAVA או C....[לא למדנו יותר מידי חומר רק את החומר של השתי יחידות בגרות...] א) נתבונן ברביע הראשון של מערכת צירים על קווים המחברים את הנקודות 1...N על ציר הY עם הנקודות 1....N על ציר הX [נניח שהמרחק קבוע]כל נקודה i על ציר הY מחוברת בקו לשתי נקודות על ציר הX: הנקודה i והנקודה N-i+1. כתוב תוכנית שהקלט שלה הוא מספר שלם חיובי זוגי N [בין 2 ל10000], והפלט שלה הוא מספר החיתוכים של זוגות קווים מתוך הקווים המתוארים [שני קווים נחתכים אם קוארדינת הY של האחד גדולה מזו של השני וקוארדינת הX של האחד קנה מזו של השני ] למשל עבור הקלט 2 יהיה הפלט 1. ב)משחק הקטנת מספרים: נתון מספר שלם חיובי N [בין 10 למיליון]. שני שחקנים מקטינים את המשחק כל אחד בתורו. השחקן הראשון הפותח במשחק, מקטין תח…

• 19 תגובות
    • 3k צפיות
  18. Started by N N C,

השאלה היא כזו, כשאני יוצר ת'ראד חדש (אינסטנס) אך לא קורא לפונקצית ה-run() שלו, האם הוא באמת עושה משהו ? רשום איפשהו במערכת בתור ת'ראד רץ ?

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  19. Started by 3d7,

קיים מערך בגודל n שכל אחד מהאיברים שלו מכיל מספר מטיפוס long. כל אחד מהמספרים מופיע במערך מספר זוגי של פעמים, מלבד מספר אחד שמופיע במערך מספר אי-זוגי של פעמים. צריך למצוא את המספר שמופיע במערך מספר אי-זוגי של פעמים בסיבוכיות של (O(nlogn. דוגמה 1: 5 5 3 4 4 4 6 4 6 --> המספר שמופיע מספר אי-זוגי של פעמים הוא 3. דוגמה 2: 3 2 2 2 4 3 4 --> המספר שמופיע מספר אי-זוגי של פעמים הוא 2.

• 19 תגובות
    • 4.4k צפיות
  20. Started by Ash Binary,

בבסיס נתונים יש טבלה | Intel | 478 | P4 | | AMD | 754 | AXP Mobile | וקובץ php שאמור להוציא אותה (כולה) באתר <?php if (!mysql_select_db('TEST4')) die("Can't select database TEST4"); echo ("<table><tr><td>manufacturer</td><td>socket</td><td>cpu</td></tr>") ; $result = mysql_query("SELECT * FROM TBL_HARDWARE"); while($row = mysql_fetch_array($result)) { echo ("<tr>") ; foreach ($row as $cell) { echo ("<td>".$cell."</td>") ; } echo ("</tr>") ; } echo ("</table>") ; ?> הקובץ שהגולש באתר רואה נראה כך | manufacturer | socket | cpu | | Intel | Intel | 478 | 478 | P4 | P4 | | AMD | AMD…

• 3 תגובות
    • 867 צפיות
  21. Started by exercise,

בהנחה שאני משתמש בפרויקט של .NET 2 האם יש אפשרות של תאימות לאחור בפרוייקטים של ויזואל סטודיו 2008 ל 2005 ?

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  22. Started by CodeNinja,

היי אנשים, יש איזה פרוייקט שאני עובד עליו ב #C. העיניין הוא שאני עובד עליו במחשב הנייח ברזולוציה גבוהה יחסית - הכל טוב ויפה, עובד פיקס, רציתי להמשיך לעבוד עליו גם בנייד שלי רק שלנייד רזולוצייה הרבה יותר נמוכה וכל הפרוייקט התבלגן.... פתאום הגודל של הFORM לא התאים (לתמונת רקע של הFORM), כל הכפתורים שינו את המיקום שלהם.... בלאגן שלם.... אבל כשאני חוזר לעבוד עליו במחשב הנייח- פיקס.... איך אפשר לשמור על תאימות של הפרוייקט בכל הרזולוציות? בכל המחשבים? תודה ושבוע טוב, שחר.

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  23. Started by Nahum2,

טוב אז ככה אני עובד ב VB6 ו אני צריך. קוד\רכיב\מה שזה לא יהיה שיאפשר לי לחשב חודשים כמו 01.06.2006 + 3 חודשים = 01.9.2006 ושאם אני ב 31בחודש ובחודש הבא יש רק 30 יום הוא לא יציג לי 31 בחודש הבא (לא קיים) אלא את השלושים. אני בטוח שכזה דבר קיים פשוט לא מצליח למצוא..

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by Nurit2005,

אני עד עכשיו מנסה ליצור תיבת תאריך ואוטומטי ואני לא מצליחה

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by mgm,

שלום, איך אני מקבל את השעה והתאריך אוטומטית ממערכת ההפעלה בשפת ++c ? איזה פקודה צריכים? ובאיזו ספריה זה נמצא? תודה.

• 1 תגובה
    • 935 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.