עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. אני רוצה לעשות רשימה של שמות של ודיאו ושילחצו יראו אותם בריבוע ליד... למשל ככה: http://video.nana.co.il/ תודה מראש

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  2. הקוד אמור להוסיף את הנתונים מטופס ההרשמה אל מסד הנתונים. אך הנתונים אינם מתווספים. לא מצאתי בעיה בחיבור או בהפעלה עצמה. אני מריץ VISTA ULTIMATE (IIS7). כמובן במחשבים בביה"ס זה דווקא כן פעל - על XP PRO (IIS6). הרצתי גם על פיירפוקס וגם על IE8 וזה לא פעל. הבעיה הראשונה היא שבפיירפוקס אחרי שאני מגיש את הטופס מופיעה לי שגיאה בלי נתוני שגיאה רק הפנייה לאתר אחר המסביר על IIS7. ושאני מריץ בIE8 לא מראה לי בכלל את הקובץ ASP ולא כלום. הבעיה השניה שהנתונים אינם מתווספים למסד נתונים. הנה הקוד של הHTML: [pre] <html dir="rtl"> <head> <title>טופס הרשמה</title> </head> <body> <form name="AddUserForm" action="[url]http://127.0.0.1/Website_Project/ASP…

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  3. כותרת אם זה משהו מסובך אז אני אוותר, אני עדיין ברמה יחסית בסיסית בC++ ואם זה מסובך מדי עדיף כבר שאני אלמד אסמבלי

4. Started by ה*לה,

יש לי מחלקה IFly שהגדרתי אותה interface. ממנה יורשות שלוש מחלקות: מטוס, ציפור ודבורה. כל מחלקה מממשת פונקציה 1. תעופה (אם data member speed נמצא מעל מספר מסוים) 2. נחיתה (אם speed מאופס) -> שתי הפונקציות מחזירות מחרוזת האם התעופה / הנחיתה הצליחו. מנסה לבנות שתי פונקציות : 1. פונקציה שמקבלת מספר (1 או 2 או 3) ולפיו יוצרת אוביקט חדש בהתאמה (1 = new מטוס, 2 = new ציפור, 3 = new דבורה) הפונקציה תחזיר אובייקט מסוג IFly. (עושים switch case לפי הארגומנט שהפונקציה קיבלה ומצהירים על אוביקט חדש?) 2. פונקציה שמקבלת מספר, וערך מהירות והיא קוראת לפונקציה 1 יוצרת אוביקט חדש ומאתחלת את המהירות שלו -> איך עושים את זה?

• 8 תגובות
    • 638 צפיות
  5. Started by kisin,

בניתי אתר קטן ואני צריך שרת לאכסן אותו. יש לכם המלצות לחברת אכסון טובה בשביל אתר קטן שבנוי בPHP? תודה

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  6. Started by NoamPC,

היי אני עזרה בשפת JavaScript, יש לי אתר שאני רוצה שכל יום הוא יעבור תא במערך. איך אני עושה את זה?

• 4 תגובות
    • 637 צפיות
  7. Started by CodeNinja,

היי אנשים, יש איזה פרוייקט שאני עובד עליו ב #C. העיניין הוא שאני עובד עליו במחשב הנייח ברזולוציה גבוהה יחסית - הכל טוב ויפה, עובד פיקס, רציתי להמשיך לעבוד עליו גם בנייד שלי רק שלנייד רזולוצייה הרבה יותר נמוכה וכל הפרוייקט התבלגן.... פתאום הגודל של הFORM לא התאים (לתמונת רקע של הFORM), כל הכפתורים שינו את המיקום שלהם.... בלאגן שלם.... אבל כשאני חוזר לעבוד עליו במחשב הנייח- פיקס.... איך אפשר לשמור על תאימות של הפרוייקט בכל הרזולוציות? בכל המחשבים? תודה ושבוע טוב, שחר.

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  8. Started by gabig12,

היי רציתי לדעת איך פותחים קובץ ASP מתוך קובץ ASP לפריים אחר

• 4 תגובות
    • 637 צפיות
  9. אני מתכנן לבנות את המעגל הזה שנותן תצוגת לדים לפי יציאת LPT רציתי לשאול איך ניתן להראות כמה אימיילים חדשים יש על התצוגת לדים. המעגל:

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  10. Started by alonezer,

טוב אז השאלה היא: במועדון השכונתי נמכרים כרטיסים מוזלים למשחק השבת במחיר 50 ש"ח לכרטיס. כל מי החפץ לקנות כרטיסים מקיש במחשב את כמות הכרטיסים ומקבל בפלא את הסכום שעליו לשלם. בסוף היום מעוניינים במועדון לדעת כמה כרטיסים נמכרו ומהו הסכום בקופה. כתוב תוכנית לביצוע המטלה. עכשיו אני בעקרון יודע מה לעשות אבל לא הולך לי אם מישהו יענה פה אני מבקש שיענה בשפה הפשוטה ולא המסובכת מכיוון שאני לומד רק חודשים ורק הגענו ללולאות.. תודה רבה.

11. Started by miki_michal,

שלום, אני אתאר את המצב שברצוני לפתור, ואשמח לשמוע אם יש שפה אחרת או פתרון ראוי אחר, שיכול להתאים לפתרון לבעיה. יש לי קובץ LOG, נניח מ Syslog קובץ טקסט,ואני רוצה שיוצגו פרטים מסויימים מהלוג בדף HTML שיתדעכן מחדש עבור כל שורה, שתתקבל בלוג, חשבתי לממש את הפתרון בPERL , אני מצליח לטעון את הקובץ אבל לא מצליח ליצור דף HTML, האמת שחיפשת ברשת המון ולא מצאתי אף דוגמא או הסבר, ניסתי CGI ולא בדיוק ברור לי מה הפלטפורמה שאני צריך ליצור על מנת להריץ את זה, אני רוצה שהקובץ לא ירוץ על שרת! אלא על מחשב מקומי סתם, ופשוט תהיה אפשרות בדף HTML לנווט לקובץ של TXT, ואז הדף יתעדכן כל שורה חדשה ששתתקבל. כלומר על הזמן מתבצעת כתיבה לקובץ ממקור אחר, ואני צריך לבצע קריאה של LOG ולהדפיס חלקים רלוונטי…

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  12. Started by shaharo,

שלום אני מתכנת כרגע ב java ואני רוצה לקחת תמונה ופשוט לחלק אותה לתמונות קטנות. כמו פאזל. מישהו יכול לתת לי עצות איך להתחיל?, איזה מחלקות להתמקד? ורעיון לאלגוריתם? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  13. Started by bugosdckh,

לכל מי שמכיר יוניקס יש פקודה בשם basename שמיבאה לי את שם הקובץ כאשר אני מקבל path מלה אני צריך פקודה דומה אבל ב dos?

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  14. Started by jackok111,

איך אני עושה שבטעינת דף בפלאש (Action Script 3) הפוקוס יהיה על תיבת טקסט מסויימת ? כלומר הסמן יהבהב בתיבה זו אוטומטית עם טעינת הדף. ניסיתי כבר מספר דרכים כמו: this.focus = this.myTxt; תודה,

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  15. שלום התחלתי לא ממזמן ללמוד VB 6.0. אני צריך עזרה בכתיבת קוד שאמור לבצע את זה - ע"י לחיצה על שני מקשים (נניח ctrl + R) התוכנה צריכה להעתיק טקסט צבוע מתוך הדפדפן ולהדביק אותו לתוך תיבת טקסט. זה בעצם copy paste של צירוף בודד במקום שניים. ניסיתי כל מיני דברים ולא הלך לי :-[ תודה רבה, Zzzz

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  16. אם אני מגדיר באבא פונקציה כוירטואלית ולא דורס אותה בבן, אז עדיין הבן יכול להפעיל אותה כלומר הvptr יצביע ויפעיל את הפונקציה באבא ?

• 2 תגובות
    • 636 צפיות
  17. Started by eegg,

צריך את התשובה של זה: http://www.1234.co.il/game/pascal.jpg

• 2 תגובות
    • 636 צפיות
  18. Started by Miyota,

grid menu זה חבילת הוספה שנותנת לך ליצור תפריט פלאש עם אופציה לתפריט נפתח (dropdown menu). הורדתי את החבילת הוספה, היא מאוד מאוד קלה לעבודה ואתם יכולים לראות את התוצאות בעצמכם,אבל יש בעיה אחת עם התפריט שזה יוצר. זה יוצר כברירת מחדל פרסומת לאתר שייצר את חבילת ההוספה, זה נראה דבילי שמוסיפים את זה לאתר, ואני לא הצלחתי למחוק את זה (במידה ואפשר). זה הלינק לחבילת ההרחבה (חינם): http://www.macromedia.com/cfusion/exchange/index.cfm?view=sn120#view=sn121&viewName=Dreamweaver%20Extension&loc=en_us&authorid=0&page=0&scrollPos=0&subcatid=0&snid=sn121&itemnumber=-1&extid=1031827&catid=0 אני ירשום לך גם את הקוד אם זה יעזור: <object classid="c…

• 2 תגובות
    • 636 צפיות
  19. Started by Xilver,

שלום, אני מציע לכם 25GB תעבורה, 250MB אחסון על שרת פרטי שטס, כל השאר ללא הגבלה (מסדי נתונים ללא הגבלה, FTP וכו'), כל זה תמורת תיכנות PHP מקצועי: -בניית מודים -שינוי מודים קיימים מי שמוכן, ניתן לפנות אלי במסנג'ר: OmerNahum@walla.co.il או 'איי סי קיו': 280277217. תודה, המשך יום נעים.

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  20. Started by hakimon1,

לום לכולם אני מחפש מערכת של oscommerce-2.2 מתורגמת לעברית אם מישהו יודע על מקום שאפשר להוריד או שיכול לעזור לתרגם.. ושאלה נוספת האם המערכת של PHPNUKE יש לה יכולות להוות אתר מכירות עם קטלוג וממשק של מכירות והכל? תודה על העזרה

• 5 תגובות
    • 635 צפיות
  21. היי. אני רוצה להתחיל לבנות אתר ב ASP ואני צריך להפעיל במחשב את השרת הזה שנקרא IIS. יש לי מערכת ויסטה. עכשיו, מצאתי מדריך באינטרנט והפעלתי את ה IIS ועכשיו באמת יש לי תיקית Inetpub עם wwwroot וזה אבל אני שם קבצים של ASP ב wwwroot (שמתי כמה קבצים - חלק אני כתבתי וחלק הורדתי מהאינרטנט אז הם כולם תקינים שלא תגידו שהבעיה בקובץ) וכשאני מנסה להיכנס דרך הדפדפן אל הקובץ (localhost/myfile.asp או 127.0.0.1/myfile.asp) זה מה שהוא רושם: מה אני יכול לעשות?[br]פורסם בתאריך: 25.03.2007 בשעה 16:52:11 up

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  22. שלום חברים. ישנו אתר שבנוי מ PHP באמצעות Wordpress שאני רוצה להוסיף לו (יותר נכון, לעומד אחד מתוכו) קישורים ל Facebook ולעוד אתר אחר. כיצד עושים זאת?

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  23. שלום אני מנסה לכתוב קוד לאתר שלי שיימלא בו טופס וישלח אותו אבל הפקודת שליחה לא מצליחה . התגובה שלה היא העמוד של הטופס במקום שגיאה \ הצלחה . void upload_to_internet (list_class^ abcdef ) { WebClient^ wc = gcnew WebClient ; String^ html ; //Byte^ bt ; System::Collections::Specialized::NameValueCollection^ fields = gcnew System::Collections::Specialized::NameValueCollection ; fields->Add("name","Myname"); fields->Add("email","Mymail") ; fields->Add("pics" , "10" ); array<Byte>^ bt ; bt = wc->UploadValues("site address ... " , fields) ; html = System::Text::Encoding::ASCII->GetString(bt) ; Console::WriteLine(html) ; } מה שאני מקבל בפ…

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  24. Started by ac1240,

עשיתי חיפוש ומה שקראתי לא הכי התאים לי אני צריך לעשות הרשמה באתר שאת זה כבר עשיתי אבל אני צריך שברגע שאני לוחץ על הרשם שהנתונים הללו יכנסו למסד (אני עובד עם SQL 2000) ואין לי מושג איך אני אמור לעשות את זה תודה

25. שלום לכולם, יש לי פרוייקט להגיש למחר ויש לי את אותה בעיה בכל הפונקציות ברגע שאני מוצא פתרון סיימתי. יצרתי את הפונקציה הבאה: int CommonPass(char *UserPassword,char *(CommonPasswords[])) //function starts { int i; //determine itrrator for loop for(i=0 ; i<13 ; i++) //starting a loop to run all 13 common passwords { if(strcmp(UserPassword,CommonPasswords[i])==0) //checking if the password is equal to the common password return 0; //returning 0 if they are equal } return -1; }//function ends וקראתי לה כך: if(CommonPass(password,Common)==0) printf("Yes"); הבעיה היא שברגע שאני מגיע לשלב שהוא קורא לפונקציה התוכנה קורסת אחרי שעשיתי Debug הוא…

• 2 תגובות
    • 634 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.