תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,066 דיונים בפורום זה
-
אני לא בטוח שזה מתאים לפה.. רציתי לדעת איך אני יכול לחבר נורת לדים לדוגמא למחשב ולהדליק אותה בעזרת C++ או שפה אחרת. אני רוצה לבנות מעגל חשמלי של לדים שמהבהבים. את המעגל הזה אני מעוניין לחבר למחשב בחיבור סיריאלי\מקבילי\USB (מה שהכי קל לעבוד איתו, כמובן שיש עדיפות ל-USB) ולבנות תוכנית ב-CPP או ב-VB שתוכל להפעיל את המעגל ולכבות אותו. כלומר מה שאני צריך זה בסך הכל לשלוח אות חשמלי שיפעיל את המעגל כשאני ארצה. ועוד שאלה.. האם אני יכול לקבל נתונים מתוכנה אחרת? לדוגמא, לבדוק אם מישהו שלח לי הודעה במסן בעזרת C++ או VB? ואם זה לא מתאים לכאן אז בבקשה תעבירו לפורום המתאים.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי בעיה עם שליחת אימייל ב- ASP. הנה הקוד: <% Set myMail=CreateObject("CDO.Message") myMail.Subject="Sending email with CDO" myMail.From="mymail@mydomain.com" myMail.To="someone@somedomain.com" myMail.TextBody="This is a message." myMail.Send set myMail=nothing %> הנה השגיאה שמופיעה: זאת שורה 15: myMail.Send איך אני פותר את הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 824 צפיות
-
-
מישהו יודע איך שולחים אימייל ב- ASP? אני יודע שצריך איזשהו אובייקט CDO נכון?
-
- 9 תגובות
- 839 צפיות
-
-
שלום יש לי קוד ששולח אימייל בASP והוא עבד לי בערך לפני חודש... וכשניסיתי בימים האחרונים הוא לא פעל. ניסיתי את שני הקודים האלו: Set myMail=Server.CreateObject("CDO.Message") myMail.Subject="תודה שנרשמת (פרטי משתמש)" myMail.From="myMail@myDomain.com" myMail.To=request.form("mail") myMail.HTMLBody = "<html><body dir=""rtl""><h2>תודה שנרשמת ל </h2><br /><h3>פרטי משתמש:</h3>...</body></html>" myMail.HTMLBodyPart.charset = "Windows-1255" myMail.Send set myMail=nothing וגם את זה Set myMail=Server.CreateObject("CDO.Message") myMail.Subject=Request.Form("title") myMail.From="myMail@gmail.com" myMail.To=Reques…
-
- 3 תגובות
- 893 צפיות
-
-
שלום, אני בונה אתר ובאתר שלי יש כמו סקר שכאשר מסיימים אותו ועושים שלח הוא כביכול שולח את זה לאימייל שלי בצורה גלויה כלומר פותח פתאום את הOUTLOOK בשביל לשלוח את המכתב. מה שאני רוצה זה שכשאר מישהו ילחץ על שליחת הטופס זה ישלח לבד לאימייל שלי ובמקביל יעלה דף שאומר תודה שהצבעת משהו כזה. אז ככה.. השאלות לסיכום הם: 1. האם יש דרך לעשות את זה באופן סמוי כלומר שישלח את המכתב בלי להפעיל OUTLOOK? דרך אגב רשמתי בפקודה POST אם זה משנה. 2. אם באקטיב של הפקודה אני יכול לעשות 2 אקטיבים כלומר אחד לאימייל ואחד לדף אחר בנוסף לזה.? דבר שלישי ואחרון זה אם אפשר רק דרך HTML לעשות כפתור הוספה למועדפים כלומר שמישהו ילחץ על המילה וזה יעלה חלון הוספה למועדפים? תודה מראש חברה!
-
- 1 תגובה
- 797 צפיות
-
-
שלום. אני עובד בשביל ארגון ללא מטרת רווח, והיום עלתה השאלה בעקבות טבלה שקיבלנו ובה מיילים של 50,000 בעלי עניין. איך שולחים מייל ל 50,000 איש? אשמח אם מישהו יוכל לייעץ בעניין הזה, כי אני ממש לא מכיר דרך לעשות כזה דבר (חבר אמר לי שאפשר דרך Constant Contacts, אבל ביקש שאבדוק אם זה לא יחשב כ SPAM). המון תודה חשוב לציין - מדובר באנשים שנתנו את המייל מרצונם, ומצפים לקבל מייל מאיתנו. אני מציין זאת כדי שיהיה ברור - החברה שאני עובד בה איננה ספאמרית! אני מציין זאת כי לאחר שקראתי את ההודעה, זה יכול להיקרא כאילו אני מבקש עזרה בשליחת ספאם. אבל זה ממש לא המקרה. אז תודה.
-
- 5 תגובות
- 2.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם! אני כותב תוכנה (אני מתכנת בC#) שמורידה אינפורמציה מעמודי אינרטנט, אני משתמש בפקד webbrowser, ומזין לתוכו כתובות. אני זקוק רק לקוד הHTML שלו. (כלומר של העמוד שייטען) אני משתמש בארוע של טעינת עמוד ורק אז אוסף את האינפורמציה ברגע שהעמוד עולה (פקד ה WEBBROSER בלתי נראה אצלי). הבעיה היא שאני צריך לאסוף נתונים רבים שמופיעים על אלפי עמודים ולכן התהליך אורך זמן רב. רציתי לדעת אם אפשר ואם כן איך לקבל רק את הקוד HTML בלי לחכות לטעינת כל העמוד שבוודאי אורכת זמן רב. כמו כן האם ניתם לשלוח בקשות רבות יותר בכל פעם והאם זה יעזור. גם כל העצה אחרת כיצד לשפר את המהירות תתקבל בברכה. תודה רבה לעונים
-
- 4 תגובות
- 699 צפיות
-
-
הקוד הבא עובד מצויין על המחשב שלי על ה LOCALHOST, אבל כשאני מעלה אותו לדומיין שלי (רכש domain.co.il) עולה הודעה: The page cannot be displayed There is a problem with the page you are trying to reach and it cannot be displayed. -------------------------------------------------------------------------------- Please try the following: Open the ... home page, and then look for links to the information you want. Click the Refresh button, or try again later. Click Search to look for information on the Internet. You can also see a list of related sites. HTTP 500 - Internal server error Internet Explorer הקוד: <html dir="rtl"> <head> <meta http-equiv="C…
-
- 1 תגובה
- 819 צפיות
-
-
שלום, כיצד אני יכל לשלוח דואר דרך ASP שבו יהיו תמונות כמו בדף HTML ? תודה.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני בונה תוכנה בVB 6 ורציתי לדעת האם יש דרך לשלוח דוחות שאני בונה(הרגילים לא CRYSTAL) בEMAIL? תודה!
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
אני מעוניינת לכתוב אפליקציה שתשלח notifications לקליינט, עפ"י הגדרות שהמשתמש יגדיר אבל לא בעקבות request מהקליינט אלא בתזמון שהסרבר יקבע. server - c#, .net framework Client - reactJs ראיתי שאפשר להשתמש ב - SignalR, יש משהו יותר פשוט לשימוש? ואפשר להשתמש בזה גם ב .net framework? או שזה רק ל .net core? ואם לא - יש משהו נורמלי ל framework, או שבכלל עדיף לעבור בשביל זה ל core וזהו? (התחלתי כבר לכתוב ב framework, אני לא חושבת שמבחינת השימוש שעשיתי יש עדיפות לזה או לזה, למרות שאני לא באמת מספיק יודעת את ההבדלים ביניהם) תודה לעוזרים :)
-
-
- 1 תגובה
- 490 צפיות
- 1 follower
-
-
היי, יש לי מן טופס כזה של צור קשר שאני רוצה שברגע שהבן אדם ילחץ על שלח זה ישלח לי מייל עם כל הפרטים של הטופס איך עושים? ואם יש קבצים מוכנים אשמח אם תעלו.. תודה מראש. ???
-
- 22 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש קוד פשוט HTML לשליחת טופס ישירות מעמוד HTML פשוט שיגיע לדואר שלי מבלי לפתוח את תוכנת הדואר המותקנת במחשב. הכי פשוט שיש רועי
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. ברצוני לכתוב תוכנית פשוטה שמטרתה לשלוח את כתובת ה IP אצלי בבית לכתובת מייל בכל פעם שמחשב עושה ריסט. יש לי ידע בשפת C++ ב JAVASCRIPT וקצת ASP ... אבל אין לי מושג מאיפה להתחיל אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי...
-
- 24 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום אני מנסה לכתוב קוד לאתר שלי שיימלא בו טופס וישלח אותו אבל הפקודת שליחה לא מצליחה . התגובה שלה היא העמוד של הטופס במקום שגיאה \ הצלחה . void upload_to_internet (list_class^ abcdef ) { WebClient^ wc = gcnew WebClient ; String^ html ; //Byte^ bt ; System::Collections::Specialized::NameValueCollection^ fields = gcnew System::Collections::Specialized::NameValueCollection ; fields->Add("name","Myname"); fields->Add("email","Mymail") ; fields->Add("pics" , "10" ); array<Byte>^ bt ; bt = wc->UploadValues("site address ... " , fields) ; html = System::Text::Encoding::ASCII->GetString(bt) ; Console::WriteLine(html) ; } מה שאני מקבל בפ…
-
- 2 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שלום רב, אני רוצה להפעיל סקריפט בפרל עם מידע מה-HTML . אני מכיר צורה כזו: <form method=post action=delete.pl> <input value=מחיקה type=submit> <input type=hidden name=num value=0> ואז אני מקבל כפתור שכתוב עליו מחיקה ואם אני לוחץ אז הסקריפט מופעל. השאלה: אני רוצה שזה לא יהיה כפתור אלא סטייל קישור ז"א ככה עם קו תחתון מתחת ושאם אני לוחץ עליו אזי יופעל הסקריפט . איך אני עושה את זה ? תודה
-
- 9 תגובות
- 955 צפיות
-
-
אני מנסה לשלוח מייל דרך תוכנה שאני בונה ב#c ואני לא מצליח, או שהוא כותב שזה חיבור לא מאובטח ואני אפעיל את הssl או שהוא כותב בשהחיבור נסגר, זה הקוד מה אני עושה לא בסדר? using (MailMessage mail = new MailMessage()) { SmtpClient client = new SmtpClient(); mail.To.Add(new MailAddress ("...")); mail.Subject = "error"; mail.Body = textBox1.Text; mail.From =new MailAddress ("..."); client.Host = "smtp.gmail.com"; client.Port = 587; client.EnableSsl = true; client.Credentials =…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם אני כותב עכשיו פרוייקט C# asp.net web Application ואמרו לי שאני צריך לשלוח אימיילים דרך exchange server ושיהיה גם IMAP חיפשתי קצת על זה..לא מצאתי כמעט קוד איך לשלוח אימיילים... והאמת שגם אם הייתי מוצא קוד אין לי מושג איך לשלב אותו?... בקוד של ה C# ? או ב ASP.NET ? .. איך בדיוק אני עושה את זה ? אז באתי לכאן מקווה שתעזרו לי אפילו בקצת.. תודה וחג שמח..
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי כמה בעיות עיקריות. 1. השרת שאני מאחסן את האתר הינו שרת חלונות, אך איני יודע את גרסאתו, האם יש דרך לדעת מבלי ליצור קשר עם האדמין? 2. איני מצליח לשלוח למייל שלי את הפרטים שהאנשים משאירים בדף הצור קשר,מהו הכלי הנכון לעשות זאת ב asp? 3. הצלחתי רק פעם אחת לשלוח לעצמי מייל וגם אז הפונט היה סימני שאלה ולא עברית, אני מבין כי יש בעיה של קידוד אך אשמח אם תדריכו אותי כיצד לעשות זאת נכון. תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם ! כתבתי טופס לשיחת מייל אבל כל הזמן המייל מגיע לדואר זבל, הבנתי שצריך לשנות את ה header - ים אבל אני עדין לא מצליח הנה הקוד שלי : $headers = 'MIME-Version: 1.0' . "\r\n"; $headers .= 'Content-type: text/html; charset=windows-1255' . "\r\n"; $headers .= 'From: Company<support@company.com>' . "\r\n"; mail($_POST['email'], "New Message", $message, $headers);
-
- 4 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אני מעוניין שגולשים יוכלו לשלוח מייל דרך האתר ולא דרך המחשב שלהם שכאשר הם ילחצו על "send" הוא ישלח ישר עכשיו אני יודע שצריך שרת שתומך שפות צד שרת ויש לי כזה עכשיו האם מישהו יכול לעזור לי ולהסביר לי איך אני עושה את זה אין לי ידע נרחב ב php אז אם מישהו יוכל להסביר לי אני אשמח בתודה s_b54
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. לפני כמה זמן ביקשתי עזרה בהתקנת שרת SMTP- (אני עדיין מסתבך עם זה- אבל זה לא הנושא כרגע). בחיפושים שלי לפתרון הבעיה שלי מצאתי הרבה הצעות לשימוש בפונקציות שונות שעובדות על LINUX וPEARL. בכל אופן נשארתי מבולבל מכל העיניין. נחוץ לי פונקציה לשליחת מייל שיעבוד גם על ווינדוס וגם על לינוקס ועל רוב שרתי האחסון. (אני מנסה להשתמש כרגע בפונקציה mail() אבל כמו שציינתי קודם אני לא מצליח להגדיר את שרת הSMTP על המחשב שלי) מישהו יכול לתת לי בבקשה סיכום קצר על האפשרויות השונות? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 835 צפיות
-
-
איך אני שולח מערך תלת מימדי לפונקצייה ואיך נראית שורת ההגדרה בפונקצייה .
-
- 18 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
ברצוני לשלוח נתונים מסויימים מחלון קטן שנפתח בעזרת חלון אחר לתיבת טקסט שנמצאת בחלון ה"אב" לדוג': יש לי חלון א', פתחתי דרכו את חלון ב' ובחלון ב' לחצתי על קישור, הקישור יסגור את חלון ב', וירשום בתיבת הטקסט של חלון א' מלל מסויים. איך? תודה.
-
- 3 תגובות
- 745 צפיות
-
-
יש לי 2 תוכנות כאשר אחת אמורה ליצר מידע וכתובה ב C#, השניה אמורה לקלוט את המידע לעבד אותו ולהחזיר לתכנה הראשונה תשובה וכתובה ב C++. איך אני יכול לשלוח את המידע בין 2 התוכנות? (בעדיד התוכנות יפעלו על מחשבים שונים ויעבדו בעזרת כרטיס תקשורת יעודי, כרגע שניהן על אותו מחשב.
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-