עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. דפי aspx שמקושרים לדף masterPage אני רוצה לגשת בscript בmasterPage לפקד שנמצא בדףaspx שמקושר לmaster איך עושים את זה?

• 1 תגובה
    • 670 צפיות
  2. Started by TAsraf,

מישהו יכול להגיד לי מה הפונקציה ליצור קובץ על שרת נגיד יש לי דבר כזה <? $username = $_POST['username']; ?> אז אני צריך פונצקיה שתיצור לי קובץ $username.something עם תוכן שאני יקבע.. תודה

• 2 תגובות
    • 670 צפיות
  3. Started by night-fire,

עריכה: בניתי אתר ואני רוצה לעשות טופס שכשיכתבו משהו זה ישלח לדואר האלקטרוני. בניתי טופס אך הבעיה שכשלוחצים על submet הוא מבקש משהו עם ה-outlook וזה דיי בעיה כי ילדים בגילי לא משתמשים בoutlock והאתר הוא בשביל ילדים בגילי. יש דרך שכאשר עושים טופס נגיד : שם: סיסמא: זה ישלח לי את הפרטים שנרשמו לאימייל מבלי לעשות עוד פעולות? פשוט ללחוץ על submet..? תודה וסליחה על הבורות! ד"א הבנתי שזה צריך להיות PHP או ASP הקוד רק שאני לא מבין בשפות הללו. תודה רבה רבה

• 6 תגובות
    • 670 צפיות
  4. Started by Xilver,

שלום, אני מציע לכם 25GB תעבורה, 250MB אחסון על שרת פרטי שטס, כל השאר ללא הגבלה (מסדי נתונים ללא הגבלה, FTP וכו'), כל זה תמורת תיכנות PHP מקצועי: -בניית מודים -שינוי מודים קיימים מי שמוכן, ניתן לפנות אלי במסנג'ר: OmerNahum@walla.co.il או 'איי סי קיו': 280277217. תודה, המשך יום נעים.

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  5. Started by taz24,

היי אני עדיין קצת חדש לתיכנות בבאש ויש לי בעיה שאני צריך להתגבר אליה: יש לי שורות שאני צריך לקלוט מהמשתמש, לדוגמא: 4 10 34 55 והשורה השניה: 3 55 6 7 אני צריך לעשות פעולות השוואה בין שתי השורות השונות (כגון השוואה של משתנה גדול/קטן יותר) ולהדפיס את המחרוזת החדשה אני מניח שהכי פשוט לבצע זאת בעזרת מחרוזות אבל מכייון שהמספרים מתקבלים בצורה של מספר ואז לחיצה על אנטר אני הצלחתי להסתבך אודה לטיפים ועזרה

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  6. Started by Lior4543,

היי, אני מתקין וורדפרס בפעם הראשונה, ואני צריך קצת עזרה מכם בנושאים מסויימים: 1. אני מחפש פיצ'ר/פלאגין שיתן לוורדפרס גלריית תמונות שיהיה נוח גם לנהל אותה וגם לצפות בה. 2. אני רוצה למצוא דרך שהוורדפרס יהיה סטאטי לחלוטין, זאת אומרת, לא יוכלו להגיב לשום דבר / גם לא לפתוח משתמש. אני יודע שיש דרך לבטל בכל דף ודף, הבעיה היא שאני רוצה שהדבר הזה יהיה באופן אוטומטי כי האתר שאני בונה הוא לא בשבילי, בעל האתר לא ידע לנהל תגובות. 3. אני מחפש אחסון חינמי שיחזיק לפחות שנה-שנתיים (משהו שכבר החזיק שנה שנתיים חח), וגם משהו שיהיה נוח להוציא כתובת DNS לדומיין. אשמח לעזרתכם, ליאור.

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  7. Started by IlanF,

נגיד יש לי אתר mysite.com ואני רוצה שכל מה שנמצא בכתובת mysite.com/folder יהיה מוגן בססמא. איך אני עושה את זה?

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  8. Started by orgordin,

לא משנהה

9. Started by Miyota,

grid menu זה חבילת הוספה שנותנת לך ליצור תפריט פלאש עם אופציה לתפריט נפתח (dropdown menu). הורדתי את החבילת הוספה, היא מאוד מאוד קלה לעבודה ואתם יכולים לראות את התוצאות בעצמכם,אבל יש בעיה אחת עם התפריט שזה יוצר. זה יוצר כברירת מחדל פרסומת לאתר שייצר את חבילת ההוספה, זה נראה דבילי שמוסיפים את זה לאתר, ואני לא הצלחתי למחוק את זה (במידה ואפשר). זה הלינק לחבילת ההרחבה (חינם): http://www.macromedia.com/cfusion/exchange/index.cfm?view=sn120#view=sn121&viewName=Dreamweaver%20Extension&loc=en_us&authorid=0&page=0&scrollPos=0&subcatid=0&snid=sn121&itemnumber=-1&extid=1031827&catid=0 אני ירשום לך גם את הקוד אם זה יעזור: <object classid="c…

• 2 תגובות
    • 669 צפיות
  10. Started by ranran,

שלום לכם יצרתי את הקוד הבא if (ClientsCount == 1) if (MessageBox.Show("לקוח בעל שם זהה כבר קיים\nהאם אתה בטוח שברצונך להוסיף את הלקוח?", "לקוח קיים", MessageBoxButtons.YesNo, MessageBoxIcon.Question) == DialogResult.Yes) { BllC.AddClient(c); int ClientId = BllC.LastClientId(); AddLangsAdvantages(ClientId); MessageBox.Show("הלקוח נוסף בהצלחה", "פעולה הצליחה", MessageBoxButtons.OK, MessageBoxIcon.Information); } else MessageBox.Show("הלקוח לא נוסף", "פעולה בוטלה", MessageBoxButtons.OK, MessageBoxIcon.Exclamation); else if (ClientsCount > 1) if (M…

• 4 תגובות
    • 668 צפיות
  11. Started by JVT,

אני צך לכתוב תכנית הצפנת מידע, שתעשה את הדברים הבאים: 1. קלט תווים, שמירתם במערך זיכרון והפיכתם לכוכביות (*) ואח"כ שהתוכנה תדע לקרוא תכוכביות 2. קלט מספר תא בזיכרון והפיכתו מכוכביות לתווים בבקשה תעזרו =]

• 2 תגובות
    • 668 צפיות
  12. שלום התחלתי לא ממזמן ללמוד VB 6.0. אני צריך עזרה בכתיבת קוד שאמור לבצע את זה - ע"י לחיצה על שני מקשים (נניח ctrl + R) התוכנה צריכה להעתיק טקסט צבוע מתוך הדפדפן ולהדביק אותו לתוך תיבת טקסט. זה בעצם copy paste של צירוף בודד במקום שניים. ניסיתי כל מיני דברים ולא הלך לי :-[ תודה רבה, Zzzz

• 0 תגובות
    • 668 צפיות
  13. שלום חברים. ישנו אתר שבנוי מ PHP באמצעות Wordpress שאני רוצה להוסיף לו (יותר נכון, לעומד אחד מתוכו) קישורים ל Facebook ולעוד אתר אחר. כיצד עושים זאת?

• 0 תגובות
    • 668 צפיות
  14. מי שיעזור לי אני ממש אשמח. יש לי אתר בHTML נמצא בתיקיה מסוימת...נניח א' בתוך התיקיה הזאת יש עוד תיקיה נניח ב'... ויש דף אינטרנט בתוך התיקיה ב'... איך אני מקשר אותו(קישור יחסי) לדף בתיקיה א'? (במידה ואני יכתוב בלינק שבעמוד את זה: /a/site.html הוא מתייחס לזה מהתיקיה הנוכחית כאילו ישנה תיקיה a בתיקיה ב' ושם הדף site.html(וכמובן שזה לא עובד) אני יכול לכתוב את כל הנתיב... אבל אז כשאני יעלה את האתר לשרת כל הכתובות ישתנו והכל לא יפעל... מי שיכול לפתור לי את הבעיה, או למצוא רעוין אחר אני יודה לו מאוד. סופשבוע נעים ושבת שלום! (אם לא הייתי ברור במשהו העירו לי ואנסה להסביר בצורה טובה יותר)

• 2 תגובות
    • 668 צפיות
  15. שלום לכולם. אני בונה דף HTML ואני רוצה להכניס בו צ'אט פשוט, מן חלון עם כל ההודעות, לא משהו מיוחד, יש קוד פשוט של העתק הדבק או שצריך לקנפג את זה בצורה מסוימת? בנוסף רציתי להוסיף סקר, גם לזה יש קוד פשוט של העתק הדבק? תודה עריכה: עבדתי לפי המדריך הזה ויצרתי קובץ HTML אחד ו3 קבצי ASP אבל כאשר אני מקיש את השם משתמש הוא מציג לי את תוכלת קובץ הASP ולא משתמש בו (ניסיתי את זה על המחשב ולא העלתי את זה לרשת) אני מצטער על כל הבלאגן שיש בהודעה, פשוט מצאתי תשובות. אם אני רוצה לעצב דף HTML, באיזה גודל לבחור בפוטושופ?

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  16. Started by gabig12,

היי רציתי לדעת איך פותחים קובץ ASP מתוך קובץ ASP לפריים אחר

• 4 תגובות
    • 667 צפיות
  17. Started by Alex89,

מחפש אתר איכסון חינמי בלי פירסומות וכל מיני תוספות שתומך ב PHP

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  18. Started by joni,

החלטתי שאני רוצה ללמוד תיכנות ואני רוצה עשות את זה בקורסים , הבעיה היא שאני לא יודע איפה לחפש , ניסית במכון סיוון אבל אין שם לגילאים 14-15 אז אם מישהו יודע או יכול למצוא לי זה יהיה מצויין .. כמו כן אני גם מחפש קורססים באלקטרוניקה אזז אם תכלו לענות ליגם על זה ... תודה מראש לעוזרים

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  19. Started by shaharo,

שלום אני מתכנת כרגע ב java ואני רוצה לקחת תמונה ופשוט לחלק אותה לתמונות קטנות. כמו פאזל. מישהו יכול לתת לי עצות איך להתחיל?, איזה מחלקות להתמקד? ורעיון לאלגוריתם? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  20. Started by ranran,

שלום יש לי שני פורמים (פורם1 ופורם2) בפורם 2 יש טקסטבוקס עכשיו פורם אחד נפתח אני לוחץ על כפתור פורם 2 נפתח מפורם2 אני רוצה להגיע לפעולה להלן public void FindText(string Text) TEXT זה הטקסט שרשום בטקסטבוקס בפורם 2 עכשיו שעשיתי עשיתי עם קונסטרקטור בפורם2 לפורם1 מה שבעצם יצר לי עוד פורם1 ואני רוצה שהוא יתייחס לפורם1 הראשון הבנתי שזה משהו עם PARENT מישהו יכול לעזור לי? תודה

21. כותרת אם זה משהו מסובך אז אני אוותר, אני עדיין ברמה יחסית בסיסית בC++ ואם זה מסובך מדי עדיף כבר שאני אלמד אסמבלי

22. Started by ranran,

שלום אני תקוע באיזה קטע בC# איך דרך קוד אני גורם לעכבר לעשות קליק? כלומר יש לי כמו שלט כזה שכבר תיכנתתי את הפקודות שלו לC# עכשיו את תנועת העכבר דרכו כבר סידרתי אני רוצה שכאשר אני לוחץ על כפתור (לא משנה איזה) זה ידמה לחיצה על העכבר (הכפתור השמאלי) תודה

• 2 תגובות
    • 666 צפיות
  23. Started by rb024,

שלום לכולם, מחפש דרך לתעד זמנים (כמו TIMEKEEPER של עבודה, אתם יודעים כשמעבירים כרטיס...) דרך ממשק HTML שאוכל להעלות בדומיין שלי כך שאוכל לראות שעה, IP ואולי גם הערות מהרגע שבחרתי לתעד. יש למישהו רעיון? האם אני צריך MYsql בשביל זה?

• 1 תגובה
    • 666 צפיות
  24. אני רוצה לעשות רשימה של שמות של ודיאו ושילחצו יראו אותם בריבוע ליד... למשל ככה: http://video.nana.co.il/ תודה מראש

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  25. Started by alonezer,

טוב אז השאלה היא: במועדון השכונתי נמכרים כרטיסים מוזלים למשחק השבת במחיר 50 ש"ח לכרטיס. כל מי החפץ לקנות כרטיסים מקיש במחשב את כמות הכרטיסים ומקבל בפלא את הסכום שעליו לשלם. בסוף היום מעוניינים במועדון לדעת כמה כרטיסים נמכרו ומהו הסכום בקופה. כתוב תוכנית לביצוע המטלה. עכשיו אני בעקרון יודע מה לעשות אבל לא הולך לי אם מישהו יענה פה אני מבקש שיענה בשפה הפשוטה ולא המסובכת מכיוון שאני לומד רק חודשים ורק הגענו ללולאות.. תודה רבה.

דיונים חדשים בפורומים