תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,066 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, יש לי פרוייקט להגיש למחר ויש לי את אותה בעיה בכל הפונקציות ברגע שאני מוצא פתרון סיימתי. יצרתי את הפונקציה הבאה: int CommonPass(char *UserPassword,char *(CommonPasswords[])) //function starts { int i; //determine itrrator for loop for(i=0 ; i<13 ; i++) //starting a loop to run all 13 common passwords { if(strcmp(UserPassword,CommonPasswords[i])==0) //checking if the password is equal to the common password return 0; //returning 0 if they are equal } return -1; }//function ends וקראתי לה כך: if(CommonPass(password,Common)==0) printf("Yes"); הבעיה היא שברגע שאני מגיע לשלב שהוא קורא לפונקציה התוכנה קורסת אחרי שעשיתי Debug הוא…
-
- 2 תגובות
- 629 צפיות
-
-
-
שלום, אני אמור לקרוא מקובף טקסט מספרים (כ-int) ואז לשלוח אותם לפונקציה שכבר כתבתי שמכווצת את הקובץ.... בחרתי להשתמש באובייקט של: BufferedReader br כאשר כל פעם אני קורא מחרוזת- ממיר אותה לint ושולח לפונקציה המכווצת write(int) כפי שניתן לראות: while(s!=null) { int num=Integer.parseInt(s); cos.write(num); s=br.readLine(); } הבעיה היא ש- s (ממחלקת String ) למרות שמקבל null בסוף הקובץ- משום מה עדיין יש כניסה לתוך גוף הלולאה! אשמח לכל הצעה תודה
-
- 4 תגובות
- 629 צפיות
-
-
שלום חברים. ישנו אתר שבנוי מ PHP באמצעות Wordpress שאני רוצה להוסיף לו (יותר נכון, לעומד אחד מתוכו) קישורים ל Facebook ולעוד אתר אחר. כיצד עושים זאת?
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-
-
מחפש אתר איכסון חינמי בלי פירסומות וכל מיני תוספות שתומך ב PHP
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
כותרת אם זה משהו מסובך אז אני אוותר, אני עדיין ברמה יחסית בסיסית בC++ ואם זה מסובך מדי עדיף כבר שאני אלמד אסמבלי
-
- 2 תגובות
- 628 צפיות
-
-
יש לי מספר שאלות: 1. בקוד הבא לhtml, מראים חלון וידאו ישירות מהאתר. עכשיו אני רוצה שבסרגל יראו גם אפשרות לפתיחת מסך מלא. הקוד: <tr> <td><embed type="application/x-mplayer2" pluginspage = "http://www.microsoft.com/Windows/MediaPlayer/" src="mms://s36wm.castup.net/server12/8982050-61.wmv#0;1.000;0;0;1:2;2:2" name="MediaPlayer1" width=320 height=315 AutoStart=false></embed> </td> יש למישהו כתובת לסרגל player אחר שיש בו אפשרות לפתיחת מסך מלא? 2. גם לקוד ה-html הבא, שמאפשר לשמוע מוזיקה ישירות מהאתר, הייתי מעוניין לסרגל אחר. הקוד: <tr> <td bgcolor=#CCCCFF><center><embed src="http://members.lycos.co.uk/barakdahan/dardasim/dardas…
-
איך אני יכול להפעיל על האתר שלי עיצוב מוכן ? האתר בנוי ב HTML+VB.NET יש לי קובץ psd/css/html ואת תיקיית התמונות
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שלום אני מתכנת כרגע ב java ואני רוצה לקחת תמונה ופשוט לחלק אותה לתמונות קטנות. כמו פאזל. מישהו יכול לתת לי עצות איך להתחיל?, איזה מחלקות להתמקד? ורעיון לאלגוריתם? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
היי אני עזרה בשפת JavaScript, יש לי אתר שאני רוצה שכל יום הוא יעבור תא במערך. איך אני עושה את זה?
-
- 4 תגובות
- 628 צפיות
-
-
איך אני יוצר הרשאה של כתיבה וקריאה לכל הקבצים?? DirectoryInfo dir = new DirectoryInfo("c:\\"); foreach (FileInfo f in dir.GetFiles("*.bat",SearchOption.AllDirectories)) { f.SetAccessControl(dir); string name = f.FullName; long size = f.Length; DateTime date = f.CreationTime; Console.WriteLine("{0,-15},{1,15},{2,30}", name, size, date); } אני רוצה להגיע גם ל- sub directorys
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
ייש לי בעיה יש ברשותי הסקריפט הבא אני מנסה להכניס ל משתנה איקס מחרוזת שאמורה לחפש אותה בשאילתה הבעיה היא שהשאילתה לא מצליה לעבוד לי עם המשתנה הוא רואה את האיקס כמחרוזת במקום להסתכל בערך שמחזיק את המשתנה יש דרך לבצע את השאילתה עם המשתנה שהזה? דבר נוסף זה שהסקריפט פה נראה הפוך dim x x="calc.exe" strComputer = "." Set objWMIService = GetObject("winmgmts:" _ & "{impersonationLevel=impersonate}!\\" & strComputer & "\root\cimv2") Set colProcessList = objWMIService.ExecQuery _ ("SELECT * FROM Win32_Process WHERE Name = 'x' ") For Each objProcess in colProcessList objProcess.Terminate() Next
-
- 2 תגובות
- 627 צפיות
-
-
Set c = Server.CreateObject("ADODB.Connection") set r = Server.CreateObject("ADODB.Recordset") c.Provider="Microsoft.Jet.OLEDB.4.0" c.Open Server.MapPath("proj.mdb") r.activeconnection=c dim answ, i, vp1, vp2 answ=request.form("chosenAnswer") i=Request.form("VoteNum") r.Open "select * from polls where ID=" & i vp1=r.fields("tvotes")+1 vp2= r.fields("votes" & answ)+1 r.close set r=nothing c.execute "Update polls set votes" & answ & "=" & vp2 & " and tvotes=" & vp1 & " Where id=" & i c.close set c=nothing בניתי סקר בASP והקוד הזה אמור לקבל את הנתונים מהסקר ולעדכן את הטבלה(DB) לנותנים שהתקבלו... יש לי בעיה במשפט הUPD…
-
- 6 תגובות
- 627 צפיות
-
-
יש לי לינקי לקובץ MP3, עשיתי לינק רגיל, אם אני לוחת עליו הוא משמיע אותו ולא שואל לשמור.
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
עשיתי חיפוש ומה שקראתי לא הכי התאים לי אני צריך לעשות הרשמה באתר שאת זה כבר עשיתי אבל אני צריך שברגע שאני לוחץ על הרשם שהנתונים הללו יכנסו למסד (אני עובד עם SQL 2000) ואין לי מושג איך אני אמור לעשות את זה תודה
-
- 3 תגובות
- 627 צפיות
-
-
אהלן חברים , אני מנסה ללא הצלחה לעצב את הטבלה כך שבצבע הרקע של הטבלה יכסה רק את השטח שבו כתוב משהו , בניגוד למה שהמצב עכשיו (צירפתי תמונה). קוד הHTML : <html> <head> <meta http-equiv="content-type" content="text/html; charset=windows-1255" /> <link rel="stylesheet" type="text/css" href="menu.css" /> <title>example</title> <style> .index{background-position: 1px 30px;} </style> </head> <body> <div align="center" dir="rtl" id="body"> <ul id="menu"> <li><a href="contact.html" class="contact"><em>צור קשר</em></a></li> <li><a href="samples.html" clas…
-
- 2 תגובות
- 626 צפיות
-
-
-
הפעלתי את מערכת העלאת הקבצים אבל הוא מראה את השגיאה הזו http://ciauaiz.220mb.com/ ואני לא מצליח לסדר את זה מישהו יודע אך לסדר את זה <?php function head() { echo <<<END <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "[url]http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">[/url] <html dir="rtl"> <head> <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1255" /> <title>מערכת עלאות</title> <style type="text/css"> body { font-family: Arial, Verdana, Tahoma; font-size: 12px; margin: 0px; padding: 0; } a:link, a:visited, a:active { background: transpar…
-
- 3 תגובות
- 626 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות רשימה של שמות של ודיאו ושילחצו יראו אותם בריבוע ליד... למשל ככה: http://video.nana.co.il/ תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
שלום לכולם כתבתי תוכנה ב-MFC בשפת ++C שבתוכנה אני משתמש בכל מיני התקנים חיצוניים,בין היתר אני יוצר קבצי אקסל ומשתמש בפקדי active x עכשיו אני רוצה ליצור מהתוכנה שלי גירסא שאני אוכל להשתמש גם במחשב שלא מותקן בו visual studio ,ז"א גירסא שתיקח את כל ה-DLL ים הרלוונטיים ויוצרת גירסת exe . איך עושים כזה דבר? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה בדיוק המקום לשאול על אקסל אבל אני מקווה שאני אקבל כאן תשובה. יש לי טבלה עם הרבה מאוד נתונים ואני צריך לשנות את כל הנתונים (לחלק אותם ב0.79 ולעגל את התוצאה כלפי מעלה) הצלחתי לעשות את זה ע"י הפונקציות באקסל אבל הבעיה היא שאז התוצאה שאני צריך מתקבלת בתא חדש כי היא חייבת להשתמש בנתונים הישנים. השאלה שלי היא, איך אני יכול את מה שאני צריך בלי להצטרך לקבל את התוצאה בתא חדש אלא פשוט לשנות לפי הצרכים שלי את כל התאים הקיימים?
-
- 4 תגובות
- 625 צפיות
-
-
שלום לכם, אומנם זו בקשה קצת מוזרה אך מי שיוכל אני אשמח מאד! אני צריך אדם שמתעסק בC++ ברמות גבוהות זאת אומרת מבין לעומק את רעיון תכנות מונחה עצמים ויודע להשתמש בהם, יודע EXCEPTIONS העמסת אופרטורים וכו'.. אני לא יוכל לשאול כל שאלה בפורום למה אחרת זו תהיה הצפה... אני יצטרך עזרה אישית ישירה אני ממש יודה אם מישהו יוכל לעזור לי בכך... תודה רבה רבה רבה ! יקיר כמובן מי שיוכל נא להשאיר פה MSN או ICQ או כל דרך ליצירת קשר ואני כבר אצור עמו... תודה ושוב תודה!
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
שלום לכם, אני תוהה... האתר שלי מאוחסן בארץ עם חבילת אחסון בינונית. יש לי צורך בנפחים גדולים מאד של כמה גיגות עבור גלריית תמונות וסרטונים באתר. האם יש אפשרות להוסיף אחסון באתר חיצוני מעבר לחבילה הקיימת שלי שבה יישבו רק הפריטים בגלריה? אם כן, אשמח לדוגמא של אתר איחסון שמאפשר את זה. אם יש אתר שעושה את זה בחינם לתקופת ניסיון אפילו לצורך הבדיקה, מעולה! תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 625 צפיות
-
-
שלום, אני מציע לכם 25GB תעבורה, 250MB אחסון על שרת פרטי שטס, כל השאר ללא הגבלה (מסדי נתונים ללא הגבלה, FTP וכו'), כל זה תמורת תיכנות PHP מקצועי: -בניית מודים -שינוי מודים קיימים מי שמוכן, ניתן לפנות אלי במסנג'ר: OmerNahum@walla.co.il או 'איי סי קיו': 280277217. תודה, המשך יום נעים.
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
שלום אנשים, אני משחק טיפה עם האקסס לאיזה פרויקט קטן שאני מכין ואני מקווה שתוכלו לעזור לי עם הבעיה הבאה: יש לי טבלה המכילה זמני פעילות של מישהו (work)... השדות בטבלה הם:שם (Name), תאריך (work_date), זמן התחלה (start_date), זמן סיום (end_date). למשל: חיים עבד ב-05/05/2009 בין 10:00 ל-11:00. דוד עבד ב-06/05/2009 בין 08:00 ל-15:00. חיים עבד ב-07/05/2009 בין 09:00 ל-12:00. לבנות שאילתה שקולטת תאריך, זמן התחלה, וזמן סיום ופולטת את השמות של מי שעבד באותו זמן זה לא בעיה(ב-05/05/2009 בין 08:00 ל-17:00 לדוגמא) אבל איך אני בונה שאילתה שבודקת מי היה פנוי בשעות האלה? מקווה לתשובה מהירה (או שלפחות תגידו לי מה לחפש בגוגל)... תודה אנשים
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-